Başakşehir Şehir Hastanesi

Başakşehir Şehir Hastanesi

Son dakika Başakşehir Şehir Hastanesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Başakşehir Şehir Hastanesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Başakşehir Şehir Hastanesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başakşehir Şehir Hastanesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başakşehir şehir hastanesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 208 başakşehir şehir hastanesi haberi bulunmuştur. Tüm başakşehir şehir hastanesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Karaismailoğlu: 2021'de kalkınma vizyonuyla hizmete devam edeceğiz
Bakan Karaismailoğlu: 2021'de kalkınma vizyonuyla hizmete devam edeceğiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "2020 yılında birçok projeyi hayata geçirdik. 2021 yılında da aynı aşkla, şevkle, inançla ve bütünsel kalkınma vizyonuyla halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.
6.01.2021 Ekonomi
Başakşehir Şehir Hastanesi’nin ilk bebeği Sakura dünyaya geldi
Başakşehir Şehir Hastanesi’nin ilk bebeği Sakura dünyaya geldi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesinde dün ilk bebeğin dünyaya geldiğini duyurdu.
23.05.2020 Gündem
Büyük gün perşembe! Başakşehir Şehir Hastanesi Açılıyor
Büyük gün perşembe! Başakşehir Şehir Hastanesi Açılıyor Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Japonya Başbakanı Şinzo Abe'nin katılımıyla 21 Mayıs Perşembe günü hizmete açılıyor.
19.05.2020 Gündem
Bakan Koca müjdeyi verdi! 'Başakşehir Şehir Hastanemizin açılışı önümüzdeki Perşembe günü'
Bakan Koca müjdeyi verdi! 'Başakşehir Şehir Hastanemizin açılışı önümüzdeki Perşembe günü' Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Başakşehir Şehir Hastanemizin açılışı önümüzdeki Perşembe günü. Şimdiden hayırlı olsun" dedi.
18.05.2020 Gündem
Projeyi kim durdurdu?
Projeyi kim durdurdu? Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi bağlantı yollarıyla ilgili olarak “İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde genel sekreter yardımcısıyken bu projeyi siz mi durdurdunuz?” sorusuna cevap verdi.
13.05.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri tek tek açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri tek tek açıkladı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından açıklama yaptı. Erdoğan, "16-17-18 ve 19 Mayıs tarihlerinde yine sokağa çıkma sınırlandırılması uygulanacaktır. Yaşlılarımız, 17 Mayıs pazar günü 11 ile 15 saatleri arasında sokağa çıkabileceklerdir." şeklinde konuştu.
11.05.2020 Gündem
Ömer Döngeloğlu corona virüsten hayatını kaybetti
Ömer Döngeloğlu corona virüsten hayatını kaybetti Coronavirüs tedavisi gören İlahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu'nun hayatını kaybettiği öğrenildi.
3.05.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Milyonları ilgilendiren karar
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Milyonları ilgilendiren karar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası açıklama yaptı.
27.04.2020 Gündem
Bakan Koca: Ülkemle gurur duyuyorum!
Bakan Koca: Ülkemle gurur duyuyorum! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından şehir hastanelerinin fotoğraflarını paylaşıp, 'Ülkemle gurur duyuyorum' dedi.
25.04.2020 Siyaset
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank tüm dünyanın peşinde düştüğü cihazı açıkladı
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank tüm dünyanın peşinde düştüğü cihazı açıkladı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 14 günde seri üretimine geçilen yüzde 100 yerli ve milli yoğun bakım solunum cihazının dünya standartlarında olduğunu belirterek, "Türk mühendisleri projede Milli Mücadele süreci şuuruyla hareket ettiler." dedi.
25.04.2020 Ekonomi
PKK Başakşehir Şehir Hastanesi’ni iki kez yakmak istedi
PKK Başakşehir Şehir Hastanesi’ni iki kez yakmak istedi Geçtiğimiz günlerde bir kısmı faaliyete geçirilen Başakşehir Şehir Hastanesi’nin geçtiğimiz aylarda PKK tarafından hain bir sabotaja uğradığı ortaya çıktı. Hastanenin A ve B bloklarında 3 kez PKK’lı iki işçi tarafından yangın çıkarıldığı öğrenildi. Tespit edilen şüphelilerin yangından bir ay önce yangın tüpünü boşaltırken çektikleri videolar ele geçirildi. Şüpheliler hakkında Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.
25.04.2020 Gündem
İmamoğlu'na eleştiri! İki hata yaptı
İmamoğlu'na eleştiri! İki hata yaptı İBB başkanı seçildikten sonra bambaşka bir profil çizen Ekrem İmamoğlu tartışma konusu oldu. İmamoğlu için, "Muazzam bir güç elde etmişti. Ama eski gücünü kaybetmeye başladı." ifadeleri kullanıldı.
21.04.2020 Gündem
Bakan Koca'dan şehir hastaneleri açıklaması
Bakan Koca'dan şehir hastaneleri açıklaması SAĞLIK Bakanı Fahrettin Koca, "Şehir hastaneleri hayata hayat katan bir sağlık devrimidir" dedi.
20.04.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Flaş sokağa çıkma yasağı kararı
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Flaş sokağa çıkma yasağı kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sokağa çıkma yasağıyla ilgili son dakika açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "23-24-25-26 Nisan tarihleri arasında ise günlük hayata etkisini en az düzeyde tutacak şekilde yine 31 ilimizde sokağa çıkma sınırlandırması yapmayı özellikle planlıyoruz. 22 Nisan akşamı 00.00'dan itibaren, 23 Nisan zaten tatil, 24-25 ve 26 Nisan 00.00'a kadar bu devam edecek. " dedi.
20.04.2020 Gündem
Bakan Fahrettin Koca duyurdu: Bugün itibarıyla kullanılacak!
Bakan Fahrettin Koca duyurdu: Bugün itibarıyla kullanılacak! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "(Başakşehir Şehir Hastanesi) Tamamı hizmete girdiğinde Avrupa'nın tek kampüste en fazla yoğun bakım kapasitesine sahip hastanesi olacaktır." dedi. Koca, "Burada Sağlık Bakanlığımızın öncülüğünde bir prototip firmasının geliştirdiği, devamında Baykar, Sanayi Bakanlığımızın yoğun desteği, ASELSAN ve Arçelik tarafından bu dönemde üretilen ventilatörleri de altını çizerek ifade etmek istiyorum. Yani yerli ve milli vetnilatörümüz bugün itibarıyla üretilmiş ve kullanıma hazır hale getirilmiştir" ifadelerini kullandı.
20.04.2020 Siyaset
Başakşehir Şehir Hastanesi nerede? Yeni şehir hastanesine toplu taşıma ile nasıl gidilecek? Şehir hastaneleri ücretli mi?
Başakşehir Şehir Hastanesi nerede? Yeni şehir hastanesine toplu taşıma ile nasıl gidilecek? Şehir hastaneleri ücretli mi? İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi'nin ilk etabı bugün açılıyor. Yeni şehir hastanesi nerede? Sorusu yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Yaklaşık 1 milyon metrekare kapalı inşaat alanı ve 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip hastane ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tüm dünyanın hayranlıkla takip ettiği kamu özel işbirliği yöntemiyle hayata geçirdiğimiz proje kapsamında 10 şehir hastanesini hizmete aldık. İnşası devam eden 8 şehir hastanemizin büyük bölümünü bu yıl sonuna kadar, kalanlarını da önümüzdeki yıl hizmete almayı planlıyoruz" dedi. Peki, Başakşehir Şehir Hastanesi nerede? Yeni şehir hastanesine toplu taşıma ile nasıl gidilecek? Şehir hastaneleri ücretli mi?
20.04.2020 Gündem
Bakan Varank: Mayıs sonuna kadar beş bin cihaz üretilecek
Bakan Varank: Mayıs sonuna kadar beş bin cihaz üretilecek İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi Açılışı ve Yerli Solunum Cihazı Teslim Töreni gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan brifing aldı. İlk yerli solunum cihazları da kullanıma başlıyor.
20.04.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: 8 şehir hastanesini daha bu yıl bitireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: 8 şehir hastanesini daha bu yıl bitireceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi Açılışı ve Yerli Solunum Cihazı Teslim Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank'tan brifing aldı. Erdoğan, açılışta önemli açıklamalarda bulunarak, "Eskiden kelimenin tam anlamıyla dökülen, şifa değil dert kapısı olan hastanelerimizi tamamen yeniledik. Bununla kalmadık, hayalimiz olan şehir hastanelerini kurmaya başladık. Ne zaman ki Başbakan oldum, o süreçte hep bunu söyledim ‘Şehir hastaneleri benim rüyamdır’ dedik ve o günden itibaren başladık. Asgari tüm büyükşehirlerimizde bunları yapacağız.8 şehir hastanesini daha bu yıl bitireceğiz." dedi.
20.04.2020 Gündem
Sağlık Bakanı Koca: Başakşehir Şehir Hastanesi'nin ilk etabı 20  Nisan'da açılıyor
Sağlık Bakanı Koca: Başakşehir Şehir Hastanesi'nin ilk etabı 20 Nisan'da açılıyor Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Avrupa'nın en büyük yoğun bakım kapasitesine sahip hastanelerinden İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi'nin ilk etabının 20 Nisan'da açılacağını bildirdi.
18.04.2020 Gündem
Sağlık Bakanı Koca yapımı süren hastaneleri inceledi
Sağlık Bakanı Koca yapımı süren hastaneleri inceledi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sancaktepe ve Atatürk Havalimanı'nda yapımı süren pandemi hastanelerinde incelemelerde bulundu.
18.04.2020 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan yapımı devam eden hastaneleri inceledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan yapımı devam eden hastaneleri inceledi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da yapımı süren Sancaktepe ve Atatürk Havalimanı'ndaki hastanelerle pazartesi günü açılacak Başakşehir Şehir Hastanesi'ni havadan inceledi.
18.04.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Flaş sokağa çıkma yasağı kararı
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Flaş sokağa çıkma yasağı kararı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki toplantısı sona erdi. Erdoğan açıklamasında ''17 Nisan Cuma gecesi saat 24.00'ten 19 nisan Pazar gecesi saat 24.00'e kadar sokağa çıkma yasağı uygulanacağını şimdiden bütün vatandaşlarımıza duyurmak istiyorum.'' dedi.
13.04.2020 Siyaset
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına  teşekkür
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına teşekkür Dünyanın en modern cihazlarıyla donatılan 2 bin 800 yataklı Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin yollarının yapımına Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca başlandı. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir Şehir Hastanesi’nin çevre bağlantı yollarını bu ay içerisinde yapacağını duyuran Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına teşekkür etti.
2.04.2020 Gündem
Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ilk etabı hizmete  açıldı
Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ilk etabı hizmete açıldı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip corona virüs (Kovid-19) hastaları için de kullanılacak Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinin 600 yataklı ilk etabının bugün itibarıyla hizmete açıldığını bildirdi.
30.03.2020 Gündem
Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yüzde 60'ı tamamlandı! 10 bin kişiye istihdam sağlayacak
Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yüzde 60'ı tamamlandı! 10 bin kişiye istihdam sağlayacak Kamu Özel İş Birliği (PPP) modeli kapsamında inşaatı devam eden Başakşehir Şehir Hastanesi'nin tamamlanmasına sadece 1 yıl kaldı. Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği projenin yüzde 60'ı bitti.
6.07.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Başakşehir Şehir Hastanesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başakşehir şehir hastanesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.