Bikinili Fotoğraf

Bikinili Fotoğraf

Son dakika bikinili fotoğraf haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bikinili fotoğraf ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bikinili fotoğraf haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bikinili Fotoğraf

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bikinili fotoğraf gelişmeleri de dahil olmak üzere 83 bikinili fotoğraf haberi bulunmuştur. Tüm bikinili fotoğraf haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hepsi 40'ı çoktan geçti! Bikinili görüntüleri ile genç kızlara taş çıkartıyorlar
Hepsi 40'ı çoktan geçti! Bikinili görüntüleri ile genç kızlara taş çıkartıyorlar Magazin dünyasının 40'lı yaşları geride bırakan ünlüleri arasında bikinili fotoğraf akımı başladı... Genç kızlara taş çıkaran isimlerin paylaşımlarına övgüler yağdı. Onlardan biri de “Beni bikinili görmeniz çok zor” diyen Linet’ti.Ünlü isim bikinili görüntüsü ile sosyal medyada gündem oldu
3.10.2023 Magazin
Simge Ünal: Gündeme gelmek için üstsüz poz veriyorlar
Simge Ünal: Gündeme gelmek için üstsüz poz veriyorlar İddialı tarzıyla adından söz ettiren Simge Ünal, bir otelin daveti üzerine Dubai’ye gitti. Dikkat çeken açıklamalarıyla sıkça adından söz ettiren 28 yaşındaki güzel, havuz başında mayoyla poz verirken, "Bikinili paylaşım yapanlar gazeteciler tarafından görüntülenince gerçek ortaya çıkıyor" sözleriyle gündem oldu.
20.07.2023 Magazin
Şeyma Subaşı 'Meedo bikinili poz vermemden rahatsız oluyor' demişti! 'Kapanmış iyice'
Şeyma Subaşı 'Meedo bikinili poz vermemden rahatsız oluyor' demişti! 'Kapanmış iyice' Geçtiğimiz ay uzun süredir aşk yaşadığı Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile dünyaevine giren Şeyma Subaşı, "Meedo, bikinili fotoğraf ve video paylaşmamdan biraz rahatsız oluyor" açıklamasını yaparak artık eskisi gibi paylaşımlar yapmadığını belirtmişti. Son olarak sosyal medya hesabından eşinin doğum gününü kutlayan Subaşı'na, takipçilerinden yorum yağdı.
17.06.2023 Magazin
Ebru Polat'ın Instagram'ı sallayan paylaşımı
Ebru Polat'ın Instagram'ı sallayan paylaşımı Şarkıcı Ebru Polat, sosyal medya paylaşımıyla birçok ünlüye isim vermeden çattı.
16.07.2019 Magazin
Şeyma Subaşı: Hayalimdeki evlilik bu değildi!
Şeyma Subaşı: Hayalimdeki evlilik bu değildi! Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra ilk kez Hürriyet Gazetesinden Ayşe Arman'a konuştu.
27.01.2019 Magazin
Şeyma Subaşı'ndan bikinili fotoğraf!
Şeyma Subaşı'ndan bikinili fotoğraf! Acun Ilıcalı ile evliliklerini geçtiğimiz günlerde bitiren Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından bikinili fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu.
21.12.2018 Gündem
Jennifer Lopez’den cesur paylaşım
Jennifer Lopez’den cesur paylaşım ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez (49), sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili fotoğrafla adından söz ettirdi.
27.10.2018 Magazin
Nazlı Hamarat'tan emzirme pozu!
Nazlı Hamarat'tan emzirme pozu! Son günlerde akım haline gelen "bebek emzirme" trendine İşte Benim Stilim'in yarışmacısı Nazlı Hamarat da ayak uydurdu. Sosyal medya hesabından emzirme pozunu paylaşan sosyetik güzele takipçileri yorum yağdırdı.
7.08.2018 Magazin
Yeşim Salkım'dan 'bikinili fotoğraf' açıklaması
Yeşim Salkım'dan 'bikinili fotoğraf' açıklaması Bodrum'da görüntülenen şarkıcı Yeşim Salkım (50), magazin muhabirlerinin "Sizi mayolu-bikinili çekebilecek miyiz?" sorusuna yanıt verdi.
6.08.2018 Magazin
Rus turistle bikinili fotoğraf tartışması
Rus turistle bikinili fotoğraf tartışması Marmaris’te muhafazakar müşterilerin tatil yaptığı otelde kalan Rus turist Anastasia Monstovich, bikinili fotoğraflarını Instagram’da paylaştı. Otel yönetimi uyarınca fotoğraflarını kaldıran Monstovich ülkesine dönünce yeniden yükledi.
29.06.2018 Yaşam
Bikinili fotoğraf isyanı
Bikinili fotoğraf isyanı Okul arkadaşının mavi turda çekilen bikinili fotoğrafını sosyal paylaşım sitesinde paylaşması liseli Ö.D.’yi isyan ettirdi. Baygınlık geçiren genç kız hastaneye kaldırıldı.
25.05.2018 Yaşam
Bikinili kutlama
Bikinili kutlama Lady Gaga, hayranlarının yeni yılını Twitter’dan paylaştığı bikinili fotoğrafıyla kutladı: “Mutlu yıllar. Mutluluğa, sağlığa, aşka. Ve doğal hayatın unutulmaz güzelliğine”
4.01.2018 Magazin
Bikinimi değil yuvası yıkılmış kadını konuşun
Bikinimi değil yuvası yıkılmış kadını konuşun İbrahim Kutluay’la boşanma davası devam eden Demet Şener, önceki gün Nişantaşı’nda avukatı Aslı Hatemi’yle birlikteydi.
24.08.2017 Magazin
Çok ağır sözler: Donsuz bir Demet Şener...
Çok ağır sözler: Donsuz bir Demet Şener... Sosyetik güzel Manolya Onur, Demet Şener'i ağır dille eleştirdi. Onur, '40 yaşında, 2 koca çocuğu var, mesleğini bırakmış, gündemde boşanma olayları konuşuluyor. Ve neredeyse donsuz bir Demet Şener.' dedi.
21.08.2017 Magazin
Anneler de bikini giyer
Anneler de bikini giyer 11 yıllık eşi İbrahim Kutluay ile boşanma aşamasında olan Demet Şener’den yıllar sonra bikinili poz geldi. F
20.08.2017 Magazin
Denize girmedi
Denize girmedi Emine Ün, eski eşi Emre Kınay’dan olan kızı Duru ve 5 yıl önce evlendiği Tolga Karataş’la Bodrum’da tatil yapıyor.
12.08.2017 Magazin
Adnan Oktar'ın kediciği bikinili poz verip rest çekti
Adnan Oktar'ın kediciği bikinili poz verip rest çekti Adnan Oktar'ın Kediciklerinden Tülay Kumaşçı, bikinili fotoğraf paylaşıp altına "Kıyafetime karışma" etiketiyle gönderi paylaştı.
23.07.2017 Magazin
Cansu Dere bikinili fotoğraf paylaştı
Cansu Dere bikinili fotoğraf paylaştı Güzel oyuncu Cansu Dere, rol aldığı 'Anne' dizisinin final yapmasının ardından tatile çıktı. Bikinili fotoğraf paylaşan Cansu kusursuz fiziğiyle herkesi kendisine hayran bıraktı.
18.07.2017 Magazin
Kiloları verdi
Kiloları verdi Yeni anne olan Irina Shayk formundan bir şey kaybetmediğini instagram’a yüklediği fotoğrafla gösterdi.
20.05.2017 Magazin
‘Cep’te bikinili fotoğraf kavgası karakolda bitti
‘Cep’te bikinili fotoğraf kavgası karakolda bitti Trabzonlu H.K., eşinin telefonunda bir kadının bikinili fotoğrafını gördü. Dedektif gibi araştırıp bulduğu E.S.’nin evine gitti. Kavgaya tutuşan iki kadın soluğu karakolda aldı
7.11.2015 Yaşam
Bikinili fotoğraf yayınlayan yargıç, ülkeyi karıştırdı
Bikinili fotoğraf yayınlayan yargıç, ülkeyi karıştırdı Maria Cozma isimli yargıç, tatilde çektirdiği bikinili fotoğrafı Twitter'da paylaşınca eleştiri yağmuruna tutuldu.
6.11.2014 Dünya
Sezen Aksu gizlice ifade verdi!
Sezen Aksu gizlice ifade verdi! Sezen Aksu, özel olarak kiraladığı tekneden denize girerken bikinili fotoğraflarının çekilmesini affetmedi. Ünlü sanatçıyı, görüntülenmek istemediği için tekne kiralamasına rağmen uzaktan rızası dışında fotoğrafını çektiği iddiasıyla yargılanan gazeteci Uğur Soysal, Aksu’nun şikayetinden vazgeçmemesi üzerine 3 bin lira adli para cezasına mahkum edildi.
5.06.2014 Magazin
Ben dişi Okan'ım
Ben dişi Okan'ım Hilal Cebeci ödül aldı
4.03.2013 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bikinili Fotoğraf ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bikinili fotoğraf haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.