İnter Miami sahibi kimdir? David Beckham hangi takımın sahibi, İnter Miami sahibi David Beckham mı?
İnter Miami sahibi kimdir? David Beckham hangi takımın sahibi, İnter Miami sahibi David Beckham mı? Inter Miami formasıyla ikinci maçına çıkan Lionel Messi, Atlanta United karşısında gösterdiği performansla geceye damga vurdu. Messi’nin performansı konuşulmaya devam ederken İnter Miami sahibi kimdir? David Beckham hangi takımın sahibi, İnter Miami sahibi David Beckham mı? gibi sorulara da yanıt aranmaya başlandı.
26.07.2023 Şampiy10
Yılın en iyi oyuncusu Lionel Messi
Yılın en iyi oyuncusu Lionel Messi 2023 Ballon d’Or (Altın Top) ödülünün sahibi Arjantinli yıldız Lionel Messi oldu. 36 yaşındaki futbolcu 2022 Dünya Kupası’nda elde ettiği şampiyonluğun ardından, bu ödüle kariyerinde 8. kez ulaştı. Manchester City ile sezonu 3 kupayla tamamlayan Erling Haaland, yılın en iyi forveti ödülüne layık görüldü.
30.10.2023 Futbol
PSG'de Messi dönemi sona erdi! Süper Starın yeni adresi...
PSG'de Messi dönemi sona erdi! Süper Starın yeni adresi... Lig 1'de şampiyonluğunu ilan eden ve önce Galtier ile yollarını ayıran PSG, Arjantinli yıldız Messi'ye de teşekkür etti.
4.06.2023 Fransa
Ali Koç'tan Allahyar'ı almıştı! Acun Ilıcalı'dan bir transfer kıyağı da Burak Elmas'a...
Ali Koç'tan Allahyar'ı almıştı! Acun Ilıcalı'dan bir transfer kıyağı da Burak Elmas'a... Şu sıralar sık sık İnter Miami'ye gideceği konuşulan, hatta MLS ekibine imza attığı söylenen tecrübeli futbolcunun aslında Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'e transfer olacağı ortaya çıktı.
26.01.2022 Galatasaray
Ve Yedlin'in yeni takımı belli oldu
Ve Yedlin'in yeni takımı belli oldu Galatasaray'dan kendisinden beklenen çıkışı yapamayan Yedlin MLS takımlarından İnter Miami ile anlaşmaya vardı.
24.01.2022 Galatasaray
Falcao Galatasaray'dan ayrıldı mı? Radamel Falcao Inter Miami ile mi anlaştı, hangi takıma transfer olacak?
Falcao Galatasaray'dan ayrıldı mı? Radamel Falcao Inter Miami ile mi anlaştı, hangi takıma transfer olacak? Falcao Galatasaray'dan ayrıldı mı? Galatasaray Kolombiyalı golcüsüyle yollarını ayırıyor. Atakaş Hatayspor maçının kadrosuna alınmayan 35 yaşındaki forvet oyuncusu Radamel Falcao, David Beckham'ın sahibi olduğu MLS ekiplerinden Inter Miami ile prensip anlaşmasına vardı. Transferin bu hafta sonuna kadar bitirilmesi planlanıyor.
26.08.2021 Gündem
Saracchi Falcao'nun yeni takımını açıkladı
Saracchi Falcao'nun yeni takımını açıkladı Galatasaray'ın Uruguaylı sol beki Saracchi, Falcao'nun yeni takımı hakkında bilgi verdi.
7.04.2021 Galatasaray
İşte Falcao'ya teklif yapan takım! 5 milyon euro
İşte Falcao'ya teklif yapan takım! 5 milyon euro Galatasaray'ın yıldız golcüsü Falcao'ya İnter Miami kulübü teklif yaptı.
20.12.2020 Galatasaray
Mesut Özil'e 3 takımdan teklif! Fenerbahçe...
Mesut Özil'e 3 takımdan teklif! Fenerbahçe... Arsenal'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Mesut Özil için flaş bir iddia ortaya atıldı.
11.12.2020 Futbol
'Fotoğraf çektirmeyin sakatlanır'
'Fotoğraf çektirmeyin sakatlanır' Galatasaray'da sakatlıklar yüzünden gözünü açamayan Radamel Falcao artık dönse de forma şansı bulamayacak.
8.12.2020 Galatasaray
Juventus, Gonzalo Higuain ile yolları ayırdı
Juventus, Gonzalo Higuain ile yolları ayırdı İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Juventus, Arjantinli golcüsü Gonzalo Higuain ile yollarını ayırdığını duyurdu.
18.09.2020 İtalya
Beckham'ın takımının adı "Inter Miami"
Beckham'ın takımının adı "Inter Miami" Amerikan Birinci Futbol Ligi'nde (MLS) 2020 yılından itibaren mücadele edecek İngiliz eski yıldız oyuncu David Beckham'ın ortaklığını ve başkanlığını üstlendiği futbol takımının adı ve amblemi belli oldu.
5.09.2018 Futbol
FETÖ'nün ABD'deki vakıf ve kurum ağı şoke etti!
FETÖ'nün ABD'deki vakıf ve kurum ağı şoke etti! Fetullahçı Terör Örgütü, ABD'nin birçok eyaletinde yüzlerce vakıf ve kurumu kontrol ediyor. FETÖ'nün, çeşitli eyaletlerdeki çok sayıda küçük vakıf, dernek ve birliği, merkezi New York ve Washington’da bulunan Ortak Değerler Birliği ve Türk Amerikan Birliği gibi çatı kuruluşlarına bağlı çalışıyor. Örgüte bağlı kuruluşlar, ABD Kongresi ve eyalet kongrelerinde lobicilikten Türkiye ve AK Parti karşıtı kampanyalara, birçok alanda faaliyet gösteriyor
29.09.2021 Gündem
‘Kimsenin kimseye borcu yok'
‘Kimsenin kimseye borcu yok' Sağlam: “Trabzon, F.Bahçe’yle bizim için mi berabere kaldı? Her takım şerefi için oynar”
14.04.2011 Futbol

Benzer Haber Etiketleri