Beymen

Beymen

Son dakika Beymen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Beymen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Beymen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beymen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beymen gelişmeleri de dahil olmak üzere 413 beymen haberi bulunmuştur. Tüm beymen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hasan Arat kimdir, nereli, ne iş yapıyor? İşte Beşiktaş'ın 35. yeni başkanının biyografisi
Hasan Arat kimdir, nereli, ne iş yapıyor? İşte Beşiktaş'ın 35. yeni başkanının biyografisi Beşiktaş Kulübünün olağanüstü genel kurulunda Hasan Arat başkan seçildi. Söz konusu gelişöenin ardından Hasan Arat'ın kim olduğu, sorgulanmaya başlandı. Peki, Hasan Arat kimdir? Hasan Arat kaç yaşında, nereli, ne iş yapar?
4.12.2023 Şampiy10
Kerim Kerimol vefat etti! Osman Boyner'den duygusal veda
Kerim Kerimol vefat etti! Osman Boyner'den duygusal veda Türkiye'nin önemli iş insanlarından Kerim Kerimol 95 yaşında hayatını kaybetti. İş hayatında beraber adımlar atan Osman Boyner, Kerimol'u kader arkadaşı olarak betimledi.
2.01.2023 Gündem
Türkiye’nin ‘En Etkin 50 CHRO’su belli oldu
Türkiye’nin ‘En Etkin 50 CHRO’su belli oldu İK fonksiyonunun fark yaratan rolüne ve önemine dikkat çekmek amacıyla hazırlanan Fortune Türkiye “En Etkin 50 CHRO” araştırması sonucunda belirlenen liste, DataExpert iş birliğiyle yürütüldü. Listeye göre Türkiye’nin en büyük şirketlerinin İK koltuğunda oturan yöneticilerinin yüzde 68’i kadınlardan oluşuyor. Listeye Demirören Medya İnsan Kaynakları Grup Başkanı Elif Karacaoğlu da girdi.
4.05.2021 Gündem
Şeyma Subaşı'nın alışveriş stili
Şeyma Subaşı'nın alışveriş stili İtalyan Guido Senia ile ayrılığı nedeniyle magazin gündeminden düşmeyen Şeyma Subaşı, geçtiğimiz gün İstinyePark AVM'de objektiflere yansıdı.
29.08.2020 Magazin
Aleyna Tilki'nin tarzı dikkat çekti
Aleyna Tilki'nin tarzı dikkat çekti Şu sıralar çıkardığı yeni şarkısı ile gündemde olan genç popçu Aleyna Tilki, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı.
25.06.2020 Magazin
Ve beklenen gün geldi! AVM’ler açılıyor
Ve beklenen gün geldi! AVM’ler açılıyor Corona virüs salgınıyla kapanan AVM’lerin yüzde 80’i bugün kapılarını açıyor. AVM’lerde ilk günlerde yüzde 30 civarı bir trafik bekleniyor
11.05.2020 Ekonomi
Geri sayım başladı! 11 Mayıs'ta...
Geri sayım başladı! 11 Mayıs'ta... AVM’lerin 11 Mayıs’ta açılabileceği açıklamasının ardından perakende sektörü hazırlıklarını hızlandırdı. AVM’lerin tüm önlemleri almasıyla kapılar açılacak
6.05.2020 Ekonomi
Giyim perakendecileri mağazalarını geçici olarak kapattı
Giyim perakendecileri mağazalarını geçici olarak kapattı Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs giyim perakendecileri mağazalarını da etkiledi. Giyim perakendesi ve üretimi yapan şirketler mağazalarını geçici bir süreyle kapattıklarını açıkladılar. Satışlar internet üzerinden devam edecek. Lüks giyim şirketi Vakko , KAP'a yaptığı açıklamada hem mağaza hem de üretim faaliyeterine geçici süreyle ara verdiğini açıklarken, Mavi Giyim Türkiye ve Almanya ile Kanada'daki mağazalarını geçici süreyle kapattığını açıkladı.
19.03.2020 Ekonomi
Nur Yerlitaş dostlarıyla bir araya geldi
Nur Yerlitaş dostlarıyla bir araya geldi Modacı Nur Yerlitaş, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
25.12.2019 Magazin
Selami Şahin'den hediyelik alışveriş
Selami Şahin'den hediyelik alışveriş Türk sanat müziğinin usta ismi Selami Şahin, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
23.11.2019 Magazin
Yeni proje için görüşme
Yeni proje için görüşme Türk sinemasının usta ismi Nebahat Çehre, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
5.11.2019 Magazin
Makyajsız güzel Burcu Esmersoy
Makyajsız güzel Burcu Esmersoy Sunucu Burcu Esmersoy, önceki gün İstinyePark AVM'de görüntülendi.
29.10.2019 Magazin
Burcu Şendir her daim şık
Burcu Şendir her daim şık Cemiyet hayatının tanınan simalarından Burcu Şendir, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
26.10.2019 Magazin
Demet Akbağ: Sizi kıramıyorum
Demet Akbağ: Sizi kıramıyorum Tiyatro sahnelerinin ve sinema filmlerinin usta oyuncularından Demet Akbağ, önceki gün İstinyePark'da görüntülendi.
18.10.2019 Magazin
Mert Öcal, 'Arka Sokaklar'da
Mert Öcal, 'Arka Sokaklar'da Oyuncu Mert Öcal, önceki gün Aqua Florya AVM’de görüntülendi.
16.10.2019 Magazin
Ece Erken'den koşar adım alışveriş
Ece Erken'den koşar adım alışveriş Ece Erken, geçtiğimiz gün İstinye'deki AVM'de objektiflere takıldı.
15.10.2019 Magazin
Cem Yılmaz'dan gala öncesi hazırlık
Cem Yılmaz'dan gala öncesi hazırlık Usta komedyen Cem Yılmaz, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.
15.10.2019 Magazin
KAP'a açıklama yapıldı! ‘Yeni ismi Beymen Perakende’
KAP'a açıklama yapıldı! ‘Yeni ismi Beymen Perakende’ Boyner Holding ve Mayhoola arasındaki satış sürecinin tamamlanmasının ardından Boyner Perakende'nin unvanında değişiklik yapıldı.
28.08.2019 Ekonomi
Tek başına alışveriş
Tek başına alışveriş Uzun bir süredir ekranlardaki oyunculuk serüvenine ara veren güzel oyuncu Selin Demiratar, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
8.08.2019 Magazin
Cem Yılmaz'dan telefon alışverişi
Cem Yılmaz'dan telefon alışverişi Sezona yeni stand-up gösterinin yanı sıra yeni sinema filmi ile giriş yapacak olan Cem Yılmaz, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
27.07.2019 Magazin
Murat Cemcir alışveriş turunda
Murat Cemcir alışveriş turunda Oynadığı komedi rolleriyle adından sıkça söz ettiren ekranların sevilen oyuncusu Murat Cemcir, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı.
26.06.2019 Magazin
Aleyna Tilki'den şarkı müjdesi
Aleyna Tilki'den şarkı müjdesi Pop müziğin genç ve başarılı isimlerinden biri olan Aleyna Tilki, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
25.06.2019 Magazin
Berkay: Doğum için gün sayıyoruz
Berkay: Doğum için gün sayıyoruz Popçu Berkay Şahin, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı.
7.05.2019 Magazin
Amerika yolculuğu öncesi alışveriş turu
Amerika yolculuğu öncesi alışveriş turu Pop müziğin genç temsilcisi Edis Görgülü, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
30.01.2019 Magazin
Işıl Reçber'in kırmızı şıklığı
Işıl Reçber'in kırmızı şıklığı Türkiye futbolunun önde gelen isimlerinden Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
7.11.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Beymen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beymen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.