Bora Akkaş

Bora Akkaş

Son dakika Bora Akkaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bora Akkaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bora Akkaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bora Akkaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bora akkaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 57 bora akkaş haberi bulunmuştur. Tüm bora akkaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Geniş Aile'nin Zekai'si Bora Akkaş baba oldu!
Geniş Aile'nin Zekai'si Bora Akkaş baba oldu! Geniş Aile dizisinde canlandırdığı Zekai karakteriyle hafızalara kazınan Bora Akkaş ikinci kez evlenmişti. Fenomen Oben Alkan ile evli olan Akkaş baba oldu.
6.08.2023 Magazin
Bora Akkaş ve Oben Alkan tatilde! Aşerip görevlilerden karpuz istedi
Bora Akkaş ve Oben Alkan tatilde! Aşerip görevlilerden karpuz istedi Milano'da geçtiğimiz sene dünya evine giren Bora Akkaş ve Oben Alkan, ilk bebeklerini kucaklarına almaya hazırlanıyor. İkili, doğuma sayılı günler kala Bodrum'da deniz ve güneşin tadını çıkarıyor. Kendilerini Ege'nin serin sularına bırakan ünlü çiftten sekiz aylık hamile Oben Alkan'ın, plajda aşerip görevlilerden karpuz istediği görüldü.
22.06.2023 Magazin
Ünlü isimlerin eski halleri!
Ünlü isimlerin eski halleri! Oyuncu Bora Akkaş sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla 'Dünya Tiyatrolar Günü'nü kutladı.
27.03.2023 Magazin
Geniş Aile'nin yıldızı Bora Akkaş baba oluyor! Eşi böyle duyurdu
Geniş Aile'nin yıldızı Bora Akkaş baba oluyor! Eşi böyle duyurdu Rol aldığı Geniş Aile, Çukur ve Yeşilçam dizileriyle adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Bora Akkaş, iki yıldır aşk yaşadığı Oben Alkan ile geçtiğimiz ay nikah masasına oturmuştu. Taze evli çiftten müjdeli haber geldi. Bora Akkaş'ın eşi Oben Alkan, 16 haftalık hamile olduğunu yaptığı paylaşımla duyurdu.
5.03.2023 Magazin
Aslı Tandoğan depremzede çiftin nikah şahidi oldu: O kadar çok duyguyu bir arada yaşadım ki
Aslı Tandoğan depremzede çiftin nikah şahidi oldu: O kadar çok duyguyu bir arada yaşadım ki Türkiye, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremle felaketi yaşadı. Ünlü isimler 11 ili etkileyen deprem bölgesine yardım götürmek için tek yürek oldu. Bölgeye giden oyuncu Aslı Tandoğan, yaşadıklarını sosyal medya hesabında yayınladı. Herkesi duygulandıran paylaşımda Tandoğan, çadırda kalan bir çiftin nikah şahidi olduğunu yazdı.
26.02.2023 Magazin
Açelya Akkoyun'un acı günü!
Açelya Akkoyun'un acı günü! Ünlü oyuncu Açelya Akkoyun anne acısıyla sarsıldı. İncila Akdeniz'in vefat haberini sosyal medya hesabından duyuran ünlü isme, çok sayıda başsağlığı mesajı geldi.
22.12.2022 Magazin
Demet Özdemir ve Oğuzhan çiftinden kötü haber!
Demet Özdemir ve Oğuzhan çiftinden kötü haber! Son bekar tatilini yapan Demet Özdemir'in tatili kötü bitti. Oğuzhan Koç ile ağustos ayında evlenecek olan Demet Özdemir koronaya yakalandı. Son dönemde yaptığı bikinili paylaşımlarla ön plana çıkan oyuncunun hastalığa yakalanması film setini erteletti.
14.07.2022 Magazin
'Üç Kuruş'un oyuncuları final bölümünü birlikte izlediler!
'Üç Kuruş'un oyuncuları final bölümünü birlikte izlediler! Final yapan 'Üç Kuruş' dizisinin oyuncuları, önceki akşam son bölümü birlikte seyretmek için bir araya geldi. Asmalımescit'te bir mekanda görüntülenen Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç ve Bora Akkaş, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
31.05.2022 Televizyon
Melisa Şenolsun ekranlara dönüyor!
Melisa Şenolsun ekranlara dönüyor! Atiye'de Cansu rolüyle cesur sahnelerde oynayan Melisa Şenolsun yeni bir dizi anlaşması yaptı. Şenolsun, ekranlara Star dizisiyle dönüyor.
22.02.2021 Magazin
Bugün TV'de ne var? Bugün ne izlesek? Günün en iyi filmleri ve dizileri
Bugün TV'de ne var? Bugün ne izlesek? Günün en iyi filmleri ve dizileri Corona virüs nedeniyle eve kapandığımız bugünlerde pek çok kişi hem internette hem de televizyonda dizi ve filmler izliyor. Nostalji kuşağından romantik ve sanat filmlerine, korku ve gerilim filmlerinden yerli ve yabancı komedilere pek çok seçenek hem televizyonlarda hem de internette sınırsız izlenebiliyor. Biz de bugün TV ekranlarında neler var, internette en çok hangi diziler ve filmler izleniyor araştırdık ve sizin için derledik. Bugün TV'de ne var, bugün ne izlesek diyorsanız işte televizyonda ve internette yayınlanan günün en iyi filmleri ve dizileri...
3.05.2020 Gündem
Tutunamayanlar 11. bölüm fragmanı yayınlandı!
Tutunamayanlar 11. bölüm fragmanı yayınlandı! TRT'nin absürt komedi dizisi Tutunamayanlar'ın yeni bölümüne ünlü televizyoncu Yalçın Çakır da konuk oluyor.
23.03.2020 Televizyon
Tutunamayanlar 5. bölüm bu akşam var mı? Tutunamayanlar yeni bölüm ne zaman? İşte Tutunamayanlar 5. bölüm fragmanları…
Tutunamayanlar 5. bölüm bu akşam var mı? Tutunamayanlar yeni bölüm ne zaman? İşte Tutunamayanlar 5. bölüm fragmanları… Ekranların yeni absürt komedi dizisi Tutunamayanlar’ın yeni bölümü izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Ekrana geldiği günden itibaren izleyicinin beğenerek izlediği Tutunamayanlar 5. bölüm bu akşam var mı? Tutunamayanlar yeni bölüm ne zaman? İşte Tutunamayanlar 5. bölüm fragmanları…
11.02.2020 Gündem
Tutunamayanlar 4. bölüm bu akşam var mı? Tutunamayanlar yeni bölüm ne zaman? İşte Tutunamayanlar 4. bölüm fragmanları…
Tutunamayanlar 4. bölüm bu akşam var mı? Tutunamayanlar yeni bölüm ne zaman? İşte Tutunamayanlar 4. bölüm fragmanları… Ekranların yeni absürt komedi dizisi Tutunamayanlar’ın yeni bölümü izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Ekrana geldiği günden itibaren izleyicinin beğenerek izlediği Tutunamayanlar 4. bölüm bu akşam var mı? Tutunamayanlar yeni bölüm ne zaman? İşte Tutunamayanlar 4. bölüm fragmanları…
4.02.2020 Gündem
Tutunamayanlar yeni bölüm ne zaman?
Tutunamayanlar yeni bölüm ne zaman? Tutunamayanlar yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Tutunamayanlar 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…
13.01.2020 Televizyon
Annemin Yarası filmi konusu ne? Oyuncuları kimler? Ne zaman ve nerede çekildi?
Annemin Yarası filmi konusu ne? Oyuncuları kimler? Ne zaman ve nerede çekildi? Sinema severlerin beğenisini kazanan Annemin Yarası filmi bu akşam televizyon ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Bu akşam saat 19.00’da Tv8 ekranlarında yayınlanacak olan Annemin Yarası filminin konusu ne? Oyuncuları kimler? Annemin Yarası ne zaman ve nerede çekildi? İşte detaylar…
9.01.2020 Gündem
TRT’nin yeni dizisi Tutunamayanlar oyuncu kadrosu |Tutunamayanlar dizisinin konusu nedir?
TRT’nin yeni dizisi Tutunamayanlar oyuncu kadrosu |Tutunamayanlar dizisinin konusu nedir? TRT1'in yeni absürt komedi dizisi 'Tutunamayanlar' oyuncu kadrosuyla dikkat çekti. 60 dakika yayınlanacak dizinin oyuncu kadrosu ve konusunu merak ediliyor. İşte Tutunamayanlar dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu...
7.01.2020 Gündem
Tutunamayanlar 7 Ocak'ta ekranda
Tutunamayanlar 7 Ocak'ta ekranda TRT 1'in yeni dizisi "Tutunamayanlar", kadrosu ve ilginç hikayesiyle yeni yılda izleyiciyle buluşacak.
3.01.2020 Televizyon
Seda Türkmen ve Bora Akkaş tek celsede boşandı
Seda Türkmen ve Bora Akkaş tek celsede boşandı Oyuncu Seda Türkmen, iki yıl önce dünyaevine girdiği kendisi gibi oyuncu meslektaşı Bora Akkaş’la tek celsede boşandı. Anlaşmalı olarak boşanan taraflar birbirlerinden herhangi bir tazminat ya da nafaka talebinde bulunmadı.
7.09.2019 Magazin
Berrak Tüzünataç hangi diziyle anlaştı?
Berrak Tüzünataç hangi diziyle anlaştı? Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Berrak Tüzünataç'ın rol alacağı yeni dizi belli oldu.
29.08.2019 Magazin
Seda Türkmen ve Bora Akkaş boşanıyor!
Seda Türkmen ve Bora Akkaş boşanıyor! Oyuncu Seda Türkmen, iki yıl önce evlendiği kendisi gibi oyuncu olan Bora Akkaş’a boşanma davası açtı.
28.08.2019 Magazin
Dengi Dengine 1.Bölüm 2. Fragmanı
Dengi Dengine 1.Bölüm 2. Fragmanı TRT1'in merakla beklenen dizisi Dengi Dengine'nin 1. bölüm 2'inci fragmanı yayınlandı
31.05.2019 Televizyon
Bir şans daha!
Bir şans daha! Geçtiğimiz ağustosta evlenen ve yaklaşık dört aydır ayrı olan oyuncu çift Bora Akkaş ile Seda Türkmen, evliliklerine bir şans daha verdi
24.10.2018 Magazin
Furkan Kızılay'ın yeni dizisi belli oldu!
Furkan Kızılay'ın yeni dizisi belli oldu! 'Çocuklar Duymasın'da 'Havuç' karakteriyle hafızalara kazınan Furkan Kızılay'ın yeni dizisi belli oldu.
7.12.2017 Magazin
İstanbul sahnesi perdelerini açıyor
İstanbul sahnesi perdelerini açıyor İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 21. İstanbul Tiyatro Festivali, 13-26 Kasım tarihleri arasında, zengin bir programla tiyatroseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.
9.10.2017 Magazin
Şanslı doğmayanların hikayesi: Yen
Şanslı doğmayanların hikayesi: Yen Bora Akkaş, Berker Güven, İdil Sivritepe ve Neslihan Yeldan'ın oynadığı ‘Yen’ ekim ayında Craft tiyatro sahnesinde.
4.10.2017 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Bora Akkaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bora akkaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.