Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek

Son dakika Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başbakan yardımcısı mehmet şimşek gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.102 başbakan yardımcısı mehmet şimşek haberi bulunmuştur. Tüm başbakan yardımcısı mehmet şimşek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmet Şimşek ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmet Şimşek ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'le görüştü. Görüşme sonrası açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Mehmet Şimşek Bey aktif siyaseti düşünmediğini ifade etti ama sayın Cumhurbaşkanımızın parti politikalarımıza ya da hükümet politikalarımıza dönük olarak beyan ettiği her konuda yardımcı olmaya hazır olduğunu, her türlü katkıyı vereceğini bir kez daha ifade etti" dedi.
21.03.2023 Gündem
Ömer Çelik: CHP FETÖ'yü neden eleştirmiyor, örtbas mı ediliyor?
Ömer Çelik: CHP FETÖ'yü neden eleştirmiyor, örtbas mı ediliyor? AK Parti Sözcüsü Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin grup toplantısında dile getirdiği "FETÖ borsası" ifadesine ilişkin, "FETÖ borsasından bahsediyor bugün. Bir yerde bir 'FETÖ borsası' varsa açık ve net bir şekilde ortaya konulsun, hep beraber üstüne gidelim. Ama başka bir şeye giderek, 'FETÖ'yü örtbas etme borsası' gibi bir tutum ortaya çıkıyor" dedi.
16.07.2019 Siyaset
Mehmet Şimşek'e teklif yağıyor
Mehmet Şimşek'e teklif yağıyor 24 Haziran seçimlerinde aday olarak yer almayan ve sessiz sedasız 11 yıllık siyaset hayatını noktalayan eski Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’e Londra ve New York’tan teklifler yağıyor.
13.09.2018 Ekonomi
Mehmet Şimşek helallik istedi
Mehmet Şimşek helallik istedi Eski Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, yeni kabineyi tebrik ederek, “Ülkemiz ve milletimiz için gece gündüz çalıştık. Bugün görevimi yeni arkadaşlara onurla devretmenin huzuru içindeyim. Lütfen hakkınızı helal ediniz” ifadesini kullandı.
10.07.2018 Ekonomi
‘CEO Club’ gibi  kabine heyecanı
‘CEO Club’ gibi kabine heyecanı Cumhurbaşkanı’nın açıkladığı kabinede; patron, CEO ve girişimci isimlerin olması iş dünyasını memnun etti. İş insanları, ‘Yakından tanıdığımız icracı isimlerle daha hızlı karar alınacak, bürokrasi azalacak’ yorumunda bulundu.
10.07.2018 Ekonomi
Bakan Berat Albayrak'tan piyasalara önemli mesaj
Bakan Berat Albayrak'tan piyasalara önemli mesaj Maliye eski bakanı Naci Ağbal görevi, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a teslim etti.Piyasalara mesaj veren Bakan Albayrak, enflasyonu tekrar tek hanelere indirmek için çok yoğun mesai harcayacaklarını ve küresel sistemle daha fazla entegre olunacağını belirtti.
10.07.2018 Siyaset
Son dakika: Son 14 yılın zam rekoru! Memur ve emekli maaşları...
Son dakika: Son 14 yılın zam rekoru! Memur ve emekli maaşları... Milyonlarca memur ve emeklinin beklediği zam netleşti. Buna göre SSK ve Bağkur emeklisine yüzde 9.17, memur ve emeklisine yüzde 8.65 zam yapılacak. Bu son 14 yılın zam rekoru. Maaşlar 87 lira ila 914 lira arasında artacak.
4.07.2018 Ekonomi
Mehmet Şimşek: Orta vadede sorunlar kökten çözülür
Mehmet Şimşek: Orta vadede sorunlar kökten çözülür Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, "Orta vadeli bir perspektifle enflasyon ve cari açık gibi sorunlar kökten çözülür." değerlendirmesini yaptı.
3.07.2018 Ekonomi
Gözler Erdoğan’ın yeni kabinesinde
Gözler Erdoğan’ın yeni kabinesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni yönetim sisteminde nasıl bir kabine oluşturacağı merakla bekleniyor. Erdoğan’ın kabineye MHP’den isimleri alması da gündemde. Ak Parti’den dört veya beş ismin bakanlık için vekillikten istifası bekleniyor.
26.06.2018 Siyaset
Meclisin ekonomi vitrini şekillendi
Meclisin ekonomi vitrini şekillendi Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi ile siyasette yeni bir dönem başlarken, iktisatçı birçok siyasetçi de milletvekili olmayı başardı.
25.06.2018 Ekonomi
Mehmet Şimşek'ten ilk dolar yorumu
Mehmet Şimşek'ten ilk dolar yorumu Geçtiğimiz haftayı 4.6770 TL seviyesinden tamamlayan dolar kuru, dün gerçekleşen seçim sonuçlarının ardından saat 00.10 itibariyle de 4.60 TL'nin altına sarkarak 4.5957 TL'ye indi. Euro ise 5.3581 TL seviyesini gördü. Sabah saatlerinde ise Dolar/TL kuru yüzde 0,98 kayıpla 4,6313 ve 4,6270, Euro/TL kuru ise yüzde 0,98 kayıpla 5,3953'le başladı. 08.00 itibariyle dolar 4.6368 TL ve euro ise 5.4053 TL ile seyrini sürdürüyor. Şimşek, seçim sonrası piyasaların tepkisini olumlu olarak değerlendirdi.
25.06.2018 Ekonomi
GİB Başkanı Ertürk son yolculuğuna uğurlandı
GİB Başkanı Ertürk son yolculuğuna uğurlandı Geçirdiği kalp krizi sonucu dün hayatını kaybeden Gelir İdaresi (GİB) Başkanı Adnan Ertürk, son yolculuğuna uğurlandı.
24.06.2018 Gündem
Başbakan Yıldırım, Adnan Ertürk’ün cenaze namazına katıldı
Başbakan Yıldırım, Adnan Ertürk’ün cenaze namazına katıldı Başbakan Binali Yıldırım, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Gelir İdaresi Başkanı Adnan Ertürk’ün cenaze namazına katıldı
24.06.2018 Gündem
Şimşek: Maliye politikasına ilişkin endişeler yersiz"
Şimşek: Maliye politikasına ilişkin endişeler yersiz" Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, "Dış talebin destek olduğu, iç talebin bir miktar yumuşayacağı, cari açık, enflasyon gibi dengesizliklerin giderileceği, yönetilebilir noktaya geleceği bir dönemin içindeyiz. Para politikasında güçlü adım attık. Maliye politikasına ilişkin endişeler yersiz. Yapısal reformlarla da bu süreci güçlendireceğiz." dedi.
23.06.2018 Ekonomi
Mehmet Şimşek: Dövizdeki son dalga küresel piyasa kaynaklı
Mehmet Şimşek: Dövizdeki son dalga küresel piyasa kaynaklı Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek "Döviz kurundaki son dalga tamamen küresel piyasalardan kaynaklandı. Önceki hem para politikası belirsizliği hem de küresel endişelerden kaynaklandı." dedi.
21.06.2018 Ekonomi
TL eskisi gibi kırılgan değil
TL eskisi gibi kırılgan değil Dövizdeki son dalgalanmanın küresel olduğunu söyleyen Şimşek, “Türk Lirası’nın başka para birimlerine oranla nispeten dirençli kaldığı bir süreç. TL eskisi gibi kırılgan değil” dedi.
20.06.2018 Ekonomi
Tüm dünya dayak yiyor
Tüm dünya dayak yiyor Doların ateşi yeniden çıktı. Ancak bu kez Türkiye kaynaklı bir durum yok. Dolar tüm dünyada güçleniyor, borsalarda hisseler satılıyor.
19.06.2018 Ekonomi
Mehmet Şimşek'ten CNN TÜRK canlı yayınında flaş açıklamalar
Mehmet Şimşek'ten CNN TÜRK canlı yayınında flaş açıklamalar Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, CNN Türk canlı yayınında soruları yanıtladı.
19.06.2018 Ekonomi
Mehmet Şimşek'ten flaş dolar açıklaması
Mehmet Şimşek'ten flaş dolar açıklaması Güne yükseliş eğilimi ile başlayan dolar öğle saatlerine yaklaşırken 4.76 liranın üzerine çıktı. Dolarda yaşanan bu yükselişin ardından Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek bir tweet attı. Yaşananların küresel bir hareket olduğunu belirten Şimşek, "Merkez Bankası gerekli adımları attı. Seçim belirsizliği azaltacak. Tedbir aldık, alıyoruz" dedi
19.06.2018 Ekonomi
Mehmet Şimşek'ten dolar açıklaması
Mehmet Şimşek'ten dolar açıklaması BATMAN’da basın toplantısı düzenleyen Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, ekonomiyle ilgili endişeleri giderdiklerini belirtirken, dolardaki yükseliş için de "Dolar, tüm para birimlerine karşı değer kazandı" dedi.
18.06.2018 Ekonomi
Başbakan Yıldırım'dan AK Parti'li Yıldız'a taziye ziyareti
Başbakan Yıldırım'dan AK Parti'li Yıldız'a taziye ziyareti Başbakan Binali Yıldırım, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde dün AK Parti'lilere yönelik silahlı saldırıda ağabeyini kaybeden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'a taziye ziyaretinde bulundu.
15.06.2018 Gündem
Milletvekili Halil Yıldız'ın kardeşi için tören düzenlendi
Milletvekili Halil Yıldız'ın kardeşi için tören düzenlendi Suruç'ta PKK'lıların silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden AK Parti Milletvekili Halil Yıldız'ın kardeşi için cenaze töreni düzenlendi. Törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Gıda ve Tarım Bakanı Eşref Fakıbaba da katılıyor.
15.06.2018 Gündem
OHAL’in kalkması bakışı değiştirir
OHAL’in kalkması bakışı değiştirir Başbakan Yardımcısı Şimşek, ilk işlerinin OHAL’i kaldırmak olacağını belirterek, “Bu dışarıda Türkiye’nin algısını, ülkemize bakış açısını olumlu yönde değiştirecek” dedi.
14.06.2018 Ekonomi
Hükümetten Fed'in faiz artırımına ilk tepki
Hükümetten Fed'in faiz artırımına ilk tepki Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz artırım kararına ilişkin, "Faiz artışı sürpriz değil. Piyasalar bunu büyük oranda fiyatlamıştı, önemli olan geleceğe ilişkin perspektif." dedi.
14.06.2018 Ekonomi
Şimşek'ten özel sektöre maaş zammı uyarısı!
Şimşek'ten özel sektöre maaş zammı uyarısı! Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, enflasyon karşısında hiçbir kesimin ezilmemesi gerektiğini söyledi
13.06.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başbakan yardımcısı mehmet şimşek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.