Bölüm Başı

Bölüm Başı

Son dakika bölüm başı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bölüm başı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bölüm başı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bölüm Başı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bölüm başı gelişmeleri de dahil olmak üzere 634 bölüm başı haberi bulunmuştur. Tüm bölüm başı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlülerin bölüm başına aldıkları ücretler dudak uçuklattı!
Ünlülerin bölüm başına aldıkları ücretler dudak uçuklattı! Son dönemin popüler dizileri arasında yer alan Yalı Çapkını, Aile, Yargı, Benim Adım Farah ve Kızılcık Şerbeti’nin başrol oyuncularının yeni dönemde bölüm başına alacakları ücretler ortaya çıktı.
6.08.2023 Magazin
Nuri Alço'dan sitem dolu sözler: Biz boşuna çalışmışız
Nuri Alço'dan sitem dolu sözler: Biz boşuna çalışmışız Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço, genç oyuncuların bölüm başı aldığı paralarla ilgili konuştu. Usta oyuncu açıklamasında "Bölüm başı haftalık 850 bin lira Serenay (Sarıkaya) alıyor. Böyle bir rakamlar yok" diyerek sitem etti.
17.04.2023 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’nın bölüm başı istedikleri ücret dudak uçuklattı!
Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’nın bölüm başı istedikleri ücret dudak uçuklattı! “Kral Kaybederse” adlı dizisinin yapımcısı, bölüm başı toplamda 2,5 milyon lira isteyen oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’dan vazgeçti. Dizi için başka oyunculara bakılıyor.
16.10.2022 Magazin
Pakize Suda'nın sağlık durumu nasıl? Yeni açıklama geldi
Pakize Suda'nın sağlık durumu nasıl? Yeni açıklama geldi Demans (bellek ve benzeri zihinsel yeteneklerin bozukluğu) teşhisi konulan ve geçtiğimiz yıl mahkeme kararıyla yeğeni Dilara Elagözlü'nün vasi olarak atanmasına karar verilen Pakize Suda hakkında sosyal medyada çıkan asılsız iddialar sonrası açıklama geldi. Elagözlü, teyzesinin sağlık duurmu hakkında bilgi verdi. İşte detaylar...
27.05.2022 Magazin
Can Yaman'ın bölüm başı ücreti şaşırttı!
Can Yaman'ın bölüm başı ücreti şaşırttı! Aras Bulut İynemli’nin bölüm başına alacağı 700 bin TL gündemdeyken Can Yaman'ın alacağı ücret de belli oldu. Yakında dijital platformda yayınlanacak 'El Turco' dizisinde rol alacak olan Can Yaman'ın bölüm başına alacağı ücret belli oldu.
27.05.2022 Magazin
Necati Şaşmaz'dan yeni proje!
Necati Şaşmaz'dan yeni proje! 'Kurtlar Vadisi' dizisinin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz ile şarkıcı Muazzez Ersoy, önceki gece Etiler'deydi. 2017 yapımı 'Kurtlar Vadisi: Vatan' filminden sonra ortalarda görünmeyen 50 yaşındaki oyuncu, 'sürpriz' olarak yorumlanan yeni projesini açıkladı.
10.03.2022 Magazin
Talat Bulut isyan etti! '200 bin TL almışım çok mu?'
Talat Bulut isyan etti! '200 bin TL almışım çok mu?' Son olarak 'Yasak Elma' dizisinde rol alan Talat Bulut, Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Alışveriş turuna çıkan usta isim, Türkiye'de sürekli oyuncuların kazandığı bölüm başı ücretlerin gündeme getirilmesine tepki gösterdi. Bulut, ülkemizdeki oyuncuların, Amerika'ya kıyasla daha düşük oyunculuk ücretleri aldığını söyledi.
15.02.2022 Magazin
Tarkan'a 30 milyon aldı! Erhan Yazıcıoğlu isyan etti
Tarkan'a 30 milyon aldı! Erhan Yazıcıoğlu isyan etti Usta oyuncu Erhan Yazıcıoğlu, Tv8'de yayınlanan 'Müge ve Gülşen ile 2. Sayfa' programının konuğu oldu. Son zamanlarda istediği bölüm başı ücreti alamadığını belirten Yazıcıoğlu, oynadığı sonra reklamda büyük bir ücret kazandığı konuşulan Tarkan'ı örnek göstererek, "Tarkan'a 30 milyon veriyorsun, bana da 20 bin TL ver" dedi.
29.10.2021 Magazin
Polislerden Fırat Çelik'e uyarı!
Polislerden Fırat Çelik'e uyarı! Tüm dünyaya kabus gördüren koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında kurallara ve yasaklara uymayanlar listesine oyuncu Fırat Çelik de eklendi.
18.05.2021 Magazin
Bay J Kerem Bürsin olayı... Bay J kimdir, biyografisi? Bay J kaç yaşında, gerçek adı ne?
Bay J Kerem Bürsin olayı... Bay J kimdir, biyografisi? Bay J kaç yaşında, gerçek adı ne? Bay J Kerem Bürsin olayı merak içinde araştırılmaya başlandı. Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncusu Kerem Bürsin, katıldığı ödül töreninde sunucu Bay J'nin "Kerem Bey zor şartlarda çalışıyor. Gözleriniz dolacak ama geçen yıl bölüm başı 120 bin TL alarak çalışmaya devam etti" sözlerinden sonra salonu terk etti. Bay J kimdir? Bay J kaç yaşında, gerçek adı ne, nereli, mesleği nedir? İşte Bay J biyografisi…
12.03.2021 Gündem
İtalyan spiker Diletta Leotta sevgilisi Can Yaman'la pozunu paylaştı!
İtalyan spiker Diletta Leotta sevgilisi Can Yaman'la pozunu paylaştı! İtalya'da bir reklam filminde rol alan Can Yaman'ın ünlü spor spikeri Diletta Leotta ile yaşadığı aşk magazin gündemini sallamıştı.Ünlü çiftten yeni fotoğraf geldi.
9.02.2021 Magazin
Emrah 10 milyon TL istedi!
Emrah 10 milyon TL istedi! Bir içecek firması, şarkıcı ve oyuncu Emrah’a reklamlarında oynaması için teklif götürdü. 49 yaşındaki sanatçı, firmadan 10 milyon TL isteyince anlaşma sağlanamadı.
31.08.2020 Magazin
"Demetle 20'nci bölüm sevgili olduk"
"Demetle 20'nci bölüm sevgili olduk" Atina ve Roma’nın ardından İspanya’nın Madrid şehrine giden Can Yaman, havaalanında izdihama neden oldu. Ünlü oyuncuya “Gördüğü ilgi PR başarısı mı, yoksa gerçek mi”, “Bu ilgiyi neye bağlıyor”, “Kıvanç Tatlıtuğ hakkında ne düşünüyor” gibi merak edilen tüm soruları Cengiz Semercioğlu sordu.
1.12.2019 Magazin
Yeni dizisi için oyuncu arıyor
Yeni dizisi için oyuncu arıyor Özcan Deniz yeni dizisi için oyuncu arıyor.
24.11.2019 Magazin
Murat Yıldırım'ın yerine Kenan İmirzalıoğlu mu geliyor?
Murat Yıldırım'ın yerine Kenan İmirzalıoğlu mu geliyor? Eylem İpek Şafak Posta'daki 'Benden Duymuş Olmayın' köşesinde, Milyoner için Murat Yıldırım yerine Kenan İmirzalıoğlu'na teklif götürüldüğünü yazdı
15.09.2019 Magazin
Dudak uçuklattı! Bölüm başı kazancı...
Dudak uçuklattı! Bölüm başı kazancı... Diriliş Ertuğrul'un devam niteliğinde çekilen 'Diriliş Osman' dizisi çekimleri devam ediyor. Dizide başrol oyuncusu alan Burak Özçivit'in ise bölüm başına 325 bin TL alacağı iddiası herkesin ağzını açık bıraktı.
13.09.2019 Magazin
Çağatay Ulusoy'a bölüm başı 350 bin TL!
Çağatay Ulusoy'a bölüm başı 350 bin TL! Beren Saat, Çağatay Ulusoy, Erdal Beşikçioğlu... Ünlü oyuncuların aldıkları ücretler dudak uçuklattı...
28.08.2019 Magazin
Halit Ergenç serveti geri çevirdi
Halit Ergenç serveti geri çevirdi 'House' dizisinin yerli uyarlamasında 'Dr. House' karakterini canladıracak olan Halit Ergenç, son anda vazgeçti.
25.08.2019 Magazin
'30 yılım çöpe gitti'
'30 yılım çöpe gitti' Sinan Albayrak, Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Malazgirt Savaşı’nı anlatan sinema filmi için imaj değiştirdiğini söyleyen oyuncu, “Yakında çekimlere başlıyoruz. Onun için saçlarımı uzattım. Bizans İmparatoru Romen Diyojen’i oynayacağım” dedi.
16.08.2019 Magazin
Bilirkişi Merve’yi haklı buldu
Bilirkişi Merve’yi haklı buldu Yayından kaldırılan “İçimdeki Fırtına” dizisindeki iki bölümlük alacağı için Aslan Film’e dava açan Merve Boluğur’u bilirkişi haklı buldu. Bilirkişi, genç oyuncunun iki bölüm için 110 bin lira alacaklı olduğu yönünde görüş bildirdi.
26.07.2019 Magazin
BBG şampiyonu Melih kazandığı parayı ne yaptı?
BBG şampiyonu Melih kazandığı parayı ne yaptı? 90'lı yıllara damga vuran 'BBG' yarışmasıyla adını duyuran Melih Değirmenci, nam-ı diğer 02 BBG Melih, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu.
21.02.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bölüm Başı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bölüm başı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.