Bikinili Paylaşım

Bikinili Paylaşım

Son dakika bikinili paylaşım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bikinili paylaşım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bikinili paylaşım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bikinili Paylaşım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bikinili paylaşım gelişmeleri de dahil olmak üzere 127 bikinili paylaşım haberi bulunmuştur. Tüm bikinili paylaşım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kendall Jenner bahçesinden bikinili paylaşım yaptı, Khloe Kardashian kayıtsız kalamadı
Kendall Jenner bahçesinden bikinili paylaşım yaptı, Khloe Kardashian kayıtsız kalamadı Son dönemde özel hayatıyla gündeme gelen Kardashian/Jenner ailesinin genç üyesi Kendall Jenner, sosyal medya hesabından bikinili pozlarını paylaştı. Fit fiziğiyle kendine hayran bırakan Jennar'a ilk yorum ablası Khloe Kardashian'dan geldi.
10.09.2023 Magazin
Simge Ünal: Gündeme gelmek için üstsüz poz veriyorlar
Simge Ünal: Gündeme gelmek için üstsüz poz veriyorlar İddialı tarzıyla adından söz ettiren Simge Ünal, bir otelin daveti üzerine Dubai’ye gitti. Dikkat çeken açıklamalarıyla sıkça adından söz ettiren 28 yaşındaki güzel, havuz başında mayoyla poz verirken, "Bikinili paylaşım yapanlar gazeteciler tarafından görüntülenince gerçek ortaya çıkıyor" sözleriyle gündem oldu.
20.07.2023 Magazin
Salma Hayek'ten bikinili paylaşım geldi!
Salma Hayek'ten bikinili paylaşım geldi! Hollywood'un sevilen oyuncularından Salma Hayek, bikinili pozlarına bir yenisini ekledi. 56 yaşındaki ünlü isim, yıllara meydan okuyan görüntüsüyle 'Ulusal Bikini Günü'nü kutladı.
6.07.2023 Magazin
Sofia Vergara'dan bikinili paylaşım!
Sofia Vergara'dan bikinili paylaşım! Rol aldığı 'Modern Family' adlı diziyle şöhretinde ikinci bir çıkış yakalayan 50 yaşındaki Sofia Vergara, yaz sezonunu açtı. Havuz başında çektiği selfie'yi sosyal medya hesabından paylaşan ünlü ismin bikinili pozuna, binlerce beğeni ve yorum geldi.
26.06.2023 Magazin
Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer evlendi! Son hamlesi
Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer evlendi! Son hamlesi Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da Ilgaz karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu, bir süredir aşk yaşadığı Burcu Denizer ile Atina-Pire Başkonsolosluğu'nda gerçekleşen nikah töreni ile evlendi. Burcu Denizer'in sosyal medya hamlesi dikkat çekti.
22.06.2023 Magazin
Sahte içkiden zehirlenmişti! Şekip Taşpınar'dan yeni haber geldi
Sahte içkiden zehirlenmişti! Şekip Taşpınar'dan yeni haber geldi Dizi ve sinema oyuncusu Şekip Taşpınar sahte içkiden zehirlenerek hastaneye kaldırılmıştı. Berna Taşpınar, yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren eşi Şekip Taşpınar'ın sağlık durumunu takipçileri ile paylaştı: Bugün konuştuk bir iki güne servise alacaklar!
22.06.2023 Magazin
Kylie Jenner'dan bikinili paylaşım! Göz kamaştırdı
Kylie Jenner'dan bikinili paylaşım! Göz kamaştırdı Kardashian-Jenner ailesinin en küçük üyesi Kylie Jenner, kozmetik markasının yeni bir ürününü tanıtmak için bikinisiyle kamera karşısına geçti.
21.06.2023 Magazin
Şeyma Subaşı kural bozdu! Turuncu bikinisiyle paylaştı
Şeyma Subaşı kural bozdu! Turuncu bikinisiyle paylaştı Cesur paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı, geçtiğimiz ay uzun süredir aşk yaşadığı Mohammed Alsaloussi ile dünyaevine girmişti. Evlendikten sonra eşinin bikinili paylaşımlarından rahatsız olduğunu ve o yüzden bikinili paylaşım yapmayacağını açıklayan Şeyma Subaşı kural bozdu.
18.06.2023 Magazin
Şevval Şahin'den bikinili paylaşım!
Şevval Şahin'den bikinili paylaşım! Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin son paylaşımıyla yine büyük beğeni topladı. Ünlü isim bikini sezonunu açtı.
5.06.2023 Magazin
Eda Taşpınar'dan evlilik açıklaması!
Eda Taşpınar'dan evlilik açıklaması! Oyuncu Çağrı Atakan'la ilişkisi dört ay süren 42 yaşındaki Eda Taşpınar, önceki akşam sevgilisi ile birlikte Galataport çıkışı görüntülendi. İlişkisinin çok iyi gittiğini söyleyen Taşpınar, evlilik sorularını yanıtladı. Haklarında çıkan haberleri yalanlayan sosyetik güzel, "Aslı olmayan şeyler" yanıtını verdi.
13.11.2022 Magazin
Irmak Ünal'dan bikinili paylaşım!
Irmak Ünal'dan bikinili paylaşım! Cihan Ünal'ın Sabiş Kuzuoğlu'ndan olan kızı Irmak Ünal, geçtiğimiz yıl radikal bir karar alarak, çocuklarıyla birlikte Bali'ye yerleşmişti. Uzun süredir ekranlardan uzak olan Irmak Ünal, son paylaşımıyla gündeme geldi. Bikiniyle poz veren Ünal, güneş tutulmasına dair satırlarıyla dikkat çekerken, "Geçen yıl evim dediğim yer olan güzel Villam Venüs'e veda ediyorum" dedi.
26.10.2022 Magazin
Khloe Kardashian'dan bikinili paylaşım geldi!
Khloe Kardashian'dan bikinili paylaşım geldi! Reality şov yıldızı Khloe Kardashian popo ve basen bölgesine bolca enjeksiyon yaptırmıştı. Son dönemde bunları eritmeye çalışan Khloe Kardashian'ın vücudunun deforme olduğu iddiaları vardı. İddialar gündemdeyken ünlü yıldız bikinili pozunu paylaştı.
12.09.2022 Magazin
Hayal Köseoğlu'ndan bikinili paylaşım!
Hayal Köseoğlu'ndan bikinili paylaşım! Mahkum dizisinde Sasha rolüne hayat veren Hayal Köse, son zamanlarda sosyal medya pozlarıyla magazin gündeminden düşmüyor.
4.08.2022 Magazin
Pelin Öztekin'den bikinili paylaşım! 93 kilo vererek şaşırtmıştı
Pelin Öztekin'den bikinili paylaşım! 93 kilo vererek şaşırtmıştı Merhum oyuncu Rasim Öztekin’in kızı Pelin Öztekin, geçtiğimiz yıllarda verdiği kilolarla gündeme gelmişti. 93 kilo verdikten sonra kendini yeniden yaratan oyuncu, havaların ısınmasıyla soluğu Ayvalık'ta aldı. Tatilden paylaşım yapan fanatik Galatasaraylı ünlü oyuncunun, bikinisinin sarı kırmızı renkleri de dikkat çekti.
3.08.2022 Magazin
Heidi Klum’un 18 yaşındaki kızı Leni Klum'un bikinili paylaşımına yorum ve beğeni yağdı
Heidi Klum’un 18 yaşındaki kızı Leni Klum'un bikinili paylaşımına yorum ve beğeni yağdı Dünyaca ünlü Alman manken Heidi Klum’un 18 yaşındaki kızı Leni Klum, Instagram üzerinden paylaştığı fotoğraf ve yaptığı yorum ile büyük beğeni topladı.
27.07.2022 Magazin
Ünlü oyuncu son Donna D'Ericco son paylaşımıyla olay yarattı! 'Kim demiş 54 yaşında bikini giyilmez diye!'
Ünlü oyuncu son Donna D'Ericco son paylaşımıyla olay yarattı! 'Kim demiş 54 yaşında bikini giyilmez diye!' 1990'larda ekranlarda fırtına gibi esen ve ülkemizde de Sahil Güvenlik adıyla gösterilen Baywatch dizisinde oynayan Donna D'Ericco geçtiğimiz haftalarda bikinili paylaşım yaptı. Ünlü oyuncunun bu paylaşımı olay yarattı.
21.07.2022 Magazin
Eda Taşpınar'dan bikinili paylaşım!
Eda Taşpınar'dan bikinili paylaşım! Ünlü sosyetik isim Eda Taşpınar, sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığı tatil paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren ismin bronzluğu dikkat çekmişti. Taşpınar, bu defa gece plajda poz verdi.
20.06.2022 Magazin
Danla Bilic sevgilisiyle tatilde! Bikinili paylaşım...
Danla Bilic sevgilisiyle tatilde! Bikinili paylaşım... YouTube'da yayınladığı makyaj videoları ile tanınan Danla Bilic, tatil sezonunu açtı. Sosyal medya fenomeni, sevgilisi Yusuf Engin ile denizin ve güneşin tadını çıkarıyor. Bilic'ten bikinili paylaşım geldi.
19.06.2022 Magazin
Pelin Öztekin'den bikinili paylaşım! 93 kilo vermişti
Pelin Öztekin'den bikinili paylaşım! 93 kilo vermişti Fazla kilolarını verdikten sonra sık sık gündeme gelen Pelin Öztekin fitliğiyle adından söz ettiriyor. 93 kilo verdikten sonra kendini yeniden yaratan oyuncu, havaların ısınmasıyla soluğu Alaçatı'da aldı.
4.06.2022 Magazin
Demet Şener’in evinin duvarına astığı tablo tepki çekti: ‘Çocuklarından utan’
Demet Şener’in evinin duvarına astığı tablo tepki çekti: ‘Çocuklarından utan’ İbrahim Kutluay'ın eski eşi manken Demet Şener, bir süredir aşk yaşadığı Tolga Arman ile öpüşme pozunun resmedilmiş halini evinin duvarına astı. Tablonun önünde verdiği pozları paylaşan Şener'e olumsuz yorumlar yağdı.
2.06.2022 Magazin
Jennifer Lopez'den bikinili paylaşım: Yaz modu aktif edildi
Jennifer Lopez'den bikinili paylaşım: Yaz modu aktif edildi ABD'li yıldız Jennifer Lopez, bikinili pozlarını Instagram hesabından sevenlerinin beğenisine sundu.
2.06.2022 Magazin
Tuvana Türkay'dan bikinili paylaşım!
Tuvana Türkay'dan bikinili paylaşım! Oyuncu Tuvana Türkay yaz sezonunu açtı. Bir süre önce Türkiye'yi terk ettiği iddiasıyla gündeme gelen Türkay bikini pozuyla takipçilerinden beğeni topladı.
12.05.2022 Magazin
Cansu Taşkın'dan bikinili paylaşım!  "Kışın yaz sezonunu açtım"
Cansu Taşkın'dan bikinili paylaşım! "Kışın yaz sezonunu açtım" Manken Cansu Taşkın, Bodrum'a gitti. Şubat ayında bikinisiyle poz veren Taşkın, fotoğrafını "Kışın sezonunda yaz sezonunu açtım" notuyla yayınladı.
10.02.2022 Magazin
Şeyma Subaşı bikinili pozlarını paylaştı! Yorum yağdı...
Şeyma Subaşı bikinili pozlarını paylaştı! Yorum yağdı... Sosyal medya paylaşımları ve Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı, Instagram hesabından yaptığı bikinili paylaşım ile adından söz ettirmeyi başardı.
7.02.2022 Magazin
Burcu Özberk'ten bikinili paylaşım!
Burcu Özberk'ten bikinili paylaşım! Aşk Mantık İntikam'ın Esra'sı Burcu Özberk bikinili paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncu, havuzda verdiği bir pozu paylaşarak, "Anlık gelen tatil isteği" notunu düştü.
15.12.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bikinili Paylaşım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bikinili paylaşım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.