Gazete Vatan Logo
Şampiy10 İnter Miami sahibi kimdir? David Beckham hangi takımın sahibi, İnter Miami sahibi David Beckham mı?

İnter Miami sahibi kimdir? David Beckham hangi takımın sahibi, İnter Miami sahibi David Beckham mı?

Inter Miami formasıyla ikinci maçına çıkan Lionel Messi, Atlanta United karşısında gösterdiği performansla geceye damga vurdu. Messi’nin performansı konuşulmaya devam ederken İnter Miami sahibi kimdir? David Beckham hangi takımın sahibi, İnter Miami sahibi David Beckham mı? gibi sorulara da yanıt aranmaya başlandı.

İnter Miami sahibi kimdir? David Beckham hangi takımın sahibi, İnter Miami sahibi David Beckham mı?

Leagues Cup'ta Inter Miami, sahasında Atlanta United'ı 4-0 mağlup etti. • 78 dakika süre alan Lionel Messi, maçı 2 gol ve 1 asistle tamamladı. Peki, İnter Miami sahibi kimdir? David Beckham hangi takımın sahibi, İnter Miami sahibi David Beckham mı?

INTER MIAMI SAHİBİ KİM?

Inter Miami olarak bilinen, Miami metropol bölgesinde bulunan bir Amerikan profesyonel futbol kulübüdür.

Takım, 2020 sezonunda eski Lockhart Stadyumu'nun bulunduğu Inter Miami CF Stadyumu'nda, Major League Soccer'da (MLS) oynamaya başladı. Inter Miami'nin ilk MLS maçı 1 Mart 2020'de Los Angeles FC'ye deplasmanda oynandı ve 1-0 mağlubiyetle sonuçlandı. 2023'te Lionel Messi'yi transfer ederek dünya çapında yankı uyandırdı.

Beckham'ın 2014'te Miami'de bir takım kurma niyetini ilk açıklamasından bu yana, Orlando City, New York City FC, Atlanta United, Minnesota United, Los Angeles FC ve FC Cincinnati MLS oynamaya başladı. Paul McDonough 4 Ağustos'tan itibaren spor direktörü olarak işe alındı.

Ekibin mülkiyeti artık Miami Freedom Park LLC aracılığıyla faaliyet gösteriyor. Grup tarafından kullanılan bazı grafikler bir şehir simgesi olan Özgürlük Kulesi'ni çağrıştırmıştır.

Haberin Devamı

Club Internacional de Fútbol Miami veya kısaca Inter Miami CF, 5 Eylül 2018'de kulübün resmi adı olarak açıklandı. Nisan 2019'da İtalyan kulübü Inter Milan, 'Inter' önekinin ticari marka haklarını talep etti.