Biontech Aşı

Biontech Aşı

Son dakika Biontech aşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Biontech aşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Biontech aşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Biontech Aşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan biontech aşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 684 biontech aşı haberi bulunmuştur. Tüm biontech aşı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sağlık Bakanlığı duyurdu! Hatırlatma dozu randevusu açıldı! e- Nabız ve MHRS aşı randevusu nasıl alınır?
Sağlık Bakanlığı duyurdu! Hatırlatma dozu randevusu açıldı! e- Nabız ve MHRS aşı randevusu nasıl alınır? Sağlık Bakanlığı duyurdu! Hatırlatma dozu randevusu açıldı! Son yaptırdığı aşının üzerinden 6 ay geçenler için aşı randevusu randevu e-nabız sistemine tanımlandı. Peki, Covid aşı randevusu nasıl alınır? e-Nabız ve MHRS aşı randevusu nasıl alınır? İşte Aşı randevusu alma ekranı!
10.07.2022 Sağlık
BioNTech yılın üçüncü çeyreğinde 3,21 milyar avro kar açıkladı
BioNTech yılın üçüncü çeyreğinde 3,21 milyar avro kar açıkladı Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı geliştiren Alman biyoteknoloji firması BioNTech'in üçüncü çeyrekteki net karı, artan aşı satışlarıyla birlikte 3 milyar 211 milyon avro olarak gerçekleşti. Şirket bu yıl yapılan 2,5 milyar dozluk Kovid-19 aşısı tedarik sözleşmelerinden 16-17 milyar avroluk gelir öngörüyor.
9.11.2021 Ekonomi
3. doz Biontech ne zaman? Biontech aşısı 3. doz randevu sistemi açıldı mı? Gözler Bilim Kurulu Toplantısında!
3. doz Biontech ne zaman? Biontech aşısı 3. doz randevu sistemi açıldı mı? Gözler Bilim Kurulu Toplantısında! 3. doz Biontech aşı randevusu ile ilgili aramalar arttı. Bugün toplanan Bilim Kurulu'nun gündeminde BioNTech olanlara 3. doz uygulaması olduğundan şimdiden 3. doz Biontech ne zaman? Biontech aşısı 3. doz randevu sistemi açıldı mı? sorularına yanıt aranıyor. Peki, Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman?
3.11.2021 Gündem
Biontech aşısıyla ilgili flaş gelişme! 3. doz kararı...
Biontech aşısıyla ilgili flaş gelişme! 3. doz kararı... Biontech aşısıyla ilgili son dakika gelişmesi. 3. doz aşı geliyor. 2 doz Biontech aşısı olanlar için 3. doz aşı ne zaman? Merak edilen soru Bilim Kurulu'nda gündeme geldi. Tavsiye kararı bakanlığa iletildi. Buna göre "2. dozun üzerinden 6 ay geçenlerin aşılanmasında yarar var" denildi. Gözler bakanlığın açıklayacağı karara çevrildi. Detayları CNN TÜRK'ten Duygu Ayaz Bayram aktardı.
22.10.2021 Gündem
Kovid-19 aşısı Alman ekonomisine yaradı
Kovid-19 aşısı Alman ekonomisine yaradı Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla biyoteknoloji sektörünün yıldızı parlarken, salgına karşı geliştirilen aşı Almanya ekonomisine de ivme kazandırdı.
14.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Biontech aşısı yok mu, bitti mi? Biontech aşısı Türkiye’ye geldi mi, ne zaman gelecek?
Biontech aşısı yok mu, bitti mi? Biontech aşısı Türkiye’ye geldi mi, ne zaman gelecek? Biontech aşısı olmak istenler, aşılarla ilgili sıkıntı yaşayınca Biontech aşısı yok mu, bitti mi sorularına yanıt aramaya başladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da aşı sevkiyatı açıklaması yaptı. Biontech aşısı yaptırmaya gidenlere hastanelerin gerekli açıklamayı yaptığını dile getiren Koca, aşıların tedariğindeki sıkıntıyı aktardı. Peki, Biontec aşısı ne zamana gelecek?
4.08.2021 Gündem
Biontech aşı aralığı kaç gün olmalı, Biontech 2. aşı ne zaman yapılmalı? İki BioNTech aşısı arasındaki en iyi süre değerlendiriliyor!
Biontech aşı aralığı kaç gün olmalı, Biontech 2. aşı ne zaman yapılmalı? İki BioNTech aşısı arasındaki en iyi süre değerlendiriliyor! Biontech aşı aralığı kaç gün olmalı? İngiltere'de yapılan bir araştırmaya göre, iki Pfizer-BioNTech aşısı arasında sekiz haftalık ara verilmesi, daha fazla antikor oluşması sonucunu doğuruyor.
23.07.2021 Gündem
Bakan Koca'dan BioNTech aşısı ile ilgili açıklama! 6 saat içinde...
Bakan Koca'dan BioNTech aşısı ile ilgili açıklama! 6 saat içinde... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Her BIONTECH aşı flakonunda 6 kişilik, yani 6 doz aşı bulunuyor. Flakon açılıp sulandırıldıktan sonra bu 6 doz aşı 6 saat içinde kullanılmalıdır. 6 saat içinde kullanılmayan dozlar daha sonra kullanılamaz, israf olur. Aşı kıymetli, temini kolay değil. Randevunuzu aksatmayın." dedi. Öte yandan aşılamaya bir grup daha dahil edildi.
11.06.2021 Gündem
Biontech aşısı aile hekimliğinde yapılıyor mu? Biontech aşı randevusu nasıl alınır?
Biontech aşısı aile hekimliğinde yapılıyor mu? Biontech aşı randevusu nasıl alınır? Biontech aşısı aile hekimliğinde yapılıyor mu? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, BioNTech aşılarının bugünden itibaren Aile Hekimlerinde uygulanabileceğini kaydetti. Peki, biontech aşı randevusu nasıl alınır?
8.06.2021 Gündem
Biontech aşı ne zaman gelecek? Yeni biontech aşıları Türkiye’ye geldi mi?
Biontech aşı ne zaman gelecek? Yeni biontech aşıları Türkiye’ye geldi mi? Pfizer-Biontech, Türkiye'ye ek 60 milyon doz için anlaşma sağlayarak toplam anlaşmayı 120 milyon doza çıkardı. Biontech, Türkiye ile yaptığı aşı anlaşmasını 120 milyon doza çıkaracak. Yapılan son anlaşma ile Türkiye'ye ek 60 milyon doz aşı tedarik edilecek. Apara'nın haberine göre; Anlaşma 30 milyon dozluk opsiyon da içeriyor.
20.05.2021 Gündem
Tek bir doz bile ziyan edilmiyor! Hastaneler arası 'insan transferi'
Tek bir doz bile ziyan edilmiyor! Hastaneler arası 'insan transferi' BionTech aşıları için saklandıkları depolardan, uygulandığı aşılama merkezlerine kadar "iğneyle kuyu kazar gibi" saatler süren planlamalar yapılıyor. Randevu alıp aşıya gelmeyenlerin dozları, sonraki randevulara aktarılıyor. Gün sonunda da elde kalan doz varsa, yakın bölgelerdeki hastaneler arasında "insan transferi" başlıyor. Bir doz aşının dahi ziyan olmaması için randevusuna gelen vatandaşlar, randevuya gelmeyenlerin olduğu diğer hastaneye naklediliyor. Böylelikle günlük aşılama işlemi, mutlaka "zayiatsız" tamamlanıyor.
10.05.2021 Gündem
Biontech 2. doz randevu ne zaman açılıyor? Biontech aşı randevusu alınamıyor, Biontech aşısı neden ertelendi?
Biontech 2. doz randevu ne zaman açılıyor? Biontech aşı randevusu alınamıyor, Biontech aşısı neden ertelendi? Biontech aşı randevusu neden alınamıyor? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, BioNtech aşılarında ikinci doz aşı takviminin değişeceğini belirtti. BioNTech aşılarında ikinci dozun 6-8 hafta arasından yapılacağı açıkladı. Biontech 2. doz randevu ne zaman açılıyor?
29.04.2021 Gündem
BioNtech aşı randevuları iptal edildi! Milyonlarca kişiye bu mesaj gönderildi...
BioNtech aşı randevuları iptal edildi! Milyonlarca kişiye bu mesaj gönderildi... Milyonlarca kişiyi ilgilendiren aşı kararı. Koronavirüs Bilim Kurulu BioNtech aşısının iki dozunun uygulanması arasındaki sürenin 6-8 hafta olarak uygulanmasına karar verdi. BioNTech aşısı için alınan ikinci doz randevular iptal edildi. Sağlık Bakanlığı randevularla ilgili milyonlarca kişiye SMS mesajı yolladı.
28.04.2021 Yaşam
Samsun’da aşı randevularında azalma
Samsun’da aşı randevularında azalma Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç, en çok vaka görülen illerin başında yer alan kentteki aşı randevularıyla ilgili, "Günlük yaklaşık 15 bin aşı randevu kapasitesine sahibiz. Ancak son 3 günün verilerine baktığımızda alınan randevu oranının sadece yüzde 45 civarında kaldığını görüyoruz. Maalesef aşı kapasitemizin yarısı oranında bile randevu alınmıyor” dedi.
9.04.2021 Sağlık
BioNTech aşılarının ilk dozu bugün uygulanmaya başlandı
BioNTech aşılarının ilk dozu bugün uygulanmaya başlandı Kovid-19'a karşı toplumsal bağışıklığın sağlanabilmesi için sürdürülen aşılama programı kapsamında aşı randevusu sırasında tercih eden vatandaşlara BioNTech aşısının birinci dozu Ankara'da uygulandı.
2.04.2021 Gündem
DSÖ, Pfizer-BioNTech aşısının acil kullanımına onay verdi!
DSÖ, Pfizer-BioNTech aşısının acil kullanımına onay verdi! Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Pfizer-BioNTech firmasının ürettiği yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının acil kullanımına onay verdi.
31.12.2020 Dünya
Bakan Koca BioNTech aşısı için müjdeyi duyurdu! Anlaşma imzalandı
Bakan Koca BioNTech aşısı için müjdeyi duyurdu! Anlaşma imzalandı Bakan Koca BIONTECH aşı ile ilgili anlaşmanın imzalandığını duyurdu
25.12.2020 Gündem
Pfizer korona aşının yan etkileri neler? Pfizer Biontech aşı içeriği…
Pfizer korona aşının yan etkileri neler? Pfizer Biontech aşı içeriği… Pfizer korona aşının yan etkileri neler İngiltere'de Pfizer ile BioNTech'in geliştirdiği koronavirüs aşısı BNT162b2'nin kullanım kılavuzu açıklandı. Prospektüste, aşının gebeliğe, alerjisi olan ve yakın zamanda çok sahibi olmak isteyenlere etkisiyle ilgili pozitif veya negatif bir değerlendirme yapılamadığından, herhangi bir uyarı yer almadı.
16.12.2020 Gündem
Korona aşısı -70 derece buzla dağıtılacak!
Korona aşısı -70 derece buzla dağıtılacak! Koronavirüs aşısı üretme çalışmaları bir yarış halini alırken, aşının üretilip dağıtımı için gerekli ‘ısı’ koşulu ikinci bir yarışın habercisi oldu. Eksi 70 derecede taşınması ve saklanması gereken Pfizer-BioNTech aşısı için gerekli soğukluk, dünyada sadece kutuplarda bulunuyor. Güney Kutbu’nda Antartika’da ölçülen ‘ortalama’ kış sıcaklığı en fazla -49 C olarak kayıtlara geçerken Pfizer-BioNTech, aşı adayının - 70 derece sıcaklıkta tutulması gerektiğini belirterek, aşıyı donmuş olarak küçük şişelerde kuru buzla nakledeceğini açıkladı.
22.11.2020 Dünya
Pfizer-BioNTech aşısının Ocak ayında dağıtıma hazır
Pfizer-BioNTech aşısının Ocak ayında dağıtıma hazır İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock, Pfizer ve BioNTech şirketlerinin ortak çalışması olan koronavirüs aşısının ülkeye Ocak ayı sonuna kadar kademeli olarak ulaşacağını duyurdu.
21.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Kovid-19 aşı adayı yaşlılarda güçlü bağışıklık tepkisi oluşturdu
Kovid-19 aşı adayı yaşlılarda güçlü bağışıklık tepkisi oluşturdu İngiltere'de Oxford Üniversitesinin ilaç firması AstraZeneca ile yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı ortak geliştirdiği aşı adayının, 2. aşama denemelerde yaşlılarda güçlü bağışıklık tepkisi oluşturduğu bildirildi.
19.11.2020 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Biontech Aşı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki biontech aşı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.