Bolu Tüneli

Bolu Tüneli

Son dakika Bolu tüneli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bolu tüneli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bolu tüneli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bolu Tüneli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bolu tüneli gelişmeleri de dahil olmak üzere 348 bolu tüneli haberi bulunmuştur. Tüm bolu tüneli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bolu Tüneli açık mı? 16 Kasım Bolu Tüneli kapalı mı, son durumu nedir?
Bolu Tüneli açık mı? 16 Kasım Bolu Tüneli kapalı mı, son durumu nedir? Bolu Tüneli açık mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. 16 Kasım'da yolculuğua çıkacak olan vatandaşlar, Bolu Tüneli'nin son durumu hakkında araştırmalara başladı. Tünelin çıkışında meydana gelen heyelan sonrası "Bolu tüneli kapalı mı?" sorusu da gündem oldu.
16.11.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bolu Dağı Tüneli yeniden faaliyete geçti
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bolu Dağı Tüneli yeniden faaliyete geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 90 metre uzatılan Bolu Dağı Tüneli'nin açılışını yaparak, "23 kilometrelik kesimde çok önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Otoyolun Ankara istikametine erişim sağlayan platformunda 3 bin 25 metrelik tünel portalını çelik konstrüksiyon olarak 90 metre uzattık. Tünel portalının uzatılması ile meydana gelebilecek olası bir heyelanın, ulaşımı olumsuz etkilemesinin önüne geçtik. Yine 3 adet viyadükte 5 adet derz değişimi ile derzlerin üzerine sıvı membran uygulaması yaptık" dedi.
7.11.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bolu Dağı tüneli yenilendi, 90 metre uzatıldı
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bolu Dağı tüneli yenilendi, 90 metre uzatıldı Türkiye'nin ulaşımında büyük yeri olan Bolu Dağı Tüneli'ndeki tadilat sona erdi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "Otoyolun Ankara istikametinde erişim sağlayan platformda, tünel portalı çelik konstrüksiyon olarak Ankara yönü tünel girişi 90 metre uzatılarak, tünelin toplam uzunluğu 3 bin 25 metreden 3 bin 115 metreye çıkarılmıştır" dedi.
6.11.2023 Ekonomi
İstanbul-Ankara yolunu kullanacaklar dikkat: 46 gün kapatılacak
İstanbul-Ankara yolunu kullanacaklar dikkat: 46 gün kapatılacak İstanbul-Ankara arasında ulaşım sağlayan Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı geçişinde, Kaynaşlı-Abant kavşakları arasında 46 gün süreyle onarım çalışması yapılacak.
21.09.2023 Ekonomi
Bolu Tüneli'ne 'heyelan' çözümü! Harekete geçildi
Bolu Tüneli'ne 'heyelan' çözümü! Harekete geçildi Bolu'da İl Koordinasyon Toplantısı'na katılan Karayolları 4'üncü Bölge Müdürü İlhan Aytekin, Bolu Dağı Tüneli'nde 2 yıldır yaşanan heyelanlar nedeniyle tünelin İstanbul yönünün 70 metre uzatılacağını ve betonarme yerine çelik olarak inşa edileceğini duyurdu.
20.07.2023 Gündem
Sağanak yağışlar Karadeniz'i vurdu! Bakanlar bölgede: Barajlar il merkezini büyük bir felaketten kurtardı...
Sağanak yağışlar Karadeniz'i vurdu! Bakanlar bölgede: Barajlar il merkezini büyük bir felaketten kurtardı... Sağanak yağışlar Karadeniz Bölgesi'nde hayatı olumsuz etkiledi. Ordu'da dereler taştı, Karadeniz Sahil Yolu Giresun ve Samsun olmak üzere iki yönlü trafiğe kapatıldı. Samsun'da dün sel sularına kapılan Türkan Yılmaz'ın (45) cansız bedenine ulaşıldı. Kuvvetli yağıştan dolayı Bolu Dağı Tüneli'nden sonra TEM Otoyolu'nda da meydana gelen heyelan sebebiyle Ankara - İstanbul yönü trafiğe kapandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Bartın’da, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bolu Dağı Tünel Kontrol Merkezi'nde açıklama yaptı. Meteoroloji yağışlara karşı bugün için de uyarıda bulundu.
10.07.2023 Gündem
Bolu Dağı Tüneli'nde bayram trafiği yoğunluğu
Bolu Dağı Tüneli'nde bayram trafiği yoğunluğu Bolu'da, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla akşam saatlerinde yola çıkanlar, Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı Tüneli mevkisinde yoğunluk oluşturdu.
23.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz görevdeyken Selo içeriden çıkamaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz görevdeyken Selo içeriden çıkamaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen Ankara mitinginde açıklamalarda bulunarak "Ekonomiden zerre kadar anlayanlar düşünsün, ne diyor bay bay Kemal; Londra'dan 300 milyar dolar getirecekmiş. Sen bir defa hangi görevdesin? Nasıl oluyor da olmayan bir şeyi getiriyorsun? Herhalde bunlar daha önce getirdikleri esrar, eroin vs. bunların bedelini geri döndürme gibi gayreti var" dedi.
30.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İHA ve SİHA konusu 6'lı masanın hazımsızlığın ilk değil son örneğidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İHA ve SİHA konusu 6'lı masanın hazımsızlığın ilk değil son örneğidir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin stratejik yatırımlarını engellemeyi hayal edenlerin hevesini kursağında bırakacaklarını belirterek, “Yabancı komiserlerden medet uman müstemleke temsilcilerinin ülkemizi bataklığa sürüklemesine göz yummayacağız. Siyasi istikrarsızlık ikliminin yeniden hortlatılmasına müsaade etmeyeceğiz. Son birkaç ayda yaşadıklarımız altılı çürük yapının Türkiye’ye kavga, entrika, kriz ve kaos dışında hiçbir şey vaad etmediğini gösteriyor” dedi. Altılı masanın İHA ve SİHA’ları hedef almasını, Türkiye’yi güvensiz ve itibarsız olarak lanse etmesini de eleştiren Erdoğan, “İftiralar karşısında biz siyasetçilerden önce iş dünyası güçlü tepki vermeliydi. Yıkım masasının son dönemde bürokrasiden savunmaya, ekonomiye, tehdit dozunu arttırmasında bu sessizliğin önemli payı olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
21.01.2023 Gündem
İş insanı Uğur Terzioğlu hayatını kaybetti
İş insanı Uğur Terzioğlu hayatını kaybetti Amerikan Türk İş Geliştirme Konseyi (ATBD Council) Kurucusu ve Onursal Başkanı, Türk iş dünyasının duayen ismi Uğur Terzioğlu vefat etti.
13.06.2022 Ekonomi
Hatay’dan KKTC'ye deniz otobüsü HADO ile ilk sefer gerçekleşti
Hatay’dan KKTC'ye deniz otobüsü HADO ile ilk sefer gerçekleşti Hatay’dan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne deniz otobüsü HADO ile ilk sefer gerçekleşti.
19.05.2022 Yaşam
Bolu tüneli açık mı, Bolu Tüneli İstanbul yönü kapalı mı? Bolu Tüneli neden kapalı, ne zaman açılacak?
Bolu tüneli açık mı, Bolu Tüneli İstanbul yönü kapalı mı? Bolu Tüneli neden kapalı, ne zaman açılacak? Hasar ve yol üzerindeki çalışmalar sebebiyle geçtiğimiz gün kapanan Bolu Tüneli’nin açık olup olmadığı sorgulanıyor. Peki, Bolu tüneli açık mı, Bolu Tüneli İstanbul yönü kapalı mı? Bolu Tüneli neden kapalı, ne zaman açılacak?
19.05.2022 Yaşam
Bolu Dağı Tüneli'nin İstanbul yönü 35 gün trafiğe kapatıldı
Bolu Dağı Tüneli'nin İstanbul yönü 35 gün trafiğe kapatıldı Bolu Dağı Tüneli'nin İstanbul yönü, derz değişimi çalışmaları nedeniyle 35 gün trafiğe kapatıldı. Çalışmaların 20 Haziran'da sonlandırılması bekleniyor.
16.05.2022 Gündem
Bolu Tüneli açık mı, son durum ne? Heyelan nedeniyle kapalı olan Bolu Tüneli ne zaman açılacak, kapalı mı?
Bolu Tüneli açık mı, son durum ne? Heyelan nedeniyle kapalı olan Bolu Tüneli ne zaman açılacak, kapalı mı? Bolu Tüneli açıldı mı, kapalı mı? sorusuna sabah saatleriyle birlikte yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. Bolu Dağı tünelinin girişinde dün akşam meydana gelen heyelan, yolun çift yönlü olarak trafiğe kapanmasına neden olmuştu. Bolu’da heyelan sebebiyle kapanan Bolu Dağı Tüneli’nde incelemelerde bulunan Bolu Valisi Ahmet Ümit tünelin ne zaman açılacağını aktardı. Peki, Bolu Tüneli ne zaman açılacak, Bolu Tüneli’nde son durum ne?
4.04.2022 Yaşam
Bolu tüneli açık mı? İstanbul Ankara yolu açık mı? Bolu Dağı yol durumu!
Bolu tüneli açık mı? İstanbul Ankara yolu açık mı? Bolu Dağı yol durumu! Yoğun kar yağışı sebebiyle Türkiye’nin en önemli karayolu geçişi olan Bolu Dağı trafiğe kapandı. Bolu Dağı'ndan geçecek sürücüler de anbean yol durumu ile ilgili sorgulamalar yapıyor. Gece saatlerinde etkisini gösteren yoğun kar yağışı sonrasında Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) açıklama yaptı. KGM'den yapılan açıklamada TEM Otoyolu ile D-100 Karayolu'nun İstanbul ve Ankara arası çift yönlü olarak kapatıldığı bildirildi. Peki, Bolu tüneli açık mı? İstanbul Ankara yolu açık mı? Bolu Dağı yol durumu!
25.01.2022 Gündem
Ankara İstanbul yolu açık mı? Yollar açık mı? Bolu dağı tüneli açık mı? Bolu yolu açıldı mı? İşte yol durumu!
Ankara İstanbul yolu açık mı? Yollar açık mı? Bolu dağı tüneli açık mı? Bolu yolu açıldı mı? İşte yol durumu! Yoğun kar yağışı nedeniyle Anadolu Otoyolu Bolu Dağı geçişi TIR trafiğine, D-100 karayolu ise tüm araç geçişlerine kapatılmıştı. Karayolları Genel Müdürlüğü kapatılan ve açılan yollarla ilgili açıklama yaptı. Peki, Ankara İstanbul yolu açık mı? Yollar açık mı? Bolu dağı tüneli açık mı? Bolu yolu açıldı mı? İşte yol durumu!
24.01.2022 Gündem
Karayolları son dakika duyurdu! Birçok noktada ulaşım tamamen durdu
Karayolları son dakika duyurdu! Birçok noktada ulaşım tamamen durdu Karayolları Genel Müdürlüğü, ülkenin bazı bölgelerinde etkili olan kar yağışı sonrası yol durumuna yeni ilişkin açıklama yaptı. Yapılan açıklamada 12 noktada ulaşımın durduğu belirtildi. Öte yandan Tarsus - Adana - Gaziantep Otoyolu ve İstanbul - Ankara Otoyolu her iki yönde kontrollü olarak ulaşıma açıldı.
19.01.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: 10 milyon 800 bin lira tasarruf sağlayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: 10 milyon 800 bin lira tasarruf sağlayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bartın-Kurucaşile yolu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, 'Toplamda 10 milyon 800 bin lira tasarruf sağlayacak. 2023 hedeflerimizde 2053 ve 2073 vizyonlarımızda ulaşıma büyük önem veriyoruz.' dedi.
14.07.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya ve Akdeniz açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya ve Akdeniz açıklaması Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) bünyesinde hazırlanan Kriter dergisine konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayasofya’nın yeniden cami olarak açılması, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimine karşı milletin zaferi, Türkiye’nin Covid-19 salgınıyla mücadelesi, Libya ve Doğu Akdeniz başta olmak üzere dış politika, iç siyaset ve ekonomi konularında önemli açıklamalarda bulundu.
12.07.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş kıdem tazminatı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş kıdem tazminatı açıklaması Recep Tayyip Erdoğan, Ergene Çevre Projesi Işık Göründü törenine videokonferans ile katıldı. Erdoğan, "Biz ülkemizin ihracatı, ticaretini artırmak için çalışırken, çalışanların sorunlarına da kökten çözüm üretmek istiyoruz. Kıdem tazminatı çalışmaları da bundandır. Amacımız işçilerimizin kıdem tazminatı hakkını birilerinin insafına bırakmadan korumaktır." dedi.
27.06.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: En yakın zamanda ihaleye çıkıyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: En yakın zamanda ihaleye çıkıyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu Kınalı-Odayeri Kesimi Açılış Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal İstanbul Projesi'nin en yakın zamanda ihaleye çıkacağını belirterek, "Kanal İstanbul'u ülkemize kazandırmakta kararlıyız." dedi.
8.03.2020 Siyaset
Kaynaşlı-Bolu Tüneli arası 20 gün süreyle ulaşıma kapatıldı
Kaynaşlı-Bolu Tüneli arası 20 gün süreyle ulaşıma kapatıldı Anadolu Otoyolu'nun İstanbul yönü Kaynaşlı ile Bolu Tüneli arası derz yenileme çalışması nedeniyle 20 gün süreyle ulaşıma kapatıldı. Ulaşım, İstanbul-Ankara istikametinden çift yönlü sağlanıyor.
25.06.2019 Gündem
Çalışma başladı, İstanbul yönü ulaşıma kapandı
Çalışma başladı, İstanbul yönü ulaşıma kapandı Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli viyadüklerinde yapılacak olan derz yenileme çalışması nedeniyle İstanbul yönü ulaşıma kapatıldı.
30.04.2019 Gündem
TEM'de onarım çalışması! İşte 26 gün süreyle kapalı olacak güzergahlar
TEM'de onarım çalışması! İşte 26 gün süreyle kapalı olacak güzergahlar Otoyolun İstanbul yönü Kaynaşlı Kavşağı-Bolu Dağı Tüneli arası, Bolu Dağı Tüneli viyadüklerinde yapılacak köprü derz çalışması nedeniyle 29 Nisan'dan itibaren 26 gün süreyle ulaşıma kapatılacak.
26.04.2019 Gündem
Korkutan açıklama: 7'den büyük bir deprem bekleniyor
Korkutan açıklama: 7'den büyük bir deprem bekleniyor Yıldız Teknik Üniversitesi Doğa Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Marmara Bölgesi'nde 10 yıl içinde 7'den büyük bir deprem beklendiğini söyledi.
15.02.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bolu Tüneli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bolu tüneli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.