Bogota

Bogota

Son dakika bogota haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bogota ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bogota haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bogota

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bogota gelişmeleri de dahil olmak üzere 204 bogota haberi bulunmuştur. Tüm bogota haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alejandra Villafane, 34 yaşında kansere yenik düştü!
Alejandra Villafane, 34 yaşında kansere yenik düştü! Mayıs 2023'te kanser teşhisi konulan Kolombiyalı oyuncu Alejandra Villafane, 34 yaşında hayata veda etti. Bu zorlu dönemde kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Raul Ocampo bir an olsun Villafane'nin yanından ayrılmamıştı.
25.10.2023 Magazin
Düşen uçaktaki çocuklar 40 gün sonra ormanda canlı bulundu! Dünyayı şoke eden 'Huitoto' mucizesi
Düşen uçaktaki çocuklar 40 gün sonra ormanda canlı bulundu! Dünyayı şoke eden 'Huitoto' mucizesi Mayıs ayı başında ormana çakılan uçakta pilot, yardımcısı ve çocukların annesi öldü, dünyayı ayağa kaldıran Twitter mesajının gerçek olmadığı ortaya çıkınca büyük bir hayal kırıklığı yaşandı. Pes etmeyen ekipler büyükannenin mesajını helikopterden ormana dinletti ve 'mucize' gerçekleşti.
10.06.2023 Dünya
Ünlü ismin cansız bedeni bavulun içinde bulundu! Mafyanın planı ortaya çıktı, İstanbul’a kaçarken yakalandı
Ünlü ismin cansız bedeni bavulun içinde bulundu! Mafyanın planı ortaya çıktı, İstanbul’a kaçarken yakalandı Kolombiya'da geniş bir hayran kitlesi olan, sosyal medyanın popüler isimlerinden DJ Trespalacios'ın cansız bedeni ülkenin başkenti Bogota'nın güneybatısındaki bir çöp konteynırında bavul içinde bulundu. Şüpheli durumdaki sevgilisi İstanbul’a kaçmaya çalışırken yakalandı. Cinayetin arkasında kartel olduğu iddia edildi. İşte haberin detayları...
28.01.2023 Dünya
Uçağın iniş takımlarından iki ceset çıktı
Uçağın iniş takımlarından iki ceset çıktı Kolombiya'nın başkenti Bogota'daki El Dorado Havalimanı'nda bir uçağın iniş takımlarında 2 ceset bulundu.
7.01.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Anlaşma sağlandı, 5 milyar dolarlık hedef
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Anlaşma sağlandı, 5 milyar dolarlık hedef Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kolombiya Devlet Başkanı Duque ile ikili görüşmelerin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. "Türk ve Kolombiyalı iş insanları arasındaki temasın artırılmasını destekliyoruz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hedefimiz ticaret hacmini 5 milyar dolara çıkarmaktır" ifadelerini kullandı.
20.05.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu, Latin Amerika ve Karayipler Parlamentosu Başkanı ile görüştü
Bakan Çavuşoğlu, Latin Amerika ve Karayipler Parlamentosu Başkanı ile görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, PARLATINO’nun yeni Başkanı Arjantinli Senatör Silvia del Rosairo Giacoppo, İcra Sekreteri Elias Castillo ve Yönetim Kurulu üyeleri ile görüştü.
28.04.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu: Kolombiya ile ikili ticaret hacmimiz 2 milyar dolara ulaştı
Bakan Çavuşoğlu: Kolombiya ile ikili ticaret hacmimiz 2 milyar dolara ulaştı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Latin Amerika turu çerçevesinde geldiği Kolombiya’da düzenlenen ortak basın toplantısında, “Kolombiya ile ikili ticaret hacmimiz ciddi bir oranda artarak 2 milyar dolara ulaştı” dedi.
27.04.2022 Siyaset
Havana Sendromu bir ülkeye daha sıçradı! ABD şokta...
Havana Sendromu bir ülkeye daha sıçradı! ABD şokta... Havana Sendromu bir ülkeye daha sıçradı! Wall Street Journal’dan kritik iddia. Dışişleri Bakanı Antony Blinken, ziyaret öncesi büyük şok yaşadı. ABD'nin Bogota Büyükelçiliği’nde çalışan bazı kişilerde bu gizemli hastalığa rastlandığı ortaya çıktı.
13.10.2021 Dünya
Baronlar gözaltına alındı! Uyuşturucu hattı çökertildi
Baronlar gözaltına alındı! Uyuşturucu hattı çökertildi İstanbul, Ankara ve Mersin'de düzenlenen operasyondan uyuşturucu kartelinin 7 önemli ismi gözaltına alındı. Operasyonlarda 71 kilo 634 gram kokain ele geçirildi. Ekvador-Kolombiya ve Türkiye uyuşturucu hattının çökertildiği uyuşturucu operasyonunun ayrıntılarını CNN TÜRK İstihbarat Şefi Nihat Uludağ anlattı.
30.09.2021 Gündem
Kolombiya, 4 bin Afgan'ı geçici olarak kabul edecek
Kolombiya, 4 bin Afgan'ı geçici olarak kabul edecek Güney Amerika ülkesi Kolombiya, Afganistan'da ABD için çalışan 4 bin Afgan'ın vize işlemleri tamamlanana kadar ülkede geçici olarak barınmalarına müsaade edeceğini açıkladı.
20.08.2021 Dünya
Kolombiya'da yeni savunma bakanı belli oldu
Kolombiya'da yeni savunma bakanı belli oldu Kolombiya'da Savunma Bakanı Carlos Holmes Trujillo'nun yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybetmesinin ardından Diego Molano yeni Savunma Bakanı olarak atandı.
2.02.2021 Dünya
Kolombiya'da Noel kutlamalarında 8 kişi öldü
Kolombiya'da Noel kutlamalarında 8 kişi öldü Güney Amerika ülkesi Kolombiya'nın başkenti Bogota'da Noel kutlamalarında 8 kişinin cinayete kurban gittiği bildirildi.
26.12.2020 Dünya
Hayat hikayesi şok ediyor! 10 dil biliyor, 70'in üzerinde ülke gezdi ama...
Hayat hikayesi şok ediyor! 10 dil biliyor, 70'in üzerinde ülke gezdi ama... 10 dil bilen, 70’ten fazla ülke gezen 58 yaşındaki Aykan Gözeri sokaklarda yaşıyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi Erkek Barınma Evi’nde kışı geçirecek olan Gözeri’nin tek hayali güzel bir iş bularak hayatını sürdürmek.
23.11.2020 Yaşam
Kolombiya'da 10 günde 20 toplum lideri suikasta kurban gitti
Kolombiya'da 10 günde 20 toplum lideri suikasta kurban gitti Güney Amerika ülkesi Kolombiya'da, son 10 günde 20 yerli halk lideri, suikast sonucu hayatını kaybetti.
19.08.2020 Dünya
ABD'den eski FARC liderleri hakkında bilgiye 10 milyon  dolara kadar ödül
ABD'den eski FARC liderleri hakkında bilgiye 10 milyon dolara kadar ödül ABD yönetimi, Kolombiya Devrimci Silahlı Güçlerinin (FARC) eski yöneticilerinden olan ve uyuşturucu kaçakçılığıyla suçlanan "Jesus Santrich" lakaplı Seuxis Hernandez-Solarte ve "Ivan Marquez" lakaplı Luciano Marin Arango hakkında bilgi getiren kişilere 10 milyon dolara kadar ödül verileceğini duyurdu.
18.06.2020 Dünya
SARS Virüsü'ne benzeyen koronavirüs kaç kişiyi etkiledi? Coronavirüs belirtileri neler? Hangi ülkelerde var?
SARS Virüsü'ne benzeyen koronavirüs kaç kişiyi etkiledi? Coronavirüs belirtileri neler? Hangi ülkelerde var? SARS Virüsü'ne benzeyen koronavirüs kaç kişiyi etkiledi? Çin’de ortaya çıkan ve birçok ülkeyi etkileyen koronavirüs salgınına karşı dünya alarmda. Gizemli hastalık olarak ortaya çıkan, coronavirüs bulaşan kişi sayısı 600’ü aşarken, virüsten ölen kişilerin sayısı ise 25’e ulaştı. Dün itibarıyla Hong Kong ve Makao Özel İdari Bölgelerinde 1'er kişide saptanan virüs, ABD, Japonya, Güney Kore'de 1'er, Tayland'da 3 kişide tespit edildi. İşte Korona Virüsü hakkında merak edilenler…
24.01.2020 Gündem
İstanbul Havalimanı'nda uyuşturucu operasyonu
İstanbul Havalimanı'nda uyuşturucu operasyonu İstanbul Havalimanı'nda düzenlenen operasyonda 7 kilo 500 gram kokain ele geçirildi.
31.12.2019 Gündem
Geleneksel Türk Okçuluğu UNESCO'nun listesine girdi!
Geleneksel Türk Okçuluğu UNESCO'nun listesine girdi! “Geleneksel Türk Okçuluğu”, Kolombiya’nın başkenti Bogota’da gerçekleştirilen UNESCO 14. Hükümetlerarası Komite Toplantısında Somut Olmayan Kültürel Miras Temsili Listesi’ne kaydedilerek, insanlığın ortak mirası olarak ilan edildi.
13.12.2019 Gündem
Uçakta panik! Kıvılcımlar çıkmaya başlayınca...
Uçakta panik! Kıvılcımlar çıkmaya başlayınca... Venezuela'nın Valensiya kentinden Kolombiya'nın başkenti Bogota'ya sefer yapan uçağın, Bogota El Dorado Havalimanı'na inişi sırasında sağ iniş takımları işlevini yitirdi. Motoru piste sürten uçaktan kıvılcımlar çıktı. O anları, uçakta bulunan bir yolcu kaydetti.
23.11.2019 Dünya
Ülke yangın yerine döndü! Ivan Duque harekete geçti
Ülke yangın yerine döndü! Ivan Duque harekete geçti Kolombiya Devlet Başkanı Ivan Duque, ülkede 3 kişinin öldüğü, başkent Bogota'da sokağa çıkma yasağının ilan edildiği gösterilere ilişkin, hükümetin sosyal ve siyasi kesimlerle diyalog masasına oturacağını açıkladı.
23.11.2019 Dünya
O ülke yanıyor! Çok sayıda ölü ve yaralı var
O ülke yanıyor! Çok sayıda ölü ve yaralı var Kolombiya'da çeşitli sektörlerin genel grev kararı almasının ardından binlerce kişinin katıldığı hükümet karşıtı protestolarda, 3 kişi öldü, 122 kişi yaralandı.
22.11.2019 Dünya
Maduro: Birkaç kez suikast girişiminde bulunuldu
Maduro: Birkaç kez suikast girişiminde bulunuldu Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Kolombiya’nın kendisine karşı birkaç kez suikast girişiminde daha bulunduğunu açıkladı.
22.09.2019 Dünya
Gece kulübünde çöken dans pisti 30 kişiyi yuttu!
Gece kulübünde çöken dans pisti 30 kişiyi yuttu! Kolombiya'da bir gece kulübünde gençlerin zıplayarak dans ettiği zemin çöktü ve 30 kişi bir anda boşluğa düştü. Olayda 6 kişi yaralandı. O anlar, içeride eğlenen kişiler tarafından kaydedildi.
6.09.2019 Dünya
Ateşkes bitti, savaş ilan ettiler...
Ateşkes bitti, savaş ilan ettiler... Batı yarımkürenin en uzun savaşına sahne olan Kolombiya'da isyancı grup FARC'ın eski üyeleri, barış sürecindeki taleplerinin karşılanmadığı gerekçesiyle yeni bir saldırı başlatacaklarını ilan etti.
29.08.2019 Dünya
Rüya uçak yarın İstanbul'da!
Rüya uçak yarın İstanbul'da! Türk Hava Yolları'nın (THY) 'rüya uçak' olarak adlandırılan ilk Boeing 787-9 Dreamliner'ı yarın İstanbul'a iniş yapacak. TC-LLA kuyruk tescili alan uçak İstanbul Havalimanı'na teker koymasıyla THY'nin ilk Dreamliner'ı olarak şirket tarihine geçecek. THY uçağın ismi içinde sosyal medya hesabsından anket başlattı.
25.06.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bogota ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bogota haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.