Beşar

Beşar

Son dakika beşar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan beşar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını beşar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beşar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beşar gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.499 beşar haberi bulunmuştur. Tüm beşar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yabancı kuralına takılmayacak! Beşiktaş'ın yeni 10 numarası Rusya'dan geliyor
Yabancı kuralına takılmayacak! Beşiktaş'ın yeni 10 numarası Rusya'dan geliyor Coutinho ve Lanzini gibi 10 numaralarla görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, CSKA Moskova forması giyen Bakhtiyor Zaynutdinov'u gündemine aldı.
5.07.2023 Beşiktaş
Sosisli sandviç satıcılığından milyarderliğe! Wagner’in patronu Putin’e savaş açtı...
Sosisli sandviç satıcılığından milyarderliğe! Wagner’in patronu Putin’e savaş açtı...   Ukrayna'daki savaşta ülkenin doğusundaki cephede zor durumda kalan Rus ordusuna destek olan ve Bahmut kentinde ilerleme kaydeden Wagner'in patronu Putin'e savaş açmış durumda. Rus paralı asker grubu Wagner’in sosisli sandviç satıcısından milyardere dönüşen lideri Yevgeny Prigozhin, açıklamaları nedeniyle Rusya’ya da dönemiyor.
17.05.2023 Dünya
Peskov: Putin ile Esad, Suriye-Türkiye ilişkilerini muhakkak ele alacak
Peskov: Putin ile Esad, Suriye-Türkiye ilişkilerini muhakkak ele alacak Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Suriyeli mevkidaşı Beşar Esad’ın bugün gerçekleştireceği görüşmede, Suriye-Türkiye ilişkilerinin ele alınacak konulardan biri olduğunu ifade etti.
15.03.2023 Dünya
ABD'den Türkiye'ye destek açıklaması
ABD'den Türkiye'ye destek açıklaması ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, Kahramanmaraş bölgesinde meydana gelen sarsıntıların son yüzyılın en şiddetli depremlerinden olduğunu söyledi. Price, Türkiye'ye desteklerinin süreceğini ifade etti.
10.02.2023 Dünya
ABD hükümetinden Türkiye açıklaması
ABD hükümetinden Türkiye açıklaması ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, Kahramanmaraş bölgesinde meydana gelen sarsıntıların son yüzyılın en şiddetli depremlerinden olduğunu söyledi. Price, Türkiye'ye desteklerinin süreceğini ifade etti.
10.02.2023 Gündem
İkinci evlilik ile ilgili son dakika kararı! Yabancı uyruklu vatandaşları ilgilendiriyor
İkinci evlilik ile ilgili son dakika kararı! Yabancı uyruklu vatandaşları ilgilendiriyor Türkiye’de evli yabancı uyruklu çiftleri ilgilendiren gelişme! Yargıtay'dan, Türk vatandaşı olan ve 2 eşi bulunan Suriyeli Beşar Daboul'un, Türk Medeni Kanunu gereği ikinci evliliğini iptal eden mahkeme kararı ile ilgili son dakika hamlesi geldi.
22.01.2023 Yaşam
Tayland'da yük trenine bombalı saldırı
Tayland'da yük trenine bombalı saldırı Tayland'dan Malezya’ya plastik taşımakta olan seyir halindeki bir yük trenine bombalı saldırı düzenlendi.
3.12.2022 Dünya
MHP lideri Devlet Bahçeli: HDP, TBMM'ye sızmış düşman bakiyesidir
MHP lideri Devlet Bahçeli: HDP, TBMM'ye sızmış düşman bakiyesidir Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Pençe-Kılıç harekatı Türk milletinin hukuki ve meşru bir hakkıdır. Bu harekatın durdurulmasıyla ilgili çağrı yapan HDP, TBMM'ye sızmış düşman bakiyesidir. HDP, Türk siyasetine tuzaklanmış zaman ayarlı bir bombadır. Bu bomba ya bombacıların elinde patlayacak, ya da patlatılacaktır." dedi.
22.11.2022 Siyaset
Mukteda Sadr kimdir, Sadr hareketi nedir? Irak’ta ne oluyor, Sadr ne demek?
Mukteda Sadr kimdir, Sadr hareketi nedir? Irak’ta ne oluyor, Sadr ne demek? Irak’ta Sadr Grubu lideri Mukteda Sadr’ın siyaseti bırakma kararının üzerinden birkaç saat geçmeden, Sadr Grubu destekçileri Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı bastı. Başkent Bağdat’ta sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Söz konusu gelişmenin ardından Mukteda Sadr kimdir, Sadr hareketi nedir? Irak’ta ne oluyor, Sadr ne demek?
30.08.2022 Dünya
Suriye Milli Ordusu Hamza Özel Kuvvetler Tümeni Komutanı Seyf Ebubekir Polat: Gerekirse senin bayrağın ve ülken uğruna canımızı feda ederiz
Suriye Milli Ordusu Hamza Özel Kuvvetler Tümeni Komutanı Seyf Ebubekir Polat: Gerekirse senin bayrağın ve ülken uğruna canımızı feda ederiz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun önceki günkü, “Muhalif olan Suriyelilerle rejim arasında bir barışın olması gerektiğini, Türkiye olarak da böyle bir durumda buna destek olabileceğimizi söyledik” açıklamasından sonra Suriye’nin kuzeyinde gece saatlerinde tansiyon yükseldi. Bir grup Türk bayrağını yakarken, bazı gruplarında Türkiye aleyhine slogan attıkları görüldü. Eylemler dün de sürdü.
13.08.2022 Dünya
Suriye'ye operasyon! Osmanlı İmparatorluğu'dan bu yana bir ilk...
Suriye'ye operasyon! Osmanlı İmparatorluğu'dan bu yana bir ilk... Suriye'nin kuzeyine olası askeri hârekatı manşetine taşıyan Financial Times gazetesi, Osmanlı İmparatorluğu'nun dağılmasından bu yana bir Arap devletindeki en büyük Türk ayak izinin görüldüğünü yazdı.
25.07.2022 Dünya
Ukrayna’dan Suriye’ye yaptırım
Ukrayna’dan Suriye’ye yaptırım Suriye’nin Ukrayna’nın doğusundaki Rus yanlısı ayrılıkçı Donetsk Halk Cumhuriyeti ve Luhansk Halk Cumhuriyeti'nin bağımsızlığını tanımasının ardından Ukrayna, Suriye’ye karşı ticaret ambargosunun yanı sıra tüzel ve bireysel kişilere yaptırım uygulanacağını duyurdu.
30.06.2022 Dünya
Terör örgütü YPG üyesi terörist Şanlıurfa’da yakalandı
Terör örgütü YPG üyesi terörist Şanlıurfa’da yakalandı Suriye’nin Resulayn kentinde terör örgütü YPG içerisinde faaliyet gösteren terörist, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde yakalandı.
24.06.2022 Gündem
Dünyayı şoke eden görüntüler! Sivillerin gözlerini bağlayıp katlettiler...
Dünyayı şoke eden görüntüler! Sivillerin gözlerini bağlayıp katlettiler... Suriye istihbaratı El Muhaberat ajanlarının katliamları dünyayı şok etti. Bir acemi askerin izlediği video kaydının Suriye dışına çıkarılması üç yıl aldı. Görüntülerde, Şam'ın dış mahallelerinden Tadamon'da elleri ve gözleri bağlı sivillerin teker teker vurulup bir çukura atılması vardı. Koşmaları istenen sivilleri katleden Suriyeli istihbaratçılar kurbanlarla alay ederken, en az 41 kişinin cesetlerinin yakıldığı görüldü.
29.04.2022 Dünya
Savaş başladı! Rusya harekete geçti, son dakika gelişmesi, kentler bombalanıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var...
Savaş başladı! Rusya harekete geçti, son dakika gelişmesi, kentler bombalanıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var... Dünyada korkulan oldu. Ukrayna'da savaş başladı. Kentler havadan ve karadan vuruluyor. Rusya Devlet Başkanı Putin, sabah saatlerinde Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurdu. Rus güçleri doğuda Donbas, kuzeyde Belarus ve güneyde Kırım'dan Ukrayna'ya girdi. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya’nın Ukrayna yönelik saldırılarının ilk gününde 137 kişinin hayatını kaybettiğini, 300’den fazla kişinin de yaralandığını açıkladı. Kiev yakınlarındaki havaalanı ve Çernobil'in Rus güçlerince ele geçirildi. Putin akşam saatlerinde yaptığı açıklamada "Parçası olduğumuz küresel ekonomik sisteme zarar vermeyeceğiz" mesajı verdi. İngiltere Başbakanı Johnson Rusya'yı İngiltere finansal sisteminin dışında bırakacak yeni yaptırımları duyurdu. ABD lideri Biden da Rusya'ya küresel ekonomik darbe vuracaklarını açıklayarak, çok ağır yaptırımlarda bulunacaklarını söyledi. Öte yandan Ukrayna'da genel seferberlik ilan edildi. İşte son dakika haberinin detayları...
24.02.2022 Dünya
Putin'den savaşı körükleyecek hamle! Destek verdi
Putin'den savaşı körükleyecek hamle! Destek verdi Ukrayna'nın doğusundaki Donetsk ve Lugansk cumhuriyetlerinin bağımsızlığını tanıyan Rus lidere, ABD'den Güney Kore'ye, Türkiye'den Avustralya'ya, İngiltere'den Japonya'ya tüm dünyadan tepki yağdı. Vladimir Putin'e destek açıklayanlar ise sürpriz olmadı.
22.02.2022 Dünya
Beşar Esad'ın işkenceci şefi ile ilgili flaş karar! 4 bin muhalife kabusu yaşatmıştı
Beşar Esad'ın işkenceci şefi ile ilgili flaş karar! 4 bin muhalife kabusu yaşatmıştı Almanya’da bir mahkeme, Esad karşıtı muhaliflere yönelik işkenceyi yöneten eski Albay Enver Raslan’ı "insanlığa karşı suç işlemek"ten müebbet hapis cezasına mahkum etti.
13.01.2022 Dünya
Türkiye'den çok sert 'Hatay' tepkisi: 'Koma halindeki birinin sayıklamasından farkı yok'
Türkiye'den çok sert 'Hatay' tepkisi: 'Koma halindeki birinin sayıklamasından farkı yok' Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Türk Silahlı Kuvvetleri komuta kademesi ile Suriye sınır hattındaki birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulundu. Esad rejiminin Türkiye'nin bütünlüğünü hedef alan açıklamalarına tepki gösteren Bakan Akar, “Hatay'la alakalı pervasız açıklamalar duyuyoruz, koma halindeki birinin sayıklamasından farkı yok” dedi.
3.12.2021 Gündem
İki grup arasında silahlı kavga! 3’ü ağır 5 yaralı
İki grup arasında silahlı kavga! 3’ü ağır 5 yaralı Kayseri’de, Suriyeli iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 3'ü ağır 5 kişi yaralandı. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.
20.06.2021 Gündem
Bu da Beşiktaş'ın üçüncü transferi! Santos Borre atağı
Bu da Beşiktaş'ın üçüncü transferi! Santos Borre atağı Salih Uçan ve Besar Gudjufi ile anlaşmaya varan Beşiktaş River Plate'in golcüsü Santos Borre için görüşmelere başladı.
6.06.2021 Beşiktaş
Şampiyon Beşiktaş'ın yeni transferi İstanbul geldi! 5 yıllık sözleşme...
Şampiyon Beşiktaş'ın yeni transferi İstanbul geldi! 5 yıllık sözleşme... Beşiktaş’ın yeni transferi Besar Gudjufi, İstanbul’a geldi. Gudjufi, bugün sağlık kontrolünden geçecek ve 5 yıllık sözleşme imzalayacak.
3.06.2021 Beşiktaş
'Yeni Eljif Elmas' Besar Gudjufi Beşiktaş'ta
'Yeni Eljif Elmas' Besar Gudjufi Beşiktaş'ta Beşiktaş 'Yeni Eljif Elmas' yakıştırmaları yapılan Makedon yetenek Besar Gudjufi ile 5 yıllık anlaşma yaptı.
17.05.2021 Beşiktaş
Beşiktaş ve Trabzonspor Besar Gudjufi'nin peşine düştüler
Beşiktaş ve Trabzonspor Besar Gudjufi'nin peşine düştüler Yeni Eljif Elmas yakıştırmaları alan genç futbolcu Besar Gudjufi Beşiktaş ve Trabzonspor'un radarına girdi.
3.05.2021 Beşiktaş
Vladimir Putin, Beşar Esad ile görüştü
Vladimir Putin, Beşar Esad ile görüştü Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Suriye lideri Beşar Esad ile görüştü. Esad başkanlık seçimi hazırlıkları konusunda bilgilendirme yaptı.
26.04.2021 Dünya
Beşar Esad ve eşi koronavirüse yakalandı!
Beşar Esad ve eşi koronavirüse yakalandı! Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ve eşi Esma Esad koronavirüse yakalandı
8.03.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Beşar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beşar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.