Bolton

Bolton

Son dakika bolton haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bolton ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bolton haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bolton

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bolton gelişmeleri de dahil olmak üzere 630 bolton haberi bulunmuştur. Tüm bolton haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP lideri Bahçeli'den sert sözler:  HDP kapatılmalıdır
MHP lideri Bahçeli'den sert sözler: HDP kapatılmalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, HDP'nin, kapatma davasının seçim sonrasına bırakılması için Anayasa Mahkemesi'ne başvurmasına ilişkin "HDP kapatılmalıdır, hem de vakit kaybetmeksizin. Bu bölücü ve terör yatağı kurutulmalı, hukuken defteri dürülmeli, kapısına kilit asılmalıdır. HDP'nin isteğiyle Anayasa Mahkemesi'nin davayı sulandırması doğru değildir" dedi.
24.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan Bolton'a tepki: Sömürge valiliği oynadığınız günler geride kaldı
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan Bolton'a tepki: Sömürge valiliği oynadığınız günler geride kaldı Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD’nin eski Güvenlik Danışmanı John Bolton'a tepki gösterdi.
19.01.2023 Gündem
İran dini liderinin ölüm fetvası verdiği Salman Rüşdi'ye yönelik saldırı, İran'da da yankı uyandırdı
İran dini liderinin ölüm fetvası verdiği Salman Rüşdi'ye yönelik saldırı, İran'da da yankı uyandırdı İran'ın merhum dini lideri Ruhullah Humeyni tarafından hakkında ölüm fetvası bulunan Hint asıllı yazar Salman Rüşti'ye yönelik saldırı İran basınında, "Mürted yazar Salman Rüşti'ye bıçaklı saldırı" manşetleriyle yer aldı.
13.08.2022 Dünya
İran’dan ABD Beyaz Saray yetkilisi Bolton’a yönelik suikast suçlamasına tepki
İran’dan ABD Beyaz Saray yetkilisi Bolton’a yönelik suikast suçlamasına tepki İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nasır Kenani, ABD eski Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton’a yönelik suikast suçlamasının temelsiz ve hayal ürünü olduğunu belirterek, “Bu temelsiz suçlamalar ile İran vatandaşlarına yönelik atılacak her adıma karşı ABD’yi uyarıyoruz” dedi.
10.08.2022 Dünya
ABD'den İran'a şok suçlama
ABD'den İran'a şok suçlama ABD, İran Devrim Muhafızları Ordusu üyesi olan İranlı bir ajanı, eski Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'u öldürme planı yapmakla suçladı.
10.08.2022 Dünya
İran’dan 61 ABD vatandaşına yaptırım
İran’dan 61 ABD vatandaşına yaptırım İran Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, 61 ABD vatandaşının daha yaptırım listesine alındığı aktarıldı.
17.07.2022 Dünya
MHP lideri Devlet Bahçeli'den sert tepki: İttifakımızda çatlak arayanlar nal toplarlar
MHP lideri Devlet Bahçeli'den sert tepki: İttifakımızda çatlak arayanlar nal toplarlar Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor. Bahçeli, "Akıllarınca ittifakımızda çatlak arayanlar, her konuyu çarpıtanlar nal toplamaya devam edecektir. Türk milletinin ruh kökünden doğan erdemli bir ittifakın çatlaması değil, mihrakları çatlatması doğaldır. Biz siyasetin çuvalı patlatmamak olduğunu söylemiştik, aynı görüşteyiz." dedi.
13.07.2021 Siyaset
MHP lideri Devlet Bahçeli: Üniversite sınavları tamamen kaldırılmalıdır
MHP lideri Devlet Bahçeli: Üniversite sınavları tamamen kaldırılmalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Evlatlarımızın hayatını iki günlük bir sınava mahkum etmenin de adil ve hakkaniyetli bir yanı bize göre yoktur. Gençlerimizi ve ailelerini endişe ve strese sokan yürürlükteki sınav sistemi yeni baştan ele alınmalı; bu kapsamda okul öncesi süreci de hesaba katan bir eğitim ve öğretim modeliyle her evladımızın ilgi alanına uygun üniversite eğitiminin sınavsız temini sağlanmalıdır. Demem odur ki üniversite sınavı tamamen kaldırılmalıdır." dedi.
29.06.2021 Siyaset
Ganymede ilk kez bu kadar yakından görüntülendi!
Ganymede ilk kez bu kadar yakından görüntülendi! ABD Havacılık ve Uzay Ajansının (NASA) Jüpiter keşif aracı Juno, gezegenin uydusu Ganymede'i yakın geçişi sırasında fotoğrafladı.
9.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Yeni koronavirüs tehlikesi kapıda! Adı: B.1.617.2
Yeni koronavirüs tehlikesi kapıda! Adı: B.1.617.2 İngiltere’de, ilk olarak Hindistan’da ortaya çıkan koronavirüsün iki kez mutasyona uğramış türü olan kayıtlara "B.1.617.2" adıyla geçen varyantın görüldüğü vaka sayısındaki artışın Ulusal Sağlık Servisi (NHS) üzerindeki baskıyı arttırmasından korkuluyor.
14.05.2021 Dünya
Savunma Sanayii Başkanı Demir'den Blinken'ın 'S-400' açıklamasına cevap
Savunma Sanayii Başkanı Demir'den Blinken'ın 'S-400' açıklamasına cevap Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken’in "Ankara’nın S-400 alımı ABD’nin güvenliğini tehdit ediyor" açıklamasına ilişkin, "Biz gerekli tedbirleri alırız dedik ama bu konuda hiç diyalog olmadı. Umarım bundan sonra olur." ifadelerini kullandı.
28.04.2021 Gündem
Çin'den ABD'ye son dakika yaptırım! Çok sayıda üst düzey yetkili...
Çin'den ABD'ye son dakika yaptırım! Çok sayıda üst düzey yetkili... Çin, aralarında ABD'nin eski Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun da yer aldığı 28 ABD'li üst düzey yetkiliye Çin'in ulusal egemenliğini ciddi şekilde ihlal ettikleri gerekçesi ile yaptırım kararı aldı.
20.01.2021 Dünya
İran'dan flaş yaptırım kararı! Trump ve Pompeo listeye alındı
İran'dan flaş yaptırım kararı! Trump ve Pompeo listeye alındı İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Said Hatibzade, başkanlık görevini yarın devredecek olan ABD Başkanı Donald Trump ve ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun da aralarında olduğu 9 ABD'li üst düzey yöneticinin İran'ın yaptırım listesine dahil edildiğini açıkladı.
19.01.2021 Dünya
Avustralya'da 3 haftada 9 asker intihar etti! Dünya şokta...
Avustralya'da 3 haftada 9 asker intihar etti! Dünya şokta... Avustralya Kara Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Rick Burr, Avustralya Savunma Kuvvetleri Genel Müfettişliği tarafından (IGADF) hazırlanan, Avustralyalı üst düzey komandoların acemi askerlerin "kan görmeye" alışması için savunmasız Afgan tutsakları öldürmeye zorladığını "inandırıcı delillerle" ortaya koyan raporla ilgili ülkesindeki Kanal 9 televizyonuna açıklamada bulundu.
23.11.2020 Dünya
Leeds United, Rodrigo'yu transfer etti
Leeds United, Rodrigo'yu transfer etti İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leeds United, Valencia forması giyen İspanyol futbolcu Rodrigo Moreno Machado'yu kadrosuna kattı.
29.08.2020 Futbol
İran Dışişleri Bakanı Zarif: ABD BMGK yaptırımlarını geri getiremeyeceğini biliyor
İran Dışişleri Bakanı Zarif: ABD BMGK yaptırımlarını geri getiremeyeceğini biliyor İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, ABD'nin nükleer anlaşmadan çekildiği için Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinin (BMGK) İran'a yönelik yaptırımlarını geri getirebilecek mekanizmayı (snapback) kullanamayacağını söyledi.
16.08.2020 Dünya
İran'dan ABD'ye yaptırım!
İran'dan ABD'ye yaptırım! İran, ABD Ulusal Güvenlik Konseyi'nin eski üyesi ve Demokrasileri Savunma Vakfı'nın (FDD) danışmanlarından Richard Goldberg'i Washington'un Tahran yönetimine karşı yaptırımlarında etkin rolü olduğu gerekçesiyle yaptırım listesine aldığını açıkladı.
2.08.2020 Dünya
ABD Başkanı Trump'tan "John Bolton" açıklaması! Aptal...
ABD Başkanı Trump'tan "John Bolton" açıklaması! Aptal... ABD Başkanı Donald Trump, son günlerde, yayımlanan kitabıyla gündeme gelen eski Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton için "Ülkeyi yönetirken yanlış seçimler yapabiliyorsunuz, Bolton gibi bir aptala görev vermek gibi..." dedi.
26.06.2020 Dünya
İbrahim Kalın'dan Libya açıklaması: Gereken cevabı alırlar...
İbrahim Kalın'dan Libya açıklaması: Gereken cevabı alırlar... Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın CNN Türk canlı yayınında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
25.06.2020 Siyaset
İletişim Başkanı Altun'dan 'Bolton' açıklaması
İletişim Başkanı Altun'dan 'Bolton' açıklaması İletişim Başkanı Fahrettin Altun, eski ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'un kitabındaki ifadelere ilişkin, "Eski üst düzey yetkililerin, ciddi diplomatik görüşmeleri ve müttefikler arasında süregelen meseleleri çözüme kavuşturma çabalarını iç siyasi gündemleri için kullanmalarını kabul edilemez buluyoruz. Türkiye-ABD ilişkilerinin bu tür çabaların üstesinden gelerek daha da güçleneceğine şüphemiz yoktur" dedi.
25.06.2020 Gündem
İletişim Başkanı Altun, Bolton'ın ifadelerini değerlendirdi: Kabul edilemez
İletişim Başkanı Altun, Bolton'ın ifadelerini değerlendirdi: Kabul edilemez İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Eski üst düzey yetkililerin, ciddi diplomatik görüşmeleri ve müttefikler arasında süregelen meseleleri çözüme kavuşturma çabalarını iç siyasi gündemleri için kullanmalarını kabul edilemez buluyoruz." ifadesini kullandı.
24.06.2020 Gündem
Trump: Maduro ile görüşebilirim, tek şartım...
Trump: Maduro ile görüşebilirim, tek şartım... ABD Başkanı Donald Trump, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile sadece Maduro'nun barışçıl bir şekilde ayrılması için görüşebileceğini açıkladı.
22.06.2020 Dünya
Pompeo, Hawaii'de üst düzey Çinli bir yetkiliyle bir araya geldi
Pompeo, Hawaii'de üst düzey Çinli bir yetkiliyle bir araya geldi ABD Dışişleri Bakanı Pompeo, eski Ulusal Güvenlik Danışmanı Bolton'ın ABD Başkanı Trump ve Çin hakkındaki iddialarının gündeme oturduğu sırada üst düzey Çinli bir yetkiliyle Hawaii'de bir araya geldi.
18.06.2020 Dünya
Trump yönetimi Bolton'ın kitabının yayımlanmaması için dava açtı
Trump yönetimi Bolton'ın kitabının yayımlanmaması için dava açtı ABD'de Donald Trump yönetimi, eski ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'ın yeni kitabının yayımlanmaması için dava açtı.
16.06.2020 Dünya
John Bolton'ın Trablus saldırısı için Hafter'e "yeşil ışık yaktığı"  iddiası
John Bolton'ın Trablus saldırısı için Hafter'e "yeşil ışık yaktığı" iddiası Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Veliaht Prensi Bin Zayid ile Mısır Cumhurbaşkanı Sisi'nin, Hafter'e destek vermesi için ABD Başkanı Trump'ı ikna etmeye çalıştığı ortaya çıktı
15.04.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Bolton ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bolton haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.