Başakşehir Stadı

Başakşehir Stadı

Son dakika başakşehir stadı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan başakşehir stadı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını başakşehir stadı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başakşehir Stadı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başakşehir stadı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.046 başakşehir stadı haberi bulunmuştur. Tüm başakşehir stadı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın giydiği 12 numaralı forma emekli edildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın giydiği 12 numaralı forma emekli edildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başakşehir Stadı açılışında giydiği 12 numaralı forma ise düzenlenen şampiyonluk gecesinde emekli edildi.
27.07.2020 Başakşehir
Erol Bulut hedefini açıkladı!
Erol Bulut hedefini açıkladı! Teknik Direktör Erol Bulut, sezon sonunda hedefleri ve vizyonuyla uyuşan bir kulüple anlaşacağını açıkladı.
17.05.2019 Süper Lig
Başakşehir-Kasımpaşa maçının VAR hakemi Arda Kardeşler
Başakşehir-Kasımpaşa maçının VAR hakemi Arda Kardeşler Süper Lig’in 19. haftasında Medipol Başakşehir'in bu akşam evinde Kasımpaşa ile oynayacağı mücadelenin Video Yardımcı Hakem'i (VAR) Arda Kardeşler oldu.
28.01.2019 Kasımpaşa Spor
Lucescu'dan maç teklifi: İlk defa...
Lucescu'dan maç teklifi: İlk defa... A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, milli takımın kabuk değiştirdiğini ifade ederek, kaybetmekten nefret eden bir ekip olmayı hedeflediğini söyledi.
27.05.2018 Futbol
F.Bahçe yine yapacak! Soyunma odasını...
F.Bahçe yine yapacak! Soyunma odasını... Başakşehir Stadı’nda soyunma odasını kendi renkleri ile kaplayan F.Bahçe, aynısını Vodafone Park’ta da yapacak.
25.02.2018 Fenerbahçe
'Derbilerde Cüneyt Çakır'ı görmek istemiyoruz'
'Derbilerde Cüneyt Çakır'ı görmek istemiyoruz' Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'da basın toplantısı düzenledi.
2.03.2016 Beşiktaş
‘Kupa Türkiye’ye kucaklıyor’
‘Kupa Türkiye’ye kucaklıyor’ Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Ziraat Türkiye Kupası maçlarının statüsünü övdü...
12.02.2016 Futbol
Beşiktaş'a bu kez müjdeli haber var
Beşiktaş'a bu kez müjdeli haber var Beşiktaş'ın 7 Şubat'ta oynayacağı Gaziantepspor maçında hava durumunda bir olumsuzluk yaşanmayacağı öğrenildi.
25.01.2016 Beşiktaş
Çinli başkan vazgeçti!
Çinli başkan vazgeçti! Transfer görüşmelerinde bulunmak üzere Türkiye’ye gelen Shanghai Shenhua’nın başkanı Bruce Zhou, umduğunu bulamadan ülkeden ayrıldı.
18.01.2016 Fenerbahçe
Tolgay Arslan Mart’ta sahada
Tolgay Arslan Mart’ta sahada 25 yaşındaki futbolcunun, tam hazır olarak sahalara Mart ayında döneceği öğrenildi.
24.12.2015 Beşiktaş
Güneş'li günler
Güneş'li günler Beşiktaş, takımın başına Şenol Güneş'i getirdiğini resmen açıkladı.
11.06.2015 Beşiktaş
Kartal 40 gün yuvada kalacak
Kartal 40 gün yuvada kalacak Bu sezon yurtiçi ve yurtdışı maçları için yaklaşık 50 bin kilometre kateden Beşiktaş, uzun bir süreliğine yerleşik hayata geçiyor.
17.03.2015 Beşiktaş
Osmanlı'da boş yok
Osmanlı'da boş yok Beşiktaş bu sezon Osmanlı Stadı'nda 3 galibiyet, 1 de beraberlik aldı.
16.03.2015 Beşiktaş
Beşiktaş'ın iki maçı Başakşehir'de
Beşiktaş'ın iki maçı Başakşehir'de Beşiktaş Futbol A Takım sorumlusu Mete Vardar, K. Erciyesspor karşısında alınan galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.
15.03.2015 Beşiktaş
Son 23 yılın en iyisi...
Son 23 yılın en iyisi... Beşiktaş, 15. haftalar itibarıyla son 23 yılın en iyi deplasman performansına imza attı.
29.12.2014 Beşiktaş
Üçlü kriz çözüldü! Maç Olimpiyat'ta
Üçlü kriz çözüldü! Maç Olimpiyat'ta Beşiktaş, Rize ve ATV maça saatler kala anlaştı. İki takım arasındaki mücadele Olimpiyat'ta oynanacak ve akşam yayınlanacak
17.12.2014 Beşiktaş
Beşiktaş 3 maçın oynanacağı stadı açıkladı!
Beşiktaş 3 maçın oynanacağı stadı açıkladı! Beşiktaş, Süper Lig'de Kasımpaşa ve Akhisar Belediyespor maçları ile UEFA Avrupa Ligi'ndeki Tottenham karşılaşmasını nerede oynanacağını açıkladı.
11.11.2014 Beşiktaş
'Derbi bizi alakadar etmiyor'
'Derbi bizi alakadar etmiyor' Beşiktaş Kulübü Başkanı, kulüp ve yönetim olarak her anlamıyla çok acayip bir mücadele verdiklerini söyledi.
15.10.2014 Beşiktaş
Gümüşdağ: Stat iki takımı kaldırmaz
Gümüşdağ: Stat iki takımı kaldırmaz Beşiktaş'ın Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda maçlarını oynama planına bir kez daha olumsuz yanıt geldi.
6.10.2014 Beşiktaş
Bu ne yaman çelişki!
Bu ne yaman çelişki! Beşiktaş, Olimpiyat'ın zemininden şikayet edip rotasını Başakşehir'e çevirse de dev maçlarda 'duygusal'lık ağır basıyor
26.09.2014 Beşiktaş
Bilic iki stat istemiyor
Bilic iki stat istemiyor Hırvat Hoca, Çebi ile yaptığı görüşmede "İki stat bizi zorlar. Olimpiyat’ta kalalım" diyerek iki stadı veto etti.
22.09.2014 Beşiktaş
İşte Beşiktaş'ın yeni adresi
İşte Beşiktaş'ın yeni adresi Siyah-beyazlıların bazı iç saha maçlarını Fatih Terim Başakşehir Stadı'nda oynaması bir kez daha gündemde.
20.09.2014 Beşiktaş
12 numara şov
12 numara şov Başakşehir Fatih Terim Stadı dün görkemli bir tören ile açılırken gösteri maçına hat-trick yapan 12. Cumhurbaşkanı adayı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan damga vurdu
26.07.2014 Başakşehir
Başbakan'dan Köşk seçimleri göndermesi!
Başbakan'dan Köşk seçimleri göndermesi! Başakşehir Stadı'nın açılışını yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eski ünlü yıldızlarla gösteri maçında ter döktü. Erdoğan'ın 12 sırt numaralı forması karşılaşmaya damga vurdu.
29.09.2021 Gündem
Başbakan Erdoğan'dan Fatih Terim'e büyük sürpriz!
Başbakan Erdoğan'dan Fatih Terim'e büyük sürpriz! Süper Lig'in yeni takımlarından İstanbul Başakşehir’e ev sahipliği yapacak yeni stadın açılışı, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirdi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Başakşehir Stadı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başakşehir stadı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.