Beyaz Perde

Beyaz Perde

Son dakika beyaz perde haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan beyaz perde ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını beyaz perde haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beyaz Perde

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beyaz perde gelişmeleri de dahil olmak üzere 257 beyaz perde haberi bulunmuştur. Tüm beyaz perde haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Gündem
Ajda Pekkan’ın hayatı film oluyor
Ajda Pekkan’ın hayatı film oluyor Ajda Pekkan'ın hayatı sinemaya taşınıyor. Yapımcılar Ajda Pekkan’ın hayatının film olması için harekete geçti. Süperstar’ın da sıcak baktığı iddia edilen proje için kulislerde Pekkan’ı canlandıracak en güçlü adayın Serenay Sarıkaya olduğu konuşuluyor.
30.12.2023 Magazin
Emmy 2023 ne zaman, 75. Emmy ödülleri adayları kim? Emmy ödülleri ertendi mi, neden? Emmy ödülleri 2023 ne zaman?
Emmy 2023 ne zaman, 75. Emmy ödülleri adayları kim? Emmy ödülleri ertendi mi, neden? Emmy ödülleri 2023 ne zaman? Emmy ödülleri ne zaman, 75. Emmy ödül töreni ertelendi mi? Bu yıl 75'incisi düzenlenecek olan Emmy Ödüllerinin bu yıl 75'incisi düzenlenecek. Emmy Ödülleri töreni tarihi sorgulanırken, Emmy Ödül töreni ertelendi mi, Emmy Ödülleri neden ertelendi?” sorularına da yanıt aranıyor.
11.08.2023 Kültür Sanat
Agah Özgüç öldü mü? Yazar Agah Özgüç kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Agah Özgüç öldü mü? Yazar Agah Özgüç kimdir, kaç yaşında ve nereli? Agah Özgüç kimdir, öldü mü? Türk sinemasının muhteşem arşivcisi, saygın eleştirmeni, yazar Agah Özgüç, 90 yaşında hayata veda etti.
28.04.2022 Televizyon
Ünlü oyuncu Norman Lloyd hayatını kaybetti!
Ünlü oyuncu Norman Lloyd hayatını kaybetti! Ölü Ozanlar Derneği, Modern Family, The Streets of New York ve Aşk Kazası gibi unutulmaz yapımlarda rol alan Hollywood efsanesi Norman Lloyd 106 yaşında hayatını kaybetti. Norman Lloyd, Charlie Chaplin ile birlikte rol de almıştı.
12.05.2021 Dünya
TRT eski spikeri Aylin Özmenek vefat etti
TRT eski spikeri Aylin Özmenek vefat etti TRT eski spikeri Aylin Özmenek, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı verdiği mücadele sonrasında tedavi gördüğü hastanede kalp yetmezliğinden hayatını kaybetti.
2.01.2021 Televizyon
10. Malatya Uluslararası Film Festivali iptal edildi
10. Malatya Uluslararası Film Festivali iptal edildi Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 10'uncusu 1-5 Aralık tarihlerinde düzenlenmesi planlanan "Malatya Uluslararası Film Festivali"nin iptal edildiği bildirildi.
15.11.2020 Kültür Sanat
Çağatay Ulusoy setlere döndü
Çağatay Ulusoy setlere döndü Ulusoy'u 5 yıl aradan sonra beyaz perdede izleyiciyle buluşturacak ‘Mücadele Çıkmazı’ adlı filmin çekimleri başladı. Ersin Arıcı, Turgay Tanülkü ve Selen Öztürk’ün de rol aldığı filmin çekimleri 5 hafta sürecek.
6.08.2020 Televizyon
Survivor Ersin neden diskalifiye oldu, elendi mi? Survivor Ersin kimdir, kaç yaşında, nereli?
Survivor Ersin neden diskalifiye oldu, elendi mi? Survivor Ersin kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2020 yarışmacılarından olan Ersin Korkut, son bölüme damga vurdu. Survivor ünlüler takımında mücadele veren ve parkurda gösterdiği mücadeleyle adından söz ettiren Ersin Korkut'un Survivor macerası 12 Mayıs akşamı sona erdi. Acun Ilıcalı konseyde yaptığı açıklamada, Ersin'in sağlık durumundan söz ederek, adadan ayrılacağını söyledi. Peki, Survivor Ersin kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Ersin neden diskalifiye oldu? İşte, detaylar...
12.05.2020 Gündem
Malazgirt 1071 beyaz perdeye geliyor!
Malazgirt 1071 beyaz perdeye geliyor! TRT ortak yapımı Malazgirt 1071 filmi sinemaseverler ile buluşuyor.
9.03.2020 Televizyon
Aslan Kral geri dönüyor!
Aslan Kral geri dönüyor! Aslan Kral'ın yeni beyaz perde uyarlamasından etkileyici bir tanıtım videosu geldi. İşte detaylar!
23.11.2018 Kültür Sanat
700 yıllık gölge oyunu perdeye yansıdı!
700 yıllık gölge oyunu perdeye yansıdı! Karagöz sinema perdesinde gösterime sunuldu, izleyen çocuklar gözlerine inanamadı.
26.10.2018 Kültür Sanat
New York, Paris ve Berlin’le birlikte ilk kez İstanbul’da
New York, Paris ve Berlin’le birlikte ilk kez İstanbul’da 26-30 Eylül 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan Red Bull Music Festival İstanbul 5 gün boyunca müzikseverlere eşsiz bir müzik deneyimi yaşatacak.
25.07.2018 Kültür Sanat
Müslüm Gürses’in hayatı beyaz perdeye aktarılıyor
Müslüm Gürses’in hayatı beyaz perdeye aktarılıyor Geçtiğimiz yıllarda hayata veda eden ünlü sanatçı Müslüm hayatı beyaz perdeye aktarılıyor. Çekimleri Adana’da devam eden ‘Müslüm’ filminin ilk görüntüleri düzenlenen basın toplantısında kamuoyu ile paylaşıldı.
3.01.2018 Yaşam
Cingöz Recai’nin afişi yayınlandı!
Cingöz Recai’nin afişi yayınlandı! Merakla beklenen film, 13 Ekim’de izleyicisi ile buluşacak.
17.09.2017 Kültür Sanat
Alaaddin’in sihirli halısında kimler uçacak?
Alaaddin’in sihirli halısında kimler uçacak? Guy Ritchie ile Disney’in iş birliği yaparak hayata geçirmeye çalıştığı Binbir Gece Masalları’ndan Alaaddin’in Sihirli Lambası’nın beyaz perde uyarlamasında kimlerin rol alacağı belli oldu.
16.07.2017 Magazin
Son 10 yıla Recep İvedik damga vurdu!
Son 10 yıla Recep İvedik damga vurdu! İşte, son 10 yılın beyazperde performansları...
3.07.2017 Televizyon
Arda Kural beyazperdeye geri dönüyor
Arda Kural beyazperdeye geri dönüyor Rahatsızlığı nedeniyle uzun süredir ekranlardan uzak kalan oyuncu Arda Kural, Nefrin filmi ile beyazperdeye dönüş yapacak.
4.05.2017 Yaşam
Yeşilçam'dan bir yıldız daha kaydı
Yeşilçam'dan bir yıldız daha kaydı 81 yaşından hayatını kaybeden Eskişehirli Yeşilçam oyuncusu ve yapımcısı Erdoğan Çakıcı, memleketinde toprağa verildi. Ünlü isimler cenazeye katılmadı
29.04.2017 Magazin
Hayali beyazperde
Hayali beyazperde Oyunculuğa Cesur ve Güzel dizisiyle adım atan Cansu Türedi, mesleğine derin bir aşk duyduğunu söylüyor. Oyunculuğa olan tutkusunu ise şöyle dile getiriyor; “Mesleğime sevmenin çok daha ötesinde büyük saygı ve derin bir aşk duyuyorum”
7.04.2017 Arşiv
Gerçek bir efsane, Akdeniz’in incisi… Enginar
Gerçek bir efsane, Akdeniz’in incisi… Enginar İzmir Alsancak’ın meşhur lokantası Mutfak Girit’in sahibi Huriye Erman Öztin, ruha ve bedene şifa olarak nitelendirdiği enginar için bahar ayının kraliçesidir diyor. Eskilere göre, enginarı mevsiminde kırk tane tüketmek gerekirmiş.
31.03.2017 Arşiv
Türkiye’ye ‘gelin’ geldim bir daha geri dönmem
Türkiye’ye ‘gelin’ geldim bir daha geri dönmem Brezilyalı oyuncu Jessica May'in Türkiye'deki ilk oyunculuk denemesi, Yeni Gelin dizisindeki Bella karakteri ile oldu. Türkiye'ye gelmenin zor bir karar olduğunu anlatan May, "Hayattaki en büyük risk hiç risk almamaktır” diyor
24.03.2017 Arşiv
İkinci çocuk sevinci
İkinci çocuk sevinci Fransız aktris Marion Cotillard bir kız çocuğu dünyaya getirdi
17.03.2017 Magazin
Şevkat Yerimdar dizisinin ilk bölümü için geri sayım başladı!
Şevkat Yerimdar dizisinin ilk bölümü için geri sayım başladı! Şevkat Yerimdar 2013 yılında beyaz perde ekranlarından izleyicilerle buluşmuştu. 2016 yılı itibari ile Şevkat Yerimdar'ı diziye uyarlama çalışmaları başladı. Şevkat Yerimdar dizi formatında her hafta izleyici ile buluşacak. Yeni dizinin oyuncu kadrosuna ve senaryosuna dair merak edilenleri sizler için derledik.
29.09.2021 Gündem
Çakallarla Dans 4'ün yeni yüzü: Hande Katipoğlu!
Çakallarla Dans 4'ün yeni yüzü: Hande Katipoğlu! Çakallarla Dans 4'ün yeni yüzü belli oldu. Çakallarla Dans 4'te tavşan rolü ile Hande Katipoğlu yer alacak. Hande Katipolu, Çakallarla Dans 4'e nasıl dahil oldu? İşte ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Beyaz Perde ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beyaz perde haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.