Bitcoin Fiyat

Bitcoin Fiyat

Son dakika bitcoin fiyat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bitcoin fiyat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bitcoin fiyat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bitcoin Fiyat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bitcoin fiyat gelişmeleri de dahil olmak üzere 189 bitcoin fiyat haberi bulunmuştur. Tüm bitcoin fiyat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Her gün bin 500 kişi milyoner oluyor! Bitcoin'de tüm zamanların en yüksek seviyesi
Her gün bin 500 kişi milyoner oluyor! Bitcoin'de tüm zamanların en yüksek seviyesi Mart ayında 73 bin dolara kadar çıkarak tüm zamanların en yüksek seviyelerini kaydeden Bitcoin'in geri çekilmesi, boğa sezonunun sona erip ermediğine yönelik soruları beraberinde getirdi. Konuyla ilgili değerlendirmelerini paylaşan Gate.io Küresel Büyüme Direktörü Kafkas Sönmez, "Bitcoin boğa sezonunun her gün bin 500 kişiyi milyoner yaptığını gördük. Bu kişilerin kim olduğu veya bir kişi ya da kurum olup olmadıkları cüzdanların gizliliğinden kaynaklı olarak belli olmasa da Bitcoin'in kısa süreçte önemli kazanımlara aracı olduğu tespit edilebiliyor. Buna rağmen Bitcoin milyoneri büyümesinin yavaş seyrettiği, bunun sebeplerinin başında da balinaların kâr hamleleri ve yeni yatırımcıların henüz Bitcoin'le tanışmamış olabilecekleri geliyor" dedi.
25.03.2024 Ekonomi
Bitcoin son 9 ayın rekorunu kırdı
Bitcoin son 9 ayın rekorunu kırdı Bitcoin fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Lider kripto para birimi Bitcoin 30 bin doları yaklaşık 9 ay sonra aştı. Bitcoin fiyatı bu yıl yüzde 80'den fazla değer kazanarak 10 Haziran 2022'den bu yana ilk kez 30 bin doların üzerine çıktı.
11.04.2023 Ekonomi
Bitcoin için şok eden açıklama! Dibin dibi...
Bitcoin için şok eden açıklama! Dibin dibi... Bitcoin fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Bitcoinin geleceğiyle ilgili bomba bir tahmin geldi. Geçtiğimiz hafta LUNA ve UST’nin çöküşüyle birlikte kripto para piyasası allak bullak olmuştu. Bitcoin 1.5 yılın dibine indikten sonra 30 bin dolar seviyelerine kadar yükseldi. Öte yandan kripto para analizi yapan ünlü şirketin CEO’sundan Bitcoin için korkutan bir tahmin geldi. İşte detaylar...
22.05.2022 Ekonomi
Kripto paralar çakıldı! Kayıp büyük, Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin...
Kripto paralar çakıldı! Kayıp büyük, Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin... Kripto paralar topyekun düştü. Bitcoin'de başlayan sert hareket diğer kripto varlıklara da sıçradı. Kayıp giderek büyüyor. Bitcoin kaç TL? sorusunun yanıtı kripto paraların hafta sonu dar bantta hareket etmesi sebebiyle vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Ayrıca Ethereum, Dogecoin ve Ripple fiyatları ile kripto paralarda son durum da merak konusu oldu. Geçtiğimiz günlerde 40 bin doların altına sarkan Bitcoin bugün 38 bin 200 dolara kadar gerilerken, Ethereum, 2 bin 797 dolara indi. Öte yandan Finder tarafından yayınlanan ankette Bitcoin fiyatına yönelik çarpıcı bir tahmin geldi. İşte 25 Nisan 2022 Pazartesi günü kripto para fiyatlarında son durum...
25.04.2022 Ekonomi
Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Shiba büyük zarar etti! Büyük düşüş! Böyesi daha önce görülmedi
Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Shiba büyük zarar etti! Büyük düşüş! Böyesi daha önce görülmedi Bitcon, Ethereum, Dogecoin ve Shiba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Kripto para piyasalarındaki şok dalgası devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin başta olmak üzere önemli kripto para birimlerinde kayıplar gittikçe derinleşiyor. Uluslararası piyasalardaki bazı uzmanlar düşüşün devam etmesi halinde 20 bin dolar seviyelerine geri çekilmenin yaşanabileceğini belirtiyor. Bitcoin korku iklimi nedeniyle 35 bin dolara kadar geriledi. Ethereum da güçsüz duruşunu koruyor. Gün içinde en düşük 2460 doları gören Bitcoin saat 09:33 itibarıyla yüzde 13 oranında kayıpla 2491 dolardan alıcı buluyor. Şaka olarak ortaya çıkan sonrasında finansal değere ulaşan Dogecoin ve Shiba Inu de sert düşüşte. Dogecoin yüzde 13 oranında değer kaybıyla 0.1332 dolar seviyesinde, Shiba Inu ise yüzde 23 oranında kayıpla 0.00001972 dolardan alıcı buluyor.
22.01.2022 Ekonomi
Bitcoin'de son dakika! Flaş tahmin geldi
Bitcoin'de son dakika! Flaş tahmin geldi Bitcoin ile ilgili son dakika tahmini. Ünlü işadamı duyurdu. Kripto para birimlerine gelen satış dalgası sonrasında Bitcoin fiyatları da düşüş gösterdi. Tarihi zirvesinden yüzde 40 oranında uzaklaşan Bitcoin toparlanmaya çalışıyor. Milyarder iş adamı Barry Sternlicht ise Bitcoin'in arzının kısıtlı olduğunu ve 1 milyon dolara yükselebileceğini söyledi.
10.12.2021 Ekonomi
Bitcoin'de flaş gelişme! Düğmeye basıldı
Bitcoin'de flaş gelişme! Düğmeye basıldı Bitcoin'de son dakika gelişmesi. Uzun süredir ellerinde Bitcoin tutan yatırımcıların, mayıs ayından bu yana ilk kez net pozisyonlarını azalttıkları belirtildi. Bitcoin rekor seviyeden gelen satışlarla yaşadığı sert geri çekilmenin ardından bugün 65 bin dolar sınırında bulunuyor.
12.11.2021 Ekonomi
Bitcoin sert düştü! Yüzde 35'i aştı, yatırımcılar tedirgin...
Bitcoin sert düştü! Yüzde 35'i aştı, yatırımcılar tedirgin... Kripto para birimlerinin atası olan Bitcoin sert düşüş hareketiyle yatırımcılarını tedirgin etmeye başladı. 64 bin 813 dolara kadar yükselen Bitcoin 1 aylık süreçte 42 bin 138 dolara kadar geriledi. Yaklaşık 1 aydaki kaybı yüzde 35 oldu.
17.05.2021 Ekonomi
Bitcoin geriledi! Bitcoin ne kadar oldu? Bitcoin kaç dolar?
Bitcoin geriledi! Bitcoin ne kadar oldu? Bitcoin kaç dolar? Bitcoin ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Bitcoin geçtiğimiz günlerde ABD Merkez Bankası Başkanı (Fed) Jerome Powell'ın ve Norveç Merkez Bankası Norges Bank Başkanı Oystein Olsen'ın söylemleriyle baskı altına girmiş, 51 bin dolar bandına kadar geri çekilmişti. Elon Musk’un Tesla’nın kripto parayla ödemeyi kabul edeceğini açıklaması bir nebze Bitcoin ve diğer kripto paraları desteklese de Bitcoin’de dalgalanma sürüyor. Peki, Bitcoin ne kadar oldu? Bitcoin kaç dolar? Bugün Bitcoin ne kadar? Bitcoin düşer mi, yükselir mi? İşte kripto paralar ve Bitcoin ile ilgili tüm detaylar…
28.03.2021 Ekonomi
Bitcoin neden düşüyor? Bitcoin 55,000 doların altına geriledi!
Bitcoin neden düşüyor? Bitcoin 55,000 doların altına geriledi! Bitcoin'de kritik düşüş! Bitcoin 55,000 doların altında... Yatırımcı Bitcoin fiyatlarını ve gelişmeleri yakından takip ediyor. ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın, kripto para birimlerini, "birer ödeme aracından çok, birer spekülasyon aracı" olarak gördüğünü, bu nedenle, "dolardan çok altına benzediklerini" söylemesinin de etkisiyle kripto para piyasalarına gelen satışların etkisiyle Bitcoin 55,000 doların da altına geriledi. Peki, Bitcoin kaç lira? Bitcoin neden düştü? Bitcoin kaç TL? Bitcoin kaç Bitcoin fiyat grafiği TL...
23.03.2021 Ekonomi
Bitcoin'den geri dönüş! Bitcoin 50 bin doların üzerine çıktı!
Bitcoin'den geri dönüş! Bitcoin 50 bin doların üzerine çıktı! ABD’de tahvil faizlerinin yükselmesi, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell’ın açıklamalarının ardından 50 bin doların altına gerileyen Bitcoin, hafta sonunda gelen genel alımların desteğinde yeniden bu düzeyin üzerine çıktı.
7.03.2021 Ekonomi
Bitcoin rekor tazeledi! O sınırı da aştı
Bitcoin rekor tazeledi! O sınırı da aştı Kripto para birimi Bitcoin'in değeri, bugün 50 bin doları aşarak rekor tazeledi. Tesla, PayPal gibi uluslararası şirketlere, küresel finans piyasalarının en büyüklerinden Morgan Stanley ve teknoloji Apple Pay'in de katılımıyla artan kurumsal ilgiyle "50,000 dolar" sınırını aşan Bitcoin, yeni günün erken saatlerinde bu düzeylere yakın hareket ediyor.
17.02.2021 Ekonomi
Dogecoin yeniden ilk 10 arasında! Altın yatırımları kripto paralara mı kaydı?
Dogecoin yeniden ilk 10 arasında! Altın yatırımları kripto paralara mı kaydı? Tesla CEO’su Elon Musk, ünlü rock grubu Kiss’ten Gene Simmons ve ünlü hiphop’çı Snoop Dogg'un art arda hakkında Twitter paylaşımları yaptığı Dogecoin, geçen ay sonunda döndüğü alt sıralardan yeniden ilk 10 arasında tırmandı. Peki, Dogecoin ne kadar? Dogecoin'de son durum ne? Kriptoparalar ne kadar oldu? Dogecoin, Ethereum, Bitcoin fiyatları!
8.02.2021 Ekonomi
Bitcoin 11,500 doların üzerini gördü! Durmuyor...
Bitcoin 11,500 doların üzerini gördü! Durmuyor... Kripto para piyasalarının en yüksek hacimli birimi Bitcoin son 24 saatte yüzde 0.62 artışla 11,687.29 dolara yükseldi; böylece, piyasa hacmi de 215.85 milyar dolara çıktı.
24.08.2020 Ekonomi
Bitcoin yeniden 9 bin doların altına geriledi
Bitcoin yeniden 9 bin doların altına geriledi Kripto para birimleri piyasasında sabah saatlerinde gözlemlenen genel düşüş devam ederken, Bitcoin yeniden 9 bin doların altına düştü.
22.03.2018 Ekonomi
Kripto para piyasası tepetaklak! Sert düşüşün ardından EFT onayı ile toparlanma başladı
Kripto para piyasası tepetaklak! Sert düşüşün ardından EFT onayı ile toparlanma başladı Hafta sonu gerçekleşen sert düşüş sonrası yatırımcıları tedirgin eden kripto paralarda toparlanma eğilimi görülüyor. İran’ın hafta sonu İsrail’e misilleme amaçlı saldırısının daha geniş bir bölgesel çatışma korkusunu artırması ve yatırımcılarının risk iştahını düşürmesiyle varlık fiyatlarındaki oynaklık arttı.
16.04.2024 Ekonomi
Kripto paralar sert düşüşün ardından toparlanıyor! Oklar yukarıyı gösteriyor
Kripto paralar sert düşüşün ardından toparlanıyor! Oklar yukarıyı gösteriyor Hafta sonu gerçekleşen sert düşüş sonrası yatırımcıları tedirgin eden kripto paralar toparlanma eğilimi görülüyor.
15.04.2024 Ekonomi
Bitcoin alev aldı! Kripto paraya yatırım yapanlar dikkat, yeni zirve geliyor
Bitcoin alev aldı! Kripto paraya yatırım yapanlar dikkat, yeni zirve geliyor Kripto para piyasasında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Bitcoin fiyatı bugün 60 bin dolarını aştı. Aylık fiyat artışı yüzde 38'i geçti.
28.02.2024 Ekonomi
Bitcoin yine rekor kırdı! 1 trilyon dolar sınırını aştı
Bitcoin yine rekor kırdı! 1 trilyon dolar sınırını aştı Bitcoin'in piyasa değeri 1 trilyon doları aştı. Ayrıca dijital para biriminin değeri gün içerisinde 51 bin doların üzerine çıktı.
14.02.2024 Ekonomi
Vergi sıfıra düştü! Geçici bir süre için uygulanacak
Vergi sıfıra düştü! Geçici bir süre için uygulanacak Ticaret Bakanlığı tarafından açıklama yapıldı. Yeşil mercimek ithalatında gümrük vergisi geçici bir süreyle sıfıra indirildi
13.02.2024 Ekonomi
Bitcoin’de dalgalanma sürüyor! Dip seviyeyi gördü
Bitcoin’de dalgalanma sürüyor! Dip seviyeyi gördü 10 Ocak’ta SEC’in Bitcoin fiyatını doğrudan takip eden borsa yatırım fonlarını onaylamasının ardından başlayan yükseliş kısa sürdü. Bitcoin dün Aralık 2023’ten bu yana ilk kez 39.000 doların altını gördü. Gün içinde tekrar bu seviyenin üzerine çıksa da uzmanlar yeni direnç noktalarının 38.000 ve 33.000 dolar olacağını belirtiyor.
25.01.2024 Ekonomi
Yılbaşı sabahı kasayı levye ile açıp 600 bin TL vurgun yapan hırsızlar yakalandı
Yılbaşı sabahı kasayı levye ile açıp 600 bin TL vurgun yapan hırsızlar yakalandı Adana’da yılbaşı sabahı iki şahıs, girdikleri tamirci dükkanında içerideki kasayı levye zoruyla açıp, 600 bin TL değerinde döviz ve elektronik eşya çaldı. Polisler hırsızları operasyonla yakaladı.
8.01.2024 Gündem
Bitcoin'de hızlı hareket! Kritik seviyeden döndü
Bitcoin'de hızlı hareket! Kritik seviyeden döndü Dün 35 bin dolar seviyelerine gerileyen Bitcoin akşam saatlerinde hızlı yükseldi ve 38 bin dolar sınırından geri döndü. İşte bitcoin fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken detaylar...
16.11.2023 Ekonomi
Kripto paralarda neler oluyor? Bitcoin birden fırladı
Kripto paralarda neler oluyor? Bitcoin birden fırladı Kripto paralardaki Ekim ayı sonundan itibaren oluşan volatilite yerini sakinliğe bıraktı. 28 bin dolar seviyelerinden 36 bin dolara yükseliş gösteren lider kripto para birimi Bitcoin sakin seyre yöneldi. Kripto para piyasalarında hızlı yükselişin ardından durgun seyir yaşanıyor. Bitcoin kısa sürede yaklaşık yüzde 30 kazanç sağladı ve şu sıralar 35 bin dolar seviyelerinde işlem görüyor.
7.11.2023 Ekonomi
Kripto paralar dibi gördü! 24 saatte 200 milyon dolar buhar oldu
Kripto paralar dibi gördü! 24 saatte 200 milyon dolar buhar oldu Kripto para piyasası dün akşam saatlerine doğru görülmemiş fiyat hareketlerine sahne oldu. Bitcoin önce dakikalar içerisinde yüzde 10 artarak 30 bin dolara dokundu, ardından sert düştü. Peki piyasayı ne etkiledi? Konuyla ilgili Bitay Araştırma Departmanı Analisti Betül Yavuz önemli uyarılarda bulundu. İşte detaylar...
17.10.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bitcoin Fiyat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bitcoin fiyat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.