Bakan Bozdağ: Orman yangınlarında cezaların ele alınmasında fayda görüyoruz
Bakan Bozdağ: Orman yangınlarında cezaların ele alınmasında fayda görüyoruz Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Orman yangınları her bir vatandaşımızı derinden üzmektedir. Cezaların yeniden ele alınmasında fayda görüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın konuşmaları, bizim için ayrıca talimattır. Bakanlık olarak çalışmaya başladık. Çalışmalar somutlaşınca Cumhurbaşkanı'mız ve kamuoyuna açıklayacağız" dedi.
25.06.2022 Siyaset
Adalet Bakanı Bozdağ: Türk yargısı darbecilere biat etmemiştir
Adalet Bakanı Bozdağ: Türk yargısı darbecilere biat etmemiştir Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi savcılarımız, hakimlerimiz sabah kadar ayakta görevinin başında tarihi kararlara imza attılar. Türk yargısı darbecilere biat etmemiş ve meydan okumuştur" dedi. 
7.02.2022 Siyaset
AK Parti'li Bozdağ: Millet İttifakı, 3'üncü ittifakı kurduruyor
AK Parti'li Bozdağ: Millet İttifakı, 3'üncü ittifakı kurduruyor TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, "Millet ittifakı, 3'üncü ittifakı kurduruyor. 3'üncü ittifak, Millet İttifakı’nın seçim stratejisinin bir parçasıdır" dedi.
26.01.2022 Siyaset
Son dakika: AK Parti ve hükümetten muhalefetin ittifakına ilk tepki
Son dakika: AK Parti ve hükümetten muhalefetin ittifakına ilk tepki CHP, İYİ Parti, SP ve DP milletvekilliği seçimleri için kendi arasında anlaştığını duyurdu. İttifakla ilgili ilk tepki Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'dan geldi: Dört benzemezlerin ittifakı zoraki nikah gibi zoraki bir ittifak. Benim hissiyatım, fevkalade büyük bir yanlış yapmıştır. Siyaseten belki bir siyasinin yapabileceği en büyük hataları hem de itiraflarıyla beraber perçinlemiştir." AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ise 4 muhalefet partisinin yaptığı ittifakı "Zor ittifak" şeklinde değerlendirdi.
2.05.2018 Siyaset