Başkan Trump

Başkan Trump

Son dakika başkan trump haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan başkan trump ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını başkan trump haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başkan Trump

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başkan trump gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.401 başkan trump haberi bulunmuştur. Tüm başkan trump haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk düşmanı Senatör Menendez'in skandal listesinde yok yok!
Türk düşmanı Senatör Menendez'in skandal listesinde yok yok! Türkiye'ye F-16 satışına karşı çıkan New Jersey Senatörü ve Senato Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Bob Menendez ile ilgili rüşvet skandalı ortaya çıktı. Eşi aracılığıyla yaklaşık 400 bin dolar değerinde külçe altını rüşvet kabul etmekle suçlananınca istifa eden Menendez'in skandal listesinde ise yok yok.
24.09.2023 Dünya
ABD'de ilk bir başkanın sabıka fotoğrafı çekildi! Tarihe geçen olay
ABD'de ilk bir başkanın sabıka fotoğrafı çekildi! Tarihe geçen olay Seçim sonuçlarına müdahale davası için teslim olan eski ABD Başkanı Donald Trump, sabıka fotoğrafı çekilen ilk Amerikan Başkanı olarak tarihe geçti.
25.08.2023 Dünya
Eski ABD Başkanı Donald Trump, 20 Mayıs 2024’de yargılanacak
Eski ABD Başkanı Donald Trump, 20 Mayıs 2024’de yargılanacak ABD’de gizli belgeleri saklamakla suçlanan eski ABD Başkanı Donald Trump’ın duruşması 20 Mayıs 2024’te başlayacak.
21.07.2023 Dünya
ABD eski başkan Donald Trump’ın tutuklanma görüntüleri ile çalkalanıyor! Fotoğraflar sosyal medyada viral oldu
ABD eski başkan Donald Trump’ın tutuklanma görüntüleri ile çalkalanıyor! Fotoğraflar sosyal medyada viral oldu Donald Trump salı günü tutuklanacağını açıklayarak takipçilerinden destek istemişti. Eski ABD Başkanı yetişkin filmleri oyuncusu Stormy Daniels'e yapılan ‘sus payı’ ödemesiyle ilgili svcılık tarafından soruşturuluyor. Eski başkan Trump’ın tutuklanması olasılığına karşı, ülkenin büyük kentlerinde düzenlenebilecek protestolara karşı hazırlıklar devam ederken sosyal medyada ortaya çıkan görüntüler ülkenin gündemine birinci sıradan giriş yaptı.
23.03.2023 Dünya
Trump'ın bazı resmi belgeleri Beyaz Saray'da tuvalete attığı iddia edildi
Trump'ın bazı resmi belgeleri Beyaz Saray'da tuvalete attığı iddia edildi Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın, Başkan olduğu dönemde konutu olarak kullandığı Beyaz Saray'da, bazı resmi belgeleri tuvalete attığı iddia edildi.
4.10.2022 Dünya
ABD’de göçmenlere uygulanan “Meksika’da Kal” programına son verildi
ABD’de göçmenlere uygulanan “Meksika’da Kal” programına son verildi ABD İç Güvenlik Bakanlığı, ABD’nin eski Başkanı Donald Trump döneminde göçmenlere uygulanmaya başlayan Göçmen Koruma Protokolleri (MPP) diğer adıyla “Meksika’da Kal” programına son verildiğini açıkladı.
9.08.2022 Dünya
ABD’de federal yargıçtan Trump hakkında şoke eden hüküm!
ABD’de federal yargıçtan Trump hakkında şoke eden hüküm! ABD Bölge Mahkemesi Yargıcı David Carter, eski ABD Başkanı Donald Trump’ın 2020 seçimlerinde Kongre'yi yasa dışı bir şekilde engellemeye “büyük ihtimalle” teşebbüs etmiş olabileceğine hükmetti.
28.03.2022 Dünya
Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskiy 'hayatımız buna bağlı' dedi ve dünyaya duyurdu
Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskiy 'hayatımız buna bağlı' dedi ve dünyaya duyurdu Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ateşkes görüşmeşeri devam ederken açıklamalarda bulundu. Zelenskiy yaptığı açıklamada "Rus ordusu bizden çok daha büyük belki 5 kat daha büyük. Buraya naaşlarını yakmak için özel araçlar bile getirdiler.' ifadelerinde bulundu. Zelenskiy Rus annelere seslendi: Anneler lütfen gelin çocuklarınızı alın. Gencecik insanların yeri morglar olmamalı. Zelenskiy tüm dünyaya çağrıda bulundu 'Rusya durdurulmazsa daha çok fazla insan hayatını kaybedecek.' sözlerini kullandı.
3.03.2022 Dünya
ABD’de 6 Ocak Kongre baskının soruşturan komite, Ivanka Trump’ı ifadeye çağırdı
ABD’de 6 Ocak Kongre baskının soruşturan komite, Ivanka Trump’ı ifadeye çağırdı ABD’de 6 Ocak 2021’deki kanlı Kongre baskınını soruşturan Temsilciler Meclisi Komitesi, eski ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı ve danışmanı Ivanka Trump’ı ifade çağırarak soruşturmada gönüllü işbirliği yapmasını istedi.
20.01.2022 Dünya
Amerika, Kamala Harris'in ekibindeki peş peşe istifaları konuşuyor! İşte perde arkası...
Amerika, Kamala Harris'in ekibindeki peş peşe istifaları konuşuyor! İşte perde arkası... ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in ekibindeki peş peşe istifalar Beyaz Saray kulislerinde en çok konuşulan konu başlıklarından biri oldu. İşte ABD Başkanı Biden'ın yerine Başkan olması beklenen isimlerden biri olan Haris'in ekibindeki istifaların perde arkası...
6.12.2021 Dünya
Eski ABD Başkanı Trump'ın eski danışmanı Bannon FBI'a teslim oldu!
Eski ABD Başkanı Trump'ın eski danışmanı Bannon FBI'a teslim oldu! Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın danışmanı Steve Bannon, hakkında "Kongreyi tahkir" suçlamasıyla iddianame hazırlanmasının ardından Federal Soruşturma Bürosuna (FBI) teslim oldu.
15.11.2021 Dünya
Trump'la ilgili ilginç iddia! Koltuğu bırakmamak için Çin ile…
Trump'la ilgili ilginç iddia! Koltuğu bırakmamak için Çin ile… Eski Başkan Trump ile ilgili şok eden iddia! ABD Genelkurmay Başkanı Mark Milley'in, Donald Trump'ın başkanlık koltuğunu bırakmamak için görevinin son haftalarında Çin'e savaş açabileceği endişesi konusunda iki kez Çin Genelkurmay Başkanı Li Zuocheng'e teminat verdiği iddia edildi.
14.09.2021 Dünya
Virüsün kaynağı ne? Koronavirüs nasıl ortaya çıktı?
Virüsün kaynağı ne? Koronavirüs nasıl ortaya çıktı? Dünyayı kaosa sürükleyen koronavirüsle ilgili yeni iddialar gelmeye devam ediyor. Virüs nereden çıktığı salgının başından beri tartışılan konuların başında geliyor. Bu sorunun yanıtı bir yılı aşkın bir süredir bilim insanları tarafından araştırılıyor. Virüsün kaynağına ilişkin birçok iddia var ancak İngiliz basınında yer alan yeni bir araştırmaysa Covid-19'un laboratuvarda üretildiği teorilerini doğrular nitelikte. Peki, Virüsün kaynağı ne? Koronavirüs nasıl ortaya çıktı? Koronavirüs laboratuvarda mı üretildi? İşte koronavirüs ile ilgili teoriler...
30.05.2021 Sağlık
Biden'dan son dakika Suriye kararı! Tamamen kaldırılıyor
Biden'dan son dakika Suriye kararı! Tamamen kaldırılıyor ABD Başkanı Joe Biden'ın, Suriye'de terör örgütü YPG/PKK işgali altındaki petrol bölgeleri için eski Başkan Donald Trump'ın bir ABD firmasına verdiği yaptırım muafiyetini uzatmayacağı bildirildi.
27.05.2021 Gündem
ABD ve Xiaomi uzlaştı! Kara listeden çıkıyor
ABD ve Xiaomi uzlaştı! Kara listeden çıkıyor ABD ile Xiaomi uzlaştı. ABD hükümeti, eski Başkan Trump döneminde kara listeye alınan Xiaomi’yi mahkeme kararı kapsamında kara listeden çıkartıyor. Xiaomi, ABD Savunma Bakanlığı ve Hazine Bakanlığı tarafından "Çin ordusu bağlantılı şirket" olarak listeye dahil edilmiş ve şirket bu nedenle yıl başında ABD hükümetine dava açmıştı. ABD Savunma Bakanlığı Xiaomi’nin kara listeden çıkarılmasının uygun olacağı konusunda uzlaştı.
15.05.2021 Bilim ve Teknoloji
Kelly Craft: Türkiye’nin adımı ezber bozar!
Kelly Craft: Türkiye’nin adımı ezber bozar! Amerika'nın eski Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Kelly Craft CNN TÜRK’e konuştu. Craft, İsrail-Filistin geriliminden Türkiye-Mısır temaslarına kadar birçok konuyu değerlendirdi. Craft, "Türkiye'nin bu adımı Orta Doğu'da ezber bozar" dedi...
14.05.2021 Dünya
Koronavirüs salgını DSÖ'yü tartışmaya açtı
Koronavirüs salgını DSÖ'yü tartışmaya açtı Birleşmiş Milletler (BM) nezdinde 1948'de kurulan Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında aldığı gecikmeli kararlar nedeniyle ve şeffaflık konusunda sıkça eleştirilirken, örgüt 2020'de tarihinin en zor döneminden geçti.
4.05.2021 Sağlık
Trump'tan bomba hamle! Kendi sosyal medya platformunu kuracak
Trump'tan bomba hamle! Kendi sosyal medya platformunu kuracak Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın birkaç ay içerisinde kendi kuracağı bir platformla sosyal medyaya döneceği açıklandı.
21.03.2021 Dünya
ABD Senatosundaki Cumhuriyetçi liderden Trump'ın 2024 adaylığına destek
ABD Senatosundaki Cumhuriyetçi liderden Trump'ın 2024 adaylığına destek ABD'de Cumhuriyetçi Partinin Senato Azınlık Lideri Mitch McConnell, uzun süredir tartışma yaşadığı eski Başkan Donald Trump'ın 2024'te adaylığı garantilemesi durumunda kendisini destekleyeceğini açıkladı.
26.02.2021 Dünya
Eski ABD Başkanı Trump'a şok! Mahkemede yargılanabilir
Eski ABD Başkanı Trump'a şok! Mahkemede yargılanabilir 6 Ocak'taki Kongre baskını dolayısıyla Senatoda azil istemiyle yargılanan ve yapılan oylama sonucunda aklanan eski ABD Başkanı Donald Trump'a karşı mahkemelerde dava açılabileceği belirtiliyor.
15.02.2021 Dünya
Dünya korkunç felaketin kıyısından dönmüş! Nükleer kodlar tehlike altındaydı...
Dünya korkunç felaketin kıyısından dönmüş! Nükleer kodlar tehlike altındaydı... Gelen son dakika haberine göre; ABD'de başkanlık seçimlerinin ardından yaşanan kanlı kongre baskınının yankıları sürüyor. Bir yandan eski başkan Trump'ın baskındaki payı Senatoda'ki azil davasında tartışılırken bir yandan da baskının yeni ortaya çıkan görüntüleri sadece ABD'de değil tüm dünyada gündem olmaya devam ediyor.
13.02.2021 Dünya
ABD'de Demokratlar'dan Trump için 'yemin altında ifade versin' çağrısı
ABD'de Demokratlar'dan Trump için 'yemin altında ifade versin' çağrısı ABD'de Demokratlar, 6 Ocak'taki Kongre baskını nedeniyle azil istemiyle Senatoda yargılanacak önceki Başkan Donald Trump'ın yemin altında ifade vermesi için resmi çağrı yaptı.
4.02.2021 Dünya
Trump hazırlanan iddianamede Kongre baskınından doğrudan sorumlu tutuldu!
Trump hazırlanan iddianamede Kongre baskınından doğrudan sorumlu tutuldu! Eski ABD Başkanı Donald Trump, Senato'daki yargılaması öncesinde Demokratlar tarafından hazırlanan iddianamede, 6 Ocak'taki Kongre baskınının doğrudan sorumlusu olmakla suçlandı.
2.02.2021 Dünya
ABD'li senatör Schumer: Trump için adil ama hızlı yargılama olacak
ABD'li senatör Schumer: Trump için adil ama hızlı yargılama olacak ABD Senatosu'nda Çoğunluk Lideri Chuck Schumer eski Başkan Donald Trump’ın yargılanmasının adil ama hızlı olacağını belirtti.
25.01.2021 Dünya
Azil maddesi pazartesi günü Senatoya gönderilecek!
Azil maddesi pazartesi günü Senatoya gönderilecek! Eski ABD Başkanı Donald Trump'a yönelik azil maddesinin 25 Ocak pazartesi günü Senatoya gönderileceği bildirildi.
22.01.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Başkan Trump ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başkan trump haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.