Behlül

Behlül

Son dakika behlül haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan behlül ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını behlül haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Behlül

haberleri sayfasında son dakika yaşanan behlül gelişmeleri de dahil olmak üzere 315 behlül haberi bulunmuştur. Tüm behlül haberleri aşağıda listelenmiştir.
Boran Kuzum’un hayali yurtdışı! ‘Her sene bir ülkede farklı bir gözden eğitim alıyorum’
Boran Kuzum’un hayali yurtdışı! ‘Her sene bir ülkede farklı bir gözden eğitim alıyorum’ 'Bihter' filminin Behlül'ü Boran Kuzum, Paris'ten gelir gelmez Cemal Reşit Rey’de sahnelenen 'Köroğlu' balesinin prömiyerine yetişti. Tarzıyla dikkatleri üzerine çeken oyuncu, yurt dışına açılmak için elinden gelen çabayı gösterdiğini söyledi.
13.02.2024 Magazin
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Rezan Güngen etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Rezan Güngen etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı(MİT) PKK’nın özel operasyonlarda kullanmak için eğittiği ve saldırı/sabotaj eğitimleri verdiği Rezan Botan kod Rezan Güngen’i Irak/Süleymaniye kırsalında gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirdi.
1.09.2023 Gündem
13 yıl sonra Aşk-ı Memnu'dan ilk kez göreceğiniz kamera arkası karesi!
13 yıl sonra Aşk-ı Memnu'dan ilk kez göreceğiniz kamera arkası karesi! Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya'nın başrollerinde yer aldığı, Kanal D'nin fenomen yapımı 'Aşk-ı Memnu', 13 yıl öncesi final yapmasına rağmen hâlâ konuşulmaya devam ediyor. Tekrar bölümleri ile önemli reyting başarısı elde eden diziden görülmemiş bir kare ortaya çıktı.
11.08.2023 Magazin
"Bihter" filminden ilk kare yayınlandı!
"Bihter" filminden ilk kare yayınlandı! Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı isimli romanından iki kez ekranlara uyarlanan "Aşk-ı Memnu" dizisinin hikayesi bu kez de beyaz perdeye taşınıyor. 'Bihter' filminin yeni Behlül'ü Boran Kuzum ve yeni Bihter'i Farah Zeynep Abdullah'tan ilk kare geldi.
14.07.2023 Magazin
Farah Zeynep Abdullah'tan şaşırtan hamle!
Farah Zeynep Abdullah'tan şaşırtan hamle! Fenomen dizi Aşk-ı Memnu'nun hikayesini beyazperdeye taşıyan "Bihter" filminin çekimleri geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Filmde yeni Bihter'in Farah Zeynep Abdullah olması çok konuşulmuştu. Ünlü oyuncu şimdi de filmin yapım ortağı oldu.
5.05.2023 Magazin
Hülya Avşar: O programdan güzel oyuncular çıkacak
Hülya Avşar: O programdan güzel oyuncular çıkacak Hülya Avşar bayramın ikinci günü Kıbrıs'ta sahneye çıktı. Avşar, dinleyicilere müzik ziyafeti yaşattı.
24.04.2023 Magazin
Safiye Soyman estetik operasyonu sonrası ilk kez görüntülendi!
Safiye Soyman estetik operasyonu sonrası ilk kez görüntülendi! Ünlü şarkıcı Safiye Soyman, geçirdiği boyun ve yüz gerdirme operasyonu sonrası önceki gün alışveriş merkezi çıkışı görüntülendi.
10.04.2023 Magazin
Çağla Şıkel, Mehmet Ali Erbil sorusuna yanıt vermedi!
Çağla Şıkel, Mehmet Ali Erbil sorusuna yanıt vermedi! Çağla Şıkel ve avukat sevgilisi Nail Gönenli, önceki gün Etiler’deki Beca adlı mekândaydı.
3.02.2023 Magazin
Hande Ataizi'den Farah Zeynep Abdullah'a övgü dolu yorum!
Hande Ataizi'den Farah Zeynep Abdullah'a övgü dolu yorum! Üçüncü kez çekilecek olan 'Aşk-ı Memnu'da 'Firdevs' karakterini canlandıracak olan Hande Ataizi, samimi açıklamalarda bulundu. Oyuncuya, 'Bihter' karakterine Farah Zeynep Abdullah'ın hayat vereceği filmde daha önce bu rolü Beren Saat'in canlandırdığı hatırlatılması üzerine Ataizi, Farah Zeynep Abdullah yorumu dikkat çekti.
29.01.2023 Magazin
Aşk-ı Memnu'nun eski Firdevs'inden yenisine destek!
Aşk-ı Memnu'nun eski Firdevs'inden yenisine destek! İzleyicilerin merakla beklediği 'Aşk-ı Memnu'nun yeni Firdevs Yöreoğlu'su, başarılı oyuncu Hande Ataizi oldu. Kanal D'de yayınlanan tekrar bölümleri bile önemli reyting başarısı elde eden ve sosyal medyada gündem olan efsane dizide aynı karaktere hayat veren Nebahat Çehre (78), yeni Firdevs hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
26.01.2023 Magazin
Bihter ve Nihal belli oldu! Aşk-ı Memnu efsanesinin yeni Behlül'ü için tek aday var
Bihter ve Nihal belli oldu! Aşk-ı Memnu efsanesinin yeni Behlül'ü için tek aday var Aşk-ı Memnu efsanesi "Bihter" adıyla film oluyor. Geçtiğimiz hafta Bihter rolünü Farah Zeynep Abdullah olacağı açıklanmıştı. İşte yeni Behlül için en güçlü aday...
25.01.2023 Televizyon
Alp Navruz'dan 'İlayda Alişan' açıklaması!
Alp Navruz'dan 'İlayda Alişan' açıklaması! 'Ada Masalı' adlı dizisindeki aşkları gerçeğe dönüşen Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz çifti, geçtiğimiz aylarda yollarını ayırma kararı almıştı. Navruz'un, katıldığı bir partide İlayda Alişan ile yakınlaştığı iddia edilmişti. Önceki akşam yeni yaşını kutlayan Navruz'un doğum gününde İlayda Alişan da vardı. Ünlü oyuncu aşk iddialarına son noktayı koydu.
17.01.2023 Magazin
Bihter Farah Zeynep Abdullah olmuştu! Behlül'ü kim oynayacak?
Bihter Farah Zeynep Abdullah olmuştu! Behlül'ü kim oynayacak? Efsane olan dizilerden Aşk-ı Memnu film olarak ekranlara dönüyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in başrolünde olduğu dizinin filminde Farah Zeynep Abdullah Bihter'e hayat verecek. Dizide Behlül'ün kim olacağı merak edilirken o isimler gündeme geldi.
16.01.2023 Magazin
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in bebeklerine verecekleri isim belli oldu!
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in bebeklerine verecekleri isim belli oldu! Oyuncu çift Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in ikinci bebeklerine verecekleri isim belli oldu. Çift, iki ay sonra dünyaya gelecek oğullarına Kerem adını verecek.
28.12.2022 Magazin
Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'dan Aşk-ı Memnu buluşması!
Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'dan Aşk-ı Memnu buluşması! Televizyon tarihine damga vuran Aşk-ı Memnu dizisinde başrolleri paylaşan Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, dizinin yönetmeni Hilal Saral ile bir araya geldi. Üçlünün buluştuğu anlar Aşk-ı Memnu hayranları tarafından çok beğenildi.
13.12.2022 Magazin
Nükhet Duru'dan olay sözler: Tayt olayına dur deyin
Nükhet Duru'dan olay sözler: Tayt olayına dur deyin Nükhet Duru, kadınların sokakta tayt giymesine karşı olduğunu söyledi.
27.10.2022 Magazin
Demet Akalın ve Ece Erken geçmişe sünger çekti!
Demet Akalın ve Ece Erken geçmişe sünger çekti! Bir dönem küslük yaşayan Demet Akalın ve Ece Erken geçmişe sünger çekti.
20.10.2022 Magazin
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla gerçekleşen 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali bu akşam düzenlenen Ödül Töreni ile sona erdi. İşte ödül alan filmler ve isimler...
8.10.2022 Magazin
Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra yeniden bir araya geldi! Film çekiminden kareler geldi
Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra yeniden bir araya geldi! Film çekiminden kareler geldi 2008-2010 yılları arasında yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisinin unutulmaz karakterleri Behlül ve Bihter'e hayat veren Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra bir araya geliyor. Dijital platformda yayınlanacak film için kamera karşısına geçen Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'dan NewYork çekimlerine ait kareler geldi. İşte, Beren Saat Kıvanç Tatlıtuğ filmi hakkında bilgiler...
13.09.2022 Magazin
İzleyici bir kez daha Aşk-ı Memnu dedi!
İzleyici bir kez daha Aşk-ı Memnu dedi! Kanal D’nin, Türk televizyon tarihinin en başarılı yapımları arasında yer alan, yayınlanan her bölümü ile hala izlenme rekorları kıran dizisi Aşk-ı Memnu final bölümüyle dün akşam ekrana geldi.
26.08.2022 Televizyon
Oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu'dan güzel haber geldi!
Oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu'dan güzel haber geldi! Son zamanlarda ekranlardan uzak olan Leyla Lydia Tuğutlu, geçtiğimiz aylarda Ceyhun Ergin ile sürpriz bir şekilde Almanya’da evlendiğini duyurmuştu. Ünlü oyuncunun 4 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.
15.08.2022 Magazin
Faruk K'dan Demet Akalın'a destek!
Faruk K'dan Demet Akalın'a destek! Garsonun başından aşağı şampanya döktüğü için tepki gösterilen Demet Akalın’a Faruk K sahip çıktı.
12.08.2022 Magazin
Kaan Urgancıoğlu'nun son hali Aşk-ı Memnu Behlül'e benzetildi!
Kaan Urgancıoğlu'nun son hali Aşk-ı Memnu Behlül'e benzetildi! Yargı dizisi sezon finali yapınca başrol oyuncusu Kaan Urgancıoğlu soluğu tatilde aldı. Başarılı oyuncunun imaj değişikliği sosyal medyada viral oldu. Saçını sakalını uzatan Kaan Urgancıoğlu'nun son hali Aşk-ı Memnu dizindeki Behlül'ün, Bihter'in mezarı başındaki haline benzetildi.
7.08.2022 Magazin
Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ 12 yıl sonra bir araya geldi! İşte ilk fotoğraf...
Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ 12 yıl sonra bir araya geldi! İşte ilk fotoğraf... Televizyon tarihinin efsane dizilerinden Aşk-ı Memnu'da Bihter ve Behlül karakterine can veren ünlü oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat 12 yıl sonra aynı projede yer alıyor. Çekimleri başlayan filmin başrollerinden fotoğraf geldi.
23.07.2022 Magazin
Aşkı Memnu ne zaman başlıyor? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşkı Memnu’nun unutulmaz replikleri!
Aşkı Memnu ne zaman başlıyor? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşkı Memnu’nun unutulmaz replikleri! Televizyon ekranlarının efsane dizilerinden Aşk-ı Memnu tekrar bölümüyle yine ekranlara döndü. Kült diziler arasında yer alan ve yayınlandığı her dönemde büyük ilgiyle izlenen Aşk-ı Memnu yaz ayı boyunca hafta içi her gün izleyici ile buluşacak. Peki, Aşkı Memnu ne zaman başlıyor? Aşkı Memnu hangi kanalda, saat kaçta? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşk-ı Memnu hakkında bilmeniz gerekenler…
23.05.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Behlül ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki behlül haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.