Berber ve kuaför fiyatlarına zam geldi! İşte semt semt yeni tarife...
Berber ve kuaför fiyatlarına zam geldi! İşte semt semt yeni tarife... Berber fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Berber fiyatlarında yeni tarife belli oldu. Kiralardan temel ihtiyaç malzemelerine kadar pek çok kalemde yapılan zamlara karşın berberler de uzun süre sonra fiyat artışına gitmek zorunda kaldı. Sınırlı düzeyde yapılan zamma rağmen son 6 ayda 10 kişiden 1’i tıraşını evde kendi imkanlarıyla olmaya başladı.
27.07.2023 Ekonomi
Berber fiyatlarına zam mı geldi 2023, berbere zam geldi mi? Saç sakal tıraş fiyatı ne kadar oldu? berberler odası fiyat listesi 2023
Berber fiyatlarına zam mı geldi 2023, berbere zam geldi mi? Saç sakal tıraş fiyatı ne kadar oldu? berberler odası fiyat listesi 2023 Ankara, Kocaeli, Aydın’ın ardından son olarak Sinop’ta da berber tarifesine zam geldi. Yapılan zam Esnaf ve Sanatkarlar Odası kararı ile onaylandı. Berber fiyatlarında 1 ilin zam yapması sonrası vatandaşlar “Berber fiyatlarına zam mı geldi 2023, berbere zam geldi mi? Saç sakal tıraş fiyatı ne kadar oldu?” sorularına yanıt aramaya başladı.
22.07.2023 Ekonomi