Bomba Alarmı

Bomba Alarmı

Son dakika bomba alarmı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bomba alarmı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bomba alarmı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bomba Alarmı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bomba alarmı gelişmeleri de dahil olmak üzere 315 bomba alarmı haberi bulunmuştur. Tüm bomba alarmı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Almanya'da bomba alarmı! Ekipler sevk edildi!
Almanya'da bomba alarmı! Ekipler sevk edildi! Almanya'nın Düsseldorf Havalimanı yakınlarında bir inşaat kazısı sırasında ikinci dünya savaşından kalma bir bomba bulundu. Uçuşlar kısa süreliğine durdurulurken, uçaklar havada tur atmak zorunda kaldı.
9.12.2021 Dünya
Paris'te bomba alarmı! Tren istasyonu boşaltıldı
Paris'te bomba alarmı! Tren istasyonu boşaltıldı Paris'teki Gare du Nord Tren İstasyonu, bomba ihbarı üzerine boşaltıldı.
27.10.2021 Dünya
Washington'da bomba alarmı!
Washington'da bomba alarmı! ABD'de Joe Biden'ın yemin töreninin yapılacağı Kongre binasının karşısında yer alan Yüksek Mahkemedeki asılsız bomba ihbarı kısa süreli paniğe neden oldu.
20.01.2021 Dünya
Diyarbakır'da 3 farklı noktada 'bomba' alarmı!
Diyarbakır'da 3 farklı noktada 'bomba' alarmı! Diyarbakır'da, kimliği belirsiz kişilerce biri markete atılmak istenirken caddeye düşen ses bombası, 2'si de yol ortasına bırakılmış şüpheli paket olmak üzere kentin 3 farklı noktasında yaşanan olaylar, polisi harekete geçirdi. Bomba süsü verilen paketler kontrollü şekilde patlatılırken, polis şüphelilerin yakalanması için operasyon başlattı.
1.10.2020 Gündem
Almanya’da bomba alarmı! Koronavirüs hastanesi güvenlik çemberine alındı
Almanya’da bomba alarmı! Koronavirüs hastanesi güvenlik çemberine alındı Almanya’nın Bonn kentindeki Bonn Üniversite Hastanesi’nde yapılan inşaat sırasında İkinci Dünya Savaşı’ndan kalma bomba bulundu. Koronavirüslü (Covid-19) hastaların da bulunduğu hastanedeki tahliye işlemleri tamamlanırken; bombanın bugün imha edileceği bildirildi.
2.04.2020 Dünya
Ülkede bomba alarmı: Bina boşaltıldı!
Ülkede bomba alarmı: Bina boşaltıldı! Polonya'nın Plock kentinde, bir okulun yakınında bulunan 11 katlı bina, bir şüphelinin evinde patlayıcı madde bulunması nedeniyle boşaltıldı.
15.11.2019 Dünya
Manchester Havalimanı'nda bomba alarmı
Manchester Havalimanı'nda bomba alarmı İngiltere'de Manchester Havalimanı'nda şüpheli paket ihbarı, polis ekiplerini harekete geçirdi. Havalimanına bomba imha ekipleri gönderildi. Olaya ilişkin bir kişinin gözaltına alındığı bildirildi.
23.09.2019 Dünya
Trump destekçisi 'bombacı'ya 20 yıl hapis cezası
Trump destekçisi 'bombacı'ya 20 yıl hapis cezası ABD'de Demokrat Partili siyasetçilere ve Başkan Donald Trump muhaliflerine içinde patlayıcı olan paketler gönderen Cesar Altieri Sayoc, 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
5.08.2019 Dünya
İngiliz jetleri havalandı, yolcu uçağı indirildi!
İngiliz jetleri havalandı, yolcu uçağı indirildi! Air India havayollarına ait yolcu uçağı, ABD'ye giderken bomba tehdidi nedeniyle İngiltere'nin başkenti Londra'ya acil iniş yaptı.
27.06.2019 Dünya
Brüksel'de bomba alarmı
Brüksel'de bomba alarmı Belçika'nın başkenti Brüksel'deki Kuzey Tren Garı, bomba ihbarı üzerine boşaltıldı.
27.05.2019 Dünya
Son dakika... Madrid'de bomba alarmı! Tahliye edildi!
Son dakika... Madrid'de bomba alarmı! Tahliye edildi! İspanyol polisi, başkent Madrid'de diplomatik temsilciliklerin bulunduğu bir gökdelenin bomba tehlikesi üzerine tahliye edildiğini duyurdu.
16.04.2019 Dünya
Brüksel'de bomba alarmı
Brüksel'de bomba alarmı Belçika'nın başkentinde polise telefonla gelen ihbarın ardından, Avrupa Birliği merkez binası yakınlarındaki bir bina boşaltıldı.
19.03.2019 Dünya
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde şüpheli paket alarmı!
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde şüpheli paket alarmı! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde şüpheli paket polisi alarma geçirdi. Avrupa yönüne geçişte köprünün ortasındaki paket için bomba uzmanı ekip geldi. Şüpheli paketi inceleyen polis ekipleri herhangi bir olumsuzluğa rastlamadı.
14.02.2019 Gündem
Almanya'da bomba alarmı!
Almanya'da bomba alarmı! Almanya'da bomba alarmı yüzünden bir trenden 500 yolcunun tahliye edildiği bildirildi.
26.01.2019 Dünya
İsveç'te bomba alarmı
İsveç'te bomba alarmı Göteborg kent merkezinde, içinde patlayıcı bulunan şüpheli paket kontrollü şekilde etkisiz hale getirildi.
18.12.2018 Dünya
İngiltere'de bomba alarmı
İngiltere'de bomba alarmı İngiltere'nin Essex kentinde bir süpermarkette bulunan şüpheli paket polisleri alarma geçirdi.
17.12.2018 Dünya
New York'taki CNN binasında bomba alarmı
New York'taki CNN binasında bomba alarmı New York'taki CNN International'ın binası bomba ihbarı sebebiyle boşaltıldı.
7.12.2018 Dünya
Galatasaray maçı öncesi bomba alarmı! 4 bin kişi tahliye edildi...
Galatasaray maçı öncesi bomba alarmı! 4 bin kişi tahliye edildi... Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam oynanacak Lokomotiv Moskova-Galatasaray maçı öncesi Moskova'da bomba alarmı verildi.
28.11.2018 Şampiyonlar Ligi
Rusya'da bomba alarmı! Binlerce kişi tahliye edildi
Rusya'da bomba alarmı! Binlerce kişi tahliye edildi Rusya'nın başkenti Moskova'da bomba ihbarı nedeniyle bazı büyük alışveriş merkezlerinden binlerce kişi tahliye edildi.
28.11.2018 Dünya
Son dakika... Avrupa'nın dört bir yanından bomba haberleri!
Son dakika... Avrupa'nın dört bir yanından bomba haberleri! Barselona'da 2, başkent Madrid'de ise 1 tren hattı bomba şüphesiyle kapatıldı. Olay yerine bomba imha ekipleri geldi. Ayrıca Fransa'dan da bomba haberleri geldi.
7.11.2018 Dünya
Son dakika: ABD şokta, bir bomba alarmı daha
Son dakika: ABD şokta, bir bomba alarmı daha ABD'nin New York kentinde aktör Robert De Niro'nun sahibi olduğu restorana şüpheli bir paketin gönderildiği bildirildi.
25.10.2018 Dünya
İngiltere'de bomba alarmı!
İngiltere'de bomba alarmı! İngiltere'de Londra polisi, bomba ihbarı üzerine parlamento binasına giden yolları kapattı. Şüpheli paketin kontrollü şekilde patlatılmasından sonra yollar tekrar normale döndü.
17.10.2018 Dünya
Adana'da polisi alarma geçiren kadının kim olduğu ortaya çıktı
Adana'da polisi alarma geçiren kadının kim olduğu ortaya çıktı Adana'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları sonrası tören alanı güzergahında fark edilen ve polisin ikazına rağmen yüzünü açmayan kadının bir süredir psikolojik sorunlarının olduğu ortaya çıktı.
30.08.2018 Yaşam
Demet Akalın'ın uçağında bomba alarmı!
Demet Akalın'ın uçağında bomba alarmı! Konser için Adana’dan Muğla’nın Bodrum ilçesine giden Demet Akalın’ın, bindiği uçakta bir yolcunun ‘çantamdan bomba var’ demesi üzerine korku dolu anlar yaşandı.
21.01.2022 Magazin
Demet Akalın'ın uçağında bomba alarmı!
Demet Akalın'ın uçağında bomba alarmı! Konser için Adana’dan Muğla’nın Bodrum ilçesine giden Demet Akalın’ın, bindiği uçakta bir yolcunun ‘çantamdan bomba var’ demesi üzerine korku dolu anlar yaşandı.
4.08.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bomba Alarmı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bomba alarmı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.