Beni Nükhet Duru Sanıyorlar

Beni Nükhet Duru Sanıyorlar

Son dakika Beni Nükhet Duru Sanıyorlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Beni Nükhet Duru Sanıyorlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Beni Nükhet Duru Sanıyorlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beni Nükhet Duru Sanıyorlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beni nükhet duru sanıyorlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 7 beni nükhet duru sanıyorlar haberi bulunmuştur. Tüm beni nükhet duru sanıyorlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
60 yaş üzeri öğrenciler yeni projeden heyecanlı
60 yaş üzeri öğrenciler yeni projeden heyecanlı Antalya Büyükşehir Belediyesi, Tazelenme Üniversitesi’nin 60 yaş üzeri öğrencilerini, ünlü sanatçı Nükhet Duru ile buluşturdu. Programın ev sahipliğini yapan Başkan Türel, hayalinin Tazelenme Üniversitesi’nin gerçek bir üniversiteye dönüşmesi olduğunu söyledi.
5.02.2018 Eğitim
Nükhet Duru: Çok duygusal bir gün geçirdim
Nükhet Duru: Çok duygusal bir gün geçirdim Nükhet Duru, 'Beni Nükhet Duru Sanıyorlar' isimli kabarede; 40 yılı aşkın müzik kariyerini, yaşadıklarını, acı-tatlı anılarını ve yol arkadaşlarını anlatıyor.
28.08.2017 Kültür Sanat
Nükhet Duru, Antalya'da sahneye çıkacak!
Nükhet Duru, Antalya'da sahneye çıkacak! Nükhet Duru, Bodrum’da büyük ilgi gören 'Beni Nükhet Duru Sanıyorlar' adlı kabaresiyle 18 Ağustos'ta Antalya seyircisiyle buluşuyor.
14.08.2017 Kültür Sanat
Bodrum'da ‘Beni Nükhet Duru Sanıyorlar’ kabaresi
Bodrum'da ‘Beni Nükhet Duru Sanıyorlar’ kabaresi Nükhet Duru, büyük ilgi gören ‘Beni Nükhet Duru Sanıyorlar’ isimli kabaresiyle 11 Ağustos Cuma günü Bodrum Pier sahnesinde sevenleriyle buluşuyor.
8.08.2017 Kültür Sanat
18 yaşıma girdim
18 yaşıma girdim Sanatçı Nükhet Duru, ‘Beni Nükhet Duru Sanıyorlar’ isimli kabaresiyle önceki akşam Zanzibar Zorlu’da sahneye çıktı.
18.05.2017 Magazin
Beni Nükhet Duru sanıyorlar!
Beni Nükhet Duru sanıyorlar! Nükhet Duru, ‘Beni Nükhet Duru Sanıyorlar’ isimli kabaresinin prömiyerini Zanzibar Zorlu’da yaptı.
13.05.2017 Magazin
Kadının yüzüne bakıyorsunuz, şaşkın mı, kızıyor mu belli değil!
Kadının yüzüne bakıyorsunuz, şaşkın mı, kızıyor mu belli değil! Estetik cerrahi popülaritesini asla yitirmeyen tıp dallarından biri
5.10.2008 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Beni Nükhet Duru Sanıyorlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beni nükhet duru sanıyorlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.