Bornoz

Bornoz

Son dakika bornoz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bornoz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bornoz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bornoz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bornoz gelişmeleri de dahil olmak üzere 137 bornoz haberi bulunmuştur. Tüm bornoz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kız yurdunda korkunç olay! Genç kız banyoda ölü bulundu
Kız yurdunda korkunç olay! Genç kız banyoda ölü bulundu Samsun'da üniversite öğrencisi genç kız, öğrenci yurdundaki banyoda ölü bulundu.
25.11.2023 Gündem
Wanda Nara'nın bornozlu paylaşımına yorum yağmuru! Dekolte abartılı bulundu: 'Icardi'ye saygımdan bakmadım'
Wanda Nara'nın bornozlu paylaşımına yorum yağmuru! Dekolte abartılı bulundu: 'Icardi'ye saygımdan bakmadım' Galatasaray'da forma giyen Arjantinli futbolcu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara cesur pozlarına hız kesmeden devam ediyor. Sosyal medyadaki iddialı paylaşımlarına Wanda bu kez bornozlu pozunu ekledi. Kozmetik markasının çekimleri için hazırlanırken çektiği bornozlu pozlarını yayınlayan Nara'ya, takipçilerinden yorum yağdı. Bir sosyal medya kullanıcısı "Icardi'ye saygımdan bakmadım" derken bir başkası "Yenge bu ne yenge" yorumunda bulundu.
26.08.2023 Magazin
Ünlü iş adamı eşini 'öldürmeye teşebbüs' etmişti! Yaşananları itiraf etti: Çıkarın dedikçe ilaç verdiler
Ünlü iş adamı eşini 'öldürmeye teşebbüs' etmişti! Yaşananları itiraf etti: Çıkarın dedikçe ilaç verdiler İş adamı Can Atay’ın mimar eşi Polen Atay’ı bornoz kuşağı ile öldürmeye teşebbüs ettiği gerekçesiyle tutuksuz yargılandığı duruşmada Polen Atay ilk kez ifade verdi. Boşanmak istediğini söylediğinde sırtına sert bir darbe aldığını söyleyen Atay, o gece yaşananları tek tek anlattı. İşte detaylar...
5.05.2023 Gündem
Hediye bornoz kaynanalar odasını karıştırıyor!
Hediye bornoz kaynanalar odasını karıştırıyor! Gelinim Mutfakta 1085. bölüm fragmanı yayında!
2.02.2023 Televizyon
İnternetten aldığı zayıflama ilacı hayatını kabusa çevirdi! Eşinin yaptığı karşısında ise perişan oldu
İnternetten aldığı zayıflama ilacı hayatını kabusa çevirdi! Eşinin yaptığı karşısında ise perişan oldu Zayıflamak için internetten ilaç alan 40 yaşındaki Gül Sevim Turp, iddiaya göre 100'lü kilolardayken ilaç kullanımının ardından felç geçirip 350 kiloyu aşarak yerinden oynayamaz hale geldi. Eşinin bu zor süreçte yaptığı karşısında yıkılan Turp, internetten zayıflama ilacı almak isteyenleri de uyardı.
11.01.2023 Yaşam
Ev sahibi, kiracı milyonları ilgilendiriyor! Fahiş aidat uyarısı geldi: 'İtirazda bulunmazsanız'
Ev sahibi, kiracı milyonları ilgilendiriyor! Fahiş aidat uyarısı geldi: 'İtirazda bulunmazsanız' Ev sahibi, kiracı milyonları ilgilendiren gelişme! 2023 yılında yapılan site yönetim genel kurullarında alınan kararlarla aidat fiyatlarında artış yaşandı. Bazı sitelerde yüksek artış protesto edildi. Küçükçekmece'de bir sitede 2022'de 370 lira olan aidat bu yıl 970 liraya yükselince site sakinleri eylem yaptı. Fahiş aidat bedeline karşı dava açılabileceğine dikkat çeken uzmanlar, yapılan bu hatanın itirazının önün kapattığını söyledi.
11.01.2023 Yaşam
Eşini boğazında bornoz ipiyle ölü bulmuştu: Şüpheli olayda sanık hakkında karar verildi
Eşini boğazında bornoz ipiyle ölü bulmuştu: Şüpheli olayda sanık hakkında karar verildi Kocaeli'de 3 aylık eşi Beyzanur'u evde ölü bulan ve bir süre tutuklu kaldıktan sonra ev hapsine karar verilen sanığın yargılanmasına devam edildi. Mahkeme heyeti; yeterli, inandırıcı ve kesin delil elde edilemediğinden, "şüpheden sanık yararlanır" ilkesini göz önünde bulundurarak sanığın beraatine karar verdi.
10.01.2023 Yaşam
Ece Seçkin'den cesur paylaşımlar! Bornozlu pozları konuşuldu
Ece Seçkin'den cesur paylaşımlar! Bornozlu pozları konuşuldu Sık sık verdiği cesur pozlarla adından sıkça söz ettiren şarkıcı Ece Seçkin son pozlarıyla yine hayranlarını mest etti. Sere serpe uzanıp pozlar veren Ece Seçkin bornozunun önünü açıp bikinisiyle vücudunu sergiledi.
13.11.2022 Magazin
Hadise kulisten bornozlu pozunu paylaştı!
Hadise kulisten bornozlu pozunu paylaştı! Hadise ve Mehmet Dinçerler'in evlerini ayırdığı iddialarından sonra Hadise boşanma haberini "Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim" sözleriyle duyurmuştu. Ünlü şarkıcıdan şimdilerde kulisten bornozlu paylaşım geldi.
26.10.2022 Magazin
6 Ekim 2022 A101 kataloğu! A 101’de bu hafta hangi ürünler indirimli? 6 Ekim 2022 A101 kataloğu aktüel ürünler!
6 Ekim 2022 A101 kataloğu! A 101’de bu hafta hangi ürünler indirimli? 6 Ekim 2022 A101 kataloğu aktüel ürünler! 6 Ekim A101 kataloğu 2022 aktüel ürünler aramaları başladı. A101 aktüel 6 Ekim 2022 ürünleri belli oldu. A101 4-7 Ekim tarihlerinde geçerli olacak olan indirim kataloğunda harika fırsatlar raflardaki yerini aldı. A101 aktüel ürünler 6 Ekim haftasında HI-LEVEL 55'' Ultra HD Android Smart LED TV 5.699 TL, HI-LEVEL 39'' Uydu Alıcılı LED TV 2.999 TL, Toshiba 32'' Uydu Alıcılı Smart LED TV 3.199 TL, Samsung 43'' 4K Crystal UHD TV 7.899 TL ile satışa sunulacak. Peki, A 101’de bu hafta hangi ürünler indirimli? İşte 6 Ekim A101 kataloğu…
6.10.2022 Ekonomi
Demet Özdemir'den bornozlu paylaşım!
Demet Özdemir'den bornozlu paylaşım! Oüuzhan Koç ile yazın sonunda nikah masasına oturacak olan oyuncu Demet Özdemir, Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Son olarak bahçede bornozuyla uzanırken verdiği pozu paylaşan ünlü oyuncu, beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.
24.05.2022 Magazin
Bornozla balkonda mahsur kaldı! Mahalleye poz verdi
Bornozla balkonda mahsur kaldı! Mahalleye poz verdi Antalya'da Melisa S. (23), hava almak için bornozla çıktığı balkonda kapının aniden kapanmasıyla mahsur kaldı. Melisa S., üst kattan poşetle sarkıtılan penseyle kapıyı açıp, zafer pozu verdi.
1.03.2022 Yaşam
Saba Tümer'den bornozlu paylaşım!
Saba Tümer'den bornozlu paylaşım! Karın keyfini bu kez sadece çocuklar değil ünlüler de çıkardı, yıldızların Instagram sayfaları beyaza büründü. İşte en dikkat çeken kar paylaşımları...
28.01.2022 Magazin
Okulda çarpık ilişki ağı! Milli Eğitim soruşturma başlattı
Okulda çarpık ilişki ağı! Milli Eğitim soruşturma başlattı Evliliklerinde sorun yaşayan çift, terapistin “Evleri ayırın” sözünü dinledi. Eşinin evine giden kadın, kocasını aynı okulda çalıştığı müdireyle yakaladı. Çift boşandı. Milli Eğitim soruşturma başlattı
3.12.2021 Yaşam
Ümitcan Uygun ile aynı evde kalan Esra Hankulu ölü bulunmuştu! Nedeni belli oldu
Ümitcan Uygun ile aynı evde kalan Esra Hankulu ölü bulunmuştu! Nedeni belli oldu Türkiye'nin Aleyna Çakır'ın ölümü nedeniyle tanıdığı Ümitcan Uygun, annesi Gülay Uygun'un şüpheli ölümü nedeniyle bir kez daha gündeme gelmişti. Adı skandallarla anılan Ümitcan Uygun, uyuşturucu kullanımına özendirmek suçundan girdiği cezaevinden tahliye olduktan birkaç gün sonra bu kez de Esra Hankulu'nun şüpheli ölümü nedeniyle tartışılıyor... Şüpheli şekilde hayatını kaybeden Esra Hankulu'nun ön otopsi raporu tamamlandı.
5.08.2021 Gündem
Ümitcan Uygun gözaltında! Aleyna Çakır, Gülay Uygun ve şimdi de Esra Hankulu...
Ümitcan Uygun gözaltında! Aleyna Çakır, Gülay Uygun ve şimdi de Esra Hankulu... Türkiye'nin Aleyna Çakır'ın ölümü nedeniyle tanıdığı Ümitcan Uygun, annesi Gülay Uygun'un şüpheli ölümü nedeniyle bir kez daha gündeme gelmişti. Adı skandallarla anılan Ümitcan Uygun, uyuşturucu kullanımına özendirmek suçundan tahliye olduktan birkaç gün sonra bu kez de Esra Hankulu'nun şüpheli ölümü nedeniyle gözaltına alındı.
5.08.2021 Gündem
Burak Kut: Allah'tan duştan bornozla çıkmışım
Burak Kut: Allah'tan duştan bornozla çıkmışım 90'lı yıllara damgasını vuran isimlerden Burak Kut, Armağan Çağlayan’ın Youtube'da yayınlanan 'Dur Bi Dinle' programına konuk oldu. Ünlü şarkıcı, şöhretin zirvesinde olduğu dönemde başına gelen ilginç olayları anlattı.
19.05.2021 Magazin
Fabrika gibi okul! Yurt dışına da satıyorlar, 3 milyon 700 bin lira kazanç...
Fabrika gibi okul! Yurt dışına da satıyorlar, 3 milyon 700 bin lira kazanç... Denizli'deki Osman Aydınlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri havlu, bornoz, kimono, önlük ve bez çanta üretip, satıyor. Pandemi döneminde ürün yelpazesine eklediği maskeyi Yunanistan ve Hollanda'ya satan okul, 2020 yılında 3 milyon 700 bin lira gelir elde etti.
17.03.2021 Ekonomi
Demet Özdemir paylaştı! Bornozlu pozdan sonra bu kez de...
Demet Özdemir paylaştı! Bornozlu pozdan sonra bu kez de... Demet Özdemir, geçtiğimiz gün paylaştığı bornozlu fotoğrafla herkesi şaşırtmıştı. Özdemir’den yeni paylaşım geldi.
13.03.2021 Magazin
'Kocam beni bornoz kuşağıyla boğmaya çalıştı'
'Kocam beni bornoz kuşağıyla boğmaya çalıştı' Yüksek mimar Polen Atay, eşi Can Atay'ı “Beni darp etti, bornoz kuşağıyla öldürmeye çalıştı” diyerek savcılığa şikayet etti. Savcılık, Atay hakkında dört yıla kadar hapis istemiyle dava açılmasına karar verdi.
18.02.2021 Magazin
Nusret'e soruşturma! 'Halkın ahlakını bozuyor'
Nusret'e soruşturma! 'Halkın ahlakını bozuyor' İş insanı ve sosyal medya fenomeni Nusret Gökçe’nin geçtiğimiz aylarda yayınladığı videoda cinsel organı gözükmüştü. Bir takipçisi ‘halkın ahlakını bozuyor’ diyerek şikâyette bulundu. Savcılık, Nusret Gökçe hakkında soruşturma başlattı.
27.01.2021 Magazin
Hülya Avşar evini kulise taşıdı
Hülya Avşar evini kulise taşıdı ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin özel programında yer alacak olan Hülya Avşar, evini kulise taşıdı. Bornoz, terlikler ve ince belli bardak evden geldi.
25.12.2020 Magazin
Ümitcan Uygun'dan canlı yayında şoke eden tehdit!
Ümitcan Uygun'dan canlı yayında şoke eden tehdit! Aleyna Çakır ölümünde baş şüpheli olarak bilinen Ümitcan Uygun, sosyal medyada tehditler savurdu. Canlı yayın esnasında Tiktok fenomenini ölümle tehdit eden Uygun'a katılımcılardan tepki yağdı.
23.12.2020 Yaşam
Her şeyi itiraf etmişti! Pes dedirten savunma
Her şeyi itiraf etmişti! Pes dedirten savunma Antalya'da, evinde ölü bulunan ve ön otopsi raporunda kalp krizinden yaşamını yitirdiği kaydedilen Gülsüm Taç'ı (46) öldürdüğünü polis merkezinde itiraf eden Cem Yılmaz (43), yargılandığı davanın üçüncü duruşmasına gönderdiği 15 sayfalık savunmada, Gülsüm Taç'ın cinsel ilişki sırasında yaşamını yitirdiğini ileri sürdü.
20.11.2020 Gündem
Aleyna Çakır olayı | Aleyna Çakır'ın ölüm sebebi bulundu mu? Aleyna Çakır olayında son durum!
Aleyna Çakır olayı | Aleyna Çakır'ın ölüm sebebi bulundu mu? Aleyna Çakır olayında son durum! Aleyna Çakır adını kullanan Sema Esen’in geçtiğimiz Haziran ayında kendi evinde bornozunun kuşağıyla intihar ettiği iddia edilmişti. 3 Haziran günü Ankara Keçiören'deki evinin salonunda yüzüstü uzanmış halde bulunan Aleyna Çakır'ın dosyası polis tarafından intihar olarak açılmış, kendisine şiddet uyguladığı da tespit edilmiş ve bu görüntüleri sosyal medyadan paylaşmış olan sevgili Ümitcan Uygun poliste ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmıştı. Yeni hazırlanan Adli Tıp raporunun Çakır'ın ölmeden önce bir erkekle cinsel ilişkiye girdiğini tespit etmesiyle birlikte olay açısından önemli bir yeni durum oluştu. İşte Aleyna Çakır olayında son durum…
2.09.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bornoz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bornoz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.