Bir Zamanlar Çukurova Atv

Bir Zamanlar Çukurova Atv

Son dakika bir zamanlar çukurova atv haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bir zamanlar çukurova atv ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bir zamanlar çukurova atv haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bir Zamanlar Çukurova Atv

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bir zamanlar çukurova atv gelişmeleri de dahil olmak üzere 84 bir zamanlar çukurova atv haberi bulunmuştur. Tüm bir zamanlar çukurova atv haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bir Zamanlar Çukurova 35. bölüm fragmanı
Bir Zamanlar Çukurova 35. bölüm fragmanı Atv ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, izleyicilerinin karşısına sezon finaliyle çıkıyor.
31.05.2019 Kültür Sanat
Bir Zamanlar Çukurova 34. bölüm fragmanı
Bir Zamanlar Çukurova 34. bölüm fragmanı Bir Zamanlar Çukurova dizisinin merakla beklenen 34. bölüm fragmanı yayınlandı
17.05.2019 Televizyon
Bir Zamanlar Çukurova 32. bölüm fragmanı
Bir Zamanlar Çukurova 32. bölüm fragmanı Atv'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 32. bölüm fragmanı yayınlandı.
4.05.2019 Televizyon
Bir Zamanlar Çukurova fragmanı
Bir Zamanlar Çukurova fragmanı Atv ekranlarından yanınlanan dizinin çok merak edilen 30. bölüm 2'inci fragmanı yayınlandı.
24.04.2019 Televizyon
Bir Zamanlar Çukurova 4. yeni bölümde Züleyha, Demir ile evlenecek mi?
Bir Zamanlar Çukurova 4. yeni bölümde Züleyha, Demir ile evlenecek mi? Bir Zamanlar Çukurova 4. yeni bölüm fragmanı izleyicileri heyecanlandırdı. ATV'nin yeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova, kısa zamanda izleyicilerin beğenisini topladı. Peki Bir Zamanlar Çukurova'da Züleyha'nın kararı ne olacak?
4.10.2018 Gündem
Uğur Güneş kimdir, kaç yaşında? Al Sancak'ta Ali Banazlı'yı oynayan Uğur Güneş evli mi?
Uğur Güneş kimdir, kaç yaşında? Al Sancak'ta Ali Banazlı'yı oynayan Uğur Güneş evli mi? Yeni dizisi Al Sancak ile hayranlarının karşısına çıkan Uğur Güneş, dizide Piyade Yüzbaşı Ali Banazlı'yı canlandırıyor. İlk bölümü bu akşam ekrana gelen Al Sancak dizisiyle ekrana dönen Uğur Güneş kimdir, kaç yaşında? Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle çıkış yakalayan Uğur Güneş hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar...
19.01.2023 Televizyon
Okan Bayülgen'den Selin Yeninci'ye övgü dolu sözler!
Okan Bayülgen'den Selin Yeninci'ye övgü dolu sözler! Ünlü oyuncu Selin Yeninci son zamanlarda adından söz ettiren ünlülerden... Yeninci, güzelliğiyle Okan Bayülgen'in de dikkatini çekti.
15.12.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Bülent Polat'ın acı günü! Babası vefat etti
Ünlü oyuncu Bülent Polat'ın acı günü! Babası vefat etti 'Avrupa Yakası' ve 'Bir Zamanlar Çukurova' dizilerindeki rolleri ile tanınan Bülent Polat, geçtiğimiz aylarda ikinci kez baba olacağını takipçileriyle paylaşmıştı. Ünlü oyuncu bu sefer acı haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Polat'ın babası 87 yaşında yaşamını yitirdi.
2.09.2022 Magazin
Selin Yeninci ATV üzerinde bikinili poz verdi,sosyal medya sallandı!
Selin Yeninci ATV üzerinde bikinili poz verdi,sosyal medya sallandı! Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Saniye karakteriyle tanınan oyuncu Selin Yeninci son oynadığı 'Annenin Sırrıdır Çocuk' dizisi erken final yapınca soluğu tatilde aldı. İddialı pozlarıyla gündeme gelen Selin Yeninci son olarak bikinisiyle ATV üzerinde poz verdi.
5.07.2022 Magazin
'Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'i Selin Genç'ten estetik açıklaması!
'Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'i Selin Genç'ten estetik açıklaması! ATV'nin fenomen olan dizilerinden 'Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'i Selin Genç'in yıllar önceki fotoğrafları görenleri şaşırtmıştı. Bir dönem eski fotoğrafları ve değişimi ile adından söz ettiren, sosyal medyada hakkında 'estetik' yorumları yapılan genç oyuncu, "Kariyerime odaklandığım ve doğallığı korumak istediğim için vücuduma dokunmuyorum" dedi.
8.06.2022 Magazin
İbrahim Çelikkol, rol arkadaşı Furkan Palalı ile kavga etti mi? Açıklama yaptı
İbrahim Çelikkol, rol arkadaşı Furkan Palalı ile kavga etti mi? Açıklama yaptı ATV'de dördüncü sezonuyla ekranlarda olan 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinde 'Hakan Gümüşoğlu' karakterini canlandıran İbrahim Çelikkol, rol arkadaşı Furkan Palalı’yla kavga ettikleri yönünde basına yansıyan haberlere yanıt verdi.
26.03.2022 Magazin
'Bir Zamanlar Çukurova' setine giren hırsızı set görevlileri yakaladı!
'Bir Zamanlar Çukurova' setine giren hırsızı set görevlileri yakaladı! Adana’da 1970’li yılların anlatıldığı 'Bir Zamanlar Çukurova' dizinin hastane sahnelerinin çekildiği eski Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde, set görevlileri klima ünitelerini çalan hırsızı yakaladı. Zanlıyı tanıyan hastanenin güvenlik görevlisinin açıklaması dikkat çekti.
25.03.2022 Magazin
Bugün TV’de ne var? Bu akşam hangi diziler var? 29 Ocak 2022 Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1, TV8, Show TV yayın akışı!
Bugün TV’de ne var? Bu akşam hangi diziler var? 29 Ocak 2022 Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1, TV8, Show TV yayın akışı! TV'de bugün ne var, bu akşam hangi diziler var? 29 Ocak 2022 Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1, TV8, Show TV yayın akışı araştırması akşam evde olacaklar tarafından sorgulanıyor. 29 Ocak Cumartesi tarihinde yayınlanacak diziler, programlar arama motorları aracılığıyla aranıyor. Peki, bugün TV'de ne var? İşte 29 Ocak 2022 Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1, TV8, Show TV yayın akışı…
29.01.2022 Televizyon
Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman? Bu akşam Bir Zamanlar Çukurova var mı, yok mu? 13 Ocak ATV yayın akışı
Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman? Bu akşam Bir Zamanlar Çukurova var mı, yok mu? 13 Ocak ATV yayın akışı Bir Zamanlar Çukurova bu akşam var mı? 4. sezonuyla her hafta Perşembe günleri ekranlara gelen dizinin yeni bölümünü ATV yayın akışında göremeyenler arama motorlarına yöneldi. Peki, Bir Zamanlar Çukurova neden yok, Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman?
13.01.2022 Televizyon
Destan bugün var mı, bu akşam Destan yeni bölüm yayınlanacak mı? Destan 7. bölüm ne zaman?
Destan bugün var mı, bu akşam Destan yeni bölüm yayınlanacak mı? Destan 7. bölüm ne zaman? Bu akşam Destan var mı, Destan yeni bölüm ne zaman? Destan dizisi yeni bölümü dizinin hayranları tarafından sorgulanıyor. Dizlerin yılbaşı nedeniyle ara vermesi, dizi takipçilerini arama motorlarına yöneltti. İşte detaylar…
11.01.2022 Televizyon
Bugün Kalp Yarası var mı? Kalp Yarası yeni bölüm ne zaman, bu akşam neden yok?
Bugün Kalp Yarası var mı? Kalp Yarası yeni bölüm ne zaman, bu akşam neden yok? Kalp Yarası bugün var mı, yeni bölüm ne zaman? Atv ekranlarının sevilen yapımlarından Kalp Yarası dizisinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Her hafta Pazartesi günü izleyenleriyle buluşan dizinin bu hafta yayın akışında yer almaması üzerine Bugün Kalp Yarası var mı, sorusuna yanıt aranamaya başlandı.
10.01.2022 Televizyon
Selin Yeninci dikkat çekti!  New York pozları olay yarattı...
Selin Yeninci dikkat çekti! New York pozları olay yarattı... Başrollerinde Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol, Furkan Palalı gibi ünlü oyuncuların yer aldığı ATV dizisi Bir Zamanlar Çukurova'daki rolüyle tanınan Selin Yeninci, New York'tan çekilen iddialı pozlarını Instagram'da paylaştı. Yeninci'nin paylaşımları büyük beğeni topladı.
21.12.2021 Magazin
Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si Selin Yeninci New York'tan paylaştı!
Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si Selin Yeninci New York'tan paylaştı! ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova ile geniş kitlelerce tanınan Selin Yeninci, cesur pozlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. New York paylaşımlarıyla dikkat çeken Yeninci, sütyensiz pozlarıyla Instagram'ı salladı.
15.12.2021 Magazin
Bir Zamanlar Çukurova'da şaşırtan veda!
Bir Zamanlar Çukurova'da şaşırtan veda! ATV'nin 4.sezonuyla seyircisi ile buluşacak olan Bir Zamanlar Çukurova dizisine bir başrol oyuncusu daha veda edecek.
31.08.2021 Magazin
Bir Zamanlar Çukurova'ya bomba transfer!
Bir Zamanlar Çukurova'ya bomba transfer! İzlenme rekorları kıran 'Bir Zamanlar Çukurova' dizsinde son zamanlarda yaşanan ayrılıklardan sonra yepyeni bir isimden bahsediliyor.
11.07.2021 Televizyon
Çukurova'da dalya heyecanı!
Çukurova'da dalya heyecanı! 'Bir Zamanlar Çukurova' 10 Haziran Perşembe günü yayınlanacak 100’üncü bölümüyle dalya diyecek.
6.06.2021 Televizyon
Bir Zamanlar Çukurova setinde kavga! 'Hıyar oğlu hıyar'
Bir Zamanlar Çukurova setinde kavga! 'Hıyar oğlu hıyar' Atv'nin sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova'nın çekimleri sırasında gergin anlar yaşanmıştı. Dizinin Fekeli’si Kerem Alışık ile Demir Yaman’ı Murat Ünalmış kavga etti. Kavga mahkemeye de taşındı.
2.05.2021 Magazin
Furkan Palalı'dan açıklama geldi!
Furkan Palalı'dan açıklama geldi! 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinde Fikret Fekeli karakterini canlandıran Furkan Palalı koronavirüse yakalanmasının ardından bir açıklama yaptı.
7.04.2021 Magazin
Bir Zamanlar Çukurova’da Hünkar sürprizi!
Bir Zamanlar Çukurova’da Hünkar sürprizi! Atv’nin sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölüm tanıtımında izleyicileri çok büyük bir sürpriz bekliyor. Dizinin 91. bölüm tanıtımında yer alan, 20 bölüm önce diziye veda eden Hünkar karakterinin sesi izleyicileri heyecanlandırdı.
7.04.2021 Televizyon
Bir Zamanlar Çukurova dizisine bomba transfer!
Bir Zamanlar Çukurova dizisine bomba transfer! Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış'ın başrollerini paylaştığı ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'ya usta oyuncu dahil oldu.
15.03.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bir Zamanlar Çukurova Atv ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bir zamanlar çukurova atv haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.