Başhekim

Başhekim

Son dakika başhekim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan başhekim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını başhekim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başhekim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başhekim gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.161 başhekim haberi bulunmuştur. Tüm başhekim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama! 48 saat sonra uyandırılacak
Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama! 48 saat sonra uyandırılacak Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan sanatçı Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin Başhekim Prof. Dr. Necdet Sağlam açıklama yaptı. Prof. Dr. Sağlam, " Kadir Bey ile iyi gelişmeler var .Yoğun bakımızda takip ve tedavisine devam ediyoruz .Dün akşam çekilen MR ve bu sabah çekilen tomografide pıhtı sahasında güzel beslenme var. Bu radyolojik görüntüyü klinik de destekliyor. Kollarını ve bacaklarını oynatmaya başladı. Sesli uyarana cevap veriyor, yutkunma refleksi var. Bu akşam saatlerinde de uyandırılmasını planlıyoruz ,yani makineden ayrılmasını planlıyoruz." diye konuştu.
25.03.2024 Magazin
Eski eşinin öldürdüğü kadın doktor gözyaşları içinde toprağa verildi! Herkesi duygulandırdı
Eski eşinin öldürdüğü kadın doktor gözyaşları içinde toprağa verildi! Herkesi duygulandırdı Adana’da ayrıldığı astsubay kocası tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde öldürülen başhekim yardımcısı Feray Kaplan, gözyaşları içinde toprağa verildi.
10.03.2024 Adana
Eski eşinin öldürdüğü doktorun son görüntüleri ortaya çıktı
Eski eşinin öldürdüğü doktorun son görüntüleri ortaya çıktı Adana'da eski eşi Seçkin Ergü (39) tarafından Dünya Kadınlar Günü'nde öldürülen Dr. Feray Balkan'ın (39), yaşamını yitirmeden önceki son görüntüleri, ortaya çıktı. Balkan'ın 2 çocuğu ile apartmana giriş yaptığı, hemen ardından eski eşinin de binaya girdiği, ardından apartmandan çıkan Ergü'nün cep telefonu ile konuştuğu anlar, görüntülerde yer aldı.
10.03.2024 Adana
Eski doktor eşine pusu kurmuş! Kadınlar gününde dehşet dolu plan
Eski doktor eşine pusu kurmuş! Kadınlar gününde dehşet dolu plan Adana'da 2 çocuğunun annesi, geçen yıl boşandığı Nizip Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzman Dr. Feray Balkan'ı (39) öldüren astsubay Seçkin Ergü'nün (39), apartman girişinde pusu kurduğu ortaya çıktı.
9.03.2024 Adana
Adana'da başhekim yardımcısı kadın, eski eşi tarafından öldürüldü
Adana'da başhekim yardımcısı kadın, eski eşi tarafından öldürüldü Adana'da devlet hastanesinde başhekim yardımcısı olan kadın, ayrıldığı eşi tarafından tabanca ile vurularak öldürüldü.
9.03.2024 Adana
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Beykozlulara hastane müjdesini verdi
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Beykozlulara hastane müjdesini verdi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Beykoz'da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Esnafı ziyaret eden ve vatandaşlarla fotoğraf çektiren Bakan Koca esnaflarla ve Beykoz halkıyla sohbet etti. Bakan Dr. Fahrettin Koca Beykozlulara yaklaşık 800 yataklı şehir hastanesi konseptli yeni bir hastanenin de müjdesini verdi.
8.03.2024 Gündem
Adana Şehir Hastanesi'nde 6 yılda 10 milyondan fazla hastaya hizmet verildi, 250 bin ameliyat yapıldı
Adana Şehir Hastanesi'nde 6 yılda 10 milyondan fazla hastaya hizmet verildi, 250 bin ameliyat yapıldı Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Volkan Harput, son 6 yılda 10 milyondan fazla kişiye hizmet verdiklerini, 250 binden fazla da ameliyat gerçekleştirdiklerini açıkladı.
13.02.2024 Adana
Deprem açıklaması: Kahramanmaraş'ta  son 1 yılda 50 bin deprem oldu
Deprem açıklaması: Kahramanmaraş'ta son 1 yılda 50 bin deprem oldu Erzurum, Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Çağlar Özer, 120 yılda 4'ten büyük 400 sarsıntının kaydedildiği Kahramanmaraş ve çevresinde son bir yılda 50 binden fazla deprem meydana geldiğini söyledi.
7.02.2024 Yaşam
Kahramanmaraş ve çevresinde son 1 yılda 50 bin deprem! 120 yılda 4'ten büyük sadece 400 sarsıntı yaşanmıştı
Kahramanmaraş ve çevresinde son 1 yılda 50 bin deprem! 120 yılda 4'ten büyük sadece 400 sarsıntı yaşanmıştı Erzurum, Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Çağlar Özer, 120 yılda 4'ten büyük 400 sarsıntının kaydedildiği Kahramanmaraş ve çevresinde son bir yılda 50 binden fazla deprem meydana geldiğini söyledi.
7.02.2024 Gündem
Milli gururun adı Adana 5 Ocak Devlet Hastanesi’nde yaşayacak
Milli gururun adı Adana 5 Ocak Devlet Hastanesi’nde yaşayacak 2023 yılında hizmete açılan ve sıfırdan hizmete hazırlanan Adana 5 Ocak Devlet Hastanesinde hasta ve çalışan konforu için çalışmalar son hızla devam ederken yapılan anlamlı bağış duygulandırdı.
30.01.2024 Adana
Muhammed Emin Demirkol kimdir? AK Parti Bolu Belediye başkan adayı kim oldu, Muhammed Emin Demirkol nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?
Muhammed Emin Demirkol kimdir? AK Parti Bolu Belediye başkan adayı kim oldu, Muhammed Emin Demirkol nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı? AK Parti’nin Bolu Belediye Başkan adayı Muhammed Emin Demirkol oldu. Peki Muhammed Emin Demirkol kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte merak edilenler…
18.01.2024 Gündem
Saadet Partili vekil Hasan Bitmez, Meclis kürsüsünde fenalaştı
Saadet Partili vekil Hasan Bitmez, Meclis kürsüsünde fenalaştı Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez (53), TBMM Genel Kurulu'nda kürsüde konuşma yaptığı sırada fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.
12.12.2023 Gündem
Sahte savcı, gerçek savcıya yakalandı! İfadesi herkesi şaşırttı
Sahte savcı, gerçek savcıya yakalandı! İfadesi herkesi şaşırttı Şanlıurda'da ceza infaz kurumunda tutuklu olan dayısı M.K.'nın işlemlerini hızlandırıp tekrar mahkemeye çıkması için kendisini Ankara Cumhuriyet Savcısı olarak tanıtan Alper Pars, Cumhuriyet Savcısı Gökhan K.'nın dikkati sayesinde yakalanırken, dikkat çeken bir itiraf da geldi.
29.11.2023 Gündem
Isparta'da feci kaza! 1 ölü, başhekim ile 3 sağlıkçı yaralı
Isparta'da feci kaza! 1 ölü, başhekim ile 3 sağlıkçı yaralı Isparta'da iki otomobilin çarpıştığı kazada Uluborlu Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli memur Feyzullah Canbaş (30) hayatını kaybederken, Uluborlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Emre Ruhi Göçmen'in de aralarında bulunduğu 4 sağlıkçı yaralandı.
29.11.2023 Gündem
Bakan Koca: 15-16 yıl sonra bütün şehir hastaneleri hepsi bu devletin
Bakan Koca: 15-16 yıl sonra bütün şehir hastaneleri hepsi bu devletin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık hizmeti sunan ve sunacak olan bütün şehir hastanelerinin 15-16 yıl sonra hepsinin devlete ait olacağını açıkladı.
10.11.2023 Gündem
2 tıp öğrencisi, eğitim gördükleri üniversitede temizlik personeli olarak görev yapıyor
2 tıp öğrencisi, eğitim gördükleri üniversitede temizlik personeli olarak görev yapıyor Diyarbakır'da yaşayan Ahmet Selçuk Maral (21) ve Mehmet Caner Bahçivancı (21), 2 yıl önce Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ile Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazandı. KPSS sınavına giren Maral 85, Bahçivancı ise 83 puan alarak hastanenin destek personel alımına başvurdu. Atanan Maral ve Bahçivancı, hem tıp fakültesinde öğrenim görüyor hem de hastanede temizlik görevlisi olarak çalışıyor. Öğrencilerden Mehmet Caner Bahçivancı, "Hem okuyup hem de ailemize destek olmaktan dolayı mutluyuz ve gururluyuz" dedi.
31.10.2023 Gündem
Boşanma aşamasındaki kocası 3 aylık bebeğine bunu yaptı! Genç annenin evlat hasreti
Boşanma aşamasındaki kocası 3 aylık bebeğine bunu yaptı! Genç annenin evlat hasreti Sakarya’nın Serdivan ilçesinde yaşayan 23 yaşındaki Tuana Türkdoğan 3 aylık bebeğinin, şiddet gördüğü için boşanmak istediği kocası tarafından Çorum’a kaçırıldığını iddia etti. İki buçuk aydır bebeğinden haber alamayan acılı anne, ondan geriye kalan eşyalarda teselli bulmaya çalışıyor.
24.08.2023 Yaşam
Fare tarafından ısırılan yaşlı kadın hastanelik oldu! Panik anları güvenlik kamerasına yansıdı
Fare tarafından ısırılan yaşlı kadın hastanelik oldu! Panik anları güvenlik kamerasına yansıdı Kaldırımda oturan yaşlı kadını fare ısırdı. Hastaneye kaldırılan yaşlı kadının yaşadığı o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
24.08.2023 Yaşam
Merkez Bankası piyasaların beklediği kararı bugün açıklıyor! Faiz oranı için dikkat çeken tahmin
Merkez Bankası piyasaların beklediği kararı bugün açıklıyor! Faiz oranı için dikkat çeken tahmin Gözler Merkez Bankası'nın faiz kararına çevrildi. Para Politikası Kurulu bugün saat 14.00'te faiz kararını açıklayacak. Peki piyasanın beklentisi ne yönde?
24.08.2023 Ekonomi
Okul servislerine yapılan fahiş zam sonrası 'komşu turizm' başladı
Okul servislerine yapılan fahiş zam sonrası 'komşu turizm' başladı Okul sevisi ücretlerine yapılan artış sonrası veliler kendi çözüm yollarını buldu. Bazı veliler birkaç komşu çocuğunun taşındığı ‘komşu turizm’e yöneldi. Ancak bu yöntemin de bazı sakıncaları ortaya çıktı.
24.08.2023 Gündem
Çanakkale'yi 30 yıllık ahşap elektrik direği yaktı! Yangın kontrol altına alındı
Çanakkale'yi 30 yıllık ahşap elektrik direği yaktı! Yangın kontrol altına alındı Salı günü başlayan yangın Çanakkale'de 1500 hektardan fazla ormanlık alanı küle çevirdi. Damyeri köyünde başlayan yangında alevlerin etrafı çevrildi. Damyeri köyü sakini ve ilk ihbarı yapan kişi Ali Güçlü elektrik direğindeki kablolardan düşen kıvılcımların otları tutuşturmasıyla yangının çıktığını söyledi. Öte yandan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale orman yangını kontrol altına alındığını bildirdi. Yaklaşık, 4 bin 80 hektar alan yangından etkilendi.
24.08.2023 Gündem
Eğlence mekanında kavga! Yaralılar var
Eğlence mekanında kavga! Yaralılar var Kadıköy'de eğlence mekanında tartışmaya giren iki grup arasında kavga çıktı. Sandalye ve şişelerin kullanıldığı kavgada 3 kişi yaralanırken, olay yerine gelen polis tartışmayı sürdüren tarafları güçlükle sakinleştirdi. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. 
24.08.2023 Yaşam
Mobbing yapan başhekim için emsal ceza! Yönetici olamayacak
Mobbing yapan başhekim için emsal ceza! Yönetici olamayacak Kumluca Devlet Hastanesi’nde iki hemşireye görev yeri terk cezası olarak A-4 kâğıdına 500 kere, “Ben salağım servisimden başka servise gittim” yazdıran Başhekim Uzman Doktor Ayşegül Alkan hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Soruşturma sonucunda Alkan’a, ‘Amirine veya mahiyetindekilere karşı küçük düşürücü davranışta bulunmak’ fiilinden 60 ihtar puan ceza verildi ve görev yeri değiştirildi. Bu ceza puanına göre Alkan, meslek hayatı boyunca bir daha yöneticilik yapamayacak.
24.08.2023 Yaşam
Ağaç altına terk edilen 3-4 günlük bebek bulundu! 'Hastanede doğmuş, aşıları yapılmış'
Ağaç altına terk edilen 3-4 günlük bebek bulundu! 'Hastanede doğmuş, aşıları yapılmış' Mersin Erdemli’de sahile yakın noktada dere kenarındaki parkta terk edilen bebek eşiyle yürüyüşe çıkan bir hastane personeli tarafından bulunarak ambulansla sevk edildiği hastanede tedavi altına alındı. Murat ismi verilen 3-4 günlük erkek bebeğin 3 kilogram ağırlığında 50 santim boyunda oluğu belirtildi. Polis ekipleri hastanede doğduğu değerlendirilen bebeğin annesini bulmak için çalışmalara başladı.
15.06.2023 Yaşam
Kazada yaralanan eski Bakan Zeybekci, taburcu oldu
Kazada yaralanan eski Bakan Zeybekci, taburcu oldu Muğla'nın Ula ilçesinde kamyonetin şarampole devrildiği kazada hafif yaralanan eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci (62) ile yakını İbrahim Ünlü, tedavileri sonrası taburcu edildi.
13.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Başhekim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başhekim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.