Başyaver

Başyaver

Son dakika başyaver haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan başyaver ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını başyaver haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başyaver

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başyaver gelişmeleri de dahil olmak üzere 68 başyaver haberi bulunmuştur. Tüm başyaver haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanına suikast girişiminde, eski başyaver ile albayın hapis cezaları onandı
Cumhurbaşkanına suikast girişiminde, eski başyaver ile albayın hapis cezaları onandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 15 Temmuz gecesi suikast girişiminde bulunan ekibe, Erdoğan'ın kaldığı oteli bildirdiği ileri sürülen eski başyaver Ali Yazıcı'ya Muğla 2'nci Ağır Ceza Mahkemesince verilen ağırlaştırılmış müebbet ile Dalaman eski Deniz Hava Üs Komutanı Albay Cenk Bahadır Avcı'ya verilen 13 yıl 4 ay hapis cezaları, Yargıtay 3'üncü Ceza Dairesince onandı.
2.11.2022 Gündem
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
Serdar Atasoy FETÖ soruşturmasından nasıl kurtuldu? 'Neriman'la takipsizlik almış
Serdar Atasoy FETÖ soruşturmasından nasıl kurtuldu? 'Neriman'la takipsizlik almış İtirafçı olan eski tuğgeneral Serdar Atasoy’un, 2019 yılındaki FETÖ soruşturmasından, ardışık aramaların arasında ‘Neriman’ isimli bir öğretmen de olduğu için kurtulduğu ortaya çıktı.
10.02.2021 Gündem
Eski Başyaver Yazıcı'ya ağırlaştırılmış müebbet
Eski Başyaver Yazıcı'ya ağırlaştırılmış müebbet Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Muğla'nın Marmaris ilçesinde kaldığı otele, 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi gecesi saldırı düzenlenmesiyle ilgili Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada haklarında verilen kararlar Yargıtay 16. Ceza Dairesi tarafından bozulan, Cumhurbaşkanı eski Başyaveri Albay Ali Yazıcı ile eski Albay Cenk Bahadır Avcı ile beraat eden eski Yarbay Hüseyin Yılmaz'ın yeniden yargılanmasına devam edildi. Yazıcı, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına, Avcı ise 'Anayasayı ihlalden' 13 yıl 4 ay hapse çarptırıldı. Yılmaz hakkında verilen beraat kararı bozulurken, dosyasının Akıncı Üssündeki dava ile birleştirilmesine karar verildi.
17.07.2020 Gündem
Suikast timindeki tek firari! 4 yıldır her yerde aranıyor
Suikast timindeki tek firari! 4 yıldır her yerde aranıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Marmaris’te kaldığı otele, 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen darbe girişimi sırasında saldırı düzenleyen suikast timinde yer alan ve firari konumdaki tek kişi olan eski yüzbaşı Burkay Karatepe, her yerde aranıyor.
14.07.2020 Gündem
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar....
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar.... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve bu sinsi emellerini 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde 251 kişiyi şehit ederek gerçekleştirmek isteyen FETÖ'nün hain planında olayların merkez üssü Ankara oldu. Peki, 15 Temmuz darbe girişimi ne zaman, saat kaçta oldu?
15.07.2020 Gündem
Eski başyaver Özdaban'ın cezası belli oldu
Eski başyaver Özdaban'ın cezası belli oldu Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik davada yargılanan eski Cumhurbaşkanlığı Başyaveri kurmay albay Bekir Furkan Özdaban, "silahlı terör örgütüne üyelik" suçundan 10 yıl hapisle cezalandırıldı.
16.01.2020 Gündem
Eski AYİM üyesi Ahmet Uçar'ın cezası belli oldu!
Eski AYİM üyesi Ahmet Uçar'ın cezası belli oldu! Eski Askeri Yüksek İdare Mahkemesi (AYİM) üyesi Ahmet Uçar'a, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeliği suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezası verildi.
3.12.2019 Gündem
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı...
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti. 15 Temmuz'da 251 kişi şehit oldu 2 bin 196 gazimiz var. İşte saat saat o gün yaşananlar...
15.07.2019 Gündem
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar Devletin tüm kılcal damarlarına sinsice sızan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz akşamı devletin silahlarını millete doğrultmasının üzerinden 3 yıl geçti.
13.07.2019 Gündem
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki ihanet girişiminin ardından Ankara merkezli yürütülen soruşturmalar sonucu çok sayıda dava açıldı.
12.07.2019 Gündem
Eski başyaver Özdaban için istenen ceza belli oldu
Eski başyaver Özdaban için istenen ceza belli oldu Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeliğinden yargılanan eski Cumhurbaşkanlığı Başyaveri kurmay albay Bekir Furkan Özdaban'ın "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 15 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.
28.06.2019 Gündem
Eski başyaver Ali Yazıcı yeniden yargılanacak
Eski başyaver Ali Yazıcı yeniden yargılanacak Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe teşebbüsü sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik suikast girişimi ve 2 polisin şehit edildiği saldırıya ilişkin davada, Yargıtayın bozma kararının ardından eski başyaver Ali Yazıcı'nın da aralarında bulunduğu 3 sanık yeniden yargılanacak.
24.06.2019 Gündem
Genelkurmay çatı davasında karar günü belli oldu
Genelkurmay çatı davasında karar günü belli oldu Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığı Karargahı'nda yaşanan eylemlere ilişkin, aralarında sözde yurtta sulh konseyi üyelerinin de yer aldığı 224 sanıklı davaya devam edildi.
28.05.2019 Gündem
FETÖ'nün suikast timine verilen cezayı Yargıtay onadı!
FETÖ'nün suikast timine verilen cezayı Yargıtay onadı! Yargıtay, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast girişimi davasında, FETÖ'nün suikast timine verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezalarını onadı. Yargıtay 16. Ceza Dairesi, Erdoğan'a suikast girişimi davasında, eski başyaver Ali Yazıcı'ya "suça yardım"dan verilen hapis cezasını az buldu.
22.03.2019 Gündem
Eski başyaver, Erdoğan'ın etrafındakileri fişlemiş
Eski başyaver, Erdoğan'ın etrafındakileri fişlemiş Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski başyaveri ve FETÖ sanığı eski albay Yazıcı'nın, Erdoğan'ın etrafındaki bazı kişileri fişlediği ortaya çıktı
29.03.2018 Gündem
Eski Başyaver Yazıcı: “Son sözü Ankara’da söyleyeceğim”
Eski Başyaver Yazıcı: “Son sözü Ankara’da söyleyeceğim” Cumhurbaşkanına suikast girişimi davasında sanıklar son sözlerini söylerken, Cumhurbaşkanlığı eski Başyaveri Ali Yazıcı, son sözünü Ankara’daki davada söyleyeceğini açıkladı
29.09.2021 Gündem
'Pensilvanya'daki gelsin erkek gibi savunmasını versin!'
'Pensilvanya'daki gelsin erkek gibi savunmasını versin!' Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe teşebbüsü sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik suikast girişimi ve 2 polisin şehit edildiği saldırıya ilişkin davanın sanıklarından eski Tuğgeneral Gökhan Şahin Sönmezateş, esas hakkındaki savunmasını yaptığı duruşmada, "Pensilvanya'dakini niye koruyayım? Erkek gibi gelsin savunmasını versin." dedi.
29.09.2021 Gündem
‘Kripto olsam suikastı ben yapardım’
‘Kripto olsam suikastı ben yapardım’ Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski Başyaveri Ali Yazıcı, hakkındaki suçlamaları reddederek “Darbede yer almak istesem ‘Yanındayken yapalım’ derdim. Kripto FETÖ’cü olsaydım suikastı ben yapardım” dedi
29.09.2021 Gündem
Başyaver boş zarfla numara yapacaktı!
Başyaver boş zarfla numara yapacaktı! FETÖ tutuklusu eski başyaver Ali Yazıcı, “Genelkurmay Başkanı size bir zarf yolladı” diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yerini tespit etmeyi planlamış
29.09.2021 Gündem
Deniz Yaveri darbe girişiminde İstanbul'da görevlendirilmiş
Deniz Yaveri darbe girişiminde İstanbul'da görevlendirilmiş FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayındaki faaliyetlere ilişkin hazırlanan iddianamede, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski Deniz Yaveri Yarbay Şafak Deliacı'nın İstanbul'a gitmek üzere görevlendirildiği yer aldı.
8.05.2017 Siyaset
Eski yarbay ve başyaverden çelişkili ifadeler
Eski yarbay ve başyaverden çelişkili ifadeler Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast girişimi davasında tanık olarak dinlenen eski yarbay Güven'in anlattıkları, darbe girişimi gecesi aynı otomobilde yolculuk yaptıkları eski Başyaver Yazıcı'nın ifadeleriyle çelişti
29.09.2021 Gündem
Eski Başyaver Ali Yazıcı şimdi yandı!
Eski Başyaver Ali Yazıcı şimdi yandı! Cumhurbaşkanı eski Başyaveri Ali Yazıcı ile aynı araçta bulunan tutuklu sanık eski Yarbay Emin Güven, SEGBİS sistemi ile tanık olarak ifade verdi.
29.09.2021 Gündem
"Emin Yarbay"ın ifadeleri eski Başyaver'i yalanlıyor
"Emin Yarbay"ın ifadeleri eski Başyaver'i yalanlıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski Başyaveri Albay Ali Yazıcı'nın mahkemede yaptığı savunmada arabasına aldığı ve tanımadığını iddia ettiği "Emin" isimli yarbayın, darbe girişiminden tutuklu bulunan Yarbay Emin Güven olduğu anlaşıldı, Yazıcı ve Güven'in verdikleri ifadeler birbiriyle çelişti.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı'nın başyaveri: 15 Temmuz'da yaptıklarımı...
Cumhurbaşkanı'nın başyaveri: 15 Temmuz'da yaptıklarımı... 15 Temmuz darbe girişiminin önemli isimlerinden Cumhurbaşkanı'nın başyaveri Ali Yazıcı ilk kez konuştu. Yazıcı, "15 Temmuz'da yaptıklarımı mantıkla izah edemiyorum. Fuat Avni ben değilim' diye konuştu.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Başyaver ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başyaver haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.