Bingöl Saldırısı

Bingöl Saldırısı

Son dakika Bingöl saldırısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bingöl saldırısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bingöl saldırısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bingöl Saldırısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bingöl saldırısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 119 bingöl saldırısı haberi bulunmuştur. Tüm bingöl saldırısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Başbakan'dan flaş açıklama!
Başbakan'dan flaş açıklama! Başbakan Davutoğlu, katıldığı canlı yayın bağlantısında, Bingöl'de Emniyet Müdürümüze ve güvenlik görevlilerimize saldıranlardan ve aranan bir şahıs bugün yakalandığını açıkladı...
29.09.2021 Gündem
Bingöl saldırısıyla ilgili flaş gelişme!
Bingöl saldırısıyla ilgili flaş gelişme! Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker ve beraberindeki emniyet personeline yönelik silahlı saldırı olayıyla ilgili aranan 1 kişi yakalandı.
29.09.2021 Gündem
‘Dağdaki arkadaşlara öncülük yapıyordum’
‘Dağdaki arkadaşlara öncülük yapıyordum’ Bingöl’de emniyete yapılan saldırıyla ilgili tutuklanan Ali Kılıçgedik’in ifadesinde “Bana ‘Dağdan arkadaşlar geldi. Yanlarında 3 Suriyeli var. Onları Diyarbakır’a götür’ dediler. Onlara eşlik ettim, saldırıdan haberim yoktu” dediği öğrenildi
29.09.2021 Gündem
Faturalar valilere kesilecek!
Faturalar valilere kesilecek! Kobani gösterilerine karşı güvenlik paketi üzerinde çalışan Ak Parti, kamu güvenliğini sağlayamayan illerinin bürokratları için de yaptırım üzerinde duruyor.
29.09.2021 Gündem
‘Yol haritasını gördük, çözüm süreci bitmedi’
‘Yol haritasını gördük, çözüm süreci bitmedi’ HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken, dün Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, çözüm süreci ve yol haritası ile ilgili olarak şöyle konuştu: “Biz bu işin siyasi muhatabı olarak bu çözüm süreci iradesi ortada olduğu sürece, taraflar çözüm için gayret gösterdiği sürece, bu konuda üzerimize düşen her şeyi yapmaya devam edeceğiz...
29.09.2021 Gündem
Bingöl saldırısındaki şüpheli yakalandı!
Bingöl saldırısındaki şüpheli yakalandı! Saldırıda teröristlerin kullandığı araca öncülük ettiği tespit edilen şüpheli A.K, Diyarbakır'da yakalandı
29.09.2021 Gündem
‘3 noktadan pusu kurdular’
‘3 noktadan pusu kurdular’ Bingöl’de 10 Mehmetçiğin şehit olduğu saldırıda roket atarlara hedef olan ve yanan otobüsün şoförü M.K., VATAN’a konuştu
29.09.2021 Gündem
18 yıl aradan sonra en kanlı ikinci baskın
18 yıl aradan sonra en kanlı ikinci baskın Dün gece PKK terör örgütünün Hakkari Çukurca'da emniyet ve jandarmaya yönelik düzenlemiş olduğu hain saldırıda 20'nin üzerinde güvenlik gücünün şehit olduğu bildirildi...
29.09.2021 Gündem
İsrail'in hastane katliamı Türkiye'yi ayağa kaldırdı!
İsrail'in hastane katliamı Türkiye'yi ayağa kaldırdı! İsrail'in Gazze'de sivilleri öldürmesine ABD ve Avrupa sessiz kalırken, İsrail savaş uçaklarının bir hastaneyi bombalaması dünyayı şok etti. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar, İsrail'in Gazze'de hastaneye düzenlediği ve 500'den fazla kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı lanetledi. ABD'nin Kürecik Radar Üssü önünde de toplanan vatandaşlar saldırıya tepki gösterdi. İstanbul Valiliği dün akşam İsrail Başkonsolosluğu önünde yapılan protesto eylemleri ile ilgili basın açıklaması yaptı. Yazılı olarak yapılan açıklamada protesto eylemleri sırasında kalp krizi geçiren bir kişinin hayatını kaybettiği, olaylarda taşkınlık çıkaran 5 kişinin ise gözaltına alındığı ifadelerine yer verildi. Açıklamada ayrıca 43'ü polis 63 kişinin de yaralandığı belirtildi.
18.10.2023 Gündem
Polislere müjde! Bakan Soylu canlı yayında açıkladı
Polislere müjde! Bakan Soylu canlı yayında açıkladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gündeme ilişkin önemli konularla ilgili açıklamalarda bulundu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “12-36 çalışan polisimiz 4 grup çalışacak ve polisimiz istirahatinden fedakarlık etmeyecek. Şark görevi sürelerini düşürmüştük daha da düşürüyoruz. Polislerimiz şark görevinden döndükten sonra istediği vilayete gidebilecek.” dedi.
10.01.2023 Gündem
Bakan Soylu: Mersin ve İstiklal Caddesi saldırıları Münbiç'ten
Bakan Soylu: Mersin ve İstiklal Caddesi saldırıları Münbiç'ten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mersin'deki polisevine yönelik saldırı ve İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki bombalı terör saldırısıyla ilgili, "Mersin saldırısı da Münbiç'ten oldu, İstiklal Caddesi saldırısı da Münbiç'ten oldu" dedi.
18.11.2022 Siyaset
Azat Kendal kod adlı Necati Utku Kiraz öldürüldü!
Azat Kendal kod adlı Necati Utku Kiraz öldürüldü! Emniyet ve Jandarma operasyonuyla Diyarbakır’da eylem hazırlığındaki 2 terörist etkisiz hale getirildi. Etkisiz hale getirilenlerden biri İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan ve terör arananlarda Turuncu Kategoride yer alan Azat Kendal kod adlı Necati Utku Kiraz olduğu belirlendi. Teröristin 2016 yılında Güven Park’ta yapılan terör saldırısı ile Bingöl’de Fırat Aksa Elektrik İdaresi’ne ait aracın geçişi esnasında yola tuzaklanan EYP’nin patlaması neticesinde 2 vatandaşın hayatını kaybettiği eylemi planlayanlar arasında olduğu belirlendi.
18.07.2022 Gündem
Son dakika zam kararı! Yüzde 73 arttı, 1.100 TL fazla ödenecek, bayram ikramiyeleri ise...
Son dakika zam kararı! Yüzde 73 arttı, 1.100 TL fazla ödenecek, bayram ikramiyeleri ise... Güzel haber geldi. Zam yapıldı. 1.500 olarak ödeniyordu. Artık 2.600 lira olarak vatandaşların hesaplarına yatırılacak. Ramazan ve Kurban Bayramı'nda ödenen ikramiyeler ise 2.000 TL olacak. Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfınca hak sahiplerine yapılan aylık ödeme miktarı 1500 liradan 2600 liraya, ramazan ve kurban bayramlarında verilen ikramiye 2000 liraya çıkarıldı.
22.03.2022 Ekonomi
Kabine toplantısı sona erdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi canlı yayında duyurdu
Kabine toplantısı sona erdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi canlı yayında duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanan kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası canlı yayında müjdeyi duyurarak, "40 bin yeni sağlık personeli alımı yapılacak." ifadelerini kullandı.
8.11.2021 Siyaset
Lütfü Türkkan ne dedi? İYİ Partili Lütfü Türkkan özür diledi!
Lütfü Türkkan ne dedi? İYİ Partili Lütfü Türkkan özür diledi! İYİ Parti Grup başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Bingöl’de Genel Başkan Meral Akşener'e tepki gösteren kişiye küfür ettiği için özür diledi. Söz konusu gelişmenin ardından Lütfü Türkkan ne dedi, sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Peki, Lütfü Türkkan ne küfür etti?
6.11.2021 Gündem
Bingöl'de terör saldırısı: İki işçi şehit oldu...
Bingöl'de terör saldırısı: İki işçi şehit oldu... İçişleri Bakanlığı, Bingöl’ün Genç ilçesi Yolçatı köyünde, elektrik şirketine ait aracın geçişi sırasında terör örgütü PKK mensuplarınca yola tuzaklanan patlayıcının patlatılması sonucu 2 işçinin şehit olduğunu duyurdu.
2.10.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş açıklamalar Cumhurbaşkanı Erdoğan, ATV - A Haber ortak canlı yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda 16 uçak var, bugün gelenlerle bu 20'ye çıktı. Bunun yanında 51 helikopter var. Hep bunlar devrede, çalışıyor." ifadelerini kullandı. Erdoğan, Yanan alanların imara açılacağı iddiasına ilişkin "Benim Kültür ve Turizm Bakanı'ma vermiş olduğum böyle bir yetki yok. Böyle bir şey söz konusu değil" dedi.
4.08.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Saat 22.00'den sonra yasak...
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Saat 22.00'den sonra yasak... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklama Koronavirüs'e dair alınan yeni önlemleri açıkladı. Yurt genelinde uygulanacak kararları açıklayan Erdoğan, önemli uyarılarda bulundu. Paket servis hariç lokanta, restoran, hastane, berber, nikah, düğün, salonu, halı saha, tiyatro, sinema vb iş yerlerinde hizmetler saat 22.00'de sona erecek.
3.11.2020 Gündem
Ömer Çelik'ten: En büyük düşmanımız rehavettir
Ömer Çelik'ten: En büyük düşmanımız rehavettir AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), toplantısı sonrası AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu. Çelik, ''En büyük düşmanımız rehavettir. Normalleşmenin daha da devam etmesi için maske mesafe temizlik üçgenine ne kadar dikkat ederse elimiz o kadar güçlü olur. Bir takım rakamların artışı üzüntü verici bir durumdur.'' dedi. Çelik ayrıca, "(Sultanahmet Camisi'ni müze yapalım) gibi bir yaklaşım, şimdiye kadar gördüğümüz en İslamofobik yaklaşımdır." ifadelerini kullandı.
15.06.2020 Siyaset
Türkiye şehitlerini son yolculuğa uğurladı!
Türkiye şehitlerini son yolculuğa uğurladı! İdlib'deki hain saldırıda 33 askerimiz şehit oldu. Şehit askerlerimiz memleketlerinde son yolculuklarına uğurlandı. Törenlere binlerce kişi katıldı. Şehit Uzman Onbaşı Emre Baysal için Pendik'te bulunan 15 Temmuz Şehitler Camii'nde tören düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Törende konuşan Erdoğan "Şehitler Tepesi boş kalmayacak" dedi.
29.02.2020 Yaşam
Türkiye 33 Mehmetçiğin yasını tutuyor! İdlib şehitleri isimleri, yaşları ve memleketleri belli oldu!
Türkiye 33 Mehmetçiğin yasını tutuyor! İdlib şehitleri isimleri, yaşları ve memleketleri belli oldu! Şehitlerimiz var, Türkiye kahraman Mehmetçiğine ağlıyor. İdlib'de düzenlenen hain hava saldırısında 33 asker şehit oldu. Şehit haberlerinin ardından tüm Türkiye yasa boğuldu. Ardından acılı aileler bırakan şehitlerimizin kimleri belli oldu. Suriye'nin İdlib kentinde düzenlediği hava saldırısında şehit olan 33 Mehmetçiğimizin kimlikleri, yaşları ve memleketleriyle ilgili bilgiler geldi. İdlib şehitleri isimleri, kimlikleri, memleketleri ve yaşları…
29.02.2020 Gündem
İdlib'den acı haber! 33 askerimiz şehit düştü! Şehitlerin kimlikleri belli oluyor...
İdlib'den acı haber! 33 askerimiz şehit düştü! Şehitlerin kimlikleri belli oluyor... Hatay Valisi Rahmi Doğan, Esed rejimi tarafından İdlib'de Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) mensuplarına yönelik hava saldırısında 33 askerin şehit düştüğünü açıkladı. Şehitlerin kimlikleri belli olmaya başladı.
28.02.2020 Gündem
Terörün izi köy köy kazınıyor
Terörün izi köy köy kazınıyor Terör örgütü PKK-YPG tarafından kontrol altında tutulan Afrin’in teröristlerden temizlenmesi için başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’nda sekiz gün bitti. Stratejik öneme sahip iki köy daha dün teröristlerden arındırıldı
27.01.2018 Gündem
Aykut Kocaman ve Alper Potuk'a ceza!
Aykut Kocaman ve Alper Potuk'a ceza! PFDK; Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'a 13 bin TL para cezası, Alper Potuk'a 1 maç men cezası verdi.
5.10.2017 Fenerbahçe
Karakola bombalı araçla intihar saldırısı: 1 asker yaralı
Karakola bombalı araçla intihar saldırısı: 1 asker yaralı Diyarbakır'ın Lice İlçesi'ne 15 kilometre uzaklıktaki beton bariyerlerle çevrili Duru Jandarma Karakolu'na bomba yüklü araçla intihar saldırısı düzenlendi. Beton bariyerlerle çevrili ve korunaklı karakoldaki 1 asker yaralanırken, hain saldırıyı düzenleyen PKK'lı terörist parçalanarak öldü. Valilikten yapılan açıklamada, patlama noktasında 11 metre genişliğinde ve 5.2 metre derinliğinde çukur oluştuğu belirtildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bingöl Saldırısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bingöl saldırısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.