Başörtü

Başörtü

Son dakika başörtü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan başörtü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını başörtü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başörtü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başörtü gelişmeleri de dahil olmak üzere 395 başörtü haberi bulunmuştur. Tüm başörtü haberleri aşağıda listelenmiştir.
MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak?
MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak? Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavına girecek olan adaylar, sınav öncesi hazırlıklarını tamamlaya çalışıyor. MSÜ sınavı 3 Mart tarihinde yapılacak. Öğrenciler sınava girmelerine engel olacak bir durumla karşılaşmamak için sınavla ilgili kuralları gözden geçiriyorlar. Peki, MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak?
2.03.2024 Gündem
Gözlük ve şapka takan 3 kadın Başakşehir'in kabusu oldu!
Gözlük ve şapka takan 3 kadın Başakşehir'in kabusu oldu! Gözlük ve şapka takan 3 kadın Başakşehirlilere kabusu yaşattı. Sitelere girerken tanınmamak için gözlük ve şapka takan kadınlar hırsız güvenlik kamerasıyla kaydedildi. Site yönetici Hacı Aksu, "Komşularımız bu kapıları bu tip yabancı kişilere açmamaları gerekiyor. Buradan çocuklar da açıyor. Site içerisinde tel örgülerin etrafında oynayan çocuğu çağırıyor. 'Kapıyı açar mısın?' diyor. Koşup gidip açıyor" dedi.
19.10.2023 Gündem
Bahçelievler'de inanılmaz anlar! Başörtü takarak kadın kıyafeti giyip bankayı soydu
Bahçelievler'de inanılmaz anlar! Başörtü takarak kadın kıyafeti giyip bankayı soydu Bahçelievler'de başörtü takarak kadın kıyafeti giyip banka soygunu yapan Ceyhun Y., 8 saat içinde yakalandı. Şüphelinin kadın kıyafetiyle banka soygunu yaptıktan sonra kaçtığı anlar güvenlik kamerası tarafına yansıdı.
20.07.2023 Gündem
FETÖ’nün CIA ile ilişkisinin izleri: Oturum izni alıp ABD'ye yerleşti
FETÖ’nün CIA ile ilişkisinin izleri: Oturum izni alıp ABD'ye yerleşti FETÖ, ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) bağlantısıyla dikkat çekiyor. 1999’da ABD’ye kaçan Gülen, CIA ajanlarının da referansıyla oturma izni alarak Pensilvanya’ya yerleşti.
15.07.2023 Gündem
Milyonların gözü kulağı TBMM’de! Gündem maaşlar ve kira zammı sınırı
Milyonların gözü kulağı TBMM’de! Gündem maaşlar ve kira zammı sınırı Kabine ve Meclis’i yoğun bir gündem bekliyor. Memur ve emekli maaşı düzenlemesi, anayasa değişikliği, kira artışlarında yüzde 25 sınırının uzatılması öncelikli gündem maddeleri arasında yer alıyor. 4 Temmuz’da açılacak TBMM’de bu düzenlemelerin torba yasa olarak ele alınması bekleniyor.
2.07.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Geriye gidişe izin vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Geriye gidişe izin vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nın '16'lı masa kuracağım' ifadelerine tepki gösteren Erdoğan, "6'lı masa diyordu şimdi 16 masa diyor. Yetmez, bunu daha da artırman lazım. Masadaki ortakları çoğaltmak netice vermez. Bu millet irade ister. Eser ister, hizmet ister. Yalanla dolanla bir yere varılmaz." dedi.
21.06.2023 Gündem
YKS’de protez tırnak yasak mı, uzun tırnakla sınava girilir mi? YKS oje yasak mı 2023?
YKS’de protez tırnak yasak mı, uzun tırnakla sınava girilir mi? YKS oje yasak mı 2023? YKS sınavında ter dökecek adaylar, sınavda hangi eşyalarla girip giremeyeceğini sorgulamaya başladı. YKS sınavı öncesi merak edilen konulardan biri de protez tırnak ve oje oldu. Peki, YKS sınavında neler yasak, YKS’de protez tırnak yasak mı, uzun tırnakla sınava girilir mi? YKS oje yasak mı 2023?
16.06.2023 Eğitim
Kaybolduktan sonra dere kenarında cesedi bulunan kadın, akıntıya kapılmış
Kaybolduktan sonra dere kenarında cesedi bulunan kadın, akıntıya kapılmış Rize'nin İkizdere ilçesinde ot toplamak için gittiği dere kenarında kaybolup, bir gün sonra cansız bedeni bulunan Hatice Tekin’in (45), sıcaktan bunalıp, serinlemek için ayaklarını soktuğu suda akıntıya kapıldığı ortaya çıktı.
10.06.2023 Yaşam
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan CNN TÜRK'te önemli açıklamalar
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan CNN TÜRK'te önemli açıklamalar Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, CNN TÜRK'te gündeme ilişkin konuştu. Erbakan, Kılıçdaroğlu'na tepki gösterirken, 'CHP’den çözüm süreci bekliyoruz. Teröristlerin özgür olmasını istiyorlar. Borç almaktan ve faizden başka söylemleri yok.' ifadelerini kullandı.
11.05.2023 Gündem
MSÜ sınavında telefon yasak mı, MSÜ telefon serbest mi? MSÜ’de küpe, kemer, piercing, akbil, kolye, makyaj yasak mı, MSÜ sınavında yasak olan şeyler ne?
MSÜ sınavında telefon yasak mı, MSÜ telefon serbest mi? MSÜ’de küpe, kemer, piercing, akbil, kolye, makyaj yasak mı, MSÜ sınavında yasak olan şeyler ne? 2023 MSÜ sınavı yarın yapılacak. Sınava saatler kala Milli Savunma Üniversitesi sınavına girecek adaylar MSÜ'de yasak olan eşyalar için araştırma yapıyor. ÖSYM tarafından açıklanan sınav giriş kılavuzunda öğrencilerin dikkat etmesi gerekenler paylaşıldı. Sınavda bazı eşyaların kullanımı yasak olacak.  Peki, MSÜ sınavında telefon yasak mı, MSÜ telefon serbest mi? MSÜ’de küpe, kemer, piercing, kolye, makyaj yasak mı, MSÜ sınavında yasak olan şeyler ne?
1.04.2023 Eğitim
İlayda Şeker'den başörtülü paylaşım!
İlayda Şeker'den başörtülü paylaşım! Survivor şampiyonu İsmail Balaban'ın eşi İlayda Şeker başörtülü paylaşımıyla herkesin dikkatini çekti.
7.03.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş EYT açıklaması! İlk maaşlar için tarih verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş EYT açıklaması! İlk maaşlar için tarih verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınında gündemle ilgili soruları yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan EYT düzenlemesine ilişkin de bilgi vererek 'İlk maaşlar ne zaman yatacak?' sorusuna açıklık getirdi. Erdoğan, ”EYT kapsamında emekliliğe hak kazanan vatandaşlarımıza ilk aylıkları Şubat ya da Mart gibi bağlanabilir” dedi.
1.02.2023 Gündem
Ömer Çelik'ten İsveç'teki skandala tepki: En tepede Erdoğan ve Türkiye düşmanlığı var
Ömer Çelik'ten İsveç'teki skandala tepki: En tepede Erdoğan ve Türkiye düşmanlığı var AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, canlı yayında CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. İsveç'te yaşanan skandallara tepki gösteren Çelik, "Bunların hepsi Nazi aslında. Bu durum son derece tehlikeli. En tepede bir Erdoğan düşmanlığı var, onu kaldırdığınızda Türkiye, İslam göçmen düşmanlığı var." dedi.
25.01.2023 Gündem
EYT'de yaş sınırı olacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ay sonuna kadar bu işi neticelendireceğiz
EYT'de yaş sınırı olacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ay sonuna kadar bu işi neticelendireceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan ziyareti öncesi açıklama yaptı. EYT ile ilgili konuşan Erdoğan, "EYT konusunda bu ay sonuna kadar bu işi neticelendireceğiz. İlgili bakan arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyorlar. 2023'e masamızdan bunu kaldırarak girmiş olacağız." ifadeleri kullandı.
13.12.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kadına şiddet mesajı: Asla kabul edemeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kadına şiddet mesajı: Asla kabul edemeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Kadın ve Adalet Zirvesi'nde konuştu. Erdoğan, "Ülkemizde tek bir kadının bile cinsiyeti yüzünden şiddete uğramasını asla kabul edemeyiz." dedi.
4.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! TOGG, EYT, asgari ücret...
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! TOGG, EYT, asgari ücret... Cumhurbaşkanı Erdoğan konuk olduğu canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan, "Fiyatı şimdiden başladılar sormaya. Aceleci olmayalım. Togg satışa sunulduğunda rekabetçi olacak. Babayiğitler sıradan oturan adamlar değil, saygın iş adamları. Oturup değerlendirme yapacağız. Mart ayında fiyat tespiti yapacağız. 7 ayrı üretim olacak burada. Sadece otomobil değil renk seçeneği de var. Arkadaşlarımız işlerine iyi çalıştılar. Yeşilin olmadığı çeşit olamaz. Eşim kırmızı dedi, kırmızı da karar kıldık. 2.teklif Aliyev'den geldi, '2 araba istiyorum' dedi. Birini ben kullanacağım dedi, birini de daireye dedi. Bugün telefon görüşmemizde onu hatırlattı." dedi. Erdoğan, asgari ücret ve EYT ile ilgili, "Vedat Bey ekibiyle beraber çalışmalarını devam ettiriyor. Önümüzdeki ay ve yeni yıl açıklandığı aylar olacak. Ücret politikalarımızı da açıklayacağız. Asgari ücretin tespiti de olacak.2023'e bunları da açıklayarak girmiş olacağız." ifadelerini kullandı.
2.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Diyarbakır Cezaevi müze oluyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Diyarbakır Cezaevi müze oluyor Diyarbakır’da 140 projenin toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Adalet Bakanlığı, Diyarbakır Cezaevi'ni tamamen boşalttı. Bugün itibarıyla cezaevi Adalet Bakanlığı'mızdan Kültür ve Turizm Bakanlığı'mıza devredildi" açıklamasında bulundu.
23.10.2022 Siyaset
Referandum mu olacak, başörtüsü referandumu mu yapılacak? Referandum nedir, nasıl yapılır?
Referandum mu olacak, başörtüsü referandumu mu yapılacak? Referandum nedir, nasıl yapılır? Malatya'daki toplu açılış töreninde konuşma gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasında yatırımlara değinirken muhalefete tepki göstererek başörtüsü meselesine de değindi. "İlk defa bugün Malatya'da açıklıyorum" dedi ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'na 'referandum' çağrısında bulundu. Peki, Referandum nedir, nasıl yapılır?
22.10.2022 Gündem
MYK toplantısı sonrası Ömer Çelik, Putin'in doğal gaz teklifini değerlendirdi: Türkiye üzerine düşeni yapmaya hazır
MYK toplantısı sonrası Ömer Çelik, Putin'in doğal gaz teklifini değerlendirdi: Türkiye üzerine düşeni yapmaya hazır AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplandı. MKYK toplantısına ilişkin AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yaptı. Putin'in doğal gaz teklifiyle ilgili Çelik, "Putin'in Türkiye'nin bir gaz merkezi olması, gazın Türkiye üzerinden Avrupa'ya gitmesi yaklaşımı oldu. Cumhurbaşkanımız ilgili bakanlıklar görüşsün ve adımlarımızı atalım dedi. Türkiye bir enerji üssü olarak üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu ifade etti. Önümüzde tahıl koridorunun gerçekleşmesi gibi Türkiye'nin merkezde olduğu bir gaz koridorunun gerçekleşmesi de olabilecektir." dedi.
17.10.2022 Siyaset
Meclis Başkanı Şentop: Başörtüsünü kanun bağlamında ele almak yanlış
Meclis Başkanı Şentop: Başörtüsünü kanun bağlamında ele almak yanlış TBMM Başkanı Mustafa Şentop, başörtüsü tartışmalarıyla ilgili, "Böyle bir tartışma varsa o zaman bunu bir kanun bağlamında ele almak yanlıştır çünkü kanunda bir düzenleme yaptığınız zaman böyle bir özgürlüğü kanundan kaynaklanan bir özgürlüğe bağlamış, dönüştürmüş oluyorsunuz. Dolayısıyla kanun yapma çoğunluğuna sahip bir grup, serbestlik yönünde bir kanun yaparken, siz meseleyi kanundan kaynaklanan hakka dönüştürdüğünüz için bir başkaları da gelip bu sefer o kanunu kaldırmak suretiyle bunun yasaklanabileceği de düşünülebilir" dedi.
11.10.2022 Siyaset
Konut, arsa ve başörtü meselesi ile ilgili adım atılacak! Kabine Toplantısı bugün yapılacak
Konut, arsa ve başörtü meselesi ile ilgili adım atılacak! Kabine Toplantısı bugün yapılacak Kabine bugün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, başvuruları bugün başlayacak sosyal konut arsalarıyla ilgili merak edilen tüm detayları kamuoyuyla paylaşacak.
10.10.2022 Siyaset
AK Parti'de başörtüsüyle ilgili Anayasa değişikliği mesaisi
AK Parti'de başörtüsüyle ilgili Anayasa değişikliği mesaisi AK Parti'nin hukukçu kurmayları, başörtüsüyle ilgili Anayasa değişikliği çalışmaları için Adalet Bakanı Bekir Bozdağ başkanlığında bir araya geldi.
6.10.2022 Siyaset
AK Parti müzisyen Onur Şener cinayetiyle ilgili flaş açıklama: Çalıştıkları kurumlar gerekli işlemleri yapacak
AK Parti müzisyen Onur Şener cinayetiyle ilgili flaş açıklama: Çalıştıkları kurumlar gerekli işlemleri yapacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde başlayan AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Toplantısı sona erdi. Toplantının ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yaptı. İstek parça yüzünden öldürülen müzisyen Onur Şener cinayetiyle ilgili değerlendirmede bulunan Çelik, "Burada bir hukuki süreci yakından takip edeceğiz, bunların çalıştığı bakanlık ve kurum hukuki süreçten ayrı da gereken işlemleri yürütecek. Bir yandan dava devam ederken kurumlar da gerekli adımları en net gerekli bir biçimde atacaktır." dedi.
3.10.2022 Siyaset
İran'ın eski Cumhurbaşkanı Rafsancani’nin kızı gözaltına alındı
İran'ın eski Cumhurbaşkanı Rafsancani’nin kızı gözaltına alındı İran’ın eski Cumhurbaşkanı Ali Ekber Haşimi Rafsancani'nin kızı Faize Haşimi, ülkede devam eden gösterileri desteklediği ve kışkırttığı gerekçesiyle gözaltına alındı.
28.09.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonun yol açtığı refah kaybını aşama aşama gidermekte kararlıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonun yol açtığı refah kaybını aşama aşama gidermekte kararlıyız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Altındağ Kültür Sarayı'nda "Kadın Kolları Kuruluşundan Bugüne MYK ve İl Başkanları ile Toplantı" programında konuştu. Erdoğan, "Asgari ücretten memur ve emekli maaşlarına kadar tüm kesimlerin gelirlerini yılbaşında ciddi şekilde yükselterek enflasyonun yol açtığı refah kaybını aşama aşama gidermekte kararlıyız." dedi.
27.09.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Başörtü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başörtü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.