Bedelli Askerlik Son Dakika

Bedelli Askerlik Son Dakika

Son dakika Bedelli askerlik son dakika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bedelli askerlik son dakika ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bedelli askerlik son dakika haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bedelli Askerlik Son Dakika

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bedelli askerlik son dakika gelişmeleri de dahil olmak üzere 80 bedelli askerlik son dakika haberi bulunmuştur. Tüm bedelli askerlik son dakika haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bedelli askerlik düzenlemesiyle ilgili flaş gelişme!  Kabul edildi
Bedelli askerlik düzenlemesiyle ilgili flaş gelişme! Kabul edildi Bedelli askerlik düzenlemesini de içeren Askeri Ceza Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM Milli Savunma Komisyonunda kabul edildi.
22.06.2022 Gündem
Bakan Akar'dan son dakika bedelli askerlik açıklaması
Bakan Akar'dan son dakika bedelli askerlik açıklaması Milli Savunma Bakanı Akar Bedelli askerlikle ilgili; "Şu ana kadar bize müracaat eden toplam 634 bin 415 gencimiz işlemlerini tamamladı. Önümüzdeki hafta gençlerimizin ne zaman, hangi ilde, hangi birlikte temel eğitim görevini yapacakları kamuoyuyla paylaşılacak. Gençlerimizin bedelli askerlik kapsamındaki eğitim çalışmaları 24 Kasım 2018 ile 7 Şubat 2020 arasında toplam 37 celpte icra edilecek" dedi.
15.11.2018 Gündem
Milli Savunma Bakanı Akar'dan son dakika bedelli askerlik açıklaması
Milli Savunma Bakanı Akar'dan son dakika bedelli askerlik açıklaması Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın talimatıyla bedelli askerlik uygulamasına ilişkin çalışmalar hızlandırıldı. Düzenlemenin yasalaşmasının ardından iki gün içinde 200 bine yakın başvuru yapılırken Bakan Akar, "Hedefimiz gençlerimizin bedelli askerlik uygulamasından en kısa zamanda ve sorunsuz bir şekilde yararlanmasını sağlamaktır" dedi.
7.08.2018 Gündem
Son dakika! Bedelli askerlik teklifi Pazartesi Meclis'te
Son dakika! Bedelli askerlik teklifi Pazartesi Meclis'te Bedelli askerlik yasa teklifinin pazartesi günü saat 13.00'te komisyonda görüşüleceği bildirildi.
19.07.2018 Gündem
Bedelli askerlikte son durum nedir? 2018 bedelli askerlik şartları nelerdir?
Bedelli askerlikte son durum nedir? 2018 bedelli askerlik şartları nelerdir? Bedelli askerlikte son durum nedir? 2018 bedelli askerlik şartları nelerdir? Sorularının yanıtları binlerce kişi tarafından gündemde araştırılıyor. İşte bedelli askerlikle ilgili merak edilen bilgiler...
18.07.2018 Gündem
Son dakika haber... Bedelli askerlik Meclis'te
Son dakika haber... Bedelli askerlik Meclis'te Bedelli askerlik ile ilgili düzenleme TBMM başkanlığına sunuldu. Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, çalışanların ücretsiz izinde sayılacağını söyledi.
18.07.2018 Gündem
Bedelli belli oldu: 25 yaş, 15 bin TL!
Bedelli belli oldu: 25 yaş, 15 bin TL! 5.5 milyon kişiyi ilgilendiren bedelli askerlik düzenlemesi Meclis’e sunuldu. 28 gün askerlik var, yaş sınırı 25. 2011’de 30 bin, 2014’te 18 bin olan ücret ise bu kez 15 bin TL...
18.07.2018 Gündem
Bedelli askerlik yaş sınırı ve ücreti nedir? 2018 bedelli askerlik şartları
Bedelli askerlik yaş sınırı ve ücreti nedir? 2018 bedelli askerlik şartları Bedelli askerlik yaş sınırı ve ücreti nedir? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. Binlerce kişinin merak ettiği 2018 yılı bedelli askerlik şartları ne oldu? İşte bedelli askerlik konusunda yapılan son dakika açıklamalar...
17.07.2018 Gündem
Son dakika: Bedelli askerlikte yaş ve ücret belli oluyor
Son dakika: Bedelli askerlikte yaş ve ücret belli oluyor Bedelli askerlik teklifinde yaş sınırı 27 ücret ise 20 bin lira olacağı belirtiliyor.
16.07.2018 Gündem
Bedelli askerlikte ücret ve yaş belli oldu mu? Başbakan açıklaması geldi...
Bedelli askerlikte ücret ve yaş belli oldu mu? Başbakan açıklaması geldi... Bedelli askerlikte ücret ve yaş belli oldu mu? Sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Başbakan Binali Yıldırım bedelli askerlik konusuna dair önemli açıklamalarda bulundu. İşte 2018 yılında bedelli askerlik çıkacak mı, yaş ve ücret ne olacak? Soruları hakkındaki her şey...
5.07.2018 Gündem
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş!
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş! Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Kurum mevcut belediye yönetimini eleştirerek 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. Kurum, İmamoğlu'nun mal varlığıyla ilgili iddialara da değindi.
26.03.2024 Gündem
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Deprem bölgesinde yapılan çalışmalara değindikten sonra Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde evleri yıkılan depremzedelerle ilgili röportajı izleyen Murat Kurum'un gözleri doldu.
26.03.2024 Gündem
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. Kurum 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. İstanbul'un trafik sorununa çözüm planını anlatan Kurum, "650 km'ye çıkararak toplu ulaşımda metro oranını artıracağız. Bununla birlikte tüneller yapacağız. İstanbul'un trafik çilesi bitecek. İstanbul'un her ilçesinden metroya binip toplu ulaşımı kullanabileceğiz. 2 yakaya 122 km tünel yapacağız. Alternatif bir yol güzergahı koymanız lazım. Mevcuttaki tüneller 22 km." ifadelerini kullandı.
25.03.2024 Gündem
MSB'den bedelli askerlik ücreti için açıklama
MSB'den bedelli askerlik ücreti için açıklama MSB'den 2024 bedelli askerlik ücreti için açıklama geldi. MSB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 2024 yılı ilk 6 ayı için bedelli askerlik tutarına ilişkin bilgilendirme Mali ve Sosyal Haklar genelgesinin yayımlanmasını müteakip yapılacaktır.
4.01.2024 Gündem
Bedelli askerlik yapacaklar dikkat! Bakanlık uyarı yayımladı
Bedelli askerlik yapacaklar dikkat! Bakanlık uyarı yayımladı Milli Savunma Bakanlığı, bedelli askerlik hizmetine müracaat edecek yükümlülere yönelik önemli ödeme uyarısında bulundu.
8.06.2023 Gündem
Asgari ücret kadar maaş ve sigorta! Askerliğini 6 ay uzatana 51 bin lira
Asgari ücret kadar maaş ve sigorta! Askerliğini 6 ay uzatana 51 bin lira Türkiye'de 20 yaşına gelen her Türk genci vatani görevini yapmak için askere gidiyor. 6 aylık askerlik süresini tamamlayan er ve erbaşlardan askerliğini 6 ay daha uzatana her ay en az asgari ücret kadar düzenli maaş ödeniyor, sigorta yapılıyor. 6 ayda ödenen toplam para 51 bin lira oluyor.
12.01.2023 Gündem
2023 kıdem tazminatı tavan ücreti belli oldu!
2023 kıdem tazminatı tavan ücreti belli oldu! Milyonlarca çalışan merakla bekliyordu. 2023 kıdem tazminatı tavan ücreti netlik kazandı. Aralık ayının enflasyon verilerinin açıklanmasından sonra memur zamları da netlik kazandı. Bu kapsamda vatandaşın gözü kıdem tazminatına çevrildi. Hazine ve Maliye Bakanlığı 2023 yılı için kıdem tazminatı tavanını belirledi. İşte 2023 kıdem tazminatı hakkında merak edilen sorular, 2023 Kıdem Tazminatı ne kadar oldu? İşte, konuyla ilgili yaşanan son gelişmeler…
5.01.2023 Ekonomi
Bedelli askerlik ücreti 2023 için belli oldu!
Bedelli askerlik ücreti 2023 için belli oldu! Geçtiğimiz günlerde 150 bin liraya yükseleceği iddia edilen bedelli askerlik 2023 ücreti için rakam netleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan memurlar ve tüm emeklilerin maaşına yüzde 25 zam yapılacağını açıkladı. Erdoğan'ın açıkladığı memur zammıyla birlikte bedelli askerlik ücreti 2023 için 100 bin 80 liraya yükselmiş oldu.
3.01.2023 Ekonomi
Bedelli askerlikte flaş gelişme! Bu yapanlar her ay ceza ödeyecek
Bedelli askerlikte flaş gelişme! Bu yapanlar her ay ceza ödeyecek Bedelli askerlikle ilgili son dakika gelişmesi. Bedelli askerlik ücreti, Temmuz ayı ile birlikte 80 bin 64 liraya yükseldi. Ancak bakaya durumunda olanlar bu bedeli cezalı olarak ödemek zorunda. Bakayalar her ay için 1167 lira ilave ceza ödeyecekler. İşte son dakika gelişmesinin tüm detayları...
19.07.2022 Gündem
Resmi Gazete'de yayımlandı! Bedelli askerlik düzenlemesi yürürlüğe girdi
Resmi Gazete'de yayımlandı! Bedelli askerlik düzenlemesi yürürlüğe girdi Bedelli askerlikte son dakika gelişmesi. Askerî Ceza Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, yoklama kaçağı, saklı veya bakaya olup bedelli askerlik hizmetinden yararlanamayan yükümlüler bu hizmetten faydalanabilecek. İşte tüm detaylar...
12.07.2022 Gündem
Bedelli askerlikle ilgili flaş gelişme! Kabul edildi, yoklama kaçağı ve bakaya...
Bedelli askerlikle ilgili flaş gelişme! Kabul edildi, yoklama kaçağı ve bakaya... Bedelli askerlik affına ilişkin yasa Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildi. Karara göre yoklama kaçağı ve bakaya durumundaki 550 bin kişi bedelli askerlikten yararlanabilecek. Buna göre; Yoklama kaçağı, saklı veya bakaya olanlar için bedelli askerlik imkanı yasalaştı. Özel şartlar ve bedelli ücreti Milli Savunma Bakanlığı tarafından duyurulacak. Çeşitli sebeplerle dövizle askerliğini tamamlayamayanlara da yeni bir fırsat tanınacak. İşte son dakika kararı .
30.06.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Sekreteri ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Sekreteri ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
20.06.2022 Siyaset
AK Parti'den son dakika bedelli askerlik açıklaması! Yüz binlerce kişiyi kapsıyor...
AK Parti'den son dakika bedelli askerlik açıklaması! Yüz binlerce kişiyi kapsıyor... AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, 550 bin kişiyi ilgilendiren bedelli askerlikte af düzenlemesine ilişkin konuştu. Bakaya ve kaçaklar için bedelli düzenlemesi TBMM'ye sunuldu. 550 bin kişiye askerlik affı geliyor...
20.06.2022 Siyaset
Bedelli askerlik ile ilgili son dakika açıklaması! MSB duyurdu, kaldırılması ya da ücretinin azaltılması...
Bedelli askerlik ile ilgili son dakika açıklaması! MSB duyurdu, kaldırılması ya da ücretinin azaltılması... Son dakika haberine göre; Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, "bedelli askerlik uygulamasının kaldırılması" veya "bedel ücretinin azaltılması" gibi popülist söylemlerle gençlerin duygularının istismar edilmemesi gerektiğini, bu tür tartışmaların kahramanlık ve fedakarlıkla görev yapan Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) personelini olumsuz etkilediğini bildirdi.
24.07.2021 Gündem
Askerlik yeri sorgulama 2021! Askerlik yerleri açıklandı: e-devlet askerlik sorgulama-askerlik yeri öğrenme 2021 sonuçları
Askerlik yeri sorgulama 2021! Askerlik yerleri açıklandı: e-devlet askerlik sorgulama-askerlik yeri öğrenme 2021 sonuçları Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılacak açıklama merak ediliyordu. Mayıs celbi 2021 askerlik yerleri 16 Nisan tarihinde e-devlet üzerinden erişime açıldı. “Askerlik yerleri açıklandı mı, Mayıs celp dönemi askerlik yerleri ne zaman açıklanacak?” soruları yanıt buldu. Silahaltına alınacak yedek subay aday adayı, yedek astsubay aday adayı ile erbaş/er statüsündeki yükümlüler için Mayıs celp dönemi askerlik yerleri belli oldu.
16.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bedelli Askerlik Son Dakika ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bedelli askerlik son dakika haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.