Bitcoin flaş tahmin! Uçuşa geçti
Bitcoin flaş tahmin! Uçuşa geçti Bitcoin ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Lider kripto para birimi Bitcoin 381 gün aranın ardından yeniden atağa geçti. Kritik 20 bin dolar seviyesinin üzerine yükselen BTC için yeniden umut veren tahminler yapıldı. SkyBridge Capital‘in kurucusu Anthony Scaramucci, Bitcoin'in 2 yıl içinde 50 ila 100 bin dolara yükselebileceğini dile getirdi. Yatırımcı Bill Tai ise yükseliş öncesi 12 bin dolar dip seviyelerinin gelebileceğini öngördüğünü söyledi.
16.01.2023 Ekonomi
Bitcoin ile ilgili son dakika gelişmesi! Alım fırsatı mı?
Bitcoin ile ilgili son dakika gelişmesi! Alım fırsatı mı? Bitcoin ve diğer altcoinlerde düşüş dalgası sürerken, dip yapan rakamların alım fırsatı yaratabileceği de belirtiliyor. Kripto paraların daha da düşebileceği yönünde öngörüler de var. Yatırımcılar ‘dikkatli olmaları’ konusunda uyarılıyor.
12.11.2022 Ekonomi
Bitcoin'de haftalar sonra bir ilk!
Bitcoin'de haftalar sonra bir ilk! Bitcoin'de son dakika gelişmesi! Mart ayının sonlarında 48 bin dolara ulaştıktan sonra büyük çöküş yaşayan Bitcoin’de yatırımcıları heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Öte yandan Bitcoin, 32 bin dolar üzerinde kalıcılığını sağlarsa kritik seviyeye doğru yükselebilir.
6.06.2022 Ekonomi