Birce Akalay Aşk

Birce Akalay Aşk

Son dakika Birce Akalay aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Birce Akalay aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Birce Akalay aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Birce Akalay Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan birce akalay aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 111 birce akalay aşk haberi bulunmuştur. Tüm birce akalay aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Birce Akalay'dan özel hayat açıklaması
Birce Akalay'dan özel hayat açıklaması Birce Akalay, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Yalnız başına yürüyen oyuncu, kendisini görüntüleyen muhabirlerle sohbet etti.
10.12.2020 Magazin
'Hastanede doktorlar gibi sette de oyuncular aşık olabilir'
'Hastanede doktorlar gibi sette de oyuncular aşık olabilir' NTV'nin ekran yüzlerinden Berfu Güven, dizi ve sinema oyuncusu Birce Akalay ile buluştu.
1.09.2017 Magazin
Birce Akalay: Evlenmeyi düşünmüyoruz!
Birce Akalay: Evlenmeyi düşünmüyoruz! Sarp Levendoğlu'nun eski eşi Birce Akalay, geçtiğimiz gün Taksim'de bulunan bir mekandan çıkarken yeni sevgilisi Can Tunalı ile görüntülendi.
16.08.2017 Magazin
Bomba iddia! Birce Akalay evlendi...
Bomba iddia! Birce Akalay evlendi... Ünlü oyuncu Birce Akalay'ın parmağındaki alyans takipçilerini heyecanlandırdı.
19.06.2017 Magazin
Birce Akalay yeni sevgilisiyle çok fena yakalandı!
Birce Akalay yeni sevgilisiyle çok fena yakalandı! Birce Akalay ile 3 aydır aşk yaşadığı Can Tunalı ilk kez görüntülendi. İkilinin samimi pozları sosyal medyaya damga vurdu. İşte Birce Akalay ile Can Tunalı'nın objektiflere takıldığı anlar...
16.05.2017 Magazin
İşte Birce Akalay'ın yeni aşkı!
İşte Birce Akalay'ın yeni aşkı! Sarp Levendoğlu'ndan boşanan ünlü oyuncu Birce Akalay, balet Can Tunalı ile aşk yaşıyor...
12.04.2017 Magazin
Birce Akalay: Aşka asla küsmem!
Birce Akalay: Aşka asla küsmem! Sarp Levendoğlu'ndan ihanet gerekçesi ile boşanan Birce Akalay, aşka kapılarını kapatmadığını söyledi.
8.04.2017 Magazin
'Aşıkken ilkbahar gibi olurum'
'Aşıkken ilkbahar gibi olurum' Geçtiğimiz aylarda Sarp Levendoğlu'ndan boşanan Birce Akalay, aşkla ilgili açıklamalarda bulundu.
2.04.2017 Magazin
Aşk doğrulandı! Birce Akalay'dan Hakan Kurtaş açıklaması
Aşk doğrulandı! Birce Akalay'dan Hakan Kurtaş açıklaması Sarp Levendoğlu ile üç yıllık evliliği 2017'de sona eren Birce Akalay, meslektaşı Hakan Kurtaş ile yeni bir aşka yelken açtı. Sevgililer Günü’nde Beyoğlu’nda bir sinemada el ele film izleyen ünlü çiftten Akalay, ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.
2.03.2024 Magazin
Hakan Kurtaş kimdir? Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı ne, Birce Akalay kaç yaşında?
Hakan Kurtaş kimdir? Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı ne, Birce Akalay kaç yaşında? Kuş Uçuşu dizisindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren Birce Akalay ile Hakan Kurtaş sevgili oldu. Söz konusu iddiaların ardından Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı sorgulanırken, Hakan Kurtaş’ın kim olduğu sorgulanmaya başlandı.
22.02.2024 Magazin
Eski sevgililer yan yana poz verdi!
Eski sevgililer yan yana poz verdi! Eski sevgililer Nesrin Cavadzade -Burak Deniz ile Birce Akalay-Fırat Çelik uzun zaman sonra yan yana geldi. Geçtiğimiz günlerde de Dilan Çiçek Deniz'in küs olduğu Aybüke Pusat, eski sevgilisi Furkan Andıç ve yeni aşkı Mert Yazıcıoğlu aynı karede yer almıştı.
17.07.2023 Magazin
Birce Akalay arkadaşlarıyla yaz sezonunu açtı!
Birce Akalay arkadaşlarıyla yaz sezonunu açtı! Rol aldığı dizilerin yanı sıra güzelliğiyle de gözleri üzerine çeken Birce Akalay, yaz sezonunu arkadaşlarıyla birlikte açtı. Birce Akalay ilk olarak makyajsız halini ardından ise bikinili karesini yayınladı.
27.06.2023 Magazin
Tamer Karadağlı'ya büyük şok! Tahliye kararı verildi
Tamer Karadağlı'ya büyük şok! Tahliye kararı verildi Bir dönemin efsane dizisi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Haluk karakteri ile hafızalarımıza kazınan Tamer Karadağlı ev sahibiyle kira bedeli yüzünden mahkemelik olmuştu. 10 bin TL olan kirasını 18 bine çıkaran ama ev sahibini mutlu edemeyen oyuncuya ev sahibi dava açmıştı. Tamer Karadağlı'nın kira davasında karar çıktı.
3.06.2023 Magazin
İbrahim Çelikkol'dan Birce Akalay'lı paylaşım! Kafa karıştırdı...
İbrahim Çelikkol'dan Birce Akalay'lı paylaşım! Kafa karıştırdı... Son olarak 'Kuş Uçuşu' dizisinde başrolü paylaşan Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol hakkında sık sık aşk dedikoduları ortaya atılıyor. İkili, söylentileri yalanlasa da yaptıkları paylaşımlarla dedikoduları yeniden alevlendiriyor. Çelikkol'un paylaştığı son fotoğraf yine akıllarda soru işareti bıraktı.
8.05.2023 Magazin
Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'dan sahil paylaşımı!
Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'dan sahil paylaşımı! Kuş Uçuşu dizisindeki cesur sahneleri çok konuşulan Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol uzun süre aşk iddialarıyla gündemde kaldı. Yakın arkadaş olan Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol Kuş Uçuşu 2. sezon çekimlerinden bazı set görüntülerini paylaşınca yine olay oldu.
27.11.2022 Magazin
Tuğba Ekinci'den İbrahim Çelikkol açıklaması! "Öyle de bir kırodur!"
Tuğba Ekinci'den İbrahim Çelikkol açıklaması! "Öyle de bir kırodur!" Önceki gün 'Bak Burası Çok Önemli' adlı bir YouTube programına katılan ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, oyuncu eski sevgilisi İbrahim Çelikkol hakkında şoke eden açıklamalarda bulundu. Ünlü isimle ayrılık sebeplerini ilk kez açıklayan Ekinci, Çelikkol'un yakın dostu Birce Akalay'a da değinerek; eşi Mihre Mutlu'dan boşandığı için oyuncuya çok kızdığını söyledi.
1.11.2022 Magazin
Birce Akalay paylaştı İbrahim Çelikkol'dan yorum gecikmedi!
Birce Akalay paylaştı İbrahim Çelikkol'dan yorum gecikmedi! Sık sık adı aşk dedikodularına karışan İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay, yeniden sosyal medyanın gündemine oturdu. Yeni imajını paylaşan Akalay'a ilk yorum İbrahim Çelikkol'dan geldi.
20.10.2022 Magazin
İbrahim Çelikkol yeni bir aşka yelken açtı! Adı Birce Akalay ile anılıyordu
İbrahim Çelikkol yeni bir aşka yelken açtı! Adı Birce Akalay ile anılıyordu Oyuncu İbrahim Çelikkol, Mihre Mutlu boşandıktan sonra adı rol arkadaşı Birce Akalay ile anılmıştı. Ünlü oyuncu gönlünü sosyetik güzel Dilara Karabay'a kaptırmış.
19.09.2022 Magazin
Birce Akalay'dan İbrahim Çelikkol açıklaması!
Birce Akalay'dan İbrahim Çelikkol açıklaması! Son olarak Kuş Uçuşu dizisiyle ekranlarda olan Birce Akalay önceki gün Levent’teki menajerlik şirketinden çıkarken görüntülendi. Dizide İbrahim Çelikkol ile partner olan Birce Akalay çıkan aşk dedikodularına isyan etti. İşte açıklamaları...
18.08.2022 Magazin
Birce Akalay: İbrahim Çelikkol ile çok tatlı tatil yaptık
Birce Akalay: İbrahim Çelikkol ile çok tatlı tatil yaptık Oyuncu Birce Akalay, geçtiğimiz günlerde yayınlandığı 2017-2018 sezonuna damga vuran 'Siyah Beyaz Aşk' dizisinde başrolleri paylaştığı İbrahim Çelikkol ile tatile çıkmıştı. İstanbul'a dönen oyuncu, ayaküstü muhabirlerle konuşarak hem büyük beğeni toplayan dizileri, hem de Çelikkol ile tatiliyle ilgili konuştu.
14.07.2022 Magazin
Birce Akalay, İbrahim Çelikkol'a poz verdi! 'İyi ki benim yol arkadaşımsın'
Birce Akalay, İbrahim Çelikkol'a poz verdi! 'İyi ki benim yol arkadaşımsın' Yayınlandığı 2017-2018 sezonuna damga vuran 'Siyah Beyaz Aşk' dizisinde başrolleri paylaşan İbrahim Çelikkol ile Birce Akalay’ın o günlerden kalma dostluğu devam ediyor. Son olarak dijital platformda yayınlanan bir dizide iki eski sevgiliyi canlandıran ve öpüşme sahneleriyle gündem olan Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol, Bodrum’da buluştu.
11.07.2022 Magazin
Birce Akalay'ın estetiksiz hali olay oldu! 'Kuş Uçuşu'nda oynadığı karakterle adından söz ettirmişti
Birce Akalay'ın estetiksiz hali olay oldu! 'Kuş Uçuşu'nda oynadığı karakterle adından söz ettirmişti 'Yer Gök Aşk' dizisinde Havva karakterini canlandıran ve bu rolle yıldızı parlayan Birce Akalay, kısa zaman içinde adını geniş kitlelere duyurmuştu. Son olarak rol aldığı Netflix'in Kuş Uçuşu ve Mezarlık dizileri ile yeniden magazin gündemine oturan Birce Akalay'ın estetiksiz hali sosyal medyada gündem oldu.
25.06.2022 Magazin
Nur Fettahoğlu: İnsanları genellememek gerek
Nur Fettahoğlu: İnsanları genellememek gerek Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, önceki gün Etiler'de bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Fettahoğlu, Kerem Bürsin'in yurt dışındaki oyuncular için "Onlar 'dünyaları ben yarattım, burası benim setim kardeşim' diye bağırmıyorlar" demesinin hatırlatılması üzerine, dikkat çeken bir açıklama yaptı.
5.06.2022 Magazin
Birce Akalay o soruyu duyunca sinirlendi! 'Öyle bir şey...'
Birce Akalay o soruyu duyunca sinirlendi! 'Öyle bir şey...' Adı kendisinden 20 yaş büyük iş insanı Sadettin Saran ile aşk dedikodularına karışan Birce Akalay, önceki gece Asmalımescit’te bir mekandan çıkarken görüntülendi. Mekanda bir erkekle samimi olan Akalay, yöneltilen soru karşısında sinirlendi.
12.04.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Birce Akalay Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki birce akalay aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.