Şevval Şahin paylaştı! Dünyaca ünlü modele benzetildi...
Şevval Şahin paylaştı! Dünyaca ünlü modele benzetildi... Tatil pozlarıyla adından sıkça söz ettiren 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, Bodrum'da çekilen yeni karelerini takipçilerinin beğenisine sundu. Kısa sürede binlerce beğeni alan ünlü isim, ABD'li model Hailey Bieber'a benzetildi.
15.07.2022 Magazin
Ezgi Mola kesik saçları ile bakın kime benzedi!  Sosyal medyayı yıktı geçti...
Ezgi Mola kesik saçları ile bakın kime benzedi! Sosyal medyayı yıktı geçti... TRT1'in sevilen dizisi Masumlar Aparmanı'nda Safiye karakteri ile oyunculuk gücünü sergileyen Ezgi Mola 61. bölümde saçlarını kökünden keserek izleyenleri ekrana kilitlemişti. Ezgi Mola son halini paylaştı ve kendini bakın hangi ünlüye benzetti. Ezgi Mola bu paylaşımı ile de sosyal medyayı yıktı,geçti...
17.03.2022 Magazin
"Seda Sayan'a benzemeye geldim"
"Seda Sayan'a benzemeye geldim" Mehmet Ali Erbil hafta sonu Nişantaşı’ndaki bir estetik kliniğine girerken görüntülendi.
15.06.2021 Magazin
Cinsel içerikli film yıldızına benzemek için 180 bin lira harcadı
Cinsel içerikli film yıldızına benzemek için 180 bin lira harcadı ABD'de yaşayan genç kadın, cinsel içerikli film yıldızlarına özenip bıçak altına yatmaya karar verdi ve geçirdiği pek çok operasyon için 180 bin lira harcayarak amacına ulaştı.
29.06.2018 Dünya