Başak Daşman

Başak Daşman

Son dakika Başak Daşman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Başak Daşman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Başak Daşman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başak Daşman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başak daşman gelişmeleri de dahil olmak üzere 55 başak daşman haberi bulunmuştur. Tüm başak daşman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisi konusu nedir? Biz Kimden Kaçıyorduk Anne hangi otellerde çekiliyor?
Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisi konusu nedir? Biz Kimden Kaçıyorduk Anne hangi otellerde çekiliyor? Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisi konusu nedir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Dijital platformda yayınlanmaya başlayan ve ilk sezonuyla tüm dünyada ilk 10 listesine hızlı bir giriş yapan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne, Perihan Mağden'in aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Mağden'in romanındaki anneyi Melisa Sözen canlandırıyor ve dizi boyunca adını söylememesiyle dikkat çekiyor. Peki Biz Kimden Kaçıyorduk Anne oyuncuları kimler? İkinci sezonu var mı?
31.03.2023 Televizyon
Kırmızı Oda 2. sezon ne zaman başlıyor? Kırmızı Oda yeni sezon fragmanı yayınlandı! İşte Kırmızı Oda yeni sezon tarihi ve yeni oyuncular…
Kırmızı Oda 2. sezon ne zaman başlıyor? Kırmızı Oda yeni sezon fragmanı yayınlandı! İşte Kırmızı Oda yeni sezon tarihi ve yeni oyuncular… Kırmızı Oda'nın yeni sezon fragmanı yayınlandı. Dizin hayranları sabırsızlıkla yeni sezonu bekliyordu. Fragmanda Kırmızı Oda'nın yeni sezonunda İlayda Alişan, Nihal Yalçın ve Başak Daşman’ın rol aldığı görüldü. Peki, Kırmızı Oda ne zaman başlayacak?
10.09.2021 Gündem
Azize bu akşam başlıyor!
Azize bu akşam başlıyor! Kanal D’nin Süreç Film imzalı yeni dizisi Azize, bu akşam ilk bölümüyle ekranda olacak.
19.11.2019 Kültür Sanat
"İzleyici muhteşem bir hikayeye tanıklık edecek"
"İzleyici muhteşem bir hikayeye tanıklık edecek" Kanal D’nin yeni dizisi Azize’nin ekrana gelmesine sayılı günler kala Hande Erçel ile başrolü paylaşan Buğra Gülsoy, rolü ve Azize ile ilgili konuştu.
14.11.2019 Televizyon
Hande Erçel: Çok iyi partner olduk
Hande Erçel: Çok iyi partner olduk Hande Erçel ile Buğra Gülsoy başrolünü paylaştığı "Azize" 19 Kasım'da ekrana gelecek.
12.11.2019 Magazin
'Azize' iddialı oyuncu kadrosuyla geliyor
'Azize' iddialı oyuncu kadrosuyla geliyor Kanal D ekranlarının merakla beklenen yeni dizisi Azize’nin tüm oyuncuları geçtiğimiz günlerde fotoğraf çekimi için bir araya geldi.
7.11.2019 Televizyon
'Azize'nin yayın tarihi belli oldu!
'Azize'nin yayın tarihi belli oldu! Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi “Azize”nin yayın tarihi belli oldu.
2.11.2019 Televizyon
Azize setinden ilk kareler geldi
Azize setinden ilk kareler geldi Kanal D’nin yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Volkan Kocatürk’ün oturduğu Azize’nin setinden ilk fotoğraflar geldi.
23.10.2019 Televizyon
Azize’nin yeni afişi yayınlandı
Azize’nin yeni afişi yayınlandı Kanal D'nin merakla beklenen dizisi Azize'nin yeni afişi yayınlandı.
16.10.2019 Televizyon
Azize önceki gün sete çıktı!
Azize önceki gün sete çıktı! Buğra Gülsoy ve Hande Erçel’in başrollerini paylaştığı Azize, imkânsızlıklara meydan okuyan tutkulu bir aşk hikâyesini izleyiciyle buluşturacak.
12.10.2019 Televizyon
Oyuncu Özgür Aydın'a taksi şoförüne darp iddiasıyla gözaltı
Oyuncu Özgür Aydın'a taksi şoförüne darp iddiasıyla gözaltı Ünlü oyuncu Özgür Aydın bindiği taksinin sürücüsünü darp ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.
11.02.2019 Magazin
Çukur dizisinde beklenmedik ayrılık! Transfer oldu
Çukur dizisinde beklenmedik ayrılık! Transfer oldu TRT'nin sevilen dizisi 'Payitaht Abdülhamid', 3. sezonu öncesi oyuncu transferleriyle gündemden düşmüyor. Es Film'in yapımcılığını üstlendiği dizinin kadrosuna yeni bölümlerde Gürkan Uygun, Güven Kıraç, Hakan Yufkacıgil, Sedef Avcı ve Başak Daşman gibi ünlü isimler dahil olmuştu.
24.09.2018 Televizyon
Payitaht'a 7 yeni oyuncu! Usta isimler geliyor
Payitaht'a 7 yeni oyuncu! Usta isimler geliyor 'Payitaht Abdülhamid' 3. sezonda Gürkan Uygun, Sedef Avcı, Güven Kıraç, Hakan Yufkacıgil, Başak Daşman, Berke Üzrek ve Suavi Eren gibi oyuncuları kadrosuna kattı.
14.09.2018 Televizyon
Aşk devam ediyor
Aşk devam ediyor Oyuncu Başak Daşman ile Batuhan Belgimgil, iki yıl önce birlikte rol aldıkları dizide başlayan aşkları devam ediyor.
16.04.2018 Magazin
Yüz Yüze dizisi bu akşam neden yayınlanmıyor? Final mi yapacak?
Yüz Yüze dizisi bu akşam neden yayınlanmıyor? Final mi yapacak? Yüz Yüze dizisi bu akşam ekrana gelmeyecek. Show TV yayın akışından çıkarılan Yüz Yüze dizisinin final yapıp yapmadığı merak konusu oldu. Henüz yeni başlayan Yüz Yüze dizisi reyting kurbanı mı oldu? İşte ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 25 Temmuz Salı
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 25 Temmuz Salı TRT 1 yayın akışı 25 Temmuz Salı günü sabah kuşağında Adını Sen Koy dizisiyle başlıyor. Öğle vakti geldiği zaman ise Yeşil Deniz ve Baba Candır yer dizileriyle yayın akışı devam ediyor. Akşam kuşağı ekranların sevilen yarışması Altın Petek ile başlıyor. Altın Petek’in ardından TRT 1’in iddialı dizilerinden Son Destan dizisi TRT 1 ekranlarına geliyor. Saat 00.30’u gösterdiğinde Ev Sineması “Son Takla” Osman Sonat ve Başak Daşman’ın başrolleriyle TRT 1’de! TRT 1, 25 Temmuz Salı günü yayın akışıyla ilgili tüm detaylar haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Ekrana dönüyorum
Ekrana dönüyorum Oyuncu Başak Daşman önceki gün kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Batuhan Begimgil ile Zorlu AVM’deydi.
21.07.2017 Magazin
“Tuhaf” kadınların özgürleşme hikayesi
“Tuhaf” kadınların özgürleşme hikayesi Craft Tiyatro'nun yeni oyunu "Yutmak", özgürleşmek için mücadele eden, heyecanlı, kırılgan ve terk edilmiş üç kadının hikayesini anlatıyor
15.04.2017 Arşiv
Üç kadının hikayesi
Üç kadının hikayesi Ece Dizdar, Başak Daşman ve Merve Dizdar’ın yer aldığı ‘Craft Tiyatro’nun yeni oyunu ‘Yutmak’ Şubat ayında tiyatro severlerle buluşuyor.
29.01.2017 Magazin
Rüzgarın Kalbi 9. bölümüyle final yaptı!
Rüzgarın Kalbi 9. bölümüyle final yaptı! Fox TV'de yayınlanan Rüzgarın Kalbi 9. bölümüyle final yaptı. Rüzgarın Kalbi dizisinin final bölümünde neler yaşandı? Detaylar Rüzgarın Kalbi haberimizin devamında...
29.09.2021 Gündem
Rüzgarın Kalbi yayından kaldırılıyor
Rüzgarın Kalbi yayından kaldırılıyor Fox TV'nin büyük umutlarla yayın hayatına başlayan dizisi Rüzgarın Kalbi ile ilgili final söylentileri dolaşıyordu. Konu ile ilgili açıklama geldi.
21.10.2016 Magazin
Rüzgarın Kalbi 8. bölüm fragmanında korkutan kaza!
Rüzgarın Kalbi 8. bölüm fragmanında korkutan kaza! Rüzgarın Kalbi 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Rüzgarın Kalbi dizisinin yeni bölümünde heyecan dolu sahneler yaşanıyor. Yaşanan kaza sonucunda Zeynep'in dedesi ölecek mi? Bu kazada asıl hedef Rüzgar mıydı? Gerilim dolu 8. bölümüyle Rüzgarın Kalbi bu akşam ekranlarda olacak.
29.09.2021 Gündem
'Rüzgarın Kalbi' gün değiştirdi!
'Rüzgarın Kalbi' gün değiştirdi! FOX TV'de yayınlanan 'Rüzgarın Kalbi' dizisinin günü değişti.
12.10.2016 Magazin
Rüzgarın Kalbi 4. yeni bölüm için geri sayım başladı!
Rüzgarın Kalbi 4. yeni bölüm için geri sayım başladı! Rüzgarın Kalbi yayınlanan son bölümü ile izleyicilerden tam not aldı. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren hayran kitlesini giderek genişleten Rüzgarın Kalbi reyting listelerini alt üst etmeye devam ediyor. Merakla beklenen Rüzgarın Kalbi 4. yeni bölümünde neler olacak? İşte merak edilen soruların cevapları ve yeni bölüm fragmanı...
29.09.2021 Gündem
Rüzgarın Kalbi 4. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta!
Rüzgarın Kalbi 4. yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta! Rüzgarın Kalbi son bölümü ile izleyicilerden tam not aldı. Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Rüzgarın Kalbi yeni bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. İşte Rüzgarın Kalbi dizisine dair merak edilen soruların cevapları ve 4. yeni bölüm fragmanı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Başak Daşman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başak daşman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.