Bkm Mutfak

Bkm Mutfak

Son dakika BKM Mutfak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan BKM Mutfak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını BKM Mutfak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bkm Mutfak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bkm mutfak gelişmeleri de dahil olmak üzere 211 bkm mutfak haberi bulunmuştur. Tüm bkm mutfak haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnci Taneleri ekibi ilk bölümü birlikte izledi
İnci Taneleri ekibi ilk bölümü birlikte izledi Günlerdir konuşulan, tanıtımları ile sosyal medyada paylaşım rekorları kıran Yılmaz Erdoğan'ın hem yazıp hem de başrolünde oynadığı İnci Taneleri'nin birinci bölümü yayınlandı. Dizi, tanıtımı yapıldığı ilk günden bu yana kadın cinayetlerini romantize ettiği iddiasıyla eleştirenleri ters köşe yaptı.
26.01.2024 Magazin
Genç oyuncu Metin Pıhlıs baba oldu! 'Adın gibi parla'
Genç oyuncu Metin Pıhlıs baba oldu! 'Adın gibi parla' Metin Pıhlıs ile dört yıl önce dünyaevine girdiği Gamze Pıhlıs, kızları Parla'ya kavuştu. Baba olan genç oyuncu, Parla bebeğin yüzünü gösterip, mutluluğunu sosyal medyada dile getirdi.
8.09.2023 Magazin
'Meksika Açmazı'ndan depremzedelere destek
'Meksika Açmazı'ndan depremzedelere destek Mesut Süre, Anlatanadam ve Fazlı Polat’ın sahnelediği 'Meksika Açmazı', BKM sahnesinde depremzedeler için özel bir gösteri düzenledi.
4.03.2023 Magazin
Engin Demircioğlu ve Selcan Kaya Olympos'ta evlendi!
Engin Demircioğlu ve Selcan Kaya Olympos'ta evlendi! BKM Mutfak oyuncularından Engin Demircioğlu, sevgilisi Selcan Kaya ile Olympos'ta evlendi. Engin Demircioğlu’nun nikâh şahitliğini Atakan Çelik ve Erdoğan Korkut yaptı. Düğünde Niran Ünsal sahne aldı.
27.10.2022 Magazin
Ünlü isimlerin zayıflama sırrı: Aralıklı Oruç
Ünlü isimlerin zayıflama sırrı: Aralıklı Oruç Hareketsiz yaşam tarzı, hazır gıdalar, çeşitli rahatsızlıklar kilo artışına neden oluyor. Dünya genelinde obezite giderek artarken, fazla kilo kişilerin yaşam kalitesini de olumsuz etkiliyor. Bu nedenle kilo kontrolü birçok kişinin gündeme. Ünlü isimler de kilo vermek için pek çok yöntemi deniyor. Ünlülerin yeni favorisi ise 'İntermittent Fasting. Aralıklı oruç olarak bilinen İntermittent Fasting beslenme şeklini hangi ünlüler uyguluyor? İF diyeti gerçekten sağlıklı mı? İşte aralıklı oruç ile ilgili merak edilen tüm detaylar…
16.09.2022 Magazin
Kemal Kahraman kimdir, Ezgi Mola taciz olayı nedir? Kemal Kahraman Ezgi Mola ile hangi diş macunu reklamında oynadı?
Kemal Kahraman kimdir, Ezgi Mola taciz olayı nedir? Kemal Kahraman Ezgi Mola ile hangi diş macunu reklamında oynadı? TRT1 ekranlarında yayınlanan 'Masumlar Apartmanı' adlı dizide rol alan Ezgi Mola, bir diş macunu reklamında birlikte poz verdikleri müzisyen Kemal Kahraman’dan 6 yıldır kendisini taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla şikâyetçi oldu. Söz konusu olayın ardından Kemal Kahraman kimdir, Kemal Kahraman Ezgi Mola ile hangi diş macunu reklamında oynadı, Kemal Kahraman Ezgi Mola olayı nedir? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
26.01.2022 Magazin
Çok Güzel Hareketler 2 - 108. bölüm fragmanı yayında!
Çok Güzel Hareketler 2 - 108. bölüm fragmanı yayında! Bu haftanın konuğu usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan oluyor. Çok Güzel Hareketler 2, BKM Mutfak’ın ikinci kuşağından oluşan kadrosu ve Yılmaz Erdoğan’ın yönetimindeki atölyeden çıkan yeni skeçleriyle Kanal D’de!
19.01.2022 Televizyon
Çok Güzel Hareketler 2 - 106. Bölüm Fragmanı
Çok Güzel Hareketler 2 - 106. Bölüm Fragmanı Çok Güzel Hareketler 2, BKM Mutfak’ın ikinci kuşağından oluşan kadrosu ve Yılmaz Erdoğan’ın yönetimindeki atölyeden çıkan yeni skeçleriyle Kanal D’de!
7.01.2022 Televizyon
Çok Güzel Hareketler 2 - 95. bölüm fragmanı yayınlandı!
Çok Güzel Hareketler 2 - 95. bölüm fragmanı yayınlandı! Çok Güzel Hareketler 2, BKM Mutfak’ın ikinci kuşağından oluşan kadrosu ve Yılmaz Erdoğan’ın yönetimindeki atölyeden çıkan yeni skeçleriyle Kanal D’de!
13.10.2021 Televizyon
Çok Güzel Hareketler 2-93. Bölüm Fragmanı- 2
Çok Güzel Hareketler 2-93. Bölüm Fragmanı- 2 Çok Güzel Hareketler 2 - 93. Bölüm Fragmanı - 2 yayında!
2.10.2021 Televizyon
Çok Güzel Hareketler 2'ye bu Azra Akın konuk oluyor!
Çok Güzel Hareketler 2'ye bu Azra Akın konuk oluyor! Çok Güzel Hareketler 2, BKM Mutfak’ın ikinci kuşağından oluşan kadrosu ve Yılmaz Erdoğan’ın yönetimindeki atölyeden çıkan yeni skeçleriyle Kanal D’de!
24.09.2021 Televizyon
Çok Güzel Hareketler 2'ye Azra Akın konuk oluyor!
Çok Güzel Hareketler 2'ye Azra Akın konuk oluyor! Çok Güzel Hareketler 2, BKM Mutfak’ın ikinci kuşağından oluşan kadrosu ve Yılmaz Erdoğan’ın yönetimindeki atölyeden çıkan yeni skeçleriyle Kanal D’de!
21.09.2021 Televizyon
Eser Yenenler'den Çok Güzel Hareketler 2 açıklaması!
Eser Yenenler'den Çok Güzel Hareketler 2 açıklaması! Çok Güzel Hareketler 2 yeni sezonuyla Pazartesi 20.00 başlıyor!
10.09.2021 Televizyon
Çok Güzel Hareketler 2 başlıyor!
Çok Güzel Hareketler 2 başlıyor! Kanal D'nin sevilen programı Çok Güzel Hareketler 2 yeni sezonuyla 13 Eylül Pazartesi 20.00 başlıyor.
2.09.2021 Televizyon
ÇGHB 2 oyuncusu Cemile Canyurt ve Mertkan Kaya düğün yaptı
ÇGHB 2 oyuncusu Cemile Canyurt ve Mertkan Kaya düğün yaptı BKM Mutfak oyuncularından Cemile Canyurt uzun zamandır aşk yaşadığı Mertkan Kaya ile nikah masasına oturdu.
12.07.2021 Magazin
Çok Güzel Hareketler 2- 86. bölüm fragmanı yayında!
Çok Güzel Hareketler 2- 86. bölüm fragmanı yayında! Çok Güzel Hareketler 2, BKM Mutfak’ın ikinci kuşağından oluşan kadrosu ve Yılmaz Erdoğan’ın yönetimindeki atölyeden çıkan yeni skeçleriyle Kanal D’de!
21.05.2021 Televizyon
Çok Güzel Hareketler 2 yeni fragmanı yayında!
Çok Güzel Hareketler 2 yeni fragmanı yayında! ÇGH 2, BKM Mutfak’ın ikinci kuşağından oluşan kadrosu ve Yılmaz Erdoğan’ın yönetimindeki atölyeden çıkan yeni skeçleriyle Kanal D’de!
14.05.2021 Televizyon
Çok Güzel Hareketler 2- 83. Bölüm Fragmanı
Çok Güzel Hareketler 2- 83. Bölüm Fragmanı Çok Güzel Hareketler 2 - 83. Bölüm Fragmanı yayında!
30.04.2021 Televizyon
Çok Güzel Hareketler 2 - 81. bölüm fragmanı yayında!
Çok Güzel Hareketler 2 - 81. bölüm fragmanı yayında! Çok Güzel Hareketler 2, BKM Mutfak’ın ikinci kuşağından oluşan kadrosu ve Yılmaz Erdoğan’ın yönetimindeki atölyeden çıkan yeni skeçleriyle Kanal D’de!
22.04.2021 Televizyon
Çok Güzel Hareketler 2 - 81. Bölüm Fragmanı
Çok Güzel Hareketler 2 - 81. Bölüm Fragmanı Çok Güzel Hareketler 2, BKM Mutfak’ın ikinci kuşağından oluşan kadrosu ve Yılmaz Erdoğan’ın yönetimindeki atölyeden çıkan yeni skeçleriyle Kanal D’de!
16.04.2021 Televizyon
Çok Güzel Hareketler 2 - 79. Bölüm Fragmanı yayında!
Çok Güzel Hareketler 2 - 79. Bölüm Fragmanı yayında! Çok Güzel Hareketler 2, BKM Mutfak’ın ikinci kuşağından oluşan kadrosu ve Yılmaz Erdoğan’ın yönetimindeki atölyeden çıkan yeni skeçleriyle Kanal D’de!
2.04.2021 Televizyon
Çok Güzel Hareketler 2  78. bölüm fragmanı yayında!
Çok Güzel Hareketler 2 78. bölüm fragmanı yayında! Çok Güzel Hareketler 2, BKM Mutfak’ın ikinci kuşağından oluşan kadrosu ve Yılmaz Erdoğan’ın yönetimindeki atölyeden çıkan yeni skeçleriyle Kanal D’de!
31.03.2021 Televizyon
Cem Yılmaz'dan Arif Güloğlu ile ilgili açıklama
Cem Yılmaz'dan Arif Güloğlu ile ilgili açıklama Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından kanser teşhisi konulan genç oyuncuya mesaj gönderdi.
30.03.2021 Magazin
Arif Güloğlu kimdir? Lenf kanseri (lenfoma) teşhisi konulan BKM Mutfak oyuncusu Arif Güloğlu kaç yaşında?
Arif Güloğlu kimdir? Lenf kanseri (lenfoma) teşhisi konulan BKM Mutfak oyuncusu Arif Güloğlu kaç yaşında? BKM Mutfak yapımı Çok Güzel Hareketler 2'nin oyuncularından Arif Güloğlu sosyal medya hesabı üzerinden kendisine lenfoma teşhisi konulduğunu duyurmasının ardından Arif Güloğlu ve sağlık dururumu hakkındaki merak edilenler arttı. Peki, Arif Güloğlu kimdir, kaç yaşında?
30.03.2021 Gündem
Çok Güzel Hareketler 2- 77. Bölüm Fragmanı- 2
Çok Güzel Hareketler 2- 77. Bölüm Fragmanı- 2 Çok Güzel Hareketler 2 - 77. Bölüm Fragmanı - 2 yayında!
20.03.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Bkm Mutfak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bkm mutfak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.