Beckham

Beckham

Son dakika beckham haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan beckham ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını beckham haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beckham

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beckham gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.137 beckham haberi bulunmuştur. Tüm beckham haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eşinin fotoğrafını paylaştı, yorumlar gecikmedi! 'Tüm dünya için bir yılbaşı hediyesi'
Eşinin fotoğrafını paylaştı, yorumlar gecikmedi! 'Tüm dünya için bir yılbaşı hediyesi' Eski İngiliz futbolcu David Beckham ile uzun süredir evli olan şarkıcı ve modacı Victoria Beckham, yaptığı paylaşımla tüm dünyanın gündemine oturdu. David Beckham'ın üstsüz bir şekilde evlerindeki televizyonu tamir ettiği anı takipçileriyle paylaşan ünlü isme kısa sürede 1 milyondan fazla beğeni ve 20 binden fazla yorum geldi.
16.12.2023 Magazin
Formula 1 Las Vegas GP'de skandal! Rögar kapağı servete mal oldu
Formula 1 Las Vegas GP'de skandal! Rögar kapağı servete mal oldu Formula 1’in Las Vegas’a dönüşü olaylı oldu... Tarihin belki de en görkemli yarışı olması beklenen Formula 1 Las Vegas Grand Prix’sinin daha ilk antrenman turunda büyük bir skandal yaşandı.
18.11.2023 Şampiy10
Victoria Beckham'dan itiraf: Zorbalığa uğradım, hiç arkadaşım olmadı
Victoria Beckham'dan itiraf: Zorbalığa uğradım, hiç arkadaşım olmadı Victoria Beckham, David Beckham’la olan evliliğinin ardından en çok aile yaşamıyla ve özel yaşamında çocuklarıyla geçirdiği vakitle çok daha fazla anılıyor. Eski Spice Girls üyesi, okul yıllarında zorbalığa uğradığını ve arkadaş edinmekte zorlandığını itiraf etti.
14.11.2023 Magazin
Yılın en iyi oyuncusu Lionel Messi
Yılın en iyi oyuncusu Lionel Messi 2023 Ballon d’Or (Altın Top) ödülünün sahibi Arjantinli yıldız Lionel Messi oldu. 36 yaşındaki futbolcu 2022 Dünya Kupası’nda elde ettiği şampiyonluğun ardından, bu ödüle kariyerinde 8. kez ulaştı. Manchester City ile sezonu 3 kupayla tamamlayan Erling Haaland, yılın en iyi forveti ödülüne layık görüldü.
30.10.2023 Futbol
Victoria Beckham yıllar sonra gözleri dolarak itiraf etti!
Victoria Beckham yıllar sonra gözleri dolarak itiraf etti! David ve Victoria Beckham 1999 yılından bu yana evliler. Evlilikleri boyunca dört tane çocuk sahibi olan çiftin şöhretleri kadar servetleri çok konuşuyor. İngiltere ve ABD'nin farklı yerlerinde lüks evleri, pahalı otomobilleri hatta yatları bile var. David Beckham’ın yeni belgesel dizisi tüm dünyada büyük yankı uyandırdı.
4.10.2023 Magazin
Dursun Özbek hızını alamadı! Bir transfer çalımı da David Beckham'a
Dursun Özbek hızını alamadı! Bir transfer çalımı da David Beckham'a Zaha, İcardi, Angelino, Bakambu ve Halil Dervişoğlu transferleriyle Şampiyonlar Ligi kadrosu oluşturmaya başlayan Galatasaray bir dünyaca ünlü yıldızı daha Florya'ya getirmek üzere... Beckham'ın takımı olan İnter Miami'nin teklifini bekleten süper starın Sarı Kırmızılı kulübe gelmek için can attığı belirtilirken, yönetimin 37 yaşındaki oyuncu için Okan Buruk'un vereceği son kararı beklediği bildirildi.
31.07.2023 Galatasaray
İnter Miami sahibi kimdir? David Beckham hangi takımın sahibi, İnter Miami sahibi David Beckham mı?
İnter Miami sahibi kimdir? David Beckham hangi takımın sahibi, İnter Miami sahibi David Beckham mı? Inter Miami formasıyla ikinci maçına çıkan Lionel Messi, Atlanta United karşısında gösterdiği performansla geceye damga vurdu. Messi’nin performansı konuşulmaya devam ederken İnter Miami sahibi kimdir? David Beckham hangi takımın sahibi, İnter Miami sahibi David Beckham mı? gibi sorulara da yanıt aranmaya başlandı.
26.07.2023 Şampiy10
Arda Güler'in transferiyle kulüp rekoru kırıldı!
Arda Güler'in transferiyle kulüp rekoru kırıldı! Bütün dünya onu konuşuyor. Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, İspanya'yı salladı. İspanyol devinin, ezeli rakibi Barcelona'ya transfer çalımı atarak kadrosuna kattığı genç yetenek için düzenlenen imza töreni büyük ilgi gördü. Arda Güler'in transferiyle bir kulüp rekoru da kırılmış oldu.
8.07.2023 Şampiy10
Victoria Beckham'ın son paylaşımı heyecan yarattı!
Victoria Beckham'ın son paylaşımı heyecan yarattı! Victoria Beckham, 50 yaşına girdi. Dört çocuk annesi olan Victoria'nın yakında büyükanne "unvanı" alması bile büyük ihtimal. Çünkü en büyük oğlu Brooklyn, Nicola Peltz ile hayatını birleştireli bir yılı geçti. Üstelik söylediklerine göre çocuk sahibi olmayı da dört gözle bekliyorlar. Victoria Beckham yıllara meydan okuyor. Son paylaşımı ile herkesi şoke etti.
10.05.2023 Magazin
Victoria Beckham'dan eşi David Beckham'a ilginç kutlama!
Victoria Beckham'dan eşi David Beckham'a ilginç kutlama! Magazin dünyasının gözde çiftlerinden Victoria ve David Beckham, yıl dönümlerini, doğum günlerini hiç es geçmeden Instagram hesaplarından kutluyor. Çiftin seçtiği pozlar ise ayrı bir konu oluyor. Victoria Beckham'ın, David Beckham'ın doğum gününü beyaz iç çamaşırlı pozuyla kutlaması gibi. İşte Victoria Beckham'ın David Beckham'ın doğum günü kutlaması için seçtiği ilginç pozlar...
3.05.2023 Magazin
David Beckham eşiyle yıllar önce çekilmiş pozla kutladı: En mükemmel günü hak ediyorsun
David Beckham eşiyle yıllar önce çekilmiş pozla kutladı: En mükemmel günü hak ediyorsun David Becham ile mutlu bir evliliği olan Victoria Beckham, 49'uncu yaşına girdi. Eşinin doğum gününe özel duygusal bir yazı kaleme alan David Becham, Victoria Beckham'ın doğum gününü romantik sözlerle kutladı.
18.04.2023 Magazin
Gelin kaynana barıştı!
Gelin kaynana barıştı! Victoria Beckham ile gelini Nicola Peltz- Beckham'ın arası uzun süredir açıktı. Victoria Beckham ve gelini arasında süren gerilim sona erdi.
11.04.2023 Magazin
Nicola Peltz ve Brooklyn Beckham kalabalık aile istiyor!
Nicola Peltz ve Brooklyn Beckham kalabalık aile istiyor! 28 yaşındaki Amerikalı oyuncu Nicola Peltz ve 24 yaşındaki Brooklyn Beckham’ın aşkı magazin gündeminde sık sık yer buluyor. Düğünleri, sosyal medya paylaşımları, Nicola Peltz'in kayınvalidesi ile sorunları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Gösteri dünyasının en gözde çiftinden artık herkes bebek haberi bekliyor. İşte detaylar...
27.03.2023 Magazin
Ünlü korku filminden etkilenip katil oldular! Video kaydı görüntüleri ile ortaya çıktı
Ünlü korku filminden etkilenip katil oldular! Video kaydı görüntüleri ile ortaya çıktı ABD’de yaşayan iki genç olan Brian Draper ve Torey Adamcik, hayranı oldukları korku filminden yola çıkarak kendi filmlerini çekmeye karar verdiler. Bu film için katil bile olan iki gencin korkunç suçları, bulunan video kaydı görüntüleri ile ortaya çıktı.
15.03.2023 Dünya
Beckham çiftinden milyonluk malikaneye açık hava tuvaleti!
Beckham çiftinden milyonluk malikaneye açık hava tuvaleti! Eski Spice Girls üyesi ve modacı Victoria Beckham ile İngiliz futbolcu David Beckham, milyonlarca sterlin değerindeki malikanelerine yaptıkları ilginç bir 'açık hava tuvaleti' eklemesiyle gündeme geldi. İşte çiftin milyonluk malikanesiyle ilgili detaylar...
26.01.2023 Magazin
Brooklyn Beckham eşi Nicola Anne Peltz'e aşkını haykırdı!
Brooklyn Beckham eşi Nicola Anne Peltz'e aşkını haykırdı! David-Victoria Beckham çiftinin büyük oğlu Brooklyn Beckham geçtiğimiz nisan ayında Nicola Anne Peltz ile dünyaevine girmişti. Pelt'in, eşinin annesiyle sorun yaşadığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Eşine olan sevgisini her fırsatta dile getiren ve yaptırdığı dövmelerle bunu gösteren Beckham, romantik bir kutlamada bulundu. Sosyal medya hesabından eşinin yeni yaşını kutlayan Beckham, Peltz'e olan aşkını adeta haykırdı.
10.01.2023 Magazin
Victoria Beckham'dan dikkat çeken estetik itirafı!
Victoria Beckham'dan dikkat çeken estetik itirafı! İngiliz futbol efsanesi David Beckham ile mutlu bir evliliği olan şarkıcı ve modacı Victoria Beckham, makyaj sanatçısı Charlotte Tilbury ile bir araya geldi. YouTube için video çeken ikili, makyaj hilelerinden bahsettikleri sırada Beckham'ın burnuna estetik yaptırmadığını söyleyerek gerçeği açıklaması, kısa sürede gündem oldu.
11.12.2022 Magazin
Brooklyn Beckham yine yaptı yapacağını! Yeni Nicola Peltz hamlesi: 'Bu aşk sana fazla'
Brooklyn Beckham yine yaptı yapacağını! Yeni Nicola Peltz hamlesi: 'Bu aşk sana fazla' David-Victoria Beckham çiftinin büyük oğlu Brooklyn Beckham ile evlenen Nicola Anne Peltz, eşinin annesiyle sorun yaşadığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Eşine olan sevgisini her fırsatta dile getiren ve yaptırdığı dövmelerle bunu gösteren Beckham'dan yeni bir hamle geldi. Nicola da eşinin bu hamlesine karşılık vermekte gecikmedi.
8.10.2022 Magazin
Brooklyn Beckham: Karımı mutsuz görmeye asla dayanamam!
Brooklyn Beckham: Karımı mutsuz görmeye asla dayanamam! Brooklyn Beckham ve Nicola Anne Peltz'in düğünü bir süre magazin gündeminden düşmedi. Düğün bitti ama söylentiler bitmek bilmedi. Tüm bu söylentilerin "başrolünde de " kayınvalide Victoria Beckham ile gelin Nicola Anne Peltz Beckham vardı. Gelin kaynana arasında kara bulutlar dolaştığı konuşuluyor. İşte detaylar...
23.09.2022 Magazin
Brooklyn Beckham- Nicola Peltz çiftinden yeni kare geldi! "En aşık sizsiniz, tamam"
Brooklyn Beckham- Nicola Peltz çiftinden yeni kare geldi! "En aşık sizsiniz, tamam" Brooklyn Beckham ile Nicola Anne Peltz geçtiğimiz nisan ayında dünyaevine girmişti. Peltz'in eşinin annesiyle sorun yaşadığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Ünlü isim, son olarak Brooklyn ile yatakta sarılarak uyudukları bir kareyi paylaşarak sosyal medyayı ikiye böldü. Peltz'in yayınladığı fotoğrafı kimin çektiği ise sosyal medya kullanıcıları tarafından merak konusu oldu.
18.09.2022 Magazin
Galatasaray forması bile giydirmişlerdi! Dün Brentford'dan 4 yediler Ronaldo'yu 'eski dosta' teklif ettiler
Galatasaray forması bile giydirmişlerdi! Dün Brentford'dan 4 yediler Ronaldo'yu 'eski dosta' teklif ettiler Daha önce Bayern Münih, Chelsea, Barcelona, Real Madrid gibi devlere teklif edilen Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu. Dün Brentford karşısında tarihi fark yiyen ve Manchester United'dan ayrılmayı kafasına koyan Süper Star'ın eşyalarını topladığı belirtilirken, 37 yaşındaki Portekizli'nin Beckham'ın yanına gideceği belirtildi.
14.08.2022 Galatasaray
Brooklyn Beckham durmuyor! Eşi Nicola Peltz için yeni bir dövme yaptırdı
Brooklyn Beckham durmuyor! Eşi Nicola Peltz için yeni bir dövme yaptırdı David ve Victoria Beckham çiftinin büyük oğulları Brooklyn Beckham ile Nicola Anne Peltz, geçtiğimiz Nisan ayında dünyaevine girmişti. Nicola'ya olan aşkını sık sık dile getiren ve düğünden sonra Peltz soyadını da almasıyla çok konuşulan Brooklyn Beckham, eşi için yeni bir dövme yaptırdı. Ünlü ismin dövmesi kısa sürede magazin gündemine otururken, sosyal medya kullanıcıları konuyla ilgili dikkat çeken yorumlar yaptı.
12.08.2022 Magazin
David Beckham, kızı Harper Beckham'la birlikte konserde!
David Beckham, kızı Harper Beckham'la birlikte konserde! 1999 yılında Victoria Beckham ile nikah masasına oturan ve Brooklyn, Romeo, Harper, Cruz isimlerini verdikleri dört çocuk sahibi olan David Beckham, kızı Harper ile The Weeknd konserine gitti. Kızının 'baba dansı' ile dalga geçtiği anları takipçileriyle paylaşan Beckham'ın eğlenceli anları, takipçileri tarafından büyük bir ilgiyle karşılaştı.
9.08.2022 Magazin
Victoria Beckham ile gelini Nicola Peltz arasında sular durulmuyor!
Victoria Beckham ile gelini Nicola Peltz arasında sular durulmuyor! David ve Victoria Beckham çiftinin büyük oğulları Brooklyn Beckham, geçtiğimiz Mayıs ayında Nicola Anne Peltz ileevlenmişti. Eşinin soyadını alıp eşine olan aşkını sık sık dile getiren Brooklyn Beckham'ın annesi Victoria'nın geliniyle arasında soğuk rüzgarlar estiği iddia edildi. Aileye yakın bir kaynak, Victoria ile Nicola'nın birbirlerine dayanamadıklarını öne sürdü.
5.08.2022 Magazin
Brooklyn Beckham, eşi için yeni dövme yaptırdı! Sosyal medya ikiye bölündü
Brooklyn Beckham, eşi için yeni dövme yaptırdı! Sosyal medya ikiye bölündü David ve Victoria Beckham çiftinin büyük oğulları Brooklyn Beckham ile Nicola Anne Peltz, geçtiğimiz Nisan ayında dünyaevine girmişti. Nicola'ya olan aşkını sık sık dile getiren ve düğünden sonra Peltz soyadını da almasıyla çok konuşulan Brooklyn Beckham, eşi için yaptırdığı yeni bir dövmeyle sosyal medyada gündem oldu.
23.07.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Beckham ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beckham haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.