Birce Akalay İnstagram

Birce Akalay İnstagram

Son dakika Birce Akalay instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Birce Akalay instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Birce Akalay instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Birce Akalay İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan birce akalay instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 45 birce akalay instagram haberi bulunmuştur. Tüm birce akalay instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Birce Akalay isyan etti: Fotoğrafta cinsellik yok!
Birce Akalay isyan etti: Fotoğrafta cinsellik yok! Instagram Birce Akalay'ın paylaştığı fotoğrafı 'Çıplaklık ve cinsellik barındırdığı' gerekçesiyle kaldırınca, ünlü oyuncu isyan etti...
9.03.2020 Magazin
Birce Akalay özür diledi: Kapımda ölü buldum!
Birce Akalay özür diledi: Kapımda ölü buldum! Birce Akalay, evini ilaçlattıktan sonra kapısının önünde ölen bir iguana yavrusunun fotoğrafını paylaştı.
31.08.2019 Magazin
Birce Akalay, İstanbul'u terk etti!
Birce Akalay, İstanbul'u terk etti! İstanbul'dan ayrılıp sahil kasabalarına giden ünlüler kervanına ünlü oyuncu Birce Akalay da katıldı.
4.04.2019 Magazin
Birce Akalay'dan meyhane isyanı
Birce Akalay'dan meyhane isyanı Kadıköy Koşuyolu’nda oturan oyuncu Birce Akalay, Instagram’da isyan mesajı yayınladı: Burası yerleşim yeri. Koşuyolu’nda açılan sekizinci sınıf meyhanelerden ve içmeyi bilmeyen müşterilerden şikayetçiyim.
25.09.2018 Magazin
Yeni imajına tepki yağdı
Yeni imajına tepki yağdı Başrol oynadığı Siyah Beyaz Aşk dizisi final yapan oyuncu Birce Akalay, saçlarını kısacık kestirdi. Oyuncunu yeni imajı sosyal medyada tepkilere neden oldu.
29.05.2018 Magazin
Ölüm haberini gözyaşları içinde verdi
Ölüm haberini gözyaşları içinde verdi Hayvan dostu oyuncu Birce Akalay, bakımını üstlendiği yavru kedilerden birinin ölümü üzerine gözü yaşlı bir şekilde kamera karşısına geçip yaşadığı üzüntüyü dile getirdi.
13.04.2018 Magazin
Birce Akalay’dan skandal hareket!
Birce Akalay’dan skandal hareket! Güzel oyuncu Birce Akalay’ın el hareketi sosyal medyayı salladı! Akalay'ın Aslı Mavitan ile videosu sosyal medyada gündem oldu. İşte o video...
1.02.2018 Magazin
Birce Akalay: Evlenmeyi düşünmüyoruz!
Birce Akalay: Evlenmeyi düşünmüyoruz! Sarp Levendoğlu'nun eski eşi Birce Akalay, geçtiğimiz gün Taksim'de bulunan bir mekandan çıkarken yeni sevgilisi Can Tunalı ile görüntülendi.
16.08.2017 Magazin
Birce Akalay: Hey ben Batman'im
Birce Akalay: Hey ben Batman'im Oyuncu Birce Akalay, sosyal medya hesabından 'Batman' karakterine duyduğu hayranlığı dile getirdi.
27.07.2017 Magazin
Bomba iddia! Birce Akalay evlendi...
Bomba iddia! Birce Akalay evlendi... Ünlü oyuncu Birce Akalay'ın parmağındaki alyans takipçilerini heyecanlandırdı.
19.06.2017 Magazin
Birce Akalay'dan eski eşi Sarp Levendoğlu'na misilleme!
Birce Akalay'dan eski eşi Sarp Levendoğlu'na misilleme! Kendisini Derya Şensoy'la aldattığı gerekçesiyle Sarp Levendoğlu'ndan boşanan Birce Akalay, ikilinin birlikte görüntülenmesinin ardından misilleme yaptı.
22.05.2017 Magazin
Birce Akalay yeni sevgilisiyle çok fena yakalandı!
Birce Akalay yeni sevgilisiyle çok fena yakalandı! Birce Akalay ile 3 aydır aşk yaşadığı Can Tunalı ilk kez görüntülendi. İkilinin samimi pozları sosyal medyaya damga vurdu. İşte Birce Akalay ile Can Tunalı'nın objektiflere takıldığı anlar...
16.05.2017 Magazin
Birce Akalay: Bana soru sormayın!
Birce Akalay: Bana soru sormayın! Sarp Levendoğlu’dan olaylı bir şekilde boşanan Birce Akalay, sokakta konuşmuyor.
11.05.2017 Magazin
Birce Akalay'ı çıldırtan yorum!
Birce Akalay'ı çıldırtan yorum! Birce Akalay, İnstagram'da eşi Sarp Levendoğlu'nun boks eğitmeni ile tartıştı.
14.04.2017 Magazin
Birce Akalay'ın avukatından açıklama geldi!
Birce Akalay'ın avukatından açıklama geldi! Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu’nun sosyal medyadan isim vermeden birbirini hedef alan paylaşımlarının ardından Birce Akalay’ın avukatı açıklama yaptı.
13.04.2017 Magazin
Birce ve Sarp sosyal medyadan savaş açtı!
Birce ve Sarp sosyal medyadan savaş açtı! Yakın zamanda boşanan Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu, sosyal medya hesaplarından isim vermeden birbirlerini hedef aldı. Konuya Derya Şensoy da dahil oldu.
13.04.2017 Magazin
İşte Birce Akalay'ın yeni aşkı!
İşte Birce Akalay'ın yeni aşkı! Sarp Levendoğlu'ndan boşanan ünlü oyuncu Birce Akalay, balet Can Tunalı ile aşk yaşıyor...
12.04.2017 Magazin
Şoke eden iddia! Birce Akalay ile Kıvanç Tatlıtuğ...
Şoke eden iddia! Birce Akalay ile Kıvanç Tatlıtuğ... Birce Akalay hakkında çıkan bir habere çok sert tepki gösterdi. Akalay'ın Kıvanç Tatlıtuğ'un eski sevgilisi olduğu ve Başak Dizer ile çalışacağı iddia edildi.
11.04.2017 Magazin
Birce Akalay'dan ilginç paylaşım
Birce Akalay'dan ilginç paylaşım Oyuncu Birce Akalay'ın, sosyal medyadan fotoğraflarını sildiği eşi Sarp Levendoğlu'nun dövmesini de sildirdiği ileri sürüldü.
6.01.2017 Magazin
Tuğba Ekinci'den İbrahim Çelikkol açıklaması! "Öyle de bir kırodur!"
Tuğba Ekinci'den İbrahim Çelikkol açıklaması! "Öyle de bir kırodur!" Önceki gün 'Bak Burası Çok Önemli' adlı bir YouTube programına katılan ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, oyuncu eski sevgilisi İbrahim Çelikkol hakkında şoke eden açıklamalarda bulundu. Ünlü isimle ayrılık sebeplerini ilk kez açıklayan Ekinci, Çelikkol'un yakın dostu Birce Akalay'a da değinerek; eşi Mihre Mutlu'dan boşandığı için oyuncuya çok kızdığını söyledi.
1.11.2022 Magazin
Hafsanur Sancaktutan, mini şortuyla hayranlarını büyüledi
Hafsanur Sancaktutan, mini şortuyla hayranlarını büyüledi Son Yaz dizisinde Alperen Duymaz, Ali Atay ve Birce Akalay ile kamera karşısına geçen güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan, Instagram hesabından paylaştığı cesur pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu.
26.11.2021 Magazin
Virüs sıcaklığı kaybettirdi
Virüs sıcaklığı kaybettirdi Birce Akalay, koronavirüsün insanlar arasındaki samimiyet ve sıcaklık duygusunu kaybettirdiğini söyledi.
17.04.2020 Magazin
Birce Akalay ilk kez açıkladı! 'Hastalığım...'
Birce Akalay ilk kez açıkladı! 'Hastalığım...' Oyuncu Birce Akalay, bir derginin Instagram üzerinden yapılan canlı yayınına konuk oldu. Akalay, canlı yayında kimsenin bilmediği hastalığından ilk defa bahsetti.
13.04.2020 Magazin
Ağlatan aşk!
Ağlatan aşk! Oyuncu Birce Akalay, eski sevgilisi Can Tunalı ile pişti oldu! Tunalı'yı 11 yıl önce aşk yaşadığı Seda Akman’la gören Akalay'ın, ağlayarak mekanı terk ettiği iddia edildi.
22.02.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Birce Akalay İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki birce akalay instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.