Beşar Esed

Beşar Esed

Son dakika beşar esed haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan beşar esed ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını beşar esed haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beşar Esed

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beşar esed gelişmeleri de dahil olmak üzere 174 beşar esed haberi bulunmuştur. Tüm beşar esed haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD basınından Türkiye'ye büyük övgü: Muhtemel katliamların önünde yalnızca Türk askeri var
ABD basınından Türkiye'ye büyük övgü: Muhtemel katliamların önünde yalnızca Türk askeri var New York Times gazetesi, son zamanlarda terör örgütü YPG/PKK'ın bombalı saldırılarına maruz kalan Afrin'i ve kentin Türkiye sınırına yakın bölgelerdeki mülteci kamplarını anlatan geniş bir gözlem yazısı yayımladı.
17.02.2021 Dünya
Esed rejimi askerleri mezardan kafatası çıkartıp fotoğraf çekti
Esed rejimi askerleri mezardan kafatası çıkartıp fotoğraf çekti İdlib'de ele geçirdikleri bölgelerde savaş suçu işlemeye devam eden Beşar Esed rejimi askerleri, bir mezardan çıkardıkları kafatasıyla eğlendi.
9.02.2020 Dünya
ABD'den Esed rejiminin İdlib'de kimyasal silah kullandığı iddiası
ABD'den Esed rejiminin İdlib'de kimyasal silah kullandığı iddiası ABD Dışişleri Bakanlığı, Beşar Esed rejiminin Suriye'nin kuzey batısında yeni kimyasal saldırılar gerçekleştirdiğini tespit ettiklerini açıkladı.
21.05.2019 Dünya
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun Al Jazeera'ya yazdı
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun Al Jazeera'ya yazdı Al Jazeera'ya yazan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, yerel seçimlerin sonrasında Türkiye’yi nelerin beklediğini anlattı.
13.04.2019 Gündem
Esed rejimi İdlib'e saldırıyor
Esed rejimi İdlib'e saldırıyor Suriye'deki Beşşar Esed rejimi ve İran destekli terörist grupların, "İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi" sınırları içerisindeki yerleşimlere düzenlediği topçu saldırılarında 5 sivil hayatını kaybetti, en az 6 sivil yaralandı.
19.02.2019 Dünya
"Türkiye-ABD ilişkileri NATO ittifakı için çok önemli"
"Türkiye-ABD ilişkileri NATO ittifakı için çok önemli" ABD'nin eski NATO Avrupa Müttefik Kuvvetleri Yüksek Komutanı Oramiral James Stavridis, Türkiye ile ABD arasındaki stratejik iş birliğinin devam ettiğini ancak bazı "taktiksel rahatsızlıkların" söz konusu olduğunu söyledi.
31.01.2019 Dünya
Beşar Esad, kanser tedavisi gören eşiyle tünel inceledi
Beşar Esad, kanser tedavisi gören eşiyle tünel inceledi Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, kanser tedavisi gören eşi Esma Esad'la birlikte Şam'da bir tüneli inceledi.
17.08.2018 Dünya
Esad ilerliyor!
Esad ilerliyor! Suriye'deki Beşşar Esed rejimi, İsrail sınır hattında ilerlemek için muhaliflerin kontrolündeki sivil yerleşimlere saldırıyor.
17.07.2018 Dünya
BM'den Ürdün'e flaş çağrı
BM'den Ürdün'e flaş çağrı Birleşmiş Milletler tarafından, Suriye'nin güneybatısından Beşar Esed rejimi ve destekçilerinin saldırılarından kaçarak Ürdün sınırına göç edenlerin sayısının 320 bini geçtiği belirtilerek, Ürdün'e sınırları açma çağrısında bulunuldu.
5.07.2018 Dünya
İtalya, Esad'ın 'beynini' özel uçakla getirtmiş!
İtalya, Esad'ın 'beynini' özel uçakla getirtmiş! Avrupa Anayasa ve İnsan Hakları Merkezi (ECCHR), Avrupa Komisyonu'na İtalya hakkında suç duyurusunda bulundu. Gerekçe, yılın ilk aylarında dönemin İtalyan yetkililerin Suriye istihbarat ve güvenlik kurumlarının başındaki Ali Memlük'ü ağırlayarak gizli görüşme yapması.
30.06.2018 Dünya
'İran ordusu saldırmaya hazırlanıyor'
'İran ordusu saldırmaya hazırlanıyor' İsrail ordusu Askeri İstihbarat Başkanı Tümgeneral Tamir Hyman'ın bir dizi dış güvenlik yetkilisiyle yaptığı toplantıda İran'ın Suriye üzerinden İsrail'e saldırmaya hazırlandığını söylediği ortaya çıktı.
15.06.2018 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan BBC'ye konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan BBC'ye konuştu BBC'ye konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin ve kendisinin, seçimleri kazanamama ihtimaliyle ilgili soruya "Bu soruyu bize niye sordunuz? Daha iyi işte, eğer kazanmama durumumuz söz konusuysa, kazanacak olanlar zil takıp oynarlar, rahat olun. Batı'da siz de rahat olun, hele hele BBC çok rahat olsun." yanıtını verdi.
14.05.2018 Siyaset
Esad'ın üslerine saldırdılar
Esad'ın üslerine saldırdılar Suriye'de, Beşar Esed rejiminin Hama ve Halep'teki askeri üslerine saldırı düzenlendi. Saldırıda 38 yönetim askerinin öldüğü, 57'sinin yaralandığı belirtiliyor. Aynı zamanda 18 İran gücünün öldüğü saldırılardan İsrail sorumlu tutuluyor.
30.04.2018 Dünya
Pentagon o işbirliği sorusuna kaçamak cevap verdi
Pentagon o işbirliği sorusuna kaçamak cevap verdi ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Sözcüsü Dana White, Suriye rejimi yanlısı teröristlerin Afrin'e gelerek YPG/PKK'ya destek vermesine ilişkin soruları geçiştirdi.
22.02.2018 Dünya
Esed, tutuklu 700 PYD/PKK'lı teröristi serbest bıraktı
Esed, tutuklu 700 PYD/PKK'lı teröristi serbest bıraktı Esed rejimi, hapishanelerde bulunan yaklaşık 700 PYD/PKK mensubunu serbest bıraktı.
17.02.2018 Dünya
Bomba iddia! Ortalık karışacak Esad Ordusu Afrin'e giriyor...
Bomba iddia! Ortalık karışacak Esad Ordusu Afrin'e giriyor... Rusya’nın resmi RİA haber ajansı, Esad ile terör örgütü PYD arasında varılan anlaşma uyarınca, Suriye ordusunun önümüzdeki günlerde Afrin’e gireceklerini duyurdu
16.02.2018 Dünya
ABD 'bayrak' oyunu oynayacak
ABD 'bayrak' oyunu oynayacak ÖSO kurucusu Albay Riyad Esad, Münbiç’te ABD’nin TSK ile karşı karşıya gelmeyeceğini, buna karşılık Türkiye’nin ABD bayrağının bulunduğu noktaları hedef alması durumunda, "Bizim askerimizi vurdunuz" oyununu oynamaya hazırlandığını söyledi.
11.02.2018 Gündem
ABD'den Münbiç açıklaması: Türkiye ile konuştuk ancak...
ABD'den Münbiç açıklaması: Türkiye ile konuştuk ancak... ABD Savunma Bakanı Jim Mattis, Türkiye ile Münbiç konusunu konuştuklarını ancak söz konusu görüşmenin detaylarını kamuoyuna açıklamanın uygun olmayacağını söyledi.
2.02.2018 Dünya
Esad'dan YPG'yi şok eden karar! Kapattı
Esad'dan YPG'yi şok eden karar! Kapattı Zeytin Dalı Harekatı ile ağır darbe yiyen terör örgütü PKK/PYD, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'den "asker gönder" diye yardım istemişti. Esad ile PKK arasında anlaşma sağlanamayınca Suriye rejimi de Afrin’e ulaşan geçiş noktalarını YPG/PKK’ya kapattı.
31.01.2018 Gündem
Türkiye devreye girmeli! Büyük operasyon...
Türkiye devreye girmeli! Büyük operasyon... Bir yandan Suriye PKK’sına ‘vatan hainleri’ diyen Esed, aynı anda Afrin’deki teröristleri korumak için bölgenin rejime devredildiğini ilan etmeye hazırlanıyor. Güvenlik kaynaklarına göre Türkiye, büyük operasyon öncesi devreye sokulan kirli plana karşı harekete geçmeli.
27.12.2017 Dünya
ABD 'soykırım' diyemedi!
ABD 'soykırım' diyemedi! ABD Savunma Bakanı Jim Mattis, Myanmar'da Rohingya Müslümanlarına yapılanları "ürkütücü" olarak tanımlarken bölgede yaşananlara soykırım demekten kaçındı.
15.12.2017 Dünya
ABD’den Esed’e: Canavar!
ABD’den Esed’e: Canavar! ABD’li bir yetkili, ABD Dışişleri Bakanı Tillerson’un Suriye Devlet Başkanı Esed hakkında ‘canavar’ ifadesini kullanmayı planladığını duyurdu.
12.12.2017 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ağrı'da art arda müjde
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ağrı'da art arda müjde Ağrı'da vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbrahim Çeçen Üniversitesi'ne Tıp Fakültesinin kurulacağı ve Ağrı'da yeni hastanenin mart ayında biteceği müjdesini verdi. ABD'deki Sarraf davası ile ilgili de konuşan Erdoğan, "Şimdi ABD'de bizi itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar. Senaryo belli, tezgah belli. Bunu işbirlikçileri ile yapıyorlar. FETÖ ile birlikte yapıyorlar. Bu oyuna bizi getiremeyeceksiniz" dedi. Erdoğan Ağrı'dan sonra Iğdır ve Muş'ta da vatandaşlara hitap etti.
3.12.2017 Siyaset
Rusya'dan çok sert açıklama: ABD'nin ikiyüzlü politikası yüzünden...
Rusya'dan çok sert açıklama: ABD'nin ikiyüzlü politikası yüzünden... Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergei Rybakov Suriye'de öldürülen Rus generalin ölümünün ABD'nin iki yüzlü politikasının bir sonucu olduğunu söyledi.
25.09.2017 Dünya
Rusya da Deyrizor'a asker yolladı
Rusya da Deyrizor'a asker yolladı Deyrizor'da destekledikleri tarafların sürtüşmesi yüzünden ABD ile ilk kez yüz yüze görüşen Moskova, PKK’nın Suriye uzantısı SDG'nin kendilerine ateş açması durumunda misliyle karşılık vereceklerini belirtti. Reuters da Rusya'nın bölgeye gönderdiği askerleri görüntüledi.
22.09.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Beşar Esed ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beşar esed haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.