Gazete Vatan Logo
Futbol Beşiktaş Karagümrük maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Beşiktaş Karagümrük maçı canlı yayın bilgileri ve muhtemel 11’leri!

Beşiktaş Karagümrük maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Beşiktaş Karagümrük maçı canlı yayın bilgileri ve muhtemel 11’leri!

Beşiktaş, Süper Lig 3. haftasında Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak. Fatih Karagümrük maçından farklı bir skorla ayrılmak isteyen Beşiktaş, galibiyet alarak moral depolamak istiyor. Taraftar Beşiktaş Karagümrük maçının saatini ve canlı yayın bilgilerini araştırıyor. Peki, Beşiktaş Karagümrük maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Beşiktaş Karagümrük maçı canlı yayın bilgileri ve muhtemel 11’leri!

Beşiktaş Karagümrük maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Beşiktaş Karagümrük maçı canlı yayın bilgileri ve muhtemel 11’leri!

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Beşiktaş ve Karagümrük karşı karşıya geliyor. Vodafone Park Stadyumu'nda oynanacak Beşiktaş Karagümrük maçını hakem Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler'in yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Hakan Yemişken yapacak. Siyah beyazlılar, Karagümrük maçından galibiyetle ayrılarak takımdaki kötü havayı dağıtmak istiyor. Futbolseverler maçın detaylarını araştırıyor. Peki, Beşiktaş Karagümrük maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Beşiktaş Karagümrük maçı canlı yayın bilgileri ve muhtemel 11’leri!

BEŞİKTAŞ FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Beşiktaş- Fatih Karagümrük maçı 21 Ağustos 2022 Pazar günü Vodafone Park Stadyumu'nda oynanacak. Müsabaka saat 21.45'te başlayacak. Mücadele BeIN Sports HD 1 kanalından şifreli olarak izlenebilecek. Bein Sports 1, Digiturk 77, Kablo TV 232 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilecek.

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL 11'İ

Ersin

Rosier

Necip

Saiss

Masuaku

Berkay

Gedson

Salih

Haberin Devamı

Muleka

Weghorst

NKoudou