Beşar Esad

Beşar Esad

Son dakika beşar esad haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan beşar esad ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını beşar esad haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beşar Esad

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beşar esad gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.324 beşar esad haberi bulunmuştur. Tüm beşar esad haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sosisli sandviç satıcılığından milyarderliğe! Wagner’in patronu Putin’e savaş açtı...
Sosisli sandviç satıcılığından milyarderliğe! Wagner’in patronu Putin’e savaş açtı...   Ukrayna'daki savaşta ülkenin doğusundaki cephede zor durumda kalan Rus ordusuna destek olan ve Bahmut kentinde ilerleme kaydeden Wagner'in patronu Putin'e savaş açmış durumda. Rus paralı asker grubu Wagner’in sosisli sandviç satıcısından milyardere dönüşen lideri Yevgeny Prigozhin, açıklamaları nedeniyle Rusya’ya da dönemiyor.
17.05.2023 Dünya
Peskov: Putin ile Esad, Suriye-Türkiye ilişkilerini muhakkak ele alacak
Peskov: Putin ile Esad, Suriye-Türkiye ilişkilerini muhakkak ele alacak Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Suriyeli mevkidaşı Beşar Esad’ın bugün gerçekleştireceği görüşmede, Suriye-Türkiye ilişkilerinin ele alınacak konulardan biri olduğunu ifade etti.
15.03.2023 Dünya
ABD'den Türkiye'ye destek açıklaması
ABD'den Türkiye'ye destek açıklaması ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, Kahramanmaraş bölgesinde meydana gelen sarsıntıların son yüzyılın en şiddetli depremlerinden olduğunu söyledi. Price, Türkiye'ye desteklerinin süreceğini ifade etti.
10.02.2023 Dünya
ABD hükümetinden Türkiye açıklaması
ABD hükümetinden Türkiye açıklaması ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, Kahramanmaraş bölgesinde meydana gelen sarsıntıların son yüzyılın en şiddetli depremlerinden olduğunu söyledi. Price, Türkiye'ye desteklerinin süreceğini ifade etti.
10.02.2023 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: HDP, TBMM'ye sızmış düşman bakiyesidir
MHP lideri Devlet Bahçeli: HDP, TBMM'ye sızmış düşman bakiyesidir Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Pençe-Kılıç harekatı Türk milletinin hukuki ve meşru bir hakkıdır. Bu harekatın durdurulmasıyla ilgili çağrı yapan HDP, TBMM'ye sızmış düşman bakiyesidir. HDP, Türk siyasetine tuzaklanmış zaman ayarlı bir bombadır. Bu bomba ya bombacıların elinde patlayacak, ya da patlatılacaktır." dedi.
22.11.2022 Siyaset
Mukteda Sadr kimdir, Sadr hareketi nedir? Irak’ta ne oluyor, Sadr ne demek?
Mukteda Sadr kimdir, Sadr hareketi nedir? Irak’ta ne oluyor, Sadr ne demek? Irak’ta Sadr Grubu lideri Mukteda Sadr’ın siyaseti bırakma kararının üzerinden birkaç saat geçmeden, Sadr Grubu destekçileri Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı bastı. Başkent Bağdat’ta sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Söz konusu gelişmenin ardından Mukteda Sadr kimdir, Sadr hareketi nedir? Irak’ta ne oluyor, Sadr ne demek?
30.08.2022 Dünya
Suriye Milli Ordusu Hamza Özel Kuvvetler Tümeni Komutanı Seyf Ebubekir Polat: Gerekirse senin bayrağın ve ülken uğruna canımızı feda ederiz
Suriye Milli Ordusu Hamza Özel Kuvvetler Tümeni Komutanı Seyf Ebubekir Polat: Gerekirse senin bayrağın ve ülken uğruna canımızı feda ederiz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun önceki günkü, “Muhalif olan Suriyelilerle rejim arasında bir barışın olması gerektiğini, Türkiye olarak da böyle bir durumda buna destek olabileceğimizi söyledik” açıklamasından sonra Suriye’nin kuzeyinde gece saatlerinde tansiyon yükseldi. Bir grup Türk bayrağını yakarken, bazı gruplarında Türkiye aleyhine slogan attıkları görüldü. Eylemler dün de sürdü.
13.08.2022 Dünya
Suriye'ye operasyon! Osmanlı İmparatorluğu'dan bu yana bir ilk...
Suriye'ye operasyon! Osmanlı İmparatorluğu'dan bu yana bir ilk... Suriye'nin kuzeyine olası askeri hârekatı manşetine taşıyan Financial Times gazetesi, Osmanlı İmparatorluğu'nun dağılmasından bu yana bir Arap devletindeki en büyük Türk ayak izinin görüldüğünü yazdı.
25.07.2022 Dünya
Ukrayna’dan Suriye’ye yaptırım
Ukrayna’dan Suriye’ye yaptırım Suriye’nin Ukrayna’nın doğusundaki Rus yanlısı ayrılıkçı Donetsk Halk Cumhuriyeti ve Luhansk Halk Cumhuriyeti'nin bağımsızlığını tanımasının ardından Ukrayna, Suriye’ye karşı ticaret ambargosunun yanı sıra tüzel ve bireysel kişilere yaptırım uygulanacağını duyurdu.
30.06.2022 Dünya
Dünyayı şoke eden görüntüler! Sivillerin gözlerini bağlayıp katlettiler...
Dünyayı şoke eden görüntüler! Sivillerin gözlerini bağlayıp katlettiler... Suriye istihbaratı El Muhaberat ajanlarının katliamları dünyayı şok etti. Bir acemi askerin izlediği video kaydının Suriye dışına çıkarılması üç yıl aldı. Görüntülerde, Şam'ın dış mahallelerinden Tadamon'da elleri ve gözleri bağlı sivillerin teker teker vurulup bir çukura atılması vardı. Koşmaları istenen sivilleri katleden Suriyeli istihbaratçılar kurbanlarla alay ederken, en az 41 kişinin cesetlerinin yakıldığı görüldü.
29.04.2022 Dünya
Savaş başladı! Rusya harekete geçti, son dakika gelişmesi, kentler bombalanıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var...
Savaş başladı! Rusya harekete geçti, son dakika gelişmesi, kentler bombalanıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var... Dünyada korkulan oldu. Ukrayna'da savaş başladı. Kentler havadan ve karadan vuruluyor. Rusya Devlet Başkanı Putin, sabah saatlerinde Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurdu. Rus güçleri doğuda Donbas, kuzeyde Belarus ve güneyde Kırım'dan Ukrayna'ya girdi. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya’nın Ukrayna yönelik saldırılarının ilk gününde 137 kişinin hayatını kaybettiğini, 300’den fazla kişinin de yaralandığını açıkladı. Kiev yakınlarındaki havaalanı ve Çernobil'in Rus güçlerince ele geçirildi. Putin akşam saatlerinde yaptığı açıklamada "Parçası olduğumuz küresel ekonomik sisteme zarar vermeyeceğiz" mesajı verdi. İngiltere Başbakanı Johnson Rusya'yı İngiltere finansal sisteminin dışında bırakacak yeni yaptırımları duyurdu. ABD lideri Biden da Rusya'ya küresel ekonomik darbe vuracaklarını açıklayarak, çok ağır yaptırımlarda bulunacaklarını söyledi. Öte yandan Ukrayna'da genel seferberlik ilan edildi. İşte son dakika haberinin detayları...
24.02.2022 Dünya
Putin'den savaşı körükleyecek hamle! Destek verdi
Putin'den savaşı körükleyecek hamle! Destek verdi Ukrayna'nın doğusundaki Donetsk ve Lugansk cumhuriyetlerinin bağımsızlığını tanıyan Rus lidere, ABD'den Güney Kore'ye, Türkiye'den Avustralya'ya, İngiltere'den Japonya'ya tüm dünyadan tepki yağdı. Vladimir Putin'e destek açıklayanlar ise sürpriz olmadı.
22.02.2022 Dünya
Beşar Esad'ın işkenceci şefi ile ilgili flaş karar! 4 bin muhalife kabusu yaşatmıştı
Beşar Esad'ın işkenceci şefi ile ilgili flaş karar! 4 bin muhalife kabusu yaşatmıştı Almanya’da bir mahkeme, Esad karşıtı muhaliflere yönelik işkenceyi yöneten eski Albay Enver Raslan’ı "insanlığa karşı suç işlemek"ten müebbet hapis cezasına mahkum etti.
13.01.2022 Dünya
Türkiye'den çok sert 'Hatay' tepkisi: 'Koma halindeki birinin sayıklamasından farkı yok'
Türkiye'den çok sert 'Hatay' tepkisi: 'Koma halindeki birinin sayıklamasından farkı yok' Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Türk Silahlı Kuvvetleri komuta kademesi ile Suriye sınır hattındaki birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulundu. Esad rejiminin Türkiye'nin bütünlüğünü hedef alan açıklamalarına tepki gösteren Bakan Akar, “Hatay'la alakalı pervasız açıklamalar duyuyoruz, koma halindeki birinin sayıklamasından farkı yok” dedi.
3.12.2021 Gündem
Vladimir Putin, Beşar Esad ile görüştü
Vladimir Putin, Beşar Esad ile görüştü Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Suriye lideri Beşar Esad ile görüştü. Esad başkanlık seçimi hazırlıkları konusunda bilgilendirme yaptı.
26.04.2021 Dünya
Beşar Esad ve eşi koronavirüse yakalandı!
Beşar Esad ve eşi koronavirüse yakalandı! Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ve eşi Esma Esad koronavirüse yakalandı
8.03.2021 Dünya
Suriye’de askeri personel taşıyan otobüse saldırı: 3 ölü, 10 yaralı
Suriye’de askeri personel taşıyan otobüse saldırı: 3 ölü, 10 yaralı Suriye’de Palmyra ile Deyr ez Zor’u birbirine bağlayan yolda askeri personel taşıyan otobüse silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 3 asker hayatını kaybederken, 10 asker yaralandı.
24.01.2021 Dünya
Esad ile ilgili çarpıcı rapor! Hapise atıp mallarına el koyuyor!
Esad ile ilgili çarpıcı rapor! Hapise atıp mallarına el koyuyor! ABD’nin uyguladığı 'Sezar Yasası' yaptırımlarından dolayı parasal darboğaza giren Esad rejimi ülkenin en zengin iş adamlarından birinin mal varlıklarına el koymuştu. Parasal darboğaza giren Esad ile ilgili gündeme bomba gibi düşen bir rapor yayınlandı. Rapor, rejiminin rüşvet ve yolsuzluk düzeni ortaya koyuyor. ‘Sednaya Hapishanesi Tutuklular ve Kayıplar Derneği’ tarafından hazırlanan rapora göre Suriye’de tutuklu bulunanların aileleri, yetkililere büyük miktarda rüşvet vermeye zorlanıyor. Ayrıca Suriye’de halkın tutuklanması ve ailelerinden rüşvet alınması rejim için başlıca finansman kaynağı. 'Sezar Yasası' ismini "Sezar" kod adlı bir askeri fotoğrafçıdan alıyor. Bu fotoğrafçının, Suriye hapishanelerinde işkence ve ölümü belgeleyen 52 bini aşkın fotoğraf çektiği belirtiliyor.
5.01.2021 Dünya
Esma Esad ve ailesine yeni şok! ABD'den yeni yaptırım kararı...
Esma Esad ve ailesine yeni şok! ABD'den yeni yaptırım kararı... Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın eşi Esma Esad'a ve ailesine yönelik yaptırım kararı alındı.
23.12.2020 Dünya
Terör örgütü ile Esad'ın buğday kavgası!
Terör örgütü ile Esad'ın buğday kavgası! Suriye'de terör örgütü YPG/PKK işgalindeki alanlarda çiftçilerden satın alarak Kamışlı ilçesinde depoladığı buğdayı kendi kontrolündeki bölgeye taşımak isteyen Beşar Esad rejimi, terör örgütünün engeline takılırken, taraflar buğday konusunda bir kez daha kavgaya tutuştu
10.10.2020 Dünya
Cemal Kaşıkçı davasında flaş gelişme! Suudi mahkemesi karar verdi
Cemal Kaşıkçı davasında flaş gelişme! Suudi mahkemesi karar verdi Suudi Arabistan'da görülen Cemal Kaşıkçı davasında 8 kişi mahkum edilirken, 5 kişiye 20'şer yıl hapis cezası verildi.
7.09.2020 Dünya
Esad mecliste konuşurken rahatsızlandı
Esad mecliste konuşurken rahatsızlandı Suriye'deki Şam rejiminin liderinin parlamento kürsüsünde tansiyonu düştü, Esad konuşmasına bir süre ara vermek zorunda kaldı.
13.08.2020 Gündem
Esad'ın kızına aşkını ilan etti! Ortadan kayboldu
Esad'ın kızına aşkını ilan etti! Ortadan kayboldu Suriye Devlet Başkanı Esad'ın 16 yaşındaki kızına mesaj gönderen Yezin adlı asker "Sen benimsin, ben de senin" ifadelerini kullandı
28.06.2020 Dünya
ABD'den flaş karar! Esad ve eşi dahil 39 kişiye yaptırım
ABD'den flaş karar! Esad ve eşi dahil 39 kişiye yaptırım ABD Dışişleri Bakanlığı’ndan yayımlanan yazılı açıklamada, Beşar Esad ve eşi dahil olmak üzere 39 üst düzey yetkiliye, ‘Sezar Yasası’ kapsamında yaptırım uygulanacağı belirtildi. Açıklamada, “Esad’ın gereksiz, acımasız savaşının sona erme zamanı” ifadelerine yer verildi.
17.06.2020 Dünya
Dolar ne kadar oldu, Merkez Bankası dolar kuru oranı? (28 Şubat 2020 dolar fiyatları)
Dolar ne kadar oldu, Merkez Bankası dolar kuru oranı? (28 Şubat 2020 dolar fiyatları) İstanbul serbest piyasada dolar 6,2340 liradan, avro 6,8590 liradan güne başladı. Kapalıçarşı'da 6,2320 liradan alınan dolar, 6,2340 liradan satılıyor. 6,8570 liradan alınan avronun satış fiyatı ise 6,8590 lira olarak belirlendi. Dünkü kapanışta doların satış fiyatı 6,1720 lira, avronun satış fiyatı ise 6,7760 lira olmuştu. İdlib’den gelen haberlere doların tepkisi ne oldu? Dolar ne kadar oldu, Merkez Bankası dolar kuru oranı? İşte 28 Şubat 2020 dolar, euro ve altın oranları…
28.02.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Beşar Esad ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beşar esad haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.