Bitcoin Son Dakika

Bitcoin Son Dakika

Son dakika bitcoin son dakika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bitcoin son dakika ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bitcoin son dakika haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bitcoin Son Dakika

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bitcoin son dakika gelişmeleri de dahil olmak üzere 280 bitcoin son dakika haberi bulunmuştur. Tüm bitcoin son dakika haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bitcoin son 9 ayın rekorunu kırdı
Bitcoin son 9 ayın rekorunu kırdı Bitcoin fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Lider kripto para birimi Bitcoin 30 bin doları yaklaşık 9 ay sonra aştı. Bitcoin fiyatı bu yıl yüzde 80'den fazla değer kazanarak 10 Haziran 2022'den bu yana ilk kez 30 bin doların üzerine çıktı.
11.04.2023 Ekonomi
Bitcoin bir haftada yüzde 40 arttı! Yükselişi devam edecek mi?
Bitcoin bir haftada yüzde 40 arttı! Yükselişi devam edecek mi? Bitcoin ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Yılın başında 16 bin 500 doların biraz üzerinde işlem gören Bitcoin, bir hafta önce başlayan ralli ile hızlı bir yükselişe geçti ve 27 bin doları geçip 28 bin doları zorlayarak son 9 ayın zirvesine oturdu. Sadece bir haftada yüzde 40 yükselerek, 2022’de bir hayli zarar eden yatırımcısına kendini affettiremese de yüz güldürdü. Bu yükseliş bekleniyor muydu ve ne tetikledi? Daha önemlisi, yükseliş devam eder mi? Uzmanlar yanıtladı.
20.03.2023 Ekonomi
Bitcoin ile ilgili son dakika gelişmesi! Alım fırsatı mı?
Bitcoin ile ilgili son dakika gelişmesi! Alım fırsatı mı? Bitcoin ve diğer altcoinlerde düşüş dalgası sürerken, dip yapan rakamların alım fırsatı yaratabileceği de belirtiliyor. Kripto paraların daha da düşebileceği yönünde öngörüler de var. Yatırımcılar ‘dikkatli olmaları’ konusunda uyarılıyor.
12.11.2022 Ekonomi
Kripto paralarda fren patladı! Bitcoin baş aşağı çakılıyor
Kripto paralarda fren patladı! Bitcoin baş aşağı çakılıyor Bitcoin son dakika. Kripto paralarda büyük deprem yaşanıyor. Bitcoin baş aşağı düşüyor. Kripto para piyasalarında yıl boyunca yaşanan düşüş devam ediyor. Kripto paraların bayrak gemisi Bitcoin, 17 bin doların altına düşerek son yılların en düşük seviyesine geriledi. İşte tüm detaylar...
9.11.2022 Ekonomi
Bitcoin'de kara gece! Saatler içinde resmen dibi gördü
Bitcoin'de kara gece! Saatler içinde resmen dibi gördü Bitcoin son dakika gelişmesi. Kripto para platformu Binance'in CEO'su Changpeng Zhao en büyük rakiplerinden olan FTX'in tamamını satın almak üzere niyet mektubu imzaladıklarını paylaştı. Satın alma açıklamasının ardından Bitcoin 1 saat içinde yüzde 6 değerlendi. Ancak bu yükseliş kısa sürdü ve Bitcoin bir anda çakıldı. Bitcoin'de kasım 2020'den bu yana bir ilk yaşandı.
8.11.2022 Ekonomi
Bitcoin ile ilgili şok gelişme! 'Hazır olun'
Bitcoin ile ilgili şok gelişme! 'Hazır olun' Bitcoin fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Bitcoin fiyatlarıyla ilgili yeni düşüş tahmini geldi. Kripto para birimleri son haftalarda büyük kayıp yaşayarak yatırımcısını tedirgin etmişti. Bitcoin, 20 bin dolar seviyesi üzerinde tutunmaya çalışırken dev bankadan flaş bir tahmin geldi. İşte detaylar...
27.06.2022 Ekonomi
Bitcoin’de son durum ne? Bitcoin düşer mi, yükselir mi? Bitcoin son dakika yorumlar!
Bitcoin’de son durum ne? Bitcoin düşer mi, yükselir mi? Bitcoin son dakika yorumlar! Kripto para piyasalarında son durum merak ediliyor. Bitcoin’deki görünümün zayıf olması yatırımcıyı tedirgin ediyor. Peki, Bitcoin’de son durum ne? Bitcoin düşer mi, yükselir mi? Bitcoin ne olur? İşte Bitcoin son dakika yorumlar!
20.06.2022 Ekonomi
Bitcoin için bomba tahmin! Böylesi görülmedi
Bitcoin için bomba tahmin! Böylesi görülmedi Bitcoin ile ilgili son dakika tahmini! Fed'in faiz kararı öncesinde 21.000 doların hemen üzerinde seyreden Bitcoin kararın ardından kısa sürede önce 20.400 doların altına geriledi. Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları sonrası ise borsalara paralel bir şekilde yükselişe geçti. Piyasalar bu kadar sert bir dalgalanma yaşarken Bitcoin fiyatı için bomba bir tahmin geldi.
16.06.2022 Ekonomi
Bitcoin'de haftalar sonra bir ilk!
Bitcoin'de haftalar sonra bir ilk! Bitcoin'de son dakika gelişmesi! Mart ayının sonlarında 48 bin dolara ulaştıktan sonra büyük çöküş yaşayan Bitcoin’de yatırımcıları heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Öte yandan Bitcoin, 32 bin dolar üzerinde kalıcılığını sağlarsa kritik seviyeye doğru yükselebilir.
6.06.2022 Ekonomi
Kripto para piyasasında deprem! Bitcoin düşmeye devam ediyor, değer kaybında dikkat çeken iki sebep...
Kripto para piyasasında deprem! Bitcoin düşmeye devam ediyor, değer kaybında dikkat çeken iki sebep... Kripto para piyasasında son dakika! Yeni gelişmeler ve açıklamalar peş peşe geliyor. Luna’da yaşanan krizin ardından kafalarda çok sayıda soru işareti bulunuyor. 'Luna 1 dolar olacak mı?' sorusu da merak edilmeye başlandı. Öte yandan Bitcoin düşmeye devam ediyor. CoinShares'in raporuna göre, Luna krizinin ardından Bitcoin'de yaşanan düşüş yüksek alım iştahı olarak değerlendirildi. Uzmanlar ise Bitcoin'deki düşüşü iki nedene bağladı. Peki Bitcoin'deki düşüşün sebepleri ne? Luna'nın perde arkasında neler yaşandı? İşte kripto para piyasasına ilişkin son değerlendirmeler...
23.05.2022 Ekonomi
Bitcoin için şok eden açıklama! Dibin dibi...
Bitcoin için şok eden açıklama! Dibin dibi... Bitcoin fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Bitcoinin geleceğiyle ilgili bomba bir tahmin geldi. Geçtiğimiz hafta LUNA ve UST’nin çöküşüyle birlikte kripto para piyasası allak bullak olmuştu. Bitcoin 1.5 yılın dibine indikten sonra 30 bin dolar seviyelerine kadar yükseldi. Öte yandan kripto para analizi yapan ünlü şirketin CEO’sundan Bitcoin için korkutan bir tahmin geldi. İşte detaylar...
22.05.2022 Ekonomi
Bitcoin'de son dakika! Kritik seviye! 1.5 yıl sonra...
Bitcoin'de son dakika! Kritik seviye! 1.5 yıl sonra... Bitcoin fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Geçtiğimiz hafta LUNA ve UST coinlerin çökmesiyle birlikte 26 bin 700 dolar seviyesine inen Bitcoin, 1.5 yılın en düşük seviyesini gördükten sonra toparlanma kaydetmişti. Lider coin bugün kritik eşik sınırında işlem görüyor.
20.05.2022 Ekonomi
Bitcoin resmen eridi! Kripto paralar kabusu yaşıyor, daha önce böylesi görülmedi! Yüzde...
Bitcoin resmen eridi! Kripto paralar kabusu yaşıyor, daha önce böylesi görülmedi! Yüzde... Bitcoin ve kripto paralar ile ilgili flaş açıklama! Kripto paralar son günlerde adeta kabusu yaşıyor. Fiyatlar resmen dibi gördü. Piyasanın en büyük hacimli birimi Bitcoin, 24.500 dolar seviyesine gerileyerek sadece 6 ayda zirve seviyesine göre yüzde 64 eridi. FED ve ECB'den gelen açıklamalarla baskı yiyen Bitcoin ve kripto para piyasasının, piyasalarda daha önce emsali görülmemiş Terra-LUNA depremiyle 'Güvenilirlik' hikayesi son bulmuş oldu. Kripto para piyasasında son durum ne? İşte detaylar...
12.05.2022 Ekonomi
Kripto paralarda deprem! Bitcoin için ünlü ekonomistten bomba tahmin! Yatırımcılara flaş tavsiye...
Kripto paralarda deprem! Bitcoin için ünlü ekonomistten bomba tahmin! Yatırımcılara flaş tavsiye... Bitcoin, Ethereum, altın ile ilgili son dakika açıklaması! Bomba tahmin geldi. Rakam verildi ve yatırımcılara tavsiyede bulunuldu. ABD'li ünlü ekonomist Peter Schiff, Bitcoin'in 30.000 doları kalıcı olarak aşağı yönlü kırması durumunda 'çöküş' yaşayacağını belirtti. Öte yandan "Ethereum'daki zayıflık Bitcoin'in çöküşünü yüksek ihtimalli bir sonuç haline getiriyor" diyen Schiff, yatırımcılara da altın tavsiyesinde bulundu.
11.05.2022 Ekonomi
Kripto paralarda topyekun çöküş! Resmen çakıldı, kayıp büyük, Bitcoin, Ethereum, Ripple...
Kripto paralarda topyekun çöküş! Resmen çakıldı, kayıp büyük, Bitcoin, Ethereum, Ripple... Kripto paralarla ilgili son dakika gelişmesi! Bitcoin, Ethereum başta olmak üzere kripto varlıklar topyekun çakıldı. Bitcoin sabah saatlerinde 34.400 doların altını gördü. Bu hafta yatırımcısına yüzde 8.5 kaybettirdi. Bitcoin'deki kayıp günlerdir devam ediyor. Fed kararının ardından toparlanacağı düşünülen kripto paralardaki iyimser hava bir gün bile sürmedi. Kripto paraların toplam hacminde büyük düşüş yaşanıyor.
8.05.2022 Ekonomi
Bitcoin ve Ethereum fiyatlarında çöküş! Kripto para fiyatları dibi gördü!
Bitcoin ve Ethereum fiyatlarında çöküş! Kripto para fiyatları dibi gördü! Bitcoin fiyatları ve Ethereum fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Kripto para fiyatları çöktü. Kripto para yatırımcıları büyük zarar etti. Kripto para fiyatlarında bu tür bir görüntüye son derecede az rastlandı. Bitcoin yüzde 5’ten fazla geri çekildi. Bitcoin geçtiğimiz hafta cuma günü büyük bir kayıp yaşayarak bir gün içerisinde yüzde 7.79 oranında düşmüştü. Mart ayında kripto para birimlerinde bir yükseliş beklentisi hakimken, Rusya ile Ukrayna arasındaki kriz kripto para birimleri üzerinde baskı oluşturdu. Bitcoin’in ardından en yüksek hacimli ikinci dijital varlık olan Ethereum ise bugün 2 bin 506 dolara kadar düştü. Ethereum şu dakikalarda 2 bin 523 dolardan işlem görüyor. Bitcoin ve Ethereum’da görülen satışlar piyasanın geneline yansıdı. Bu gelişmeyle birlikte kripto para birimlerinin toplam sermaye değeri bugün 1.65 trilyon dolar seviyesine kadar geri çekildi.
7.03.2022 Ekonomi
Kripto paralar için kritik tarih! Tüm gözler oraya çevrildi: Stablecoin, Bitcoin, Ethereum...
Kripto paralar için kritik tarih! Tüm gözler oraya çevrildi: Stablecoin, Bitcoin, Ethereum... Kripto para piyasası ile ilgili son dakika açıklaması! Kritik tarih belli oldu. Stablecoin, Bitcoin, Ethereum ile ilgili gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Kripto para piyasalarında tüm gözler bu hafta ABD'de olacak. Kripto para birimleri ve bir Merkez Bankası dijital para biriminin (CBDC) incelenmesi, dijital varlıkları düzenlemek için hükümet çapında bir strateji geliştirmeye yönlendiren bir kararname çıkarması bekleniyor. Öte yandan Rusya- Ukrayna cephesinde yaşanan gelişmeler de yakından takip ediliyor. Tansiyonu yükselten açıklamalar geldikçe kripto para birimleri de değer kaybediyor.
21.02.2022 Ekonomi
Kripto parada yatırımcılara şok, tersine döndü! Bitcoin, Ethereum, Binance coin, Cardano ve Solana...
Kripto parada yatırımcılara şok, tersine döndü! Bitcoin, Ethereum, Binance coin, Cardano ve Solana... Kripto para piyasasında son dakika gelişmesi! Ve başladı, yatırımcılar şokta. Altın fiyatları haftayı yükselişle kapatırken kripto para yatırımcılarına ters köşe yaptı. En yüksek hacimli kripto para Bitcoin son 7 günde yüzde 8'İn üzerinde değer kaybetti. Kripto para son 24 saatte de yüzde 4'e yakın değer kaybederek 40 bin dolar seviyesinden de uzaklaşarak 38 bin 800 dolar bandında seyrediyor. İşte Bitcoin, Ethereum, Binance coin, Cardano ve Solana’da son durum...
20.02.2022 Ekonomi
Kripto para fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Birden fırladı! Bitcoin, Ethereum...
Kripto para fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Birden fırladı! Bitcoin, Ethereum... Kripto paralar ile ilgili son dakika gelişmesi! Kripto para fiyatları birden yükselişe geçti. Bitcoin bugün yüzde 9.30 yükselişle 41 bin 500 doların üstüne çıktı. Bitcoin bu seviyeleri en son 21 Ocak'ta görmüştü. En yüksek hacimli ikinci kripto para Ethereum yüzde 6,41 yükselişle 3,012.80 dolara yükseldi. Solana yüzde 10.23'lük yükselişle 116.29 dolara çıkarken, Dogecoin yüzde 5,53 yükselişle 0.1484 cente çıktı.
5.02.2022 Ekonomi
Kripto para ile ilgili son dakika açıklaması! Türkiye müdahale ediyor! Bitcoin, Ethereum, Doge, Shiba...
Kripto para ile ilgili son dakika açıklaması! Türkiye müdahale ediyor! Bitcoin, Ethereum, Doge, Shiba... Kripto para ile ilgili son dakika açıklaması! Türkiye'den kripto para müdahalesi. Meclis'e sunulması beklenen yasa teklifiyle, yabancı kripto borsalarına Türkiye'de yerleşik altyapı kurma ve temsilci bulundurma şartı getirilmesi; yabancı kripto para borsalarının vergilendirilmesi ve MASAK denetimine alınması planlanıyor. Öte yandan Bitcoin'in dominansı yüzde 42.52 oranında seyrederken korku ve açgözlülük endeksi aşırı korku seviyesinde kalmayı sürdürüyor. Bitcoin yüzde 5’e yakın kayba yöneldi. Fed’in faiz artırımıyla birlikte dolara olan talebin de artacak olması kripto paralara olan talebi daha da aşağı çekecek. Bu gelişme ile birlikte Bitcoin 37 bin 088 dolar seviyesine işlem görüyor. En güçlü ikinci kripto para birimi Ethereum da düşüşten nasibini aldı. Yüzde 4’e yakın değer kaybıyla işlem gören Ethereum 2400 dolar seviyesinde bulunuyor. Şaka olarak ortaya çıkan sonrasında finansal değer ulaşan Dogecoin ve Shiba Inu’de de düşüş sürüyor. Dogecoin yüzde 4’e yakın düşüşle 0,1409 dolar, Shiba Inu ise yüzde 6’ya yakın kayıpla 0.00002043 dolardan alıcı buluyor. İşte kripto para ile ilgili tam gelişmeler...
28.01.2022 Ekonomi
Bitcoin'de son dakika! Flaş tahmin geldi
Bitcoin'de son dakika! Flaş tahmin geldi Bitcoin ile ilgili son dakika tahmini. Ünlü işadamı duyurdu. Kripto para birimlerine gelen satış dalgası sonrasında Bitcoin fiyatları da düşüş gösterdi. Tarihi zirvesinden yüzde 40 oranında uzaklaşan Bitcoin toparlanmaya çalışıyor. Milyarder iş adamı Barry Sternlicht ise Bitcoin'in arzının kısıtlı olduğunu ve 1 milyon dolara yükselebileceğini söyledi.
10.12.2021 Ekonomi
Bitcoin sert düştü! Yüzde 35'i aştı, yatırımcılar tedirgin...
Bitcoin sert düştü! Yüzde 35'i aştı, yatırımcılar tedirgin... Kripto para birimlerinin atası olan Bitcoin sert düşüş hareketiyle yatırımcılarını tedirgin etmeye başladı. 64 bin 813 dolara kadar yükselen Bitcoin 1 aylık süreçte 42 bin 138 dolara kadar geriledi. Yaklaşık 1 aydaki kaybı yüzde 35 oldu.
17.05.2021 Ekonomi
Bitcoin fiyatlarında tarihi düşüş
Bitcoin fiyatlarında tarihi düşüş Bitcoin fiyatları Japonya'dan gelen son dakika haberleri ve bir kripto para piyasasında sözü geçen bir yatırımcının sürekli satış yaptığını tweet atması nedeniyle saatler içerisinde yüzde 10 değer kaybederek 16 bin 500 doların altında indi.
21.12.2017 Ekonomi
Bitcoin'de halving gerçekleşti! İşte en çok düşen ve yükselen altcoinler
Bitcoin'de halving gerçekleşti! İşte en çok düşen ve yükselen altcoinler Bitcoin madenciliği sonucu verilen ödüllerin yarı yarıya indirilmesi olan halving etkinliği sona erdi. Bitcoin'in blokzinciri, zincire her 210 bin blok eklendiğinde, yani yaklaşık dört yılda bir yarılanma meydana gelecek şekilde tasarlandı. Bitcoin ve altcoinlere yatırım yapanlar neler yaşanacağını merak etmeye devam ediyor. İşte Bitcoin halving sonrası en çok düşen altcoinler... Bitcoin kaç dolar oldu?
20.04.2024 Ekonomi
Bitcoin'de sert düşüş! Kritik seviyenin altına indi
Bitcoin'de sert düşüş! Kritik seviyenin altına indi Geçtiğimiz hafta 73 bin dolar seviyesini aşarak rekor kıran Bitcoin 63 bin dolar seviyesinin hemen altına kadar çekildi. Düşüş yüzde 14'ü aştı.
19.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bitcoin Son Dakika ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bitcoin son dakika haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.