Beşiktaş Karagümrük maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Beşiktaş Karagümrük maçı canlı yayın bilgileri ve muhtemel 11’leri!
Beşiktaş Karagümrük maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Beşiktaş Karagümrük maçı canlı yayın bilgileri ve muhtemel 11’leri! Beşiktaş, Süper Lig 3. haftasında Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak. Fatih Karagümrük maçından farklı bir skorla ayrılmak isteyen Beşiktaş, galibiyet alarak moral depolamak istiyor. Taraftar Beşiktaş Karagümrük maçının saatini ve canlı yayın bilgilerini araştırıyor. Peki, Beşiktaş Karagümrük maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Beşiktaş Karagümrük maçı canlı yayın bilgileri ve muhtemel 11’leri!
21.08.2022 Futbol
Yeni Malatyaspor Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?
Yeni Malatyaspor Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Süper Lig heyecanı devam ediyor! Beşiktaş, Süper Lig'in 23. haftasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'a konuk olacak. Olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen maç bugün kar yağışı altında yapılacak. Beşiktaş, rakibini mağlup edip 3'te 3 yapmayı ve zirve iddiasını güçlendirmeyi amaçlıyor. 11 maçtır 3 puana hasret kalan Malatyaspor da kötü gidişata dur demek istiyor. Peki, Yeni Malatyaspor Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte Malatyaspor Beşiktaş maçı kanalı ve saati...
22.01.2022 Gündem