Karagümrük

Karagümrük

Son dakika Karagümrük haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Karagümrük ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Karagümrük haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karagümrük

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karagümrük gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.757 karagümrük haberi bulunmuştur. Tüm karagümrük haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'de bir ayrılık daha! Süper Lig devine kiralık gitti
Fenerbahçe'de bir ayrılık daha! Süper Lig devine kiralık gittiFenerbahçe Kulübü, 19 yaşındaki futbolcu Yiğit Efe Demir'in Fatih Karagümrük'e kiralandığını duyurdu.
26.07.2024Fenerbahçe
Serdar Dursun'un yeni takımı belli oldu
Serdar Dursun'un yeni takımı belli olduAlanyaspor, Fenerbahçe'de forma giyen golcü futbolcu Serdar Dursun ile 2 yıllık sözleşme imzaladı
25.07.2024Fenerbahçe
Beşiktaş'ta Hadziahmetovic'ten transfer kararı!
Beşiktaş'ta Hadziahmetovic'ten transfer kararı!Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlık sebebiyle uzun süre sahalardan uzak kalan Beşiktaş'ın Bosna Hersekli futbolcusu Amir Hadziahmetovic, siyah-beyazlı forma için rekabete hazır. Bu sezon kiralık gönderilmesi de gündeme gelen Hadziahmetovic, takımda kalmak istediğini kulübe iletti.
25.07.2024Fenerbahçe
Trendyol 1. Lig'de fikstür çekildi! İşte ilk hafta maçları
Trendyol 1. Lig'de fikstür çekildi! İşte ilk hafta maçlarıTrendyol 1. Lig'de 2024-2025 sezonu fikstür çekimi yapıldı. Sezon, 9 Ağustos'ta başlayıp 10 Mayıs 2025'te sona erecek.
24.07.2024TFF 1.Lig
Beşiktaş'a Giovanni van Bronckhorst iyi geldi! Kimse sakatlık yaşamadı
Beşiktaş'a Giovanni van Bronckhorst iyi geldi! Kimse sakatlık yaşamadıBeşiktaş’ta bu sezon göreve gelen Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst, kamp döneminde takıma hiç yükleme yapmadı. Geçen sezon bir aylık hazırlık sürecinde 8 futbolcu sakatlık yaşarken, bu kez kimsenin sakatlanmaması dikkat çekti.
23.07.2024Beşiktaş
Beşiktaş, Can Keleş'i renklerine bağladı
Beşiktaş, Can Keleş'i renklerine bağladıBeşiktaş Kulübü, Fatih Karagümrük Kulübü’nde forma giyen genç futbolcu Can Keleş’le sözleşme imzaladı.
22.07.2024 Beşiktaş
Can Keleş kimdir, nereli, kaç yaşında? Fatih Karagümrük forması giyen Can Keleş Beşiktaş ile mi anlaştı?
Can Keleş kimdir, nereli, kaç yaşında? Fatih Karagümrük forması giyen Can Keleş Beşiktaş ile mi anlaştı?Siyah-beyazlı kulüp, Fatih Karagümrük forması giyen Can Keleş'le el sıkıştı. Süper Lig'de geçen sezon 35 maçta süre alan 22 yaşındaki futbolcu, 5 gol, 4 asistlik performans sergiledi. Peki, Can Keleş kimdir, nereli, kaç yaşında? Fatih Karagümrük forması giyen Can Keleş Beşiktaş ile mi anlaştı?
17.07.2024Şampiy10
Beşiktaş, Can Keleş'le anlaşmaya vardı
Beşiktaş, Can Keleş'le anlaşmaya vardıSiyah-beyazlı kulüp, Fatih Karagümrük forması giyen Can Keleş'le el sıkıştı.
17.07.2024Beşiktaş
Spor camiasından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajları!
Spor camiasından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajları!Spor camiası 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için paylaşımlarda bulundu.
15.07.2024Şampiy10
Ali Koç'un Serdar Dursun sözleri olay oldu: Sözleşmeni feshederim
Ali Koç'un Serdar Dursun sözleri olay oldu: Sözleşmeni feshederimFENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Geçen sezonun devre arasında Karagümrük'ten Fenerbahçe'ye gelen Serdar Dursun'un yeni sezondaki adresi merak edilirken golcü futbolcunun Ali Koç'la olan anısı gündem oldu. İşte detaylar...
12.07.2024Fenerbahçe
Serdar Dursun yeni maaşını beğenmedi, ezeli rakibe gidiyor
Serdar Dursun yeni maaşını beğenmedi, ezeli rakibe gidiyorKaragümrük'ten devre arasında Fenerbahçe'ye gelen Serdar Dursun'un yeni sezondaki adresi netleşmedi. Sarı-lacivertli kulübün teklifini az bulan Serdar'a bir talip daha çıktı.
11.07.2024Fenerbahçe
Serdar Dursun'un yeni adresi belli oldu!
Serdar Dursun'un yeni adresi belli oldu!Mourinho'nun takımın başına geçtiği Fenerbahçe'de Serdar Dursun ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Bonservisi elinde olan milli golcüye sürpriz bir takım talip oldu.
10.07.2024Fenerbahçe
Tarihi binada rot balans ayarı: Sosyal medyada tepki çeken görüntüler sonrası reklam panoları söküldü
Tarihi binada rot balans ayarı: Sosyal medyada tepki çeken görüntüler sonrası reklam panoları söküldüSadrazam Mehmet Paşa tarafından 1600’lü yılların başında inşa edilen çeşme ve namazgah yıllar içinde kaderine terk edildi. Tarihi yapının altında alüminyum doğrama ve oto lastik dükkanı da açıldı. Çevredekilerin sosyal medyadaki tepkileri üzerine harekete geçen belediye ekipleri, yapıya monte edilmiş reklam panolarını ve eklentileri söktü. Özel mülk olan yapının kamulaştırılması gerektiğini söyleyen Arkeolog Ömer Faruk Yavaşçay, "Özel kişi maddi gelirin kaybolacağından dolayı oraya ya ödenmeyecek bir fiyat biçebiliyor ya da hiç satmayabiliyor. Kültür Bakanlığı satın alıp restore edebilir” dedi. Alüminyum doğrama dükkanının sahibi Enver Duman, "Biz burada tarihi dokuya zarar verecek bir şey yapmadık. Twitter'a düşmüş, belediyeden geldiler. Vergisini verdiğimiz tabelaları söktüler. 2018 yılından beri burada hizmet veriyoruz, daha öncesi de vardı" dedi.
27.06.2024Gündem
Beşiktaş'a Amir Hadziahmetovic müjdesi!
Beşiktaş'a Amir Hadziahmetovic müjdesi!Fatih Karagümrük’le 13 Ocak’ta oynanan lig maçında sol diz çapraz bağları kopan ve ameliyat olan Bosna Hersekli futbolcu tamamen iyileşti. Sıkı bir program uygulayan Amir, 1 Temmuz’da başlayacak kampta yer alabilecek.
25.06.2024Beşiktaş
Beşiktaş'tan transferde Onuachu sürprizi! Dev bonservis belli oldu
Beşiktaş'tan transferde Onuachu sürprizi! Dev bonservis belli olduGeçtiğimiz sezon Trabzonspor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Paul Onuachu için Beşiktaş devreye girdi. Siyah-beyazlı ekip Nijeryalı golcü için kesenin ağzını açtı.
22.06.2024Beşiktaş
Süper Lig'in yeni ekibi Nazım Sangare'yi kadrosuna kattı
Süper Lig'in yeni ekibi Nazım Sangare'yi kadrosuna kattıSüper Lig'de 2 yıllık aradan sonra mücadele edeceği yeni sezon öncesi dış transferde Güney Kıbrıs Rum Kesimi takımı AEL Limassol'dan Brezilyalı sol bek Djalma Silva ile sözleşme imzalayıp, Orta Afrikalı 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Isaac Solet'le anlaşan Göztepe, eski milli sağ bek Nazım Sangare'yle de el sıkıştı.
21.06.2024Süper Lig
TFF açıkladı! 2023-2024 sezonu tescil edildi
TFF açıkladı! 2023-2024 sezonu tescil edildiTürkiye Futbol Federasyonu; Trendyol Süper Lig, Trendyol 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'na ilişkin tescil kararını resmen açıkladı.
4.06.2024Süper Lig
Gaziantep FK son düzlükteki performansıyla lige tutundu! Büyük sevinç yaşandı
Gaziantep FK son düzlükteki performansıyla lige tutundu! Büyük sevinç yaşandıGaziantep Futbol Kulübü, son 3 haftasına düşme potasında girdiği Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonunu 44 puanla 11. sırada bitirdi. Gaziantep ekibi, son 3 haftada aldığı 3 galibiyetle lige tutundu.
27.05.2024Gaziantep
Avrupa, Galatasaray'ın şampiyonluğunu konuştu! 'Icardi yolu gösterdi'
Avrupa, Galatasaray'ın şampiyonluğunu konuştu! 'Icardi yolu gösterdi'Süper Lig'in son haftasında Konyaspor'u mağlup ederek Fenerbahçe'nin önünde şampiyonluğa ulaşan Galatasaray, Avrupa basınında da gündem oldu. İşte detaylar...
27.05.2024Şampiy10
Ankaragücü küme düştü mü? Süper Lig'den düşen son takım Ankaragücü mü oldu?
Ankaragücü küme düştü mü? Süper Lig'den düşen son takım Ankaragücü mü oldu?Süper Lig'den düşen takımlar netleşti. Trendyol Süper Lig'in son haftası 26 Mayıs 2024 Pazar günü oynanacak maçlarla sona erecek. Şampiyonluk düğümünün çözüleceği bugün bir de küme düşen takımlara bir yenisi daha eklenecek. Fatih Karagümrük, İstanbulspor ve Pendikspor'un ardından ligden düşen 4'üncü takım da bugün belli olacak. En büyük adaylardan birisi de Emre Belözoğlu'nun teknik direktörlük yaptığı Ankaragücü olacak.
26.05.2024Şampiy10
Galatasaray şampiyon oldu mu? 26 Mayıs 2024 GS şampiyon oldu mu? Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var?
Galatasaray şampiyon oldu mu? 26 Mayıs 2024 GS şampiyon oldu mu? Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var?Galatasaray şampiyon oldu mu; Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında bu akşam Fatih Karagümrük ile karşılaşan sarı kırmızılılar şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanıyor. Ligde 96 puanla lider olan ve en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde olan Galatasaray, galip gelmesi ve Fenerbahçe'nin de Koyserispor karşısında puan kaybetmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Mertens'li, Icardi'li, Ziyech'li Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu olacak? Detaylar haberimizde.
26.05.2024Galatasaray
Süper Lig'de VAR kayıtları açıklandı
Süper Lig'de VAR kayıtları açıklandıSüper Lig'in 37’nci haftasında sahada inceleme yapılan pozisyonların VAR kayıtları, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) resmi sosyal medya hesabından yayınlandı.
20.05.2024Futbol
Süper Lig'de 38. haftanın programı açıklandı! Şampiyon belli oluyor
Süper Lig'de 38. haftanın programı açıklandı! Şampiyon belli oluyorSüper Lig'de şampiyonluk düğümünün çözüleceği 38. haftanın programı TFF tarafından resmen açıklandı.
20.05.2024Süper Lig
Süper Lig küme düşen takımlar: Kaç takım küme düşüyor? 3'ü gitti 1'i kaldı!
Süper Lig küme düşen takımlar: Kaç takım küme düşüyor? 3'ü gitti 1'i kaldı!Süper Lig'in 37. haftası Galatasaray Fenerbahçe derbisi dışında tüm maçlar oynandı. Şampiyon bu akşam belli olacak. Düşme hattında ise bir takımın daha lige vedası kesinleşti. Gaziantep FK'ya yenilen Fatih Karagümrük, küme düştü. Daha önceden İstanbulspor ve Pendikspor da küme düşmüştü. Peki Süper Lig'de kaç takım küme düşecek? İşte 2023-2024 küme düşen takımlar...
19.05.2024Şampiy10
Süper Lig 37. hafta sonunda güncel puan durumu: Kaç takım küme düşecek? Düşme hattında son durum nasıl?
Süper Lig 37. hafta sonunda güncel puan durumu: Kaç takım küme düşecek? Düşme hattında son durum nasıl?Süper Lig 37. hafta güncel puan durumu belli oldu. 18-19 Mayıs 2024 hafta sonu oynanan maçlar hem zirvede hem de düşme hattında kıran kırana mücadeleye sahne oldu. Gaziantep FK, Konyaspor, Fatih Karagümrük, Kayserispor ve Hatayspor arasında küme düşmeme mücadelesi son haftaya kadar sürdü. İnanılmaz anlara sahne olan tüm maçlar sonrası Süper Lig son güncel puan durumu da netleşti. Peki kaç takım küme düşecek? İşte detaylar...
18.05.2024Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Karagümrük ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karagümrük haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.