Belçim Bilgin

Belçim Bilgin

Son dakika belçim bilgin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan belçim bilgin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını belçim bilgin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Belçim Bilgin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan belçim bilgin gelişmeleri de dahil olmak üzere 367 belçim bilgin haberi bulunmuştur. Tüm belçim bilgin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selen Görgüzel'den Hamdi Alkan’a gönderme! ‘Dünya ahiret abim kardeşim’
Selen Görgüzel'den Hamdi Alkan’a gönderme! ‘Dünya ahiret abim kardeşim’ Selen Görgüzel bir mekanda aldığı sahnede üç evlilik yaptığını söyleyerek "İnsan istedimi abi kardeş de olur bakın Yılmaz Erdoğan ile Belçim Bilgin de öyle abi kardeşler" sözleriyle dikkat çekti.
12.02.2024 Magazin
Belçim Bilgin'den Yılmaz Erdoğan için övgü dolu sözler
Belçim Bilgin'den Yılmaz Erdoğan için övgü dolu sözler Belçim Bilgin, Kanadalı sevgilisi Alfredo Di Blasio ile Arnavutköy’de görüntülendi. Eski eşi Yılmaz Erdoğan’ın Kanal D’de ekrana gelen ‘İnci Taneleri’ dizisine övgüler yağdıran oyuncu dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
11.02.2024 Magazin
Belçim Bilgin ve Kanadalı sevgilisinden evlilik yanıtı!
Belçim Bilgin ve Kanadalı sevgilisinden evlilik yanıtı! Belçim Bilgin, sevgilisi Alfredo Di Blasio’yu İstanbul turuna çıkardı. 3.5 yıldır ilişki yaşayan çift, evlilik sorularına da yanıt verdi.
7.02.2024 Magazin
Adını ‘Be’ olarak değiştirmek istiyordu! Nedenini açıkladı
Adını ‘Be’ olarak değiştirmek istiyordu! Nedenini açıkladı Belçim Bilgin, Gayrettepe'de bir mekânda yeni yaşını arkadaşlarıyla kutladı. Son olarak 'İsmimi Be olarak değiştireceğim' açıklamasıyla konuşulan Belçim Bilgin o ifadelere açıklık getirdi.
1.02.2024 Magazin
İnci Taneleri 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Azem zor duruma düşüyor
İnci Taneleri 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Azem zor duruma düşüyor Kanal D'nin BKM Yapım imzalı yeni dizisi 'İnci Taneleri', bu akşam ikinci bölümüyle ekranlara gelecek. Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, yeni bölümde izleyici karşısına çıkacak. Azem (Yılmaz Erdoğan) ile Dilber (Hazar Ergüçlü), Zahir (Mustafa Yıldıran) yüzünden zor anlar yaşayacak.
1.02.2024 Magazin
Belçim Bilgin 40 yaşından sonra ismini değiştiriyor
Belçim Bilgin 40 yaşından sonra ismini değiştiriyor Yılmaz Erdoğan ile boşanan Belçim Bilgin'den çarpıcı açıklamalar: “Artık bana ‘Merhaba Bi’ diyecekler”
24.01.2024 Magazin
Setten paylaştı! "Bizimkisi bir aşk hikâyesi"
Setten paylaştı! "Bizimkisi bir aşk hikâyesi" Belçim Bilgin, başrolü Aytaç Şaşmaz’la paylaştığı “Hatıran Yeter” filminin setinden paylaşım yaptı.
29.06.2023 Magazin
Belçim Bilgin'den 'evlilik' açıklaması: Büyük bir ağırlık getiriyor
Belçim Bilgin'den 'evlilik' açıklaması: Büyük bir ağırlık getiriyor Geçtiğimiz yıl Kapadokya'dan İstanbul'a dönerken trafik kazası geçiren ve belinden sakatlanan Belçim Bilgin, yaşadığı zorlu süreci konuk olduğu programda anlattı. 2018'de 12 yıllık evliliğini sonlandırdığı eski eşi Yılmaz Erdoğan ile ilgili de konuşan Bilgin, "Bir daha evlenmeyi düşünüyor musun?" sorusuna yanıt verdi.
23.06.2023 Magazin
Trafik kazası geçiren Belçim Bilgin'den haber var!
Trafik kazası geçiren Belçim Bilgin'den haber var! Oyuncu Belçim Bilgin geçtiğimiz ay Kapadokya'dan İstanbul'a dönerken kaza geçirerek bel bölgesinden darbe almıştı. Şimdilerde tedavi gören Belçim Bilgin’den yeni haber geldi.
16.06.2022 Magazin
Trafik kazası geçiren Belçim Bilgin'den haber var!
Trafik kazası geçiren Belçim Bilgin'den haber var! Son olarak Netflix’in yerli filmi, ‘Babamın Kemanı’ isimli projede yer alan Belçim Bilgin geçtiğimiz ay Kapadokya'dan İstanbul'a dönerken kaza geçirerek bel bölgesinden darbe almıştı. Yaşanan olayın ardından Belçim Bilgin sağlık durumuyla alakalı bilgi verdi.
16.05.2022 Magazin
'Aydınlıkevler'e görkemli gala! Demet Akbağ'ın duygusal anları...
'Aydınlıkevler'e görkemli gala! Demet Akbağ'ın duygusal anları... Ünlü isimleri uzun yıllar sonra buluşturan 'Aydınlıkevler'in galası unutulmaz bir geceye sahne oldu. Yılmaz Erdoğan, yazarı olduğu oyunu, rahmetli Zafer Çika'ya armağan etti. 15 yıl sonra tiyatro sahnesine dönen Demet Akbağ, 13 Mart 2019 tarihinde Çeşme’ye seyir halindeyken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden eşinin kolyesini takarken, "Zafer çok uzun zamandır istiyordu. Bu oyun ona gitsin" dedi. Cem Yılmaz, Gökçe Bahadır, Doğa Rutkay, Ali Sunal, Belçim Bilgin ve Burcu Özberk de açıklamalarda bulundu.
8.04.2022 Magazin
Ünlü kadınlar ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesiyle bir araya geldi
Ünlü kadınlar ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesiyle bir araya geldi Hayatı tek başına omuzlayan kadınları istihdam ederek iş yaşamına kazandırmak ve gelecek kurmalarına yardımcı olmak için gerçekleştirilen ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesinin açılış lansmanı gerçekleştirildi. Pınar Altuğ, Atiye, Özge Boran ve Aydilge gibi 30 ünlü isim de projeye destek oldu.
5.03.2022 Magazin
Belçim Bilgin sokak ortasında dudak dudağa!
Belçim Bilgin sokak ortasında dudak dudağa! Ünlü oyuncu Belçim Bilgin aşka geldi, paylaşımı ile şaşırttı.
30.06.2021 Magazin
Melisa Şenolsun ekranlara dönüyor!
Melisa Şenolsun ekranlara dönüyor! Atiye'de Cansu rolüyle cesur sahnelerde oynayan Melisa Şenolsun yeni bir dizi anlaşması yaptı. Şenolsun, ekranlara Star dizisiyle dönüyor.
22.02.2021 Magazin
Kenan Doğulu'dan romantik mesaj: Canım sevgilim
Kenan Doğulu'dan romantik mesaj: Canım sevgilim Oyuncu Beren Saat, eşi Kenan Doğulu ile 9. tanışma yıl dönümünü yaptığı paylaşımlarla kutladı. Ünlü oyuncu paylaşımında eşi Kenan Doğulu ile nasıl tanıştıklarını anlattı. Doğulu eşinin yaptığı paylaşıma kayıtsız kalmadı ve hemen altına yorum yazdı.
3.02.2021 Magazin
Yılmaz Erdoğan gizemli arkadaşıyla görüntülendi!
Yılmaz Erdoğan gizemli arkadaşıyla görüntülendi! Oyuncu Yılmaz Erdoğan, genç bir kadınla Etiler’de görüntülendi. 53 yaşındaki Erdoğan, soru soran muhabire çok sinirlendi.
10.01.2021 Magazin
Belçim Bilgin, Hekimoğlu ekibine alıştı
Belçim Bilgin, Hekimoğlu ekibine alıştı Kanal D’de yayınlanan “Hekimoğlu” dizisinin kadrosuna dahil olan Belçim Bilgin, ekibe çabuk ısındı.
11.10.2020 Televizyon
Belçim Bilgin Hekimoğlu setinden paylaştı!
Belçim Bilgin Hekimoğlu setinden paylaştı! Hekimoğlu dizisinin yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. İzleyicisiyle buluşmak için gün sayan Hekimoğlu’nun yeni bölümüne dair ilk fragman yayınlandı.
13.08.2020 Televizyon
Hekimoğlu yeni sezon fragmanı yayınlandı!
Hekimoğlu yeni sezon fragmanı yayınlandı! Hekimoğlu’nun merakla beklenen yeni sezon tanıtımı izleyiciden tam not aldı. Kanal D’nin başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın yer aldığı dizisi Hekimoğlu, yakında 15’inci bölümü ile izleyiciyle buluşacak.
11.08.2020 Televizyon
Belçim Bilgin, Hekimoğlu kadrosunda!
Belçim Bilgin, Hekimoğlu kadrosunda! Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Hekimoğlu’nun çekimleri başladı. Dizinin kadrosuna Belçim Bilgin, konuk oyuncu olarak dahil oldu.
27.07.2020 Televizyon
Belçim Bilgin: Setleri çok özlemişim
Belçim Bilgin: Setleri çok özlemişim Belçim Bilgin, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'ndeydi. Setten çıktığını söyleyen oyuncu, soluğu yakın dostlarının yanında aldı.
23.07.2020 Magazin
Sıra Dışı Yarışma: "Uzak Ara Eğlence"
Sıra Dışı Yarışma: "Uzak Ara Eğlence" Kanal D’nin birbirinden ünlü jüri üyeleri ile fark yaratacak yeni yarışma programı “Uzak Ara Eğlence”, 26 Temmuz Pazar akşamı ilk bölümüyle ekranda.
20.07.2020 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Belçim Bilgin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki belçim bilgin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.