Birce Akalay Sevgili

Birce Akalay Sevgili

Son dakika Birce Akalay sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Birce Akalay sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Birce Akalay sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Birce Akalay Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan birce akalay sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 20 birce akalay sevgili haberi bulunmuştur. Tüm birce akalay sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Birce Akalay isyan etti: Çirkin...
Birce Akalay isyan etti: Çirkin... Birce Akalay, önceki gün Cihangir’de bir mekan çıkışı görüntülendi.
4.12.2017 Magazin
'Hastanede doktorlar gibi sette de oyuncular aşık olabilir'
'Hastanede doktorlar gibi sette de oyuncular aşık olabilir' NTV'nin ekran yüzlerinden Berfu Güven, dizi ve sinema oyuncusu Birce Akalay ile buluştu.
1.09.2017 Magazin
Birce Akalay: Evlenmeyi düşünmüyoruz!
Birce Akalay: Evlenmeyi düşünmüyoruz! Sarp Levendoğlu'nun eski eşi Birce Akalay, geçtiğimiz gün Taksim'de bulunan bir mekandan çıkarken yeni sevgilisi Can Tunalı ile görüntülendi.
16.08.2017 Magazin
Birce Akalay'a bakanlar anında fark etti!
Birce Akalay'a bakanlar anında fark etti! Birce Akalay, Sarp Levendoğlu’ndan boşanır boşanmaz balet Can Tunalı ile aşk yaşamaya başlamıştı
28.07.2017 Magazin
Bomba iddia! Birce Akalay evlendi...
Bomba iddia! Birce Akalay evlendi... Ünlü oyuncu Birce Akalay'ın parmağındaki alyans takipçilerini heyecanlandırdı.
19.06.2017 Magazin
Yok artık! Birce'nin sevgilisi Derya Şensoy'u takip ediyor!
Yok artık! Birce'nin sevgilisi Derya Şensoy'u takip ediyor! Birce Akalay'dan boşanan Sarp Levendoğlu, eski eşinin sevgilisi Can Tunalı’yı, Tunalı da Sarp Levendoğlu'nun yeni aşkı Derya Şensoy'u takip ediyor. Oldukça dikkat çeken bu sosyal medya takibi kafaları karıştırdı. Birce Akalay veya Sarp Levendoğlu'nun konuyla ilgili bir açıklama yapması bekleniyor.
25.05.2017 Magazin
Birce Akalay'dan eski eşi Sarp Levendoğlu'na misilleme!
Birce Akalay'dan eski eşi Sarp Levendoğlu'na misilleme! Kendisini Derya Şensoy'la aldattığı gerekçesiyle Sarp Levendoğlu'ndan boşanan Birce Akalay, ikilinin birlikte görüntülenmesinin ardından misilleme yaptı.
22.05.2017 Magazin
Birce Akalay yeni sevgilisiyle çok fena yakalandı!
Birce Akalay yeni sevgilisiyle çok fena yakalandı! Birce Akalay ile 3 aydır aşk yaşadığı Can Tunalı ilk kez görüntülendi. İkilinin samimi pozları sosyal medyaya damga vurdu. İşte Birce Akalay ile Can Tunalı'nın objektiflere takıldığı anlar...
16.05.2017 Magazin
Birce Akalay: Bana soru sormayın!
Birce Akalay: Bana soru sormayın! Sarp Levendoğlu’dan olaylı bir şekilde boşanan Birce Akalay, sokakta konuşmuyor.
11.05.2017 Magazin
Birce ve Sarp sosyal medyadan savaş açtı!
Birce ve Sarp sosyal medyadan savaş açtı! Yakın zamanda boşanan Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu, sosyal medya hesaplarından isim vermeden birbirlerini hedef aldı. Konuya Derya Şensoy da dahil oldu.
13.04.2017 Magazin
İşte Birce Akalay'ın yeni aşkı!
İşte Birce Akalay'ın yeni aşkı! Sarp Levendoğlu'ndan boşanan ünlü oyuncu Birce Akalay, balet Can Tunalı ile aşk yaşıyor...
12.04.2017 Magazin
Hakan Kurtaş kimdir? Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı ne, Birce Akalay kaç yaşında?
Hakan Kurtaş kimdir? Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı ne, Birce Akalay kaç yaşında? Kuş Uçuşu dizisindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren Birce Akalay ile Hakan Kurtaş sevgili oldu. Söz konusu iddiaların ardından Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı sorgulanırken, Hakan Kurtaş’ın kim olduğu sorgulanmaya başlandı.
22.02.2024 Magazin
Nur Fettahoğlu: İnsanları genellememek gerek
Nur Fettahoğlu: İnsanları genellememek gerek Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, önceki gün Etiler'de bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Fettahoğlu, Kerem Bürsin'in yurt dışındaki oyuncular için "Onlar 'dünyaları ben yarattım, burası benim setim kardeşim' diye bağırmıyorlar" demesinin hatırlatılması üzerine, dikkat çeken bir açıklama yaptı.
5.06.2022 Magazin
İşte Sarp Levendoğlu'nun yeni aşkı!
İşte Sarp Levendoğlu'nun yeni aşkı! Birce Akalay'dan boşandıktan sonra Derya Şensoy ile aşk yaşayan Sarp Levendoğlu'nun yeni aşkı ortaya çıktı.
25.07.2017 Magazin
Birce Akalay'ı çıldırtan yorum!
Birce Akalay'ı çıldırtan yorum! Birce Akalay, İnstagram'da eşi Sarp Levendoğlu'nun boks eğitmeni ile tartıştı.
14.04.2017 Magazin
Şoke eden iddia! Birce Akalay ile Kıvanç Tatlıtuğ...
Şoke eden iddia! Birce Akalay ile Kıvanç Tatlıtuğ... Birce Akalay hakkında çıkan bir habere çok sert tepki gösterdi. Akalay'ın Kıvanç Tatlıtuğ'un eski sevgilisi olduğu ve Başak Dizer ile çalışacağı iddia edildi.
11.04.2017 Magazin
Birce Akalay: Aşka asla küsmem!
Birce Akalay: Aşka asla küsmem! Sarp Levendoğlu'ndan ihanet gerekçesi ile boşanan Birce Akalay, aşka kapılarını kapatmadığını söyledi.
8.04.2017 Magazin
Birce'yi çabuk unuttu! İşte yeni aşkı...
Birce'yi çabuk unuttu! İşte yeni aşkı... Oyuncu Sarp Levendoğlu, meslektaşı Birce Akalay'dan boşandıktan kısa süre sonra çapkınlık turunda görüntülendi. İşte Sarp Levendoğlu'nun turundan detaylar...
1.03.2017 Magazin
Yeni bir Birce
Yeni bir Birce Birce Akalay, hem güzelliği hem ‘Küçük Ağa’ dizisindeki performansı ile çok konuşuldu...
3.09.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Birce Akalay Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki birce akalay sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.