Ali Yazıcı

Ali Yazıcı

Son dakika ali yazıcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ali yazıcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ali yazıcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Yazıcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali yazıcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 879 ali yazıcı haberi bulunmuştur. Tüm ali yazıcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sarıyer'de mahalleliden saldırıya uğrayan kiliseye 'geçmiş olsun' ziyareti
Sarıyer'de mahalleliden saldırıya uğrayan kiliseye 'geçmiş olsun' ziyareti Sarıyer'de, Santa Maria Kilisesi, Pazar günü ayin sırasında 2 saldırgan tarafından saldırıya uğramış ve 1 kişi hayatını kaybetmişti. Saldırıya uğrayan kilisenin bulunduğu mahalledeki vatandaşlar, kiliseye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
31.01.2024 Gündem
Gram altın için bomba yıl sonu tahmini! Yüzde 15-20 artacak
Gram altın için bomba yıl sonu tahmini! Yüzde 15-20 artacak Trabzon Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Ali Yazıcı, yükselişe geçen gram altın fiyatının artmaya devam edeceğini ifade ederek, “Yılın sonunda rakamların yüzde 15-20 yukarı çıkacağını ön görüyorum. Yatırımcı altına yatırım yapmadan asla vazgeçmesin sabırla beklesin sonunda kazancını görecektir” diye konuştu.
13.07.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanına suikast girişiminde, eski başyaver ile albayın hapis cezaları onandı
Cumhurbaşkanına suikast girişiminde, eski başyaver ile albayın hapis cezaları onandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 15 Temmuz gecesi suikast girişiminde bulunan ekibe, Erdoğan'ın kaldığı oteli bildirdiği ileri sürülen eski başyaver Ali Yazıcı'ya Muğla 2'nci Ağır Ceza Mahkemesince verilen ağırlaştırılmış müebbet ile Dalaman eski Deniz Hava Üs Komutanı Albay Cenk Bahadır Avcı'ya verilen 13 yıl 4 ay hapis cezaları, Yargıtay 3'üncü Ceza Dairesince onandı.
2.11.2022 Gündem
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
"Genelkurmay Çatı" davasında 224 sanık hakkında verilen karar onandı
"Genelkurmay Çatı" davasında 224 sanık hakkında verilen karar onandı FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde Genelkurmay Başkanlığı'ndaki eylemlere ilişkin 224 sanık hakkında verilen karar, Ankara Bölge Adliye Mahkemesi (İstinaf) tarafından onandı.
14.10.2020 Gündem
Eski Başyaver Yazıcı'ya ağırlaştırılmış müebbet
Eski Başyaver Yazıcı'ya ağırlaştırılmış müebbet Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Muğla'nın Marmaris ilçesinde kaldığı otele, 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi gecesi saldırı düzenlenmesiyle ilgili Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada haklarında verilen kararlar Yargıtay 16. Ceza Dairesi tarafından bozulan, Cumhurbaşkanı eski Başyaveri Albay Ali Yazıcı ile eski Albay Cenk Bahadır Avcı ile beraat eden eski Yarbay Hüseyin Yılmaz'ın yeniden yargılanmasına devam edildi. Yazıcı, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına, Avcı ise 'Anayasayı ihlalden' 13 yıl 4 ay hapse çarptırıldı. Yılmaz hakkında verilen beraat kararı bozulurken, dosyasının Akıncı Üssündeki dava ile birleştirilmesine karar verildi.
17.07.2020 Gündem
Suikast timindeki tek firari! 4 yıldır her yerde aranıyor
Suikast timindeki tek firari! 4 yıldır her yerde aranıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Marmaris’te kaldığı otele, 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen darbe girişimi sırasında saldırı düzenleyen suikast timinde yer alan ve firari konumdaki tek kişi olan eski yüzbaşı Burkay Karatepe, her yerde aranıyor.
14.07.2020 Gündem
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar....
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar.... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve bu sinsi emellerini 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde 251 kişiyi şehit ederek gerçekleştirmek isteyen FETÖ'nün hain planında olayların merkez üssü Ankara oldu. Peki, 15 Temmuz darbe girişimi ne zaman, saat kaçta oldu?
15.07.2020 Gündem
Taksiciler "Ayar" kuyruğunda!
Taksiciler "Ayar" kuyruğunda! İstanbul'da taksilere yüzde 25 oranındaki zam pazartesi gününden itibaren geçerli olacak. Taksiciler İstanbul'da taksimetre ayarı için uzun kuyruklar oluşturdu.
30.08.2019 Gündem
Facianın eşiğinden dönüldü: 1’i çocuk 9 yaralı
Facianın eşiğinden dönüldü: 1’i çocuk 9 yaralı Sultangazi’de seyir halindeyken kalp krizi geçiren minibüs şoförü kaza yaptı. Meydana gelen zincirleme kazada 1’i çocuk 9 kişi yaralandı.
2.08.2019 Yaşam
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı...
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti. 15 Temmuz'da 251 kişi şehit oldu 2 bin 196 gazimiz var. İşte saat saat o gün yaşananlar...
15.07.2019 Gündem
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar Devletin tüm kılcal damarlarına sinsice sızan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz akşamı devletin silahlarını millete doğrultmasının üzerinden 3 yıl geçti.
13.07.2019 Gündem
Darbe girişimi davalarının ceza bilançosu
Darbe girişimi davalarının ceza bilançosu Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimine ilişkin açılan 289 davadan 265'i mahkeme heyetleri tarafından karara bağlandı, 24'ünde ise sanıkların yargılanmasına devam ediliyor. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, FETÖ'nün darbe girişiminin ardından cumhuriyet başsavcılıkları tarafından 100 binin üzerinde soruşturma yürütüldü.
13.07.2019 Gündem
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki ihanet girişiminin ardından Ankara merkezli yürütülen soruşturmalar sonucu çok sayıda dava açıldı.
12.07.2019 Gündem
Eski başyaver Ali Yazıcı yeniden yargılanacak
Eski başyaver Ali Yazıcı yeniden yargılanacak Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe teşebbüsü sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik suikast girişimi ve 2 polisin şehit edildiği saldırıya ilişkin davada, Yargıtayın bozma kararının ardından eski başyaver Ali Yazıcı'nın da aralarında bulunduğu 3 sanık yeniden yargılanacak.
24.06.2019 Gündem
Genelkurmay çatı davasında karar!
Genelkurmay çatı davasında karar! FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığı'ndaki eylemlere ilişkin aralarında sözde "yurtta sulh konseyi" üyelerinin de bulunduğu 224 sanığı yargılayan Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesi, aralarında eski Hava Kuvvetleri Komutanı ve YAŞ üyesi, eski orgeneral Akın Öztürk ile Mehmet Dişli ve Hakan Evrim'in de bulunduğu 17 sanığı 141'er kez ağırlaştırılmış müebbete mahkum etti. Örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in arasında bulunduğu 13 kişinin dosyaları ayrıldı.
20.06.2019 Gündem
Genelkurmay çatı davasında karar günü belli oldu
Genelkurmay çatı davasında karar günü belli oldu Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığı Karargahı'nda yaşanan eylemlere ilişkin, aralarında sözde yurtta sulh konseyi üyelerinin de yer aldığı 224 sanıklı davaya devam edildi.
28.05.2019 Gündem
FETÖ'nün suikast timine verilen cezayı Yargıtay onadı!
FETÖ'nün suikast timine verilen cezayı Yargıtay onadı! Yargıtay, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast girişimi davasında, FETÖ'nün suikast timine verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezalarını onadı. Yargıtay 16. Ceza Dairesi, Erdoğan'a suikast girişimi davasında, eski başyaver Ali Yazıcı'ya "suça yardım"dan verilen hapis cezasını az buldu.
22.03.2019 Gündem
İstinaftan Erdoğan'a suikast girişimi davasına ilişkin karar
İstinaftan Erdoğan'a suikast girişimi davasına ilişkin karar İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 2. Ceza Dairesi, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe teşebbüsü sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a suikast girişimi ve iki polisin şehit edildiği saldırıya ilişkin aralarında eski tuğgeneral Gökhan Şahin Sönmezateş, eski binbaşı Şükrü Seymen, eski binbaşı Taner Berber, FETÖ'nün "Çiğli üs imamı" olarak anılan eski başçavuş Zekeriya Kuzu ve Cumhurbaşkanı eski başyaveri Ali Yazıcı'nın da bulunduğu 37 sanık hakkında yerel mahkemenin verdiği kararı onadı, 5 sanık hakkındaki kararı ise bozdu.
6.06.2018 Gündem
Eski başyaver, Erdoğan'ın etrafındakileri fişlemiş
Eski başyaver, Erdoğan'ın etrafındakileri fişlemiş Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski başyaveri ve FETÖ sanığı eski albay Yazıcı'nın, Erdoğan'ın etrafındaki bazı kişileri fişlediği ortaya çıktı
29.03.2018 Gündem
Darbecilerden "tatbikat" ve "DEAŞ saldırısı" yalanı
Darbecilerden "tatbikat" ve "DEAŞ saldırısı" yalanı FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı'ndaki eylemlere ilişkin devam eden davada savunmasını veren sanıklardan eski Astsubay Gürbüz "Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı, kanunsuz emirlerin asla yerine getirilemeyeceği bir yerdir. Bunu kendilerine engel olarak gören darbeciler, bu engeli 15 Temmuz gecesi 'tatbikat' ve 'IŞİD saldırısı' adı altında baypas etmiştir" dedi.
8.02.2018 Gündem
A takımı tek çatıda! Akın Öztürk...
A takımı tek çatıda! Akın Öztürk... FETÖ’nün, 15 Temmuz’daki darbe girişiminin beyin takımı olan Yurtta Sulh Konseyi’nin tüm üyelerinin Genel Kurmay çatı davasında yargılanmasına karar verildi. Akın Öztürk’ün de yargılandığı Akıncı Üssü davasında 13 sanığın dosyası bu kapsamda ayrıldı.
8.02.2018 Gündem
O ‘cambaz’ Ali Yazıcı çıktı
O ‘cambaz’ Ali Yazıcı çıktı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Benim kurmay subayım da ayrı bir cambaz. Psikiyatrik bir vaka raporu oluşturmuş” dediği kişinin darbeci eski yaveri Ali Yazıcı olduğu ortaya çıktı
14.01.2018 Gündem
Yaverler ile mahrem imamların telefon ağı!
Yaverler ile mahrem imamların telefon ağı! 15 Temmuz darbe girişiminde aralarında Cumhurbaşkanı ve Genelkurmay Başkanı’nın yaverlerinin de yer aldığı isimlerin telefon görüşmelerine ilişkin bir şema ortaya çıktı. Şemanın tepesinde eski albay Osman Kılıç var
29.09.2021 Gündem
‘Muhafız komutanı darbeyi biliyordu’
‘Muhafız komutanı darbeyi biliyordu’ Cumhurbaşkanılğı Muhafız Alayı’ndaki darbe faaliyetlerine ilişkin davada ifade veren sanık uzman çavuş, eski alay komutanı Kutsi Barış ile tabur komutanı Fedakar Akça’nın darbe girişimini önceden bildiğini anlattı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ali Yazıcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali yazıcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.