Bodrum Deprem

Bodrum Deprem

Son dakika Bodrum deprem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bodrum deprem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bodrum deprem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bodrum Deprem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bodrum deprem gelişmeleri de dahil olmak üzere 332 bodrum deprem haberi bulunmuştur. Tüm bodrum deprem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gökova Körfezi'nde 3.7'lik deprem!
Gökova Körfezi'nde 3.7'lik deprem! Bodrum'daki Gökova Körfezi'nde Richter ölçeğine göre 3.7 büyüklüğünde deprem oldu.
29.09.2021 Gündem
Son dakika! Bodrum'da peş peşe depremler!
Son dakika! Bodrum'da peş peşe depremler! Son dakika AFAD: Merkez üssü Gökova Körfezi olan 4.2 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Saat 17:10'da ise merkez üssü Bodrum olan 4.5 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.
29.09.2021 Gündem
Bodrum'da peş peşe depremler
Bodrum'da peş peşe depremler Muğla'nın Bodrum ilçesinde ve çevresi bu sabah Richter ölçeğine göre 4.8 ve 4.2 büyüklüğündeki depremlerle sallandı.
29.09.2021 Gündem
Üşümezsoy: Bodrumlular rahat etsin
Üşümezsoy: Bodrumlular rahat etsin Yunanistan'ın Lefkada bölgesinden Bodrum ve Kos arasında saat 01.31'de meydana gelen depremle ilgili açıklamalar yapan Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, "Bodrumlular rahat etsin. Bu fay hattında stres boşalmıştır. Tatilciler tatillerine devam etsin" dedi.
29.09.2021 Gündem
"Deprem 4 atom bombası büyüklüğünde" diyen uzman uyardı
"Deprem 4 atom bombası büyüklüğünde" diyen uzman uyardı Muğla'daki depremi 3-4 atom gücünde olduğunu belirten Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Artçı depremler gün boyu ve gelecek 3 hafta yoğun olarak sürecektir. Bunların büyüklükleri 5.2'ye dek varabilir" dedi.
29.09.2021 Gündem
İdo Tatlıses ve Derya Tuna büyük korku yaşadı
İdo Tatlıses ve Derya Tuna büyük korku yaşadı Bodrum'da meydana gelen 6,3'lük deprem anını İdo Tatlıses ile annesi Derya Tuna da yaşadı. İdo, annesinin doğum günün kutlarken canlı yayın yaptı. O sırada deprem anını da kaydetti
21.07.2017 Magazin
Deprem profesörü; "Hacca dolmuşla gideceğiz"
Deprem profesörü; "Hacca dolmuşla gideceğiz" Muğla’nın Bodrum ilçesinde, Anadolu Üniversitesi Uydu ve Uzay Araştırmaları Enstitüsü Yer Bilimleri ve Mühendisliği Birimi Koordinatörü Prof...
29.09.2021 Gündem
Tatil cennetinde korkutan hareketlilik
Tatil cennetinde korkutan hareketlilik MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’nde, Anadolu Üniversitesi (AÜ) Uydu ve Uzay Araştırmaları Enstitüsü Yer Bilimleri ve Mühendisliği Birimi Koordinatörü Prof. Dr. Berkan Ecevitoğlu, Marmaris ile Bodrum arasındaki bölgede karadan ve denizden 2015 Mayısında başlatılacak ’Bozburun-Bodrum Deprem Fay Hatları Araştırması Projesi’ hakkında bilgi verdi.
29.09.2021 Gündem
42 kişinin öldüğü binanın müteahhidinden pes dedirten savunma: Yönetmeliklerin çok çok üstünde bir deprem oldu
42 kişinin öldüğü binanın müteahhidinden pes dedirten savunma: Yönetmeliklerin çok çok üstünde bir deprem oldu Kahramanmaraş’ta depremde yıkılan Bad-ı Saba Konutları’nda 42 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili 2’si tutuklu 10 sanığın ‘bilinçli taksirle ölüme ve yaralamaya neden olma’ suçundan 22.5’ar yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü. Binanın müteahhidi tutuklu Şahin Avşaroğlu (50), binayı yönetmeliğe uygun yaptığını belirterek, “Biz projelerimizi yönetmelikteki ivmelere göre yaparız. Ortada AFAD’ın ortaya koyduğu değerler var. Bu değerlere baktığımızda depremin hem hızı hem de ivme değerleri çok yüksek. Değerlere baktığımız da bazı ivmeölçerlerin olduğu yerde 2 kat, bazı ivmeölçerlerin olduğu yerde ise 4 kat, 6 kat var. Bu da depremin yönetmeliklerin çok çok üstünde bir deprem olduğunu ortaya koyuyor” dedi.
24.04.2024 Gündem
Muğla Datça açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Muğla Datça açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi Ege Denizi'nde, Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında Richter ölçeğine göre 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Datça'nın yanı sıra Bodrum'da da hissedildi.
2.04.2024 Gündem
Erzurumspor yapılmayanı yaptı! 2024 yılında hiç gol yemediler
Erzurumspor yapılmayanı yaptı! 2024 yılında hiç gol yemediler 1'inci Lig ekiplerinden Erzurumspor, ligde 6 maçtır kalesinde gol görmüyor. Ligin 17'nci haftasında deplasmanda lider Eyüpspor'a 3-0'lık sonuçla kaybeden mavi-beyazlılar, sonrasında oynadığı 6 maçta kalesini gole kapatarak; 4 galibiyet, 2 beraberlik elde etti. Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) yaptığı açıklamada, "2024 yılında 358 takım ve 22 lig arasında gol yemeyen tek takım Erzurumspor. Bu kolay bir şey değil. Bu gurur duyulacak bir başarı. İnşallah sürdürmeye çalışacağız" dedi.
21.02.2024 TFF 1.Lig
Depremde 100 kişinin öldüğü binanın müteahhidi: Vekaletle inşaat yapıyorduk
Depremde 100 kişinin öldüğü binanın müteahhidi: Vekaletle inşaat yapıyorduk Diyarbakır’da depremde yıkılan, 100 kişinin öldüğü, 32 kişinin de yaralandığı Hisami Apartmanı ile ilgili 1’i tutuklu, 4 sanığın 'bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olma' suçundan 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşması yapıldı. Mahkeme heyeti diğer sanıkların da tutuklanmasına karar verirken, müteahhit Mehmet Meşe savunmasında, “Vekaletle inşaat yapıyorduk. Hisami Apartmanı’ndan önce 2 bina daha yaptık. Aynı imar, aynı çimento ve malzemeleri kullandık. Hisami Apartmanı’nda kolon kesilmeseydi bina çökmezdi. Diğerleri yıkılmadı, bu neden yıkıldı anlamadım” dedi.
18.01.2024 Gündem
60 kişinin öldüğü Yoldaş Apartmanı’nın müteahhidine 22,5 yıla kadar hapis istemi
60 kişinin öldüğü Yoldaş Apartmanı’nın müteahhidine 22,5 yıla kadar hapis istemi Diyarbakır’da kaçak olarak inşa edilen 6 Şubat depremlerinde yıkılan Yoldaş Apartmanı’nın müteahhidi tutuksuz sanık Sadullah Yoldaş hakkında, ‘Bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümü ve yaralanmasına neden olma’ suçundan 22 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.
3.01.2024 Gündem
Bodrum açıklarında deprem! AFAD duyurdu
Bodrum açıklarında deprem! AFAD duyurdu Merkez üssü Ege Denizi olan ve Muğla'nın Bodrum ilçesine 69.85 km uzaklıkta bir deprem meydana geldi. Depremin ardından AFAD verileri paylaştı.
19.10.2023 Gündem
Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında deprem
Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında deprem Ege Denizi Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. AFAD, depremin büyüklüğünü 4.1 olarak açıkladı.
30.09.2023 Gündem
Ev sahibinin oyunu pes dedirtti! Kiraya yüzde 500 zam istedi
Ev sahibinin oyunu pes dedirtti! Kiraya yüzde 500 zam istedi Gaziantep'te bir ev sahibi, mühendis kiracısından yüzde 500 zam istedi. Ev sahibi, kiracının konuyu yargıya taşıyacağını bildirmesinin ardından ise akıl almaz bir oyuna başvurarak annesinin sahte imzasıyla kira sözleşmesi düzenledi. Olayın ortaya çıkması sonrası kiracı konuyu yargıya taşıdı.
24.09.2023 Yaşam
Bodrum açıklarında 4. 8 büyüklüğünde deprem!
Bodrum açıklarında 4. 8 büyüklüğünde deprem! Ege Denizi'nin Girit Adası ve Bodrum arasında kalan kısımda 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi,.
13.08.2023 Gündem
Bakan Özhaseki'den deprem konutlarıyla ilgili yeni açıklama!
Bakan Özhaseki'den deprem konutlarıyla ilgili yeni açıklama! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kahramanmaraş Kentsel Dönüşüm Toplu Temel Atma Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Özhaseki kaç bin aileye kira yardımı yaptıklarını açıkladı.
10.08.2023 Gündem
Ev sahibi olmak isteyenlere güzel haber! TOKİ 42 ilde harekete geçti, konutlar açık artırma ile satılacak
Ev sahibi olmak isteyenlere güzel haber! TOKİ 42 ilde harekete geçti, konutlar açık artırma ile satılacak Ev almak isteyenleri sevindirecek haber! TOKİ’den son dakika kampanya açıklaması geldi. 42 ilde 182 konutu açık artırma ile satışa sunacak. Kentler tek tek açıklandı, tarih belli oldu. Deprem bölgesinde de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Projeler yeni deprem yönetmeliğine uygun şekilde bodrum+ zemin kat+ 6 ve 4 katlı olacak şekilde planlandı. İşte detaylar...
12.07.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Koalisyonların acısını çok çektik, çift başlılığa izin veremeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Koalisyonların acısını çok çektik, çift başlılığa izin veremeyiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esenler Dörtyol Meydanı'ndaki halk buluşmasında konuştu. 'Yasama ile yürütmenin daha iyi iş birliği içinde çalışmasını sağlayacak şekilde oylarımızı kullanacağız' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Burada bir çift başlılık oluşmasına izin verebilir miyiz? Biz koalisyonların acısını geçmişte çok çektik. Bu acıları artık çekemeyiz" dedi.
26.05.2023 Gündem
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, yaptığı konuşmada mitinge 1 milyon 700 bin kişinin katıldığını duyurdu. 14 Mayıs seçimlerine yönelik dünyaya mesajlar veren Erdoğan, "Avrupa'nın dergileri şimdi burayı izliyor, 'acaba Atatürk havalimanında ne oluyor?' diye soruyor. Buradan cevabı siz vereceksiniz" ifadelerini kullandı. Asgari ücret ve kamu işçilerinin zammı ile ilgili konuşan Erdoğan, "Asgari ücreti gözden geçireceğiz. Kamu işçileri için zammını da salı günü açıklayacağız" dedi.
7.05.2023 Gündem
Anketlerde son durum! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tereddüte mahal vermeyecek şekilde öndeyiz
Anketlerde son durum! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tereddüte mahal vermeyecek şekilde öndeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimleri, Gabar'da bulunan petrol rezervi, Karadeniz gazı, ekonomi, dış politika ve gündeme ilişkin önemli konularla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, "Tekniğine uygun yapılan her anket bizim önde olduğumuza işaret ediyor. Hem cumhurbaşkanlığında, hem meclis seçimde tereddüte mahal vermeyecek şekilde öndeyiz." dedi.
5.05.2023 Gündem
Galeria Sitesi'nin bilirkişi raporu: Arazi o zaman bataklıktı
Galeria Sitesi'nin bilirkişi raporu: Arazi o zaman bataklıktı Depremde, Diyarbakır’da 89 kişinin yaşamını yitirdiği Galeria Sitesi ile ilgili hazırlanan bilirkişi raporunda, “Binaların altındaki kolonlardaki konum değişikliği, mimari planda gösterilen duvarların kaldırılması ve döşemelerde merdiven boşluğu açılması gibi yapıda meydana getirilen düzensizlikler, binanın yıkılmasına sebep olduğu kanaatine varılmıştır” ifadelerine yer verildi. Bilgi sahibi olarak ifadesine başvurulan S.S.’nin, “Bu site yapılmadan önce arazide Yıldız Otoparkı, Yıldız Yazlık Sineması ve Yıldız Havuzu vardı. Arazi o zaman bataklıktı” sözlerinin de zemin değerlendirmesi konusunda oldukça önemli olduğu vurgulandı.
27.04.2023 Gündem
Bayram yoğunluğu başladı, trafik kuyruğu uzadıkça uzadı
Bayram yoğunluğu başladı, trafik kuyruğu uzadıkça uzadı Ramazan Bayramı tatiliyle okulların ara tatilinin birleşmesinin ardından bayrama 2 gün kala Bodrum'da trafik kuyruğu oluşmaya başladı. Otel dolulukları yüzde 50’nin üzerine çıkarken, yazlıkçıların daha çok ilçeye akın ettiği görüldü.
19.04.2023 Gündem
Tatil planı yapanlar dikkat! Fiyatlar değişti, zam geldi
Tatil planı yapanlar dikkat! Fiyatlar değişti, zam geldi Tatil planı yapacak herkesi yakından ilgilendiriyor. Oteller 2023 yılı yaz sezonunu açmaya başladı. Bu yaz da yerli turist için ‘her şey dahil’ denize yakın tesislerde ailecek tatil yapmak pahalıya gelecek. İşte haberin detayları...
29.03.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bodrum Deprem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bodrum deprem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.