Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Başakşehir Beşiktaş maçı ne zaman? BJK'nın Başakşehir maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Başakşehir Beşiktaş maçı ne zaman? BJK'nın Başakşehir maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Trendyol Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinde Başakşehir Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Beşiktaş'ın 3 puan arayacağı deplasman öncesinde sporseverler karşılaşmanın detaylarını merak edip araştırıyor. En çok merak edilenler arasında ise maçın saati ve yayıncı kuruluşu yer alıyor. Peki, Başakşehir Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Başakşehir Beşiktaş maçı ne zaman? BJK'nın Başakşehir maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Başakşehir Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Başkşehir sahasında Beşiktaş'ı konuk ediyor. Süper ligde 20. kez karşı karşıya gelecek iki rakipten turuncu-lacivertliler 12 galibiyet, 6 beraberlik ve 12 mağlubiyetle ligde 7. sıradayken siyah-beyazlılar ise 14 galibiyet, 4 beraberlik ve 12 mağlubiyetle ligde 4. sırayı işgal ediyor. Peki, Başakşehir Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? Karşılaşmayla ilgili detaylar belli oldu. İşte Çağdaş Atan ve Fernando Santos'un muhtemel 11'leri ve maçın saati...

MUHTEMEL 11'LER BELLİ OLDU

Başakşehir: Muhammed, Dubois, Hamza, Opoku, Lima, Aleksic, Onur, Berkay, Figueiredo, Davidson, Piatek.

Beşiktaş: Mert, Onur, Necip, Colley, Masuaku, Al-Musrati, Gedson, Ghezzal, Muçi, Rashica, Semih.

MAÇIN HAKEMLERİ BELLİ OLDU

Başakşehir - Beşiktaş müsabakasını hakem Zorbay Küçük yönetecek. Küçük’ün yardımcılıklarını Murat Tuğberk Curbay ve Erdem Bayık yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Muhammet Ali Metoğlu olacak.