Beyonce İnstagram

Beyonce İnstagram

Son dakika Beyonce instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Beyonce instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Beyonce instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beyonce İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beyonce instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 59 beyonce instagram haberi bulunmuştur. Tüm beyonce instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
'En tarz kadın'dan bomba paylaşımlar!
'En tarz kadın'dan bomba paylaşımlar! Beyonce, önceki gün kırmızı eteğiyle beğeni topladı.
18.12.2017 Magazin
Beyonce'nin bacaklarına büyük övgü!
Beyonce'nin bacaklarına büyük övgü! Eşi Jay Z'nin kendisini 9 yıldır aldattığını itiraf etmesinden sonra sessizliğini koruyan Beyonce (36), hayranlarıyla fotoğraflarını paylaşmaya devam ediyor.
12.12.2017 Magazin
Beyonce doğum kilolarından kurtuldu!
Beyonce doğum kilolarından kurtuldu! İki ay önce ikiz bebeklerini dünyaya getiren şarkıcı Beyonce, yeni paylaştığı fotoğraflarıyla doğum kilolarından kurtulduğunu kanıtladı.
22.08.2017 Magazin
Kim Kardashian, Beyonce'u çıldırttı!
Kim Kardashian, Beyonce'u çıldırttı! Beyonce, Kim Kardashian'ın yeni doğan bebekleri için gönderdiği hediyeleri bakın ne yaptı?
11.07.2017 Magazin
ABD Basını: Beyonce ikizlerini doğurdu
ABD Basını: Beyonce ikizlerini doğurdu Amerikan basını, pop yıldızı Beyonce'nin ikiz bebeklerini doğurduğunu açıkladı.
18.06.2017 Magazin
Beyonce'nin akşam yemeği stili!
Beyonce'nin akşam yemeği stili! Eşi Jay-Z ile akşam yemeğine çıkan dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce, giydiği kıyafeti hayranlarıyla paylaştı.
10.05.2017 Magazin
Beyonce 120 milyon dolara ev aldı!
Beyonce 120 milyon dolara ev aldı! ABD'nin en cok kazanan şarkıcı çifti Jay-Z ile Beyonce, Los Angeles'tan 120 milyon dolara (430 milyon TL) bir saray yavrusu satın aldı.
26.04.2017 Magazin
Beyonce'un az zamanı kaldı!
Beyonce'un az zamanı kaldı! Beyonce, instagram hesabından karnının ne kadar şiştiğini gösteren yeni fotoğraflarını paylaştı.
20.03.2017 Magazin
Tekmelere az kaldı
Tekmelere az kaldı Geçtiğimiz ay ikiz bebeklerine hamile olduğunu açıklayan Beyonce, Instagram hesabından karnının ne kadar şiştiğini gösteren yeni fotoğraflarını paylaştı.
19.03.2017 Magazin
Beyonce, Kuran'dan ayet paylaştı
Beyonce, Kuran'dan ayet paylaştı ABD'li ünlü şarkıcı Beyonce, Instagram'daki hesabında Kuran'daki İnşirah Suresi'nden alıntı paylaşım yaptı.
27.10.2014 Arşiv
Beyoncé'yi böyle yakaladılar
Beyoncé'yi böyle yakaladılar 32 yaşındaki şarkıcı Instagram'ında photoshop yaparken yakalandı...
11.04.2014 Arşiv
İşte sosyal medyada en çok takip edilen hesaplar!
İşte sosyal medyada en çok takip edilen hesaplar! Popüler sosyal medya uygulaması Instagram dünyada oldukça yoğun kullanılırken, en çok takip edilen hesaplar açıklandı. 2021 Ocak verilerine göre Instagram’ın kendi hesabı Instagram’ın 385 milyon 39 bin kişiyle açık ara farkla en çok takipçiye sahip olduğu kaydedildi.
17.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Nijerya’ya destek
Nijerya’ya destek Beyonce, Nijerya’da Özel Hırsızlıkla Mücadele Ekibi’ne karşı (SARS) ‘insan haklarını ihlal ettiği’ gerkçesiyle başlatılan gösterilerle ilgili çağrıda bulundu.
23.10.2020 Magazin
Beyonce'a hayran!
Beyonce'a hayran! Mr. Jade, dünyaca ünlü bir yıldız ile düet çalışmasına başlayacak. Parça konusunda çok sıkı bir çalışmaya giren Mr.Jade sonbahar aylarında yeni çalışmasını çıkarmayı düşünüyor.
20.08.2019 Kültür Sanat
"Türkiye’nin Dan Bilzerian’ı" oldu
"Türkiye’nin Dan Bilzerian’ı" oldu Mr. Jade, çektiği kliple "Türkiye’nin Dan Bilzerian’ı" olarak anılmaya başladı.
21.06.2019 Kültür Sanat
Hatice ünlü yıldıza özendi, transparan kıyafetle dans etti
Hatice ünlü yıldıza özendi, transparan kıyafetle dans etti Yaptığı cesur paylaşımlarla adından söz ettiren şarkıcı Hatice, bu seferde transparan kıyafetiyle dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce'ye özenerek onun gibi dans etti.
18.01.2019 Magazin
Son düzlük!
Son düzlük! Beyonce ve Jay Z, haziran ayında başladıkları konser serisi ‘On the Run II Tour’un son günlerindeler.
15.09.2018 Magazin
Yeliz Yeşilmen: Bütün Türkiye selülitlerimi konuştu
Yeliz Yeşilmen: Bütün Türkiye selülitlerimi konuştu Bodrum’da tatil yapan oyuncu ve şarkıcı Yeliz Yeşilmen, vücudunda selülit olmadığını belirterek, "Bütün Türkiye benim selülitlerimi konuştu. Kocam kızmazsa basının karşısına bikinimle çıkıp selülitlerim olmadığını gösteririm" dedi.
23.06.2018 Magazin
Nuri Şahin Harvard'da eğitim alacak
Nuri Şahin Harvard'da eğitim alacak Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'da forma giyen Nuri Şahin, dünyanın önde gelen üniversiteleri arasında gösterilen Harvard'a yazıldı. Nuri Şahin, Harvard Üniversitesi'nden kabul mektubu aldığını sosyal medya hesabından duyurdu.
27.04.2018 Futbol
Beyonce’den saç farkı
Beyonce’den saç farkı Dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce, ünlü tenisçi Serena Williams ve Alexis Ohanian’ın düğünündeki fotoğraflarını instagram hesabından paylaştı.
20.11.2017 Magazin
Eskisinden daha iyi
Eskisinden daha iyi Rumi ve Sir adını verdiği ikiz bebeklerini dört ay önce dünyaya getiren Beyonce “ışık hızıyla” formunu buldu.
15.10.2017 Magazin
15 yıllık paylaşım
15 yıllık paylaşım Beyonce’den sosyal medya nostaljisi...
11.10.2017 Magazin
Beyonce'un fanlarından biri gibi!
Beyonce'un fanlarından biri gibi! ABD'li şarkıcı Beyonce ve meslektaşı Cardi B, 'Made in America Festivali'nde bir araya geldi.
6.09.2017 Magazin
Instagram’dan bilgileri  çalındı
Instagram’dan bilgileri çalındı Instagram siber saldırı sonucunda bazı bilgilerin hackerların eline geçtiğini açıkladı ve kullanıcılarını uyardı. Selana Gomez, Lady Gaga, Taylor Swift’in bilgileri çalındı.
2.09.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Beyonce İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beyonce instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.