Bomba Açıklamalar

Bomba Açıklamalar

Son dakika bomba açıklamalar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bomba açıklamalar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bomba açıklamalar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bomba Açıklamalar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bomba açıklamalar gelişmeleri de dahil olmak üzere 566 bomba açıklamalar haberi bulunmuştur. Tüm bomba açıklamalar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'ndan önemli açıklamalar: Fenerbahçe olsaydı Galatasaray çökerdi
Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'ndan önemli açıklamalar: Fenerbahçe olsaydı Galatasaray çökerdi Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray döneminden, A Milli Takım'a, Eyüpspor'dan Okan Buruk, Şenol Güneş, Jorge Jesus ve Arda Güler'e kadar birçok konuya dair önemli açıklamalar yaptı. Fenerbahçe ile girilen 4. yıldız yarışı ile ilgili itirafta bulundu.
18.11.2022 Şampiy10
Serdar Ortaç'tan bomba açıklamalar! "'50’den sonra insanın egzaması olur, aşkı değil'"
Serdar Ortaç'tan bomba açıklamalar! "'50’den sonra insanın egzaması olur, aşkı değil'" Pop müziğin sevilen ismi Serdar Ortaç, gazetecilere samimi açıklamalarda bulundu. Hayatında kimse olmadığını söyleyen sanatçı, "Aşk umurumda değil, 50 yaşından sonra aşk değil, ancak romatizma olur" dedi.
9.07.2022 Magazin
İrem Derici arkadaşını ifşaladı! "Çocuğa don giydiremiyoruz"
İrem Derici arkadaşını ifşaladı! "Çocuğa don giydiremiyoruz" Armağan Çağlayan'ın programı 'Normalleştiremediklerimizden Misiniz?' serisinin konuğu İrem Derici oldu. Derici "İç çamaşırı giymeyi bırakmak normal mi?" sorusunda arkadaşını ifşa etti.
7.04.2022 Magazin
Nilgün Belgün'den bomba açıklamalar! 'Kahvesine tükürmek hoş değildi'
Nilgün Belgün'den bomba açıklamalar! 'Kahvesine tükürmek hoş değildi' Ünlü oyuncu Nilgün Belgün, 'İkilemli' sorulara yanıt verdi. Dikkat çeken açıklamalarda bulunan Nilgün Belgün, eski kayınvalidesi Ayten Alpman'ın kahvesine tükürdüğü için pişman olduğunu söyledi.
13.12.2021 Magazin
Erman Toroğlu açıkladı! 'Kesin olarak söylüyorum Sergen Yalçın 2 yöneticiyle beraber...'
Erman Toroğlu açıkladı! 'Kesin olarak söylüyorum Sergen Yalçın 2 yöneticiyle beraber...' Dün akşam Kasımpaşa karşısında galibiyet hasretini 5 maça çıkaran Sergen Yalçın hakkında Erman Toroğlu'ndan bomba açıklamalar geldi. Ünlü futbol yorumcusu, genç teknik adam ve iki yöneticinin gerçekleştirdiği toplantının en önemli ayrıntısına parmak bastı ve...
4.12.2021 Beşiktaş
Ali Koç'tan bomba açıklamalar! 'Zil takıp oynuyorlar' dedi ve duyurdu: Mutsuz olacaklar...
Ali Koç'tan bomba açıklamalar! 'Zil takıp oynuyorlar' dedi ve duyurdu: Mutsuz olacaklar... Ali Koç'tan son dakika açıklamaları geldi. Fenerbahçe Kulübü'nün 114 yıllık tarihinin özel bir görsel çalışmayla anlatıldığı Vakt-i Fener eserinin Avrupa lansmanı, kuruluşuunun 20. yılını utlayan Hamburg Fenerbahçeliler Derneği'nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç açıklamalarda bulundu. İşte haberin detayları...
14.11.2021 Futbol
Burçin Terzioğlu'ndan olay açıklama: Tacize uğramıştım!
Burçin Terzioğlu'ndan olay açıklama: Tacize uğramıştım! 'Yalancı' dizinde rol alan güzel oyuncu Burçin Terzioğlu, bomba açıklamalarıyla olay oldu.
1.11.2021 Magazin
İrem Derici'den bomba açıklamalar! "Takır takır para yolluyorlar"
İrem Derici'den bomba açıklamalar! "Takır takır para yolluyorlar" Seçkin Süngüç ve Fezi Altun’un sunduğu, YouTube’da yayınlanan 'Bize Kaldı' programına konuk olan şarkıcı İrem Derici, gündeme bomba gibi düşen itiraflarda bulundu.
27.10.2021 Magazin
Semih Öztürk açıkladı! Survivor'da...
Semih Öztürk açıkladı! Survivor'da... Survivor Aycan Yanaç'ın regl, iç çamaşırı, ağda açıklamasından sonra Semih Öztürk'ten de şap açıklaması geldi. Ada da şap var mı? İşte yanıtı...
7.03.2021 Magazin
İşte Adil Öksüz'ün gizlendiği yer
İşte Adil Öksüz'ün gizlendiği yer Alman istihbarat ekipleri, Almanya'ya gönderilen 69 kişilik terör listesinin ilk sırasında yer alan Adil Öksüz’ü Berlin Mitte yakınlarında gizlendiği evde buldu ve kontrol altına aldı.
3.12.2019 Gündem
Rüzgar'la yan yana mezar almayı düşünüyoruz!
Rüzgar'la yan yana mezar almayı düşünüyoruz! Taş Bebek lakaplı sanatçı Gönül Yazar, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu ve kendisinden 32 yaş küçük sevgilisi ile ilgili bomba açıklamalar yaptı.
3.09.2019 Magazin
Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Carlos Kameni'den bomba açıklamalar!
Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Carlos Kameni'den bomba açıklamalar! Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Kamerunlu file bekçisi Carlos Kameni, İspanya'da yayım yapan Marca gazetesine Sarı Lacivertliler'deki durumu ve geleceğine yönelik gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.
21.02.2019 Fenerbahçe
Kaşıkçı'nın ölümüyle ilgili bomba açıklamalar: Veliaht Prens cinayette suç ortağı
Kaşıkçı'nın ölümüyle ilgili bomba açıklamalar: Veliaht Prens cinayette suç ortağı Amerikan Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü Gina Haspel'in, Senatoda yaptığı Cemal Kaşıkçı oturumuna katılan Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham, "Mümkün olan en yüksek seviyede onun (Veliaht Prens Muhammed bin Selman) Kaşıkçı cinayetinde suç ortağı olduğunu düşünüyorum." dedi.
4.12.2018 Dünya
11 Eylül saldırısıyla ilgili bomba açıklamalar!
11 Eylül saldırısıyla ilgili bomba açıklamalar! 11 Eylül saldırılarının şüphelilerinden Muhammed Haydar Zammar, Washington Post'a verdiği röportajda, el-Kaide kamplarından DEAŞ'ın savaş sahalarına ve oradan da Suriye'nin ücra köşesindeki bir hapishane hücresine uzanan hikayesini anlattı.
3.12.2018 Dünya
Ünlü profesör Osman Müftüoğlu'nu ağlatan soru
Ünlü profesör Osman Müftüoğlu'nu ağlatan soru Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, katıldığı televizyon programında annesiyle ilgili gelen soru sonrası gözyaşlarına hakim olamadı. Müftüoğlu; "Annemin mezarına gitmeye korkuyorum. Bu çok kötü bir duygu." şeklinde konuştu
10.10.2018 Gündem
Erdal Torunoğulları'ndan bomba açıklamalar!
Erdal Torunoğulları'ndan bomba açıklamalar! Beşiktaş Kulübü Yöneticisi Erdal Torunoğulları, önemli açıklamalar yaptı.
7.06.2018 Beşiktaş
Şenol Güneş'ten bomba açıklamalar!
Şenol Güneş'ten bomba açıklamalar! Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Evkur Yeni Malatyaspor maçının ardından derbide yaşananlarla ilgili konuştu. Güneş, “Bir canımız var gerekirse onu da veririz” derken, özel güvenliklerin stadyumlardan temizlenmesi gerektiğini ifade etti.
22.04.2018 Beşiktaş
Trump itiraf etti: Evet Rusları öldürdük!
Trump itiraf etti: Evet Rusları öldürdük! ABD Başkanı Trump, “Son dönemde, bir ay önce Suriye’de bizim birliklerimizle Rus birlikleri arasında çok ama çok yoğun çatışmalar oldu. Çok üzücü ama bu çatışmada pek çok kişi öldü” dedi
19.04.2018 Dünya
Ali Koç'tan canlı yayında bomba açıklamalar
Ali Koç'tan canlı yayında bomba açıklamalar Fenerbahçe'nin başkan adaylarından Ali Koç, Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulunun ocak ayı olağan toplantısında açıklamalarda bulundu.
27.01.2018 Fenerbahçe
Semih Şentürk'ten bomba açıklamalar!
Semih Şentürk'ten bomba açıklamalar! Günümüzde Eskişehirspor forması giyen eski Fenerbahçeli Semih Şentürk, TivibuSpor'da Nihat Kahveci'nin hazırladığı TBT Şov programında önemli açıklamalar yaptı.
19.01.2018 Fenerbahçe
Aykut Kocaman'dan bomba açıklamalar! Diego Costa...
Aykut Kocaman'dan bomba açıklamalar! Diego Costa... Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman sabah yapılan antrenmanın ardından basın mensupları ile sohbet toplantısı yaptı.
7.09.2017 Fenerbahçe
Hamza Hamzaoğlu'dan bomba açıklamalar! Şampiyon...
Hamza Hamzaoğlu'dan bomba açıklamalar! Şampiyon... Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, sarı kırmızılı takımda yaşadıklarına dair birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.
4.09.2017 Galatasaray
'Parasını ödeseydi öldürmezdi!'
'Parasını ödeseydi öldürmezdi!' Vatan Şaşmaz'ı öldüren Filiz Aker’in cenazesini alan ağabeyinin kızı Dilek Bayer'den bomba açıklamalar. Bayer, 'Halam'ın parasını ödeseydi öldürmezdi' dedi.
30.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bomba Açıklamalar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bomba açıklamalar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.